Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistu_
tag
válasz 3L1T3 #114046 üzenetére
Nem a fizikai szimulációját hasonlítottam az ACC-hez hanem a kormány erő-visszacsatolás (ForceFeedBack) minőségét.
Kormánnyal játszva ACC-ban érzed a keréknyomás különbséget pl., az FM7 pedig úgy viselkedik mintha csak középállásban szeretné tartani a kormányt. Még FH5-nek is jobb a kormánytámogatása mint az FM-nek.Nem várok az FM8-tól sim fizikát, de jó lenne ha a nevében szereplő Motorsport-ot igen is komolyan venné. Bár a gameplay videó alapján a karriert elviszik a tuning pályanapozgató irányba, amivel nincs baj, csak a FH széria mellett ennek így mennyire lesz közönsége?
-
RZozo
aktív tag
Microsoft elég gyorsan kukázta a Xbox Game Pass Ultimate, Friends & Family tagságot.
Mire lejárt az előfizum, és elkezdtem összehozni családon belül a csapatot az előfizetéshez, már okafogyottá is vált a dolog. -
RZozo
aktív tag
válasz Wesder #114054 üzenetére
Igaz.
De így nem is lehetett hosszú távú opció senkinek sem, és egy jó alternatíva az egyéni GPU mellett.
Mindegy, ez van. Microsofttól már láttam, megéltem pár kukázást. Pl. Kinect, Windows Phone stb.
Ha nem jönne a Starfield, nem is nagyon érdekelne. De arra a játékra már várok pár évtizede, így lenyelem ezt is. -
consono
nagyúr
válasz beyruth82 #114055 üzenetére
Szerintem inkább túl nagy volt az érdeklődés és számoltak, hogy mennyi pénz esne ki, ha mindenki elkezdene barátkozni a rendes havidíj helyett...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehalt a live? Diablo nem indul, support oldala a végtelenségig tölt
Live-Die-Respawn
-
GalaHU
őstag
válasz Pistu_ #114052 üzenetére
A FH5-nek is egy kalap szamóca volt a kormánykezelése a megjelenèskor, sőt még hónapokig. Csak azon fejlesztettek, mert az volt az aktuális húzónév, a FM7 meg hevert mostohán a sarokba dobva…
Az új FM legalább a FH5 FFB-jét tudni fogja, kérdés az mire lesz elég?
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz IntelKiller7 #114061 üzenetére
Mindenkivel annyit kötöttek, gondolom a Sony szeretett volna egy 'Til death do us part szerződést.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz csuvicsuva #114063 üzenetére
Csak ugye ment ezerrel a találgatás, hogy vajon a Sony -val milyen egyezséget kötöttek. Az viszont már biztos, hogy ők is a 10 éves kupont kapták.
Mondjuk az nem derült ki, hogy mennyire tér el a többi megállapodástól.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz csuvicsuva #114065 üzenetére
Én arra gondolok, hogy lehet a megállapodásban voltak olyan részek, ami a CMA -val kapcsolatos együttműködést segíti elő.
Aztán lehet szimpla kupont kaptak ők is. Végén már a CMA is főleg a felhőzésre koncentrált, ami e tekintetben nem nagyon érinti a Sony megállapodást.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz ρσгτσ #114066 üzenetére
Azt soha nem fogjuk megtudni, legfeljebb ha megint rosszul törlik a kényes részeket. Esetleg maradnak nekik a korábbi béták, meg PS only lópáncélok.
A CMA meg nem véletlenül felhőzött, a britek a sok eső miatt már hozzá vannak szokva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #114060 üzenetére
Két napja Exoprimallal szenvedek, szóval ne akarja ezt (amúgy megy már, csak pár percig volt halott)
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz csuvicsuva #114067 üzenetére
Azt azért nem hiszem, hogy a korábbi marketing megállapodás (vagy valami ahhoz hasonló) megmarad a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Ebbe az Exoprimal-ba hiba volt minden eltöltött perc.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Steve1207
veterán
Hexen: Beyond Heretic - ugyan pc (egyelőre), csak kíváncsiságból kerestem rá a múltkori póló miatt. Ha minden igaz ma aktiválhatták, mert tároltként nem dob semmit tegnapra.
Szerk. inkább sorolom:
Hexen: Beyond Heretic
Hexen: Deathkings of the Dark Citadel
HeXen II
Heretic: Shadow of the Serpent Riders[ Szerkesztve ]
.
-
Wesder
félisten
Nem semmi.
The Xbox 360 Call of Duty servers are back online and now gamers are flooding back.
Black Ops I - 123, 852 players
Black Ops II - 11,514 players
Modern Warfare 3 - 79,619 playersI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #114081 üzenetére
Ezt be akartam dobni a napokban, amikor szóbajött az friends pass-os rész, hogy nem-e átalakítják az egészet és picsázzák a gold-ot is, ha már az átváltásán is variáltak.
CoD-nál ezt emlegették valahol, hogy visszalőnék a régi szervereket, de passz, hogy hol olvastam már, lehet ti mondtátok. MW3 nem meglepő azért, az baromi jó rész volt, de pl a Black Ops vonal sose jött be, egyik legrosszabb vásárlásaimnak tartottam azokat. Fura, hogy mennyien szeretik
.
-
Guitar14
senior tag
válasz Wesder #114081 üzenetére
Én is ma reggel olvastam erről.
Kíváncsi vagyok hogy fogja ez érinteni a 360-at. Mivel ugye ott gold van és semmi GP funkció nem működik.
Bár feltételezem, hogy aki olyan csomagot vesz amibe van online multi akkor menni fog az 360-on is, csak nem lesz DwG meg GwG.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #114085 üzenetére
Vagy 360-on többet nem lesz multi és a MS elengedi a két generációval ezelőtti konzolt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz consono #114086 üzenetére
Nem úgy néz ki
Microsoft has re-resurrected Shadowrun 2007's Matchmaking Service | Page 2 | ResetEra
The Xbox 360 Call of Duty servers are back online and now gamers are flooding back!!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Redneck
nagyúr
Vannak jó kis akciók, párat be is húztam összesen 5.5 rugóért. Division 1, Duke3D, MK11 Ultimate. Gondolkodom még az CoD IW+MW Remaster packon, illetve az új Lego Kart játékon. Persze sok minden van a listámon, de ráérnek amíg olcsóbbak lesznek. Így is mindig van mit nyomni, és már most hatalmas a backlogom...
Ha tényleg 24 hónap GPU-t kapok aug 15-től, akkor több címet megveszek, amire eddig sajnáltam a pénzt. Megvárom hogy valid e a dolog.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #114087 üzenetére
De ez nem jelenti azt, hogy 360-on játszanak az emberek
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tenebris Pictura - Announcement Trailer
- Augusztus 31.Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
Twitter szerint az Xbox 360-ra keszult COD-okat tobben jatszak mint a Halot es a BF2042-t egyuttveve.
Black Ops 2-nel 10k playert irnak, a Modern Warfare 3-nal pedig 7k koruliek a szamok.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
laracroft
aktív tag
Legutóbbi leárazásban akadt meg a szemem a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 játékon és nagyon kellemes megelepetés ért, mert szerintem igen jó game lett
köszi a linket[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #114094 üzenetére
Hjaja a napokban valamiért varázsütés szerűen rendbe lettek rakva a régi COD-ok matchmaking rendszerei és elkezdtek játszani velük újra.
Live-Die-Respawn
-
NemMo
őstag
Játszik valaki Mordhau-val? Van elég játékos? Mindenféle teszt szerint a pc-s verzió elég király lett és gondolom ez igaz lehet a konzolos verzióra is
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Introducing Xbox Game Pass Core, Coming This September
Szeptember 14
Ezeket a játékokat fogja kezdetben tartalmazni a katalógus, amit évi 2-3 alkalommal fognak bővíteni majd:
- Among Us
- Descenders
- Dishonored 2
- Doom Eternal
- Fable Anniversary
- Fallout 4
- Fallout 76
- Forza Horizon 4
- Gears 5
- Grounded
- Halo 5: Guardians
- Halo Wars 2
- Hellblade: Senua’s Sacrifice
- Human Fall Flat
- Inside
- Ori & The Will of the Wisps
- Psychonauts 2
- State of Decay 2
- The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest