Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
maus annyira nekem sem jön be, e100 aránylag igen, a t30 tetszik a legjobban meg az is-4-7, de amcsi nem lesz, mert nem azt húzom, is lesz a vége a heviből.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bobyjack #33887 üzenetére
Ez egy egyetértős hsz. lesz:
(#33887) Bobyjack:
Én is az L100-at használom Pantherre. Az egyik legjobb játékélményt nyújtó tankom, és mióta kicsit kimozdultam a középszer aljáról, a statom is javul vele.
Nem kell közelharcba bocsájtkozni... ez a titka.(#33892) hemaka Sajnos én is ezt tapasztalom... Az IS7-et sokkal jobban szeretném ellenfélnek mint az IS4-et. Még T32-vel is nekiállok bosszantani. Azért a sebessége sokat számíthat (bár még nincs ilyen tankom), tegnap 2db IS7 volt szakaszban + 1 ment velük és mindent letaroltak.
Persze az is lehet mindenki megtanulta hol kell löni... nade ez igaz lehetne más t10 tankra is. -
Stirlitz
senior tag
Igen, 7db-ot, plusz 3db HE. De HE ritkàn hasznàlt nálam. Azzal a töltési idővel ami a 122-esnek van, elég szokott lenni. Ha top tank vagyok, akkor elöfordult màr, hogy elfogyott, de ritkàn vagyok top tank. Ennyi löszer mellett eredmény is jön, és nagyon rosszul kell alakulnia a harcnak, hogy minuszos legyen a kör.
-
Timyyy
őstag
Ha már T10-es tankok...
A Maus és az E100 nekem olyan... tettünk egy kisebb dobozt egy nagyobb dobozra, és kínkeservesen rugdaljuk át a pályán... egyszerűen undorítónak tartom ezt a 2 tankot.
Az IS-7 a játék eleje óta nagyon bejövős kinézetre is, az elődeit nézve is, meg minden szempontból. Leginkább a külseje fogott meg (ez van, nő vagyok), de akkor is eldöntöttem, hogy ez lesz az egyetlen T10 tankom.
Amcsi vonalat szóra se méltatom, 1 amcsi tankom sincsen, de legkevésbé az egész játékból az ő heavy-jeik érdekelnek.
E-75 és 4502B a 2 soron következő tankom, és nagy valószínűséggel azoknál meg is fogok állni.De egy részletes ismertetőt szívesen vennék valami IS-7 tulajtól.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
sanya67
tag
válasz Timyyy #33911 üzenetére
Basszus, a mi nap adtam el az IS7-et....ha előbb szólsz megkapod ajándékba!
Randomra úgy sem viszem, a klánból meg kiléptem. Kellett a zseton T44-re és a PII visszavételére.Az amcsi ág engem sem vonzott de amióta megvan a T29, azóta lázba jöttem....kibeb@szott jó tank!!!!!
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Stirlitz #33912 üzenetére
Kivételesen nem mond hülyeséget, attól, hogy kevesebb lőszert viszel, csak és kizárólag magadnak árthatsz, mert ha spórolni akarsz akkor nem lősz, ennyi, de mi van, ha jön egy jó kör ahol lőhetnél 15-öt is de hoppá neked be kell osztanod azt a 7-et, hiába ott van előtted 3 tiszta célpont ha már csak 1 lőszered van...
=^-^=
-
_seth_
veterán
Ezt már olvastam de, hogyan lesz egy T30-ból TD? hozzányúlnak? Csak mert TD-hez kevés az ágyúja de jóval használhatóbb a csatatéren mint egy mezei td, szerintem.
Amcsi ágat akkor rendesen megpiszkálják, rá is fér mondjuk
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
válasz Stirlitz #33912 üzenetére
Na de áruld már el, hogy mi a racionális abban, hogy nem teszed tele lőszerrel a tankot? Mi az előnye, ha csak tíz töltényt viszel? Gyorsabb a tank? Jobban tudsz célozni? Nyilván semmi előnye nincs, viszont hátránya annál inkább, ha kifogysz a töltényekből, még ha ritkán is fordul elő.
(#33918) _seth_: valószínűleg kevesebb HP-ja lesz, és kb ennyi lesz a módosítás. Máshoz valszeg nem fognak nyúlni. Bár még talán a HP is megmarad, hogy ezzel kompenzálják a többi TD-hez képesti hátrányait (rosszabb ágyú, nagyobb sebezhetőség és nem tud rejtőzni).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Timyyy
őstag
Hoztam nektek néhány képet az amcsi újdonságokról, de ne harapjátok le a fejem, ha már valaki mutatta őket
M8A1 Tier IV
T49 Tier V
M18 Hellcat Tier VI meg mégegy képecske - ez a legtetszetősebb tank, valószínű, hogy megszerzem
T25-2 Tier VII
T28 Prototype Tier VIIINekem mondjuk eléggé illúzió romboló, hogy az összes TD a Slugger tornyával rohangál. A T28-ra rápakolva kifejezetten röhejes tankot kapunk.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
fsb1000
nagyúr
válasz sanya67 #33913 üzenetére
Én sem akartam amcsi vonalon haladni, a T29 nem is volt a kedvencem, bár a végére megszoktam.
Viszont a T32 egészen jó és élvezetes tank - ezt kell mondjam minden fenntartásom ellenére.
Olyan pályán, ahol könnyű elrejteni a testét kifejezetten előnyben vagyok vele, de egy városi pályán sem helyből vesztes.
Szóval t8-ban kellemes csalódás az amcsi hevi ág. Feljebb nem tudom mi lesz, de én is azt sejtem az egyik legjobb prém tank jön a T34 helyére.
Type59-el néha kifejezetten unalmas menni, (ráadásul az átlag kreditem lement 70K-ra gyöztes csatákban) , ha csak ennyit lehet termelni majd a T34 utódjával, akkor biztos azzal megyek inkább. -
sanya67
tag
válasz Timyyy #33917 üzenetére
Majd visszaveszem, ha úgy adja úri kedvem!
A PII-őt becsületből vettem vissza. Azzal akarom kiszenvedni a maradék 100k xp-t az E50-re, nincs pofám free-ből átugrani.
Örömködni jobb az Is4-es.
Keveset mentem a 7-essel de az volt érzésem, hogy mindenki az én véremet akarja...persze joggal! -
Timyyy
őstag
válasz Gyuri27 #33924 üzenetére
1-2 körre leléptettem már párom accountjáról, szép meg jó meg minden, de köszönöm nem kell. Inkább E-75, meg Béla, ami kell majd. A T-széria nem ér meg egy vonalkifejlesztésnyi energiát nekem.
(#33925) sanya67: értem én, de inkább addig farmoltam volna, amíg tank eladás nélkül megveszem, amit akarok. Persze ez csak én vagyok. Az IS4-et én is akartam volna tier9-be, de mivel még csak a KV3-nál járok, mert 1-2 hete kezdtem el az orosz vonalat, így letettem arról, hogy tier9-be trollkodom ki belőle az IS7-et, de mindegy is, hogy mi jön a helyére, akkor is eljutok a kis kedvencemig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz fsb1000 #33923 üzenetére
A T34 óriási csalódás lesz. A T32 tényleg jó tank, az eleje még pattogós is ráadásul. Bár az ágyúja talán a legrosszabb a tierjében, de ha tudod hova kell lőni, azzal sincs gond. Viszont a T34 egy borzalom a 105-ös ágyúval, mert azzal már alig lehet az ellenfeleit karcolgatni. A hullja meg olyan, hogy a perui indián is keresztüllövi a köpőcsövével, ráadásként a parancsnoki torony is akkora, hogy bárki könnyen eltalálja (ezt sem könnyű a T32-nél), de még csak nem is kell a tornyot meglőni, elég, ha csak egy kicsit a lövegpajzs felett eltalálnak, az is mindig átmegy. Szóval gáz az egész tank. Az artyk is rád lesznek izgulva, mert óriási vagy, és könnyű téged sebezni, valamint a papír páncél miatt szép nagy is az a sebzés. Tier 8-ban persze nagyon jó lesz. Aztán végre fellélegzel mire összegrindeled a kb 60k xp-t a 120-as lövegre, csak hogy jöjjön a pofára esés, miszerint hiába lövöldözöl eszeveszetten, meg hiába sebzel most már szinte bárkit, olyan kicsi a sebzése, hogy körberöhögnek még a t7-es heavyk is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
válasz Timyyy #33911 üzenetére
loool, te csaj vagy? nem is tudtam (nick alapján nem feltételezek már semmit). nagyon komoly ..és mi vett rá a játékra? el nem tudom képzelni hogy egy csaj szeresse a tankokat
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stirlitz
senior tag
Egyszerűen így használom. Nem puffogtatok össze-vissza, jobban meggondolom hová lőjek és mikor. Egyszerűen ennyi. Ha nekem ez így segít, akkor miért baj ez? Talán kevésbé vagyok könnyelmű így. Században mindig van nálam elég lőszer, aki játszott velem nem mondhatja, hogy kifogytam belőle. .
-
Djuree
félisten
tényleg! tankot lehet egyik accról másikra küldeni?
-
_seth_
veterán
T34-et nem kell nézegtni, durr bele bárhova és sebeznek 105-ös ágyúval meg vicc amikor követ egy IS3 meg T32 és várják, hogy majd én megyek a sor elején... ja megyek egy darabig majd jön egy T8 ellen, és: "we didint even scratch them", na ebből 2-3 kell mire engem leszednek
Remélem nagyon jól fogja hozni a lóvét prémium tankként különben mérges leszek
T29 talán a játék egyik legjobb tankja mindent összevetve, erős ágyú, aránylag mozgékony, és ha nem rak be a nagyon közé még a páncélja is jó. Csak ne lenne minden lövés 1000 kredit
T34-nél egyébként már a toronyra gyújtök, félig megvan de utána még mikor lesz meg a nagy ágyú??? ajjajj...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Mcray
senior tag
válasz Timyyy #33929 üzenetére
Én hiába győzködöm a párom. Lehet nem is baj, mert nem teljesen érti annak a logikáját hogy ha a torony elforog, attól még a tank halad tovább a normális irányba. Nehéz manőverekről meg ne is álmodjon az ember
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Gyuri27
félisten
válasz Timyyy #33926 üzenetére
A t szériával én sem akarok szenvedni. Csak a t29 kellett. Amit lehetett átugrottam freeből bár a t1 és az m6 meggyötört rendesen.
Az e75 meg engem nem vonz. E50, is4, t95, su100 ami vonz. Csak ugye prem nélkül nem lehet mindent.
Egyelőre is4 projekt mielőtt felmegy t10-re.Amd - Radeon - Ryzen
-
joker1220
őstag
válasz Iron Funeral #33893 üzenetére
Tény hogy a T-44 az új motorral meg az LB-1 el még jobb lett, de mindegyiket ki lehet ütni,
én nem fényezem semelyiket.Viszont ne hasonlítsuk a bétás tankokat a mostaniakhoz mert valahogy egyik sem ugyanaz mint volt, igy irreleváns az eredmény.
IS7 front lower hull-t simán át lehet lőni, Tiger2 vel ki is nyirtam a múltkor egyet így, nagy mákom volt, pattant is rólam többször is..
Pedig 95% átlő mint a szél..
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Djuree
félisten
nemnem, azt nem is akartam kérdezni, csak 1-2 tankot kipróbálnék szívesen, leginkább egy komoly artit. mert engem szaggatnak vele, de én a sturmpanzer II-vel egy nyulat nem bírok kilőni, csak karcolgatom a tankokat, főleg hogy nagy tierbe tesz mindig
t29 nem nagy cucc, kv 3-al többet kiszedtem már, ahogy tiger II-őt meg p-t is a hp-juk több mint nekem, de sokszor ki tudom cselezni őket, sokat mozgok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz hemaka #33900 üzenetére
Mondjam, vagy kitalálod?
(#33927) ollie: Nem értem miért húzzátok le ennyire a T34et, tény, hogy alapon nem valami erős konfiguráció de ha rajta van a 120as ágyú akkor teljesen korrekt tank, kicsit gyengébb mint egy E-75 vagy IS-4 de semmi olyan különbség nincs köztük amit ne lehetne áthidalni kreatív játékkal.
(#33939) joker1220: Nem hasonlítottam bétás tankokat a jelenlegiekhez, mióta kijött a játék ofisöl, azóta van ~450 meccsem Pantherékkel
IS-7 lower hull; csak a tények mezején; Erősebb mint az E-100 lower hull és kb. 1/3ad méretű. Múltkor linkeltem ide képet a kempinovkás esetről, ahol belelőttem vagy 15öt az E-50 10,5cm ágyújával, és 3 ütötte át, úgy, hogy a terep miatt a döntése kisebb volt mint normál esetben... ue. helyzetben E-100 lower hull 15/15 lett volna... sajnos replay nincs róla mert ezen a gépen nincsenek bekapcsolva csak az otthonin.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #33947 üzenetére
Itt van a kép...
IS-4 lower hullt átüti még a KT féle 10,5cm L/52 könnyen, a két tank páncélja között orbitális a különbség, de ugye jó playerekből híján van a játék
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Djuree
félisten
válasz Werewolf20 #33946 üzenetére
irigyellek
-
fsb1000
nagyúr
válasz Iron Funeral #33948 üzenetére
Ezek egyedi példák. Az adott szituációban igazolhatja az elméleted, de szerintem az a mérvadó amit az IS7 tulajok mondanak párszáz csata után.
Igazából Ök "érzik", vagy tudják a tapasztalataikat összegezni, amelyek néha messze állnak a számokkal jellemzett és egyedi példákkal megtámasztatot elméletektől.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...