Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Iron Funeral #42286 üzenetére

    Nagyjabol igy van ahogy leirod, tehat jo helyre kell allni es jo tavol, hogy kuldjed a legalabb 560-as puszikat az ellenfelnek.Az en esetemben viszont erdekes, hogy ritkan lott ki tuzerseg, neha megesik, de nem gyakori.

    Blom : persze, amugy hatasosak, ha tudod hogy hova kell allni, es nem jon egyszerre 5 tank veled szembe.Hozzatartozik az is, hogy a csapatod is tudja hogy mi merre hany meter, mert ha nem, akkor az egyik oldalt bedaraljak, es oldalba kapnak.
    Most kezdem keresgelni azokat a helyeket amelyek nekem elonyt biztositanak.A multkor Sand River-en 2 T95 volt ellenunk, gondoltam, na most veszitunk (ok a felso harmadban voltak).Errefel olyan helyre mentem (szandekosan, mert meg akartam nezni hogy ott milyen a loallas, merre lehet loni), hogy epp elottem ballagtak at a T95-k, mind a ketto, mert a tobbi csapattars a bazisuk kozeleben jart mar.Az elso kapott 2 puszit, aztan mas lotte ki ha jol emlekszem, de az is lehet hogy en. A masodik szinten 2 puszit, de akkor mar felem fordult, ugye 305 mm elol ha jol emlekszem. 2x mellemlott, mert en miutan lottem hatra tudtam huzodni a homokdunen.Akkor lottem meg vagy 2x, de lepattant, aztan a harmadik loves gondolom a kupolat talalhatta el, mert felrobbant.Jo messzirol lovoldoztem, ugy 350-400 meter lehetett.

    Zeratul : en is igy voltam az alap Ferdivel, mint egy nyugdijas tetu, olyan volt.Aztan a jobb motorral es lanccal, meg 100% legenyseggel gyorsabb es fordulekonyabb lett.A JT ennel rosszabb, hidd el.

Aktív témák