Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Jah, mert nem jó dolgot nézel : Felette van egy ilyen : Járműfejlesztés. 4601 LB megszerezve, de már minden jármű ki van fejlesztve.
Ez jelenti azt, hogy már a német fáén minden járművem megvan amit ki lehet fejleszteni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Malibutomi
nagyúr
Tennyleg ki hogy all a jatekban?
Nalam igy fest a dolog:
USA
Tank 7.7
Repcsi 9.0Nemet
Tank 6.7
Repcsi 4.3Orosz
Tank 8.3
Repcsi 5.0Angol
Tank 9.7
Repcsi 7.0Japan
Tank 7.7
Repcsi 2.3Olasz
Tank 6.3
Repcsi 2.3Francia
Tank 7.0
Repcsi 3.0 -
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #12906 üzenetére
USA
Repcsi: 9.0
Tank: 8.0Német
Repcsi: 8.0
Tank: 9.3Orosz:
Repcsi: 8.0
Tank: 8.3Brit:
Repcsi: 7.0
Tank: 7.0Japán:
Repcsi: 6.3
Tank: nem foglalkoztam veleOlasz-francia ággal szintén nem foglalkoztam
És már nem is fogok, mert letöröltem a WT-t egy hónapja, szopasson mást, nekem elég volt belőle ennyi[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BoB
veterán
Hajó meg helikopter is van már, annak ellenére hogy ezen a fórumon hozzászólók nem nagyon játszanak vele
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
válasz Malibutomi #12910 üzenetére
Micsodaaa
Simulatorban olyan izgalmas légi harcot nyomtam hogy.
Ha valakit érdekel feltöltöm youtube-ra. Ha nem, akkor is lehet feltöltöm
-
csongi
veterán
Akkor melyik modba nezzuk az Br-t?
Arkad, vagy real? -
BoB
veterán
RB szerint (mint középút), 4600 csata után:
USA
Tank 7.0
Heli: -
Repcsi 4.7
hajó: -Nemet
Tank 5.7
Repcsi 3.3
hajó: -Orosz
Tank 10.0
Heli: 9.7
Repcsi 8.0
hajó: -Angol
Tank 3.7
Repcsi 3.7
hajó: -Japan
Tank 6.7
Repcsi 5.0
hajó: -Olasz
Tank -
Repcsi -
hajó: -Francia
Tank -
Repcsi -
hajó: -[ Szerkesztve ]
-
Dingle
tag
USA:
Tank: 10
Repülő: 5,7 + helikopter 9Orosz:
Tank: 8
Repülő: 7,7Német:
Tank: 7
Repülő: 3 talán -
BoB
veterán
Megint repülőztem egyet. Hogy ez a repülős rész egy mekkora rakás sz@r, komolyan nem értem hogy tudtam 8.0-ig eljutni a szovjetekkel.
Az egyetlen hely ahol élvezetes az vagy a tankokkal vagy a hajókkal.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Én igy állok :
tankot sehol sem játszom, ahogy helikopterem sincs (nem érdekel). A hajót szerettem eleinte de aztán elbacták igy német 2.3-nál megálltam, a többi tarcsis.
Szóval csak repülőm van és az igy van :
USA 6.3
Axis : full kihúzva
orosz : 6.0
Brit : 5.3
Japán : 4.3 (itt jöttem rá, hogy ez végig menthetetlen oldal lesz... )
Digó : 5.7 (bár ebben a presetben van még 3.0-ás gép is, mivel ez is eléggé el van cseszve)
Francia : 3.7-5.3 (csak ilyen presetet lehetett összerakni hála a fdurván elbacott fának).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #12919 üzenetére
Pont ott hagytad abba a japant, ahonnan a legnagyobb elvezetet ad.
Megjegyzem nekem is itt lett teli a t.kom vele. .
Azogy elkezded repulni a Zerokat a mosolyt le sem tudod torolni az arcodrol.
Persze csak akkor ha forduloharcot elvezed, es betudod rangatni az enemyt forgolodasba.[ Szerkesztve ]
-
Tactical
tag
USA:
Tank: 10.0
Repülő: 6.7Német:
Repülő: 6.3Orosz:
Repülő: 4.0Angol:
Tank: 9.7
Repülő: 4.7Japán:
Repülő: -Francia:
Tank: 9.7
Repülő: 4.0Olasz:
Tank: 6.3
Repülő:- -
KROK640
nagyúr
válasz csongi #12920 üzenetére
zerok? Pont a hányást nem tudom eddig letörölni az arcomról (mondjuk full stock még mind)
Nos a fordulóharc nagyon nem az én világom, szerintem valamit nem tudok amit kellene, mert nagyon sokan lefordulnak, azonos gépekkel kb mindig.
Am sem szeretem...[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #12922 üzenetére
Bocsánat, de akkor nem tudsz Zero-val játszani
Nagyon fun, legalábbis Reálban biztosan, Arcade-ban meg ne csodálkozz, hogy a Zero-dat is lefordulják, ott olyan hogy "Fizika", nem létezik
Nekem is vannak gépek, amik nem fekszenek, de Reálban összekapartam azokkal is 2-3 killt (FW 190 A széria). Ellenben az FW 190-es D szériája nagyon jó, ahogyan a Zero is, csakhát szinte 2 ellentétes stílust igényelnek. Személyes kedvencem a 6.3-as (Reál BR) N1K2-es, na azon a gépen lehaltam stock állapotban is, annyira jó, kifullozva pedig király gép"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RetroJack
tag
Kisebb szinten driekt alig dob be élő elenfelet? 90%ban bot-ok vannak a csapatokban. Vagy ilyen kevesen játszanak?
-
wollnerd
aktív tag
Vannak botok a játékban? (Itt most nem a tesztküldikre, illetve egyjátékos küldikre gondolok)
Nekem sosem tűnt fel.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
csongi
veterán
preimum Amcsi FW190
Egy kor alatt egy lott geppel, fejlesztesi pont 15000 realba. En egy lelott geppel kaptam kb 2000et.
Csak a Beta allapot miatt meri ezt a Gazsi megcsinalni.
Tank realba level 20 szintu jatekosok 7.7 be tarolnak premiummal vagy a fejlesztesi agrol megvasarolt Nemet, Orosz szarokkal es hokiznak a csoda statukra. -
KROK640
nagyúr
Szép duplakill Helcattel :
Na a G14 ASnek megvan a második kill-je, ráadásul egy C Arado-t (ami mint ismertes 6.7) pedig egyedül voltam kint, szóval érdkelene 5.7-ba hogy került 6.-7-es gép, de a láda sör az jár!
-
csongi
veterán
Az minket is erdekel, hogy kerul mindig egy br-el magasabb a szovetseges oldal.
Udv a klubba, kb ettol a br-tol mar csak ez lesz, mig el nem ered a csucsot. -
Alg
veterán
Lehet néha azért magasabb BR-ben is jót játszani ha nem felfelé dob a rendszer (6.3 P-51, 5.3 downtier ):
Mondjuk mikor full jetek ellen kell menni az is vicces, kb semmit nem tudok csinálni csak head-ont mert akinek van esze nem fordul jettel hanem elmegy 3-4km-re és onnan fordul vissza...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
KROK640
nagyúr
Nos rendesen szabályosan el lettünk gázolva!
Szokás szerint én voltam az esélyetelen csapatban. Megjegyzem annak ellenére, hogy ilyen iszonyatosan látványosan elbuktunk, azért mindenhol minden gépet gyorsan-gyorsan kilőttek előlem a szorgos kis társak.
Azt már fölös is emlitenem hogy épp 300%-os LB Booster ment.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Végül nekiláttam egyedül játszani, lévén 5+5×1 meccsnyi boosterem akart 10 órán belül lejárni. Sturmival és Hexalal a vonalban, de max elméleti támogatásukkal lévén más meccsekben tankoztak.
Volt pár tűrhető meccsem :Az egyik 150-es SL booster igen jól alakult (10+ T, 1 légi kill), hála a felhőknek és a Greiffnek :
Volt amikor ez is kevés volt : 3,36T, 6 kill, első hely de legalább megpróbáltam
Azért volt egy olyan kibacás h 200% LB booster, 4.0-ás franciám. Légicsapás fjordok. Mondom ok, kihozom az MB162-t. Nos megnyertük úgy a meccset h utolsó csapásként lelőtték az MB162-t amiben csak az a cink h a preset egyetlen ász gépe volt aminek már nem kell LB... mondjuk az F4U7 közel 5000LB-t kapott a meccs végén, ami igen szép.
Aztán elsütöttem egy 150-es boostert és egy az egyben ugyanez történt meg, annyi különbséggel, hogy ezúttal az MB162vel két gépet is sikerült lelőnöm (ebből egyet vologyának álcázva magamat) és igy legalább kijött az F4U7, mielőtt szintén utolsó csapásként lelőttek... hurrá alakul egy semmilyen francia 6.0...
150-es LB booster mellett nem is rossz ... 2 kill, meg 4+ T bomba
-
KROK640
nagyúr
Ma reggeli (a várhatóhoz képest) kirobbanóan jól sikerült 500%-os SL booster :
41K SL egy találatért? :blink: Na jó, azt a bombázásért kaptam, de a rendszer egy ideje bugos és az előző összeget mutatja ha két hit túl közel van egymáshoz....
7.3-at is kaptam 5.7 ellen (ami tele van 5.3-as gépekkel is), mert ugye 7.0 és akkor miért ne? Meg hát hová fajulna a világ, ha nem feldobna fel az MM, amennyire csak lehet?
Ennek ellenére első lettem, (naná, hogy nem nyertünk!) és 169 ezret kaszáltam (ha nyerünk 200K felett lett volna)
Van 3183 pontom, az utánam következőnek is 888... Értem már miért nem nyertünk. (amúgy is érdemes megnézni a teljesitményüket, hozzám vagy az ellenfélhez képest)
-
KROK640
nagyúr
S ott huillik alá, a lelőtt B17G VE60...
Még ellőtt farokkal is lelőttem egy TA152-t.
-
BoB
veterán
Az 1.87-es update-el jön a francia helikopter fa...
-
BoB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hardcore café
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest