Aktív témák
-
stork13
aktív tag
válasz biggamer #4301 üzenetére
Az elején a Pz V-IV-el és az M4A2E4-el játszottam jó párat. Itt lett annyi free xp-m amivel egyből a Lee-vel tudtam kezeni. Aztán T1-el is addig játszottam amíg elit nem lett és már ez is termelte az xp-t. Megvettem az M6-ot fullos személyzettel aztán pihent. Amikor megvolt az xp a fullos cuccokra azután indult az M6 karrierje.
Természetesen a free nagy részét úgy váltottam át.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
vhw
addikt
válasz biggamer #4301 üzenetére
Csak szerintem tökre felesleges, a motort, rádiót csak ezekben a tankokban tudod használni, nem viheted tovább, erre összeszenvedni plusz 15k xp-t nem sok értelme van. és szerintem a második motorral sincs semmi gond a tank mozgékonyságával. Annyi a lényeg h az M6-ra kötelező kifejleszteni a 90es ágyút, csak úgy menni tovább a T29-re. Másik dolog; a legénységgel az a helyzet, hogy a T29-től felcserélődik, 2 lövész helyett egy lesz, és két töltő.
Egyébként sokkal élvezetesebb a T29-el játszani, nem lő át boldog-boldogtalan bármilyen ágyúval, úgy mint a T1/M6 párosnál.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest