Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz csongi #13153 üzenetére

Azért mert valahol illogikus. A legtöbb vérpistike nem is akar nyerni, csak minél több pontot összeszedni. "my points" mentalitás. (sajnos jelem állás szerint így célszerű játszani ezt a játékot). Míg emelkedik 2-3-4 perc, (na jó az ellenfélnek mindig elég fele idő) addig lehetne 2-3-4 killje.
    Azonkívül ugye a bomberek rohadt drága javításúak, meg egy lövéstől szétesnek, és akkor erre jött a csodamegoldás de feltudsz mászni és úgysem mennek utánad. Hát dehogynem. így meg ugye nincs balance, ami arcade-ban szerintem alap kéne, hogy legyen. Mivel ugye irreális emelkedési értékeket a bomberektől nem akarunk, marad az, hogy kicsit visszább erősítsék őket.

Egyébként nagyon büszke" vagyok rá, hogy az ellenfélnél mindig akad 1-2 emberke aki a józan észnek (minél rövidebb idő alatt minél több kill) ellentmondva percekig emelkedik egyetlen kill-áért, míg nálunk ezt általában kizárólag akkor csinálják meg, ha valamiért rászánom magam az emelkedésre én is, és amikor lőtávolba kerül a bomber akkkor kilőheti előlem.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák