Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Tudjátok kinek kell a Nextgen [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #1951 üzenetére
oszt a játék hevében jól összefejelnek a gamerek....
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #1947 üzenetére
Ahogy elnézem a szemüvegben lévő "képet", az leginkább valami kékhalál képernyő lehet
-
NyMRooD
őstag
válasz Aciduzzu #1953 üzenetére
Lehet közte nagy különbség főleg ha a játékok is kihasználják. Szóval inkább az a kérdés, hogy ha ssd lesz az új genben, optimalizálva lesznek-e a játékok, first-party biztos, a kérdés a third-party és ha különbség lesz a két konzolba épített ssd-k között akkor a third-party kifogja-e használni, ha igen akkor lehet nagy különbség emiatt, de egy löketett mindenképpen kapni fognak a váltás miatt.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #1957 üzenetére
Vigyázz, így hamar felvesznek valamelyik UI csapatba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #1960 üzenetére
Nem értem ez hogy jön ide...nyilván ezzel tisztában vagyok. Épp ezért látszania illenék a thumbnaileken, hogy ezek one-os játékok. Nemdenem? Szerintem olvasd el újra, amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Viszont a prevgen játékok jelölve vannak. Ahogy végre a bétában dashben az is, hogy demo, vagy trial valami. Nem volna okos dolog ömlesztve megint beledobni megint mindent.
Egyébként igen, arra is illett volna jelölést betenni, hogy X enhanced, de ezt félgenerációs problémákat még el is lehet engedni.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Értem. Furán gondolkozol. Gondolom ha ez valóban egy új Dashboard, akkor sincs még készen, de XsX játék hiányában még nem hiszem, hogy a Thumbnail-ek már bele lennének építve.
De amúgy ahogy wesder is írja: most is lehet külön szűrni több halmazra. Thumbnail csak a Trial-ra és a Demo-ra van.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #1965 üzenetére
Én abszolut felvállalom, hogy van igényem erre, hogy lássam, hogy az a játék amúgy mi, honnann jön, stb. Ez lehet fura, dehát ez van, és látom, hogy az MS is hallgat ezekre az igényekre, legalábbis látom a pozitív változásokat pl az új dashboardban. Azt én nem feszegettem, hogy ez most mi miatt lehet ilyen, én annyit írtam, hogy remélem nem ilyen lesz. Nem szeretném, hogy ezt ne lehessen ránézésre megállapítani. Én ilye fura gondolkozású srác vagyok
-
Wesder
félisten
Én úgy voltam vele hogy majd az SX thumb biztos ugyanaz lesz, mert a rendszer mögötte is ugyan az mint One-on. Ha esetleg a One jàtékok úgy lesznek jelölve mint most a 360-asok, nekem azzal sem lesz problémàm.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
Én ebben nem vagyok biztos. Mármint remélem kap egy rendes, 4K dasboardot, ahhoz méltó thumbnailekkel. Én nem látok bele a storeba, hogy ott hogyan vannak letárolva ezek(most), de nagy összeget azért nem tennék rá, hogy ott vannak azok jó nagyban is. Ha igen, akkor is lehet rájuk valami layert húzni utólag, ez azért nem akkora dolog.
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerintem is jó lenne, a furát arra értettem, hogy egy Leak fotón, amiről azt sem tudni pontosan mi elvárod, hogy egy végső tartalmi beállítás rajta legyen
De maga a funkció részemről is nagyon jó lenne.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #1969 üzenetére
Nem ettől vártam el, hanem a ténylegestől/véglegestől: "Szóval remélem, hogy ez nem az"
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #1971 üzenetére
Nekem a mostani béta is nagyon bejön(jobban, mint ez a felsőmenüs elrendezés). Nekem okés lenne az 4K-ban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #1975 üzenetére
A legtöbb dologra nekem saját adatbázisom van, hogy pontosan mi miben hol érhető el. Mivel más márkánál én nem vagyok képben, így alkalmazkodtam ezekhez, de tény, hogy ha lassú ütemű, de érezhető fejlődés ebben. Mire megjön az XsX addigra használható állapotba kerül a One Dashboard
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #1976 üzenetére
Azt gondolom, hogy amíg nem lesz egy csomó játék, ami valamennyire kihasználja az xsx-et addig nem lehet majd szűrni rájuk, és ez teljesen normális.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
Topikgazda
Lehet, hogy a koronavírus hatással lesz a nextgen konzolok megjelenésére is: [link]
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #1978 üzenetére
Huh egy kis magyarazat/forditas kene hozza. A felet nem ertem. :(
-
frankdelgado
őstag
Kedvcsinàlónak ajànlom ezt a filmet [link]
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz l.skywalker #1978 üzenetére
Ha játékot halasztottak el miatta, márpedig igen, akkor ebbe is bekavarhat természetesen.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
AMD Power
titán
válasz frankdelgado #1988 üzenetére
Ne aggodjal meg fog jelenni. De ha 2021 vegen jonne az sem erdekelne. A One X jelenleg mindem igenyemet kiszolgalja.
-
sugarforce
addikt
-
frankdelgado
őstag
-
AMD Power
titán
válasz frankdelgado #1993 üzenetére
Tudom mire gondolsz. Ettol fuggetlenul szerintem en elso napon megveszem. Pont abba a tajban fog lejarni a gari a One X-rol is.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #1998 üzenetére
Ennyi. Xbox 2-vel mégsem indíthattak, így meg egyedi. Ha ez gond, majd az MS kezeli. Ja nem megy nekik így jàrtak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest