Hirdetés
Aktív témák
-
-
veterán
válasz Iron Funeral #33653 üzenetére
volt itt értekezlet a múltkorban, hogy a war semmit nem ér, azért kérdezem
venti minek? 100%on vannak a népek, a repair is majdnem mindegyiknél 100as. vagy van más szerepe is?rammer-vstab, ezeket rárakom akkor harmadiknak?
mod: még szerelős dobozban gondolkodtam.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Iron Funeral
őstag
ventilátor attól függetlenül hozzáadja az 5%-ot
így lesz pl. a gunnered 110 helyett 116%-os(100+11+5).
Szerelős doboz meg ilyenek nem olyan jó equipmentek, csak jó felrakni őket akkor ha nincs pénzed másra vagy nem fér fel valami jó, szerintem a jó equipmentek az optikák(mindkettő), rammer, vent, EGLD, vstab. A többi az iyen futottak még kategória, használd akkor őket ha szükséges, egyébként ezekből válogass.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
veterán
válasz Iron Funeral #33655 üzenetére
jaaa, hogy ez úgy működik, azt hittem, csak fejlődésre ad.
wakatte, domo.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
fsb1000
nagyúr
"én a T34 248-as penjével is rendszeresen pattanok ezekről a franciákról
Ilyenkor szokták írni, hogy pedig egy Pz IV-el is bármikor bárhol át lehet löni minden franciát.
Persze... ez a papirforma, de mikor az E75 lepattan az AMX akármi seggéről, vagy a löveg oldaláról, akkor nagyon csodálkozva tudok visszaemlékezni az itt olvasottakra. -
Mcray
senior tag
Láttam képet valahol hitzone skinről ami nem hupikék meg hasonló fos, hanem szép fehér rajzok mutatják a gyenge pontokat. Van ilyenből 7.1 kompatibilis verzió? Jelenleg a sima 7.0 verziót sem találom
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
veterán
válasz Iron Funeral #33663 üzenetére
ismereteim ezek szerint hiányosak de mééééé
mindegy, go E50どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
T-28-s medium tankra álcaháló mellé mit érdemes még rakni? Illetve a Hetzer-re édemes e rakni kiegészítőket vagy váltsak inkább stug-ra?
-
Mcray
senior tag
válasz Nyiscsák #33666 üzenetére
Én addig toltam a Hetzert, míg 100% + 60% másodlagos skill volt a legénységnek. Csak Binocular, Camo net és Toolkit volt rajta. Ugyanezek a T-28-ra is jók. Ezek ingyen rakhatóak bármire, mert ke tudod venni amikor akarod és alacsony Tier-ben sokat dob a tankon, ha megállsz vele. 25% látótáv és Camo jó dolog. Ha rohangászós harcos vagy akkor maradj a Toolkit-nél. Bocs, nekem angol a kliens. Nem beszél magyar
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Gyuri27
félisten
Is3 rep [link].
Kicsit megszeppentem. Itt mondom bukó lesz. Aztán nem az lett.Amd - Radeon - Ryzen
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #33649 üzenetére
Itt is van, Type 59, T-34-85, T-43, KV-3, AMX 50 100, Löwe és M41 lőtt rám
kép1
kép2Kövi meccsen is 10 bekapott lövés után még volt 600 életem
-
nagyúr
Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy én megint a 12 évesekkel vagyok együtt... 7 meccsből 1-et nyertünk... kb csak én lövök ki tankokat arty-val...
-
Bárcsak minden vesztes csata ilyen lenne:
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. február 18. 20:44:04
Vehicle: T34
Experience received: 1 153
Credits received: 69 603
Battle Achievements: DefenderPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
marked one94
őstag
Bárcsak minden 2. csatám ilyen lenne
Victory!
Battle: Swamp 2012. február 18. 20:50:39
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2 571
Credits received: 96 304
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, SniperYou'll Never Walk Alone
-
válasz marked one94 #33673 üzenetére
Az igen. Nekem 2400 körül van a rekordom XP-ben.
Megnéztem. 2403, és T32-vel.
Ja, az előbbi csatámban volt egy courier a csapatomban, tök jó volt, mert amíg nem halt meg, minden ellenség csak azt akarta kinyírni, csak úgy hullottak előttünk.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
_seth_
veterán
Szép! XP-t kaptam már ennyit de kreditet még nem kaptam olyan 40e fölött a T34-essel pedig már volt 4 killes csatám is Jah és pláne nem vesztes csatában.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Iron Funeral
őstag
De leült a totyik, pedig alig van vissza 63k xp a Bélusig.
-
Mewryck
tag
ki van a képen?
ma 2 wg_courrierrel találkoztam,egyszer a csapatomban volt,egyszer az ellennél,nem sikerült kilőnöm...
a mai napi csaták elég vegyesen alakultak,sok olyan kör volt ahol 15-2,15-3ra kaptunk ki,toptank voltam,én löttem ki azt a pár embert,a csapat többi tagja kb semmit nem csinált érdemben,mégis én voltam a noob,aki nembirta megfogni az ellen 9es heavy tankjait...
T34 tulajok(amcsi heavy):mennyire jellemzö a 120as ágyura,hogy a beszükült célkereszten kivül lő?nálam elég becsületesen félrehord,ha olyanja van,távolságtól függetlenül (100%legénység+venti+függöleges stabilizátor),ilyenkor már a hangján hallani,hogy kár volt löni...elég sokszor előfordul,a 105ös után érezni a különbséget,de ez is irreálisan sokat pattog mindenröl,vagy critical hit 0 dmg,elég lehangoló,az ellen pedig elég nagy sebzést mér erre a papir testre,tökmindegy,honnan lö[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Iron Funeral
őstag
Valaki felvilágosítana, hogy artynál miért vált a csík szürkére? Úgy nézem, hogy teljesen random váltogat szürkére, még akkor is ha nincs semmiféle terepakadály, tehát azt, mint lehetőséget már kilőttem...
(#33677) Mewryck: nekem nem rémlik, hogy a célkörön kívülre hordott volna az ágyú, a német 12,8cm szokott ilyet csinálni meg az arty az biztos
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
hehe... egy nagyon "durva" csatát vívtam.... gyak semmit nem csináltam.
Megálltam a Hágó alján és mindenkit szétlőttem... erre jó a T32 agyonpáncélozott tornya. Csak azért 5 kill, mert többen nem jöttek arra, illetve aki jött azt már nem láttam a roncsoktól.
Azt nem tudom hogy sebeztek meg, gondolom párszor ellőhették a bebújó nyílást.Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 19. 7:24:11
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 386
Szerzett kredit: 85 620
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Mesterlövész -
emre
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
Egy "híresség". Egyébként "remekül" tolta, otthagyott minket az ellen T8asaival a városban és elment furikázni a 0-ás vonalra...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Jah, értem, csak tesztelte a tereptárgyakat a pálya szélén, hogy még mindig bele lehet-e ragadni. Akkor semmi.
Szerk.: ezek szerint még játszik, csak a blogot nem frissíti már. Lehet túl sokat kapott a 7.1nél, amikor nem jött be a T34->premium csere.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jozefgucci1
addikt
Na ma végre sikerült összehoznom az IS4-et .Van egy kellemes 9-es tankom .Sajna még csak a BL9-van rajta még az IS3-ról de így az első csata után elég biztatónak tűnik.A lánctalp sokat dob rajta amúgy csak mert most raktam át a torziós rugókat így megnövelve a teherbírást és hát a másik lánc annyi lenne mint a nagyobb torony abból pedig már mehetnék az S70-felé .Mostmár csak a T32-vel kellene elérnem a 34-et , de az sajna még 100 K xp és így prém nélkül 25 Fps-el és 100-as pingel nagyon nehéz. Mióta laptopról tolom sokat romlott az átlagom.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Egy jó kör KV-val. Ez most prémiumos, aktiváltam a Valentin napi kódot. Replay
Victory!
Battle: Westfield 2012. február 19. 11:44:49
Vehicle: KV
Experience received: 2 395
Credits received: 54 100 -
CactuS
Arcképgyáros
-
smisa
őstag
Akinek van jobb dolga ne menjen fel mert az összes dilház kinyitott és az MM is szar
-
CactuS
Arcképgyáros
Ah, köszi. Kár érte, pedig bőven ráfért a WGre, hogy legyen egy ilyen supportos, aki postol rendesen.
Bár a végén ott van, hogy j/k. A fene se tudja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Arty mellé gondolok vmi másra. Mivel lenne érdemes játszani amivel sikereket is érek el? Illetve francia, német vagy usa oldalon? Oroszból elég az arty.
-
Fel
addikt
Megvettem a Jagdtigert. Eddig hat meccs, hat vereség... Jól indul
-
Memphis79
aktív tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest