Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #34700 üzenetére
Így van... Én is azért leszek gyakran TOP GUN a 38H-val, mert kezdőkkel kerülök szembe, 110%-os a legénységem, és tudok tenni rá távcsövet, álcahálót, gyorsítót, bármit
Aki most kezd játszani, annak eleve nincs erre lehetősége. És többszörös hátrányban van.Ettől függetlenül jó szórakozás, és erős statjavító t2-es prémtankkal a népet írtani.
-
s-men
tag
válasz Gyuri27 #34695 üzenetére
Hali!
Beazonosításom: [link]
Nekem van Type 59-em az tényleg egy csoda!
Néha sok tankot sebez néha meg alig valamit...
Bármennyit ölök vagy nem ....győzök vagy vesztek mindig pozitív a vége.
De ha győzök és még sebzek sokat és még lövök is párat 100 ezer kredit környékén kapok.A vk 3601 oldalról és hátulról elkég szépen sebzi a Type-ot...de ez sok tank elmondhatja.
Szembe sok tank esélytelen vele .IS-3 nagyon jó tank,de a Type 59-et szembe nem mindig sebzi ez tény...200mm-es páncél...
De az AMX 1390 volt számomra a nagy meglepetés!!!
Sebzi mindenhonnan a Type 59-es és majdnem minden tankot!!![ Szerkesztve ]
Üdv : Dani
-
Iron Funeral
őstag
gold ammo+lucky roll... na de ez az ágyú ehh, pontos mint az állat.
(#34687) tank1: egyébként vicces, mert más meccseken meg sokszor pont a célkereszt közepére lő, de ez a random szórás gyakoribb, az S-70 pontosabb pedig arra 0.35 van írva
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vhw
addikt
válasz joergie #34700 üzenetére
Le kell nézni a srácot, mert csak max t3 tankokkal játszik? T2 nincs is neki, főleg BT-2 és M2-vel játszik, ezek OP-k? És igenis meg kell azért a 60%-ért is küzdeni még kicsik között is, mert nem csak az ellenség a sügér, hanem a csapattársak is. Hogy 10es tankkal csinálja vagy 2essel nem mérvadó, ugyanúgy vannak retardáltak high tierben (sőt!) mint a kicsik között (őszintén szólva itt inkább tapasztalatlanoknak kéne nevezni őket). Más a játékstílus fent, mint lent, ő mindenbizonnyal már profin érzi a tankokat és pályákat ezen körülmények között.
Másrészt, nem azért hoztam fel a példáját, hogy hanyat kelljen esni a statján, hanem hogy lássuk nem az átlag tier és az átlag sezés határozza meg mekkora efficiency értéket kap valaki.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
D.Orion
veterán
Magyarázza el nekem valaki, hogy hogy is van ez a bázis foglalás védés...
T32-vel védeném a bázisunkat, mert IS7, T30, Löwe, VK4502P foglalja. Váltok HE-re, mert nem akarok lepattanónak esélyt adni. IS-7ből leszedek 10hp-t, T30-ból 130hp-t, Löwe-ről 68hp-t és folyamatosan nő a csík nem esik vissza. Tudtommal, hogy ha egy foglaló tank begyűjti a sebzést, akkor az addigi pontjai nullázódnak, magyarul le kéne esnie a csíknak. A legutoljára érkező vk3502P-re nem tudtam már rálőni, mert 100% lett és nem töltött újra már a gép... Most akkor ez, hogy is van?
Itt a replay.
-
madstunt
addikt
válasz D.Orion #34707 üzenetére
bármennyit veszt elvileg nullázza a számlálóját, még ha 1 hp-t veszt akkor is
hagyjuk már az OP témát, minden tierben van egy jó tank ami a többi fölé emelkedik. ennyi erővel a derpgunnal a hetzer is OP. azt is figyelembe kéne venni mi társul marhanagy sebzésekhez.... sok esetben kicsi mozgékonyság és/vagy papírpáncél.
[ Szerkesztve ]
-
-
vhw
addikt
Elsőre belelőttél az IS7-be vissza is ugrott a csík, aztán rálőttél egy Löwere ami benne sem állt a körben, épp csak most ért volna oda. Közben az IS7, E75, T30 folyamatosan foglalt, végül mikor belelőttél az E75-be már megjelent a felkiáltójel a mondat végén, onnantól a bázis befoglalva...
-
pocok28
tag
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #34704 üzenetére
Papíron pedig a második legpontosabb a T10 tank ágyúk között, az 50B 120-asa mögött.. De tényleg idegpróbáló néha távoli célt meglőni vele. Mindezek ellenre az E-75-ön szeretem, csak a 246-os átlag pen kevés néha..
-
Paul119
addikt
ha ügyes a type pilótája bármilyen tier 8ast meg eszik, is3nál pl lazán leet face hugolni ugy is lazán át fogod vinni és mivel nem hajtogatott a frontja lehet ugy forgatni mint a németek páncélját aztán lődd át
a mögöttem lévő heavy a másik is3at lövöldözte úgyhogy facehugban én pofoztam le 34%ra
a másik killem egy full életről amm orackolt type 59Fel: én is szeretem az e75öt de az a 128as messzire piszok pontatlan kicsit úgy kell vele lőni mint a kalával cs 1.5ben attól függ merre megy picit elé célozni és a tank weak spotja fel mert nagyon lefele hord
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Fel
addikt
Egyetértek. Type 59-cel az egyik legnagyobb hiba amit el lehet követni, a facehug. Ha nem valami teljesen fogalmatlan hajtja az ellen tankot, akkor simán nekiáll a torony tetején a beszállót lőni, és bye bye Type.. Sokkal inkább annak vagyok a híve, hogy állandóan mozogjak, így akármelyik T8 heavyt is meg lehet enni. De ugyanezt megcsinálom T-44-gyel, vagy Pershinggel is.
-
Fel
addikt
válasz csaabz #34722 üzenetére
Arcölelés. Vagy inkább arctámadás jelen esetben. Beállsz közvetlenül az ellen frontjába és reménykedsz abban, hogy nem tud meglőni. Az amcsi T32 a legjobb arctámadó, de ez is egy klasszikus példa rá: [link]
Ilyenkor elég kicsi és a legjobban páncélozott részt tudod mutatni az ellennek (torony, front hull felső része, lövegpajzs). De nem minden tank jó erre, mert a torony tetején lévő kupola/beszálló lőhető a legtöbbnél.[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
historical battle, holnap este, ha valaki szeretne ;-)
-=Витя=-
-
D.Orion
veterán
Nos, akkor ez részben my fail volt. No mindf1, ebből is tanultam. Nem vettem észre, hogy a Löwe nem is áll bent.
Közben új XP rekordom született:
Victory! Replay
Battle: Mines 2012. február 25. 14:06:32
Vehicle: T32
Experience received: 2 338
Credits received: 71 140
Battle Achievements: Steel Wall
Az elején kicsit nehezen indult be a szekér és nyomnom kellett a térképen a pontokat, mint állat, de aztán sikerült megállítani az ellent. Nagyon nagy mázlim is volt, ezért is érdemes megnézni a videót. Látni, hogy mik pattogtak rólam.[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
ha veszek egy tankhoz prem camot és eladom, ha újra megveszem a tankot akkor rajta lesz vagy sikerült az adóforintjaimat véletlen elcsesznem ?
-
-vitya-
őstag
és a realisztikusság mod meg nagyon bejövős:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/88362-historicalrealism-mod/
itt egy video róla
-=Витя=-
-
Paul119
addikt
válasz CptMisi #34729 üzenetére
hősök terén aludtál hogy ilyen kötekedő lettél?
Victory!
Battle: Malinovka 2012. február 25. 15:38:50
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 066 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 62 157
Battle Achievements: Scoutcsak 5 db tier 10 es tank volt oldalanként meg 2db tier 8 as arty, gondoltam hasznossá teszem magam és kilövöldözöm az artykat , sikerült is
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #34731 üzenetére
Nem azért, hogy nyafogjak, de ez egy mod? Hogy a torony tetején ülsz, belső nézetben van egy valóságban is létező célkereszt (amihez hasonlót én is használok) meg nincs a tankoknak körvonala/ikonja? Ezzel csak mágat szívatja meg a játékos.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Paul119 #34728 üzenetére
Type59 alacsony, és teteje jól sebezhető.
Én sem szoktam vele arc-csatázni vele épp ezért.De ettől még lehet hogy a te 700+ csatádban megtapasztaltak szerint lenyomja az IS-3-at.
De azért felvetődik a kérdés, ha azonos HP-ról is indultok, a ROF/dmg arány kinek kedvezne. -
Dani123321
csendes tag
szerintetek USA vagy az Orosz tankok a jobbak heavy-ben?
Lényegre törő válaszokat kérek !
Válaszokat előre is köszönöm! -
CptMisi
őstag
válasz Dani123321 #34736 üzenetére
Ezt így az amerikai heavy ág lecserélése előtt nem túl jó kérdés.
Jelenleg teljesen más a felhasználásuk: az oroszok támadó tankok, az amerikaiak inkább támogatók.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Paul119
addikt
overtarget módot meg célkereszt módot lehet egyszerre használni?
-
D.Orion
veterán
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. február 25. 16:46:49
Vehicle: T-34
Experience received: 3 315 (fine for causing damage to allies: 4; x5 for the first victory each day)
Credits received: 19 830 (fine for causing damage to allies: 400)Belém jön szándékosan a T46 miközben foglaljuk a bázist lemming modra... Álltam egy helyben. Lemegy -20hpja, utána még rám lő és kiüti a rádiómat meg elvisz némi hp-t. ÉS EZEK UTÁN MÉG TŐLEM VON LE A JÁTÉK??? MILYEN JOGON???
-
válasz Dani123321 #34736 üzenetére
T7: amcsi
T8: amcsi
T9: orosz
T10: még nem vettem meg az IS-7-et bár ki van már fejlesztvePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CptMisi
őstag
T5 orosz
T6 orosz
T7-ben azért az IS sem rossz, sőt...
T8-ban sem mondanám ilyen egyértelműnek, IS3am mondjuk régen volt, de a T32 nekem nem tetszett...
T9 orosz
T10 nem összehasonlíthatóYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
-vitya-
őstag
nekem tetszik, de a töltés kijelző nem kéne... amúgy meg speciális csatákban lehet használni, mivel a rendes random battle tényleg megnehezedik vele.
De pl. a vasárnaponkénti historical battle sorozat lehet, hoyg még jobb lehetne általa....
Ott felismered az ellenfeled, mert a nemzetek különböző tankjai nem összevissza vannak az oldalak közt.
-=Витя=-
-
forras2
őstag
Most jelenleg Hetzerrel játszok... de elqrtam a témát, mert eladtam a pz38na-mat, és nem volt kifejlesztve a másik ág nála
Ha most megveszem újra a pz38na-t, akkor újra ki kell fejlesztgetnem nála mindent, vagy már meg lesz minden?Másik kérdés.... Elég sokszor szembe kerülök KV-val.... De Hetzerrel, ezzel a lassú döggel esélytelen a menekülés, így nem is szoktam erre vetemedni.... Ha ezen helyzet áll fent, akkor mire célozzak? Lánctalpat le tudom lőni róla, lövegnél van valami esélyem?
-
Drenadar
veterán
válasz forras2 #34749 üzenetére
amit már kifejlesztettél megmarad. érdemes úgy eladni a tankokat, hogy "stock"-ra visszaállítod. Ha később újra megvennéd akkor meglesz hozzá minden upgrade.
löveget semmiképpen se lődd, állj vele majdnem teljesen szembe, és a testet lődd. hogy hol azt majd megmondják a nagyok.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest