Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, ilyen sem volt még, kb 1 óra alatt lehozódott az event (eventes nácival), ráadásul egyedül. 11 kill, 7 assist és 10Tonna bomba. E közben 23 killem jött össze mindössze :
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Amikor mászol, de úgyis feljönnek utánad mert valakinek megéri 2-3 perc emelkedés (2-3 kill kigayása) hogy téged lőjjön le :angry:
-
frame>24
addikt
válasz Dingle #13148 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Eleinte csak 20-30 GJN, igen, de idővel ezek ára felkúsz(hat). Szóval ez sajna hosszú távú "beruházás", de vissza lehetne forgatni a "pénzt", mert ugye GJN-ért a store-ban található jármű-pakkok is vehetőek, ami nagy szó!
Nem tudom, hogy az Airacomet, vagy az AUBL/74 lesz a nagyobb durranás/keresettebb dolog a későbbiekben, de az utóbbi, olasz kerekesre tippelek. A hajós részről pedig nem gondolnám, hogy sokan tolnák, de ki tudja...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Dingle
tag
válasz frame>24 #13155 üzenetére
Szerintem pont hogy a P59 lesz a keresettebb, mert az AUBL csak egy copypaste gyakorlatilag. De ki tudja. Viszont személy szerint én mindent ki fogok szórni ha mondhatni rendes áron mennek majd, mert jön a WT születésnap és olyankor szoktam bevásárolni, prémiumból, talizmánokból.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13153 üzenetére
Azért mert valahol illogikus. A legtöbb vérpistike nem is akar nyerni, csak minél több pontot összeszedni. "my points" mentalitás. (sajnos jelem állás szerint így célszerű játszani ezt a játékot). Míg emelkedik 2-3-4 perc, (na jó az ellenfélnek mindig elég fele idő) addig lehetne 2-3-4 killje.
Azonkívül ugye a bomberek rohadt drága javításúak, meg egy lövéstől szétesnek, és akkor erre jött a csodamegoldás de feltudsz mászni és úgysem mennek utánad. Hát dehogynem. így meg ugye nincs balance, ami arcade-ban szerintem alap kéne, hogy legyen. Mivel ugye irreális emelkedési értékeket a bomberektől nem akarunk, marad az, hogy kicsit visszább erősítsék őket.Egyébként nagyon büszke" vagyok rá, hogy az ellenfélnél mindig akad 1-2 emberke aki a józan észnek (minél rövidebb idő alatt minél több kill) ellentmondva percekig emelkedik egyetlen kill-áért, míg nálunk ezt általában kizárólag akkor csinálják meg, ha valamiért rászánom magam az emelkedésre én is, és amikor lőtávolba kerül a bomber akkkor kilőheti előlem.
-
frame>24
addikt
válasz Dingle #13156 üzenetére
Olvasgattam kicsit a fórumon:
- A P59-et valóban sokan akarják, de egy várhatóan nagyon alulteljesítő gép lesz rank 4-en. DE, első t4 jet ugye és a kollektor faktor...
- AUBL/74 HVG - első tier5 event cucc, és első az olaszok között. Elvileg használható és jó.- A Yudachi-ra van a legtöbb reagálás, és "poi-mánia", csak mert a (hajós) manga rajongók (weeb) rendesen merevednek tőle... és ez erős dolog, a wowsban láttam sok ilyet... úgyhogy még a végén ez lesz a nyerő.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Dingle
tag
válasz frame>24 #13158 üzenetére
Ja tényleg létezik a WT navalnak játékosbázisa, valahol, valaki....
Én a P59ről pont ellenkezőket olvastam, videón is elég jól teljesített a propelleresek ellen. WT Redditen a népek csalódásukat fejezték ki az AUBL-lel kapcsolatban.Szerencsére jelen kilátásaim szerint mindegyik meglesz.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Dingle #13161 üzenetére
Jó neked. Épp ma bosszankodtam, hogy nem tudom mi lesz ezzel az eventtel... most Tborral nekiláttunk eventes USA-val, és két kill-t sikerült mindössze szereznem, de az SB-t és az XF5F-et egy spawnkiller 1-1 másodperc alatt nyírta ki.
Asszem igazam lesz, amit tegnap Iglának mondtam, hogy lehet h könnyebb lenne a 10 win-re mennem, hiszen az megvan 35 meccsből, míg a 35 kill nem biztos. (ha belegondolok mostmár 7 meccsből állok 5 kill-nél).
10T bomba megvan, meg meg a 77 assist is. Igen, azt már kb tizenegyszer túlteljesítettem.Engem amúgy nagyon szivat a játék, mert hétfő hajnalban lehpztam két meccsből az eventet, de akkor már ugye kész volt az a task így nem számolta el természetesen. Mikor nem volt tétje akkor bezzeg 2 meccs alatt lejött.
jaja, majd nekem is kellene GE, szóvalmehetne
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Uh, azt hiszem Tborral lementük életünk egyik legjobb meccsét. Fekanyon frontline : kicsit ledobott minket 3.3-ban voltunk event usa, Tbor meg 3.3 angol, és olyan 2.7-re lerakott minket, de akadtak azért alacsonyabb gépek is. Végre egyszer nem feldobott :
Tborral cisnáltunk olyat h én voltam a csao,beszedett vagy 4 kill-t, aztán komolyabb mészárlásba fogtunk
Nos igen... 17 kill-nél álltam meg a végén, Tbor pedig 11-nél. Ezzel a 11 kill miatt meg is lett az event Ráadásul eddig egy meccs alatti 16 killes rekordom 17-re nőtt B)
Tborral egyetértettünk abban, ez volt az eddigi legjobb meccsünk amit WTben mentünk!
-
frame>24
addikt
Magyar Bf109, de már 3 napos, én csak most jöttem haza.
Azért ez egész rendes gesztus a csigától.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
KROK640
nagyúr
válasz frame>24 #13166 üzenetére
Akkor lenne értelme mindennek, ha meglenne a német G2-re is ez a skin.
Mert ugye így 4640 GE-ért* vedd meg, utána még unlockold a skin-t is...
Erősen kétlem, hogy sok ilyennel találkozunk majd.Ráadásul ha úgy vesszük a románok is kaptak, és ott még ünnep sem kellett hozzá.
Szóval nem vagyok hanyattesve csigáék rendességétől.* 5000GE ami ehhez legkevesebb elég az meg 24.99€ur
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Komolyan mondom nem értem a francia priovatert PB4Y2, hogy mi a franc ezen a gépen 5.7??? Mikor 3.7-nek is sok(k) lenne!
Megyen 330-al vizszintesen, és kidob 489kg(!) bombát. Ezt is 20 darabban, hogy lehetőleg a fele mellé essen. Ha mind a 20 talál akkor 489kg!
Fordulásról fölösleges beszélni, mert a bolygók gyorsabban megfordulnak mint ez a gép.Nos akkor mi a jó benne? Hát nyilván erős... jah nem, egy sorozattól (amiből elég 1-2 találat) ezer darabra hullik! :angry: Képzett legénységem van rá, mégis kb képtelenek bármilyennemű támadóval elbánni! 12,7-es l9vegek vannak rajta, egy olyan BRen ahol már mindenki 30mm-vel rohangál!
Na, és ezt a gépet 5.7-re felBRezték, ami nála, - mivel rendszeresen feldob - azt jelenti, hogy 6.3-6.7-es JETekkel nézek szembe erzzekl a géppel!!! :angry:
Aztán csodálkozok, hogy 12 meccse volt eddig és még a géptörzs felénél sem jár a fejlődés ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
frame>24
addikt
A felső 2 gépre hívnám fel a figyelmet, hát eljöttek ők is...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
csongi
veterán
válasz frame>24 #13170 üzenetére
Ismét, hogyan szopassuk a szövetségeseket. Minden arról szól, hogy az orosz techinka legyen előtérbe. Ezek az F4ek nem voltak felszerelve géppuskával. A rakéta elhasználása után már védtelen voltak. És csak a sebesség volt a védekező eszköz. Ezért elég korán bekerül egy forogócsöves rendszer az orrukba. A csupán rakétás fegyverzet elképzelés nem olt sikeres. A levegő levegő rakták, nem voltak pontosak. Az irányítás nehézkes volt. Nagy távolságból lehetett jól használni, közelharcban csak teher volt.
namármost a jelenlegi motorral, és mapokkal ez semmivé foszlik.
A Migeknek ezek jó fregek lesznek.
A motoron kellene fejleszteni és az irdatlan bugot javítani. Utána ráengedni ezeket a szörnyeket a játékra. ez vonatkozik földi erőkre is.Amúgy az F4 egy bődület nagy gép, és zsíros célpont lesz közelharcban. Tank reál, és CW-be szépen tarolhat a földi egységek között.
De mindez annak függvénye, milyen fegyverzeti specifikációkat és radarrendszereket vezetnek át a valóságból.
Nekem hiányoznak az Intruderek Sok mocskos előkészítős csapást hajtottak végre.
Mr.Csizmás:
És még jópár szemetet vihetnének
De elég nagy féregsgnek tartom, hogy sok ember fizetett értük, ilyen vagy olyan módon, és kampeca. Köszönjük a támogatást! Minden alól "mentesít" a béta státusz és szerződési feltételek elfogadása.....[ Szerkesztve ]
-
Dingle
tag
válasz Mr.Csizmás #13172 üzenetére
Nem kerül ki. Aki elkezdte fejleszteni, annak megmarad.
(#13173) csongi
Az F4-en alapból gunpod lesz felszerelve. -
frame>24
addikt
A marketplace-en már árulják a HEAT event járműveket.
DE nekem az összesre (AUBL, Bt-7 és dekorációk) azt írja ki az inventory-ban, hogy cant be sold!!MIÉRT?
Óh, bocs, ingame kellett nézni, netes felületen nincs ott a számláló. Nekem még 6 nap...
Amúgy elég hasonló áron nyitott mind, 25 GJN körül.
csongi: jajmár, ez a szokásos "fix the game" rinya. Nem ez a lényeg.
Technikailag nem értek egyet azzal, hogy a gépágyú miatt hátráynban lesz a Phantom, ugyanis a MIG-eknek tipikusan KURVA kevés gépágyú lőszere van. INGAME nem lesz hűen modellezve a rakéták megbízhatatlansága, ebben biztos lehetsz.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz frame>24 #13175 üzenetére
Olvass utána. Ez volt a Phantom nagy hátránya. Hamar megjött a fejlesztés.
Sajnos a mapok és a többi rendszer miatt nem lesz realisztikus a rakétázás. Érdekes lesz, de szerintem nem lesz esélye a fantomoknak. Az iszonyat sebességgel a 2* hangsebesség ezzel a játék motorral kivitelezhetetlen, Folyamatosan torzulás lesz, ami a Migeknek kedvez. Kis sebességnél a Migek megeszik a phantomot, ha csak bele nem tesznek torzítást. Ami ugye Gajinnak nem lesz nehéz .
Egy Mig töredéke méretekkel rendelkezik,mint az F4. Jó nagy zsíros falat lesz.
Ettől függetlenül a Fantom sokkal fejlettebb volt, és hamar megoldották a migek kellemetlen jelenlétét.
El kell fogadni mint játék, csak nem kell tolni a WTWIKIT, meg kitalálni a képtelen adatokat, egy létező géphez, meg fantázia alapján betenni soha nem repült gépeket.
Jobban emészthető lenne, ha fantázia nevekkel illetnék őket, és a valóságos gépek csak hasonlóak lennének, max hivatkozási alapként említve.
Legyen a valóságnak megfelelő, és ne torzítsák ferdítsék az információkat kényükre kedvükre -
csongi
veterán
Maris ferditenek. Wt info 100m/s emeles.
Valosagban 210. :).
Errol ennyit. -
frame>24
addikt
Ugyanakkor, thermal sight - heli (meg persze a tankok is ott vannak a video egyéb részein) Picit már közelít a közel-keleti hadműveletek Apache footage-eihez.
A summer sale-kor majd' az összes helit beszereztem.Így is le fog szedni az ADATS és társai pár másodpercen belül, de azért összejönnek jó körök is.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz csongi #13173 üzenetére
HA esetleg aggódnál a Phantom gépágyú képességei miatt
-
KROK640
nagyúr
Most ugye jön Kína ... de miért? copy paste a nagyja. Én rendesen viszem az olaszt és a franciát is, de a rendszer ezért csak megszivat egy foghíjjas átgondolatlan techtree képében.
A jelenlegi olaszom pl 3.7 és 5.0 között van, mindezt úgy, hogy igazából ki van véve egy gép mert az már 5.7 lenne.
A franciával a helyzet még groteszkebb, ahol hamarabb volt 5.0-5.3as presetem (persze szigorúan 2-3 géppel) mint 4.0-ás... Most pedig hogy összeraktam a 6.0-6.3asUSAFrancia presetem (vicc, hogy 4 usa gép, és egy német) mégrosszabb a helyzet, mert amíg ki nem jön az Ouragan meg a Barouagan a két 7.7-es gép, addig semmire sem tudom kciserélni a jelenlegieket. Na de akkor is érdekes lesz, mert akkor maradhat az 5.3-as NC900 (Fóka A8) meg két 6.3 körüli USA gép, és jöjjön mellé a két 7.7-es jet? vagy az ember innentől csak 2-3 gépes presetekben gondolkodhat?
Szóval nem értem én, minek kellenek full átgondolatlan hiányos, copy paste presetek.Ha már nagyon van pár gép amit be akarnak vezetni, akkor azok jöjjenek valamelyik meglévő fán, GE-ért vásárolható gépnek, vagy legyen minor axis meg minor allied tree, de ezek is csak akkor ha nincsennek tele copy paste-el. A copy paste gépeket meg meglehetne oldani úgy, ahogy leírtam., hogyan lehetne csendben baj nélkül a magyar fát bevezetni
(igazán csinálhatnának azokhoz a német és orosz gépekhez magyar skineket, amik voltak a magyar légierőnek! Szinte lenne egy magyar fa, de mégsem kéne újra kihúzni. Jah ls mondjuk 2-300kill-el feloldhatóak lennének vagy 200GE/darabja a skinnek, vagy valami....)Az alapvető baj persze az, hogy Gajin azt hiszi, akkor tud egy piacot megszólítani, ha bevezetik az ő tech treejüket, meg hát üzletileg is kiváló, hogy lehet megint grindeolni egy csomót szegény playernek.
Ráadásul az oalsz fa mai napig hiányos, pedig az 1.69-ben került bevezetésre, ami 2017 májusában volt, azaz közel 2,5 éve!BTW meglepne ha a héten nem jönne az 1.91...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Mr.Csizmás
titán
válasz KROK640 #13183 üzenetére
Felixstowe F.2 (btw angol továbbfejlesztés a Curtiss H-2-ből)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
frame>24
addikt
válasz KROK640 #13183 üzenetére
Azért bakker, nem mondod, hogy nem tűnt fel, hogy egy múlt század eleji papírsárkányt látsz... merevítő huzalokkal meg dúcokkal...
on: bezzeg a kínai MIG21- egyből dupla gépágyúkkal jön. Hogy valamiért őket is grindolják a megszállottak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
-
KROK640
nagyúr
Laza 57874 SL-es javítási ktg, bár ebben szerintem egyéb german presetek/gépek ára is benne van
-
KROK640
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #13184 üzenetére
Ezt hogy lehetett előhozni/megszerezni?
-
KROK640
nagyúr
válasz frame>24 #13186 üzenetére
Már hogyne tűnt volna fel. Még az is, hogy ilyet WTben nem láttam, azért kérdeztem rá.
BTW valami eventes gépnek jöhetnena hát én ezzel a kínai fával úgy leszek szerintem, hogy majd akkor grindeolom mikor valaki miatt alacsony tierben kell menni. Ami nekem produktív az úgyis a legalacsonyabb jelenleg a 5.3 anmgollal, de egy csomó fában 6.3, németen meg már 8.3-8.3 környéke
-
Sidorovich
senior tag
Egyébként a bombázóknak van bármi értelme a játékban? Az USA bombázok szerintem iszonyúan le vannak gyengítve.
Az összesnek ilyen pár m/s emelkedési sebessége van. Ha rájuk lőnek szinte azonnal darabokra esnek. A B-29et leszámítva az összesnek olyan kicsi payloadja van, hogy 3x kell fordulni mire egy bázist lebombázol. A B-17E/L-el most pl. 20 halálra egy air target destroy jut, azaz a gunnerek se érnek semmit. Ahányszor bombázókkal játszom, mindig a mezőny vége fele végzek.Szerintem az összeset lejjebb lehetne rakni egy BR-el, vagy legalább 1000 méterrel magasabban kéne kezdjenek, mert most a bi-planeket leszámítva bármi röhögve utoléri őket.
Nektek mik a benyomásotok?
-
csongi
veterán
válasz Sidorovich #13193 üzenetére
Ez a lényege. Az enemynek kell a kill.
-
Tactical
tag
Van értelme. 8.0-ban pillanatok alatt ki lehet húzni a top br-t a B-57B-vel, anélkül csak kínlódás.
Nézd meg a pontarányt (vadász vs. bombázó, talizmán van mindkettőn):[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Legalább 1+ éve erről tépem a számat, hogy a német bomberek kivételével kb egyikkel sem éri meg foglalkozni. Ezért nincs nekem bomber ágam 1+ éve orosznál, az angolt is kivontam, olaszba nem is mentem rájuk...
DE : az amerikai bombereket énb is elkedztem kihúzni, kb azt tapasztalva amit te mondtál. Az pl full nevetséges mikor a FLYING FORTRESS egy rövidke sorozattól darabokra hullik, mikor híresen jó volt abban, hogy ronggyá lőve is hazatért. A gnerek száma meg majdnem mindegy, mert még egy 70 körüli amúgy képzetzt személyzettel is, az amcsi bomberekkel hébe-hóba szedek le 1-1 támadót, pedig ilyenkor már azt várnám h a támadó gépek 2/3-át lelőjjék a fiúk...SŐT! Most húzom franciáknál a Privateert (ami ugye tulajkdonképp az amerikai Privater, ami tulajdonképpen egy B24 Liberator) és elképesztő dolgokat tapasztalatok :
Jó, ok, nincs kihúzva, és nem is mostanában lesz, ahogy elnézem, de :
hatalmas nagy négy motoros gép, ami kb olyan sebességgel fordul mint egy hajó.de nézzünk nyers adatokat :
PB4Y2 :
Emelkedés : 1,5m/s (-1 m)
fordulási idő 41mp
maximális sebesség : 330km/h
bombateher (jelenleg) 480kg, telejsen kifejlődve 1,4T körül lesz
BR : 5.7DO217E2
Emelkedés : 10,5m/s (-5 m)
fordulási idő 29mp
maximális sebesség : 500km/h
bombateher (legkissebb) 800kg, telejsen kifejlődve 2,4T
BR : 4.7Szóval ha ezt nézzük (meg amúgy a tényleges hasznosságot is) nyugodtan mehetne a PB4Y2 úhgy 3.3 - 3.7-be, de vele együtt szerintem a B17-esekelkből az E széria is (a késeiről nem tudok nyilatkozni, kihagytam) a B24 Liberator szintén ...
A legrosszabb ezekkel az amcsi nagy bomberekkel, pl most nekem a PB4Y2-vel., hogy egy ilyen gépet ami 330-at megy és 480kg bombát dob ki, simán feldob 6.3-ba akár 6.7-be is, ahol már tele van F84-essel, ami ugyebár egy alul BRezett jet, és akkor sok szerencsét ellene! Nem véletlen, hogy a meccsek kb 2/3-ába egy kört sem tudok kidobni, mert akár emelkedek, akár zuhanok a célpontra mint a hülye, hamarabb lelőnek, minthogy odaérjek!BTW, az egész amerikai fa BRezése el van szúrva, legalább is arcadeban, 1-1 speciális kivételtől eltekintve azt vettem észre, hogy a vadászokat 0.3-0.7BRel feljebb kellene tolni a bombereket meg 1.0-2.0 BR-el lejjebb tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Tactical
tag
válasz KROK640 #13198 üzenetére
Szia!
Nem, arcade volt, reálba még nem mentem egy kört sem. Hajnalban az amerikai szerveren sikerült. Az első bombázót az első három percben még lelőtték, bementem vadásszal. Mikor annak is vége lett, behoztam egy tartalék bombázót. Kifogyott az ellenség a prémium gépekből, már nem volt bent egy sugárhajtású gép sem, úgyhogy szinte mindent sikerült egyedül kibombáznom.
Ez tényleg egy kiemelkedő kör volt, de egy átlagos vagy szar körben is a bombázó hozza a legtöbb pontot 8.0-ban.
Eddig nem igazán repültem, nem is vagyok jó repülős, de mikor meglett az összes tankos ág, kellett valami más kihívás, úgyhogy fullra kihúztam az amerikai ágat és már a németből is a MIG-19S-nél tartok.
Csak viszonyításnak... 110-115 kört mentem mind a három géppel, ennyi pontot szedtem velük össze a statisztikám alapján:
F-86-F25 - 84.805 pont
F-86-A5 - 94.574 pont
B-57B - 434.951 pontSzóval senki ne mondja, hogy nem éri meg amerikaival bombázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest