Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz bela455 #12049 üzenetére
Heh? Valamit keversz. A rögzítés az a videó készítéséről szólt a replay alapján.
Nem tudom, hogy jön ide az emelkedés, de annál meg csak figyelni kell a sebességre. Az ne essen be soha 260-280 alá, különben lassabban mászik. Így árkádban pl., ahol be-ki kapcsol a WEP, értelemszerűen nem egy vonalban húzol fölfele, hanem szakaszosan. Közben körbe tudsz nézni a
C
nyomvatartásával.[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
bela455
csendes tag
Bocs 12044
-
pc360
addikt
válasz bela455 #12054 üzenetére
De, keversz, mert eleve rossz hsz-re írtál. Annál kell megnyomni a válasz gombot, amire konkrétan tényleg reagálnál, különben senki nem fogja érteni, hogy mit szeretnél.
A mászásra meg adott már a válasz: beállítod a dőlésszöget a megfelelő sebességhez (ez lenne az a 260-280 km/h), és úgy hagyod (ne nőjön, se ne csökkenjen), és hadd menjen (míg fel nem forr valamije).
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz bela455 #12049 üzenetére
Hat ahogy pc360 is irta.
Annyit hozza tennek, attol fugg mivel es milyen modba repulsz.
Amugy ha wep nelkul emelkedsz ott is hagyhatod. . Parszor megtettem, nem lottek le, mire vissza ultem, mar rapulesi max magassagon voltam.
Arkadba vissza all a vizszontes allasba a gep. Emelkedes eseten ugy marad ahogy az egeret hagyot. Vagyais a csurolapok alaphelyzetbe alnnak vissza maguktol, a magasagi lapatok pedig nem .
Mivel repulsz, eger vagy joy?
RB-ben van ido maszni felfele.
AB nem sok, hamar ott az enemi.
Ki kell tapasztalni, vannak gepek amiknel nel kell ekkora sebeseggel emelni, de az majd br 4-5 szintu gepeknel lesz, ahol mar sokkal erosebbek motorok. Illetve 5ezer felett meg masznak mint a fene.
AB-ban szeretek oldalra kimenni amere van bazisunk, emelkedek a bazisig, aztan fordulok ra az enemire
Addigra altalaban egy bomber megjelenik. Mire kontakt van egy vadasszal mar jo a magassagom, 5ezer felett.
De nem minden geppel lehet ezt. Ilyen magassagban kevesebb a harc, viszont face to face. cselezni kell, sajteni melyik gep mit tudhat...sb. Izgalmas a kuzdelem,.
Lent a suruben szinte csapkodni lehet csak, es vagy bejon vagy nem. Magas freget osszeszedni lent lehet, de szerencse is kell hozza .
Ha van kedved csapatba repulni, szolj .
Osszetett jatek, turelem kell hozza. Probalgasd a nemzeteket, nem biztos, hogy az lesz a jo amit ajanlanak masok.
Az aranysasokat jol ozd el. Igaz kesobb par ezer Ft-bol, egy nemzet pilotain szepen lehet huzni, es sokkal konnyebbe teszi a jatekot. -
pc360
addikt
válasz csongi #12056 üzenetére
Az alap sasokat, amiket kapsz, a csapatok unlockolására érdemes költeni, hogy ne csak 5, hanem 6 hely legyen egy nemzetnél a járműveknek. Én nagyon megbántam, hogy mindenféle hülye fejlesztésre nyomtam el. Árkádban sokszor jól jön, főleg, ha attackereket és bombereket is fejlesztesz. Foglalós pályákhoz alap a sok gép. A pilóták úgyis kifejlődnek idővel, az beszerezhető, goldot viszont nem ad a játék, csak iszonyat ritkán, és akkor is kis eséllyel megszerezhető belőle valamennyi.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Br4.7 es meg mindig lelonek a csapat tarsak. Fogalmuk sincs hova es mikor lojenek
-
Alg
veterán
Toltam pár kört tank AB-ben mert fáradt voltam és nem volt kedvem kukkolni... nem kellett volna
3 lövéssel nagy nehezen kiütök 1 emberen kívül mindenkit a tankban + barrel + cannon breach (US vs RUS), erre lazán rámfordul és egy lövéssel végem...
Köszi, vissza RB-be inkább, ha meg fáradt vagyok hozzá mehet a base defense vagymi
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SP4C3
veterán
-
Luperator
tag
Olvastam itt valakitől, hogy megállt valamelyik tierben gyakorolni és legénységet fejleszteni. Melyiket ajánlanátok gyakorlásra? Tier 3-ban már jó gépek és tankok vannak, én arra gondoltam ott állok meg megtanulni repülni.
Magasabb tierben hamarabb dob be realistic csatába? Remélem igen mert br 2-nél sokszor inkább árkádra váltok, annyit kell várni.
Segítségeteket köszi!
-
Francia91
veterán
válasz Luperator #12068 üzenetére
Reál tankban az a 3.7-es BR szerintem a jól játszható. Fentebb T29-ek és IS-6-ok ellen mész, sokszor full minuszos meccseket sikerül ott produkálnom
Reál repcsiben számomra olyan 4.7-ig (Messer 109 G2 trop, La-7) tűnik jónak a lion gyűjtés és repülés szempontjából (a javítási költségek sincsenek itt még elszállva, meg egy halom SpaceFire sem ragad a seggedbe), 3-4 kill lazán hozható egy meccsen, erőlködés nélkül"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
válasz Luperator #12068 üzenetére
Most mi is kisebb Realba megyünk most. Egészen lementünk 2,7 alá, akár 1,7 ig is.
Az egész gyakorlási mizériának egy baja van. Egy gép típust berepülsz, megszokod, és a másikkal kezdheted elölről.
Kis BR-be alacsony a költség, jó a hozam. Feljebb ez már nem igaz. Csak akkor van hozam, ha jó vagy.
A kétfedeles gépeknél USA, USSR, Németek.
2,0 felett Olasz, orosz, Amcsi, amiket repülünk most.
3-4 között Amcsi, Angol, Német.
4 felett Amcsi, Angol.A japán gépek is jók, de türelem kell mire lesz rendesen fegyver, és kifejlődik. Br3-ig el kell verekedni magát az embernek, de mindez csak annak kérdése kinek mi válik be.
-
Francia91
veterán
válasz csongi #12070 üzenetére
Feljebb az a baj, hogy a gépek nagyrészének a javítása 20k Lion körül van
2 killel vagy nullán kb ha meghalsz
Ezért repülöm én is gyakran a G2 trop-ot Lion farmolásra, mert nem drága a javítása, és a saját BR-jében kiváló gép"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
Mondjuk én nem csak a gép típusát sorolnám be.
Hanem a fejlettségi szintje is befolyásolná a besorolást.
Pl egy alap gépet visszább sorolnám be, és ahogy fejlődik, úgy kerülne feljebb.
Alap gép a saját besorolásában semmit nem ér. Egy fejlett 1-2 br-el kisebb gép simán levakarja.
Szóval ezeken is lehetne finomítani a gájdzsinak -
pc360
addikt
válasz csongi #12074 üzenetére
Szerintem belefér, ha valaki repül egy géppel, az úgyis kifejlődik hamar. Oké, az La-9-hez több, mint 300 game kell, de akkor is, van miért szenvedni. Van ára. Ha kisebb BR-be berkná, akkor ez eltűnne. Más kérdés, hogy a legtöbb gépet meg már megunom, mire kifejlődik.
[ Szerkesztve ]
-
Luperator
tag
Köszönöm a válaszotokat. Amúgy az olasz gépeket miért mondják op-nak?
Meglátjuk mikor sikerül azt a pontot megtalálni ahol legalább olyan gyorsan lehet reál meccsben jutni mint árkádban.
Leginkább amerikai, orosz, német gépekkel játszom de angolból is megvan az első Hurricane meg Spitfire. Videókban tök jól néz ki a boom & zoom taktika meg a többi, de megcsinálni nem is olyan egyszerű. De hát majd alakul.
Bombázni ti szerettek? Vagy az első bombázók gagyik vagy nekem nem jön be de inkább repülök csatarepülővel, mint velük.
-
pc360
addikt
válasz Luperator #12076 üzenetére
Azért, mert kegyetlen brutál, hogy mit kibírnak.
Árkádban pl. a britekkel szedegetek 3-5 gépet, aztán árnyergelek olaszra, és egy géppel leütközök 4 gépet, és még csak szürkére sebződik 1-2 alkatrésze, miközben 20 repülőt szedek. Totál állatok a C202EC és fölötte.
-
Francia91
veterán
válasz Luperator #12076 üzenetére
Ami új gép, általában buffolt, vagy legalábbis erősebbnek tűnik, idővel pedig kap nerfet.
Waffenträger-t T-44-122-essel csak hiteltem tegnap... Azt a kartondoboz papír szart egy 122-es 25 kg-os tölténnyel a leges legközepén...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12083 üzenetére
Gondolom, te már rég birtoklod az összes gépet, amit ki akartál próbálni. Én még csak most népesítem be a rank 4-et az amcsi és a brit vonalakon. Az nem olcsó.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Xbox one vezetéknélküli controllert hogy lehet működésre bírni War Thunderben? Keresem a beállításokban de sehol nem találom... Egyenként kell mappelni a dolgokat? Kerestem a játék fórumában is de nem találtam semmit. Csak ilyen config fájlok vannak hozzá, azokkal is kipróbáltam, nem működött jól. Főleg a repülés részre érdekelne.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
-
csongi
veterán
válasz Dyingsoul #12087 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogy boldogulsz vele.
En PC-n nem talaltam meg a kezelhetoseget, valahogy valami mindig zavart.
Klaviaturan jol jatszhato, de nagy elony, ha nyomas erzekeny a bill, csak nem tudom tamogatja e jatek.
Jo repulest.
Amugy a box es pc jatekosok tudnak egyutt jatszani?
Kiprobaljuk, felvesszuk egymast barat listara?[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz csongi #12088 üzenetére
Kipróbálhatjuk persze. Én azért is vettem hozzá xbox controllert, mert Oculus rifttel nyomom, illetve a controllert elsősorban más játékokhoz vettem de szerintem ehhez is használható. Van egy régi Attack 3 joy-om is de az kicsit hibás (szorulnak a tengelyek). Valamikor majd szétszedem és megnézem, hogy egy takarítás segít-e rajta.
Ha nem sikerül megjavítani az attack 3-at, akkor egy T16000 lesz a vége a sztorynak de csak később mert most más kiegészítőkre kell a lé.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz csongi #12088 üzenetére
Jah amúgy nme xbox-os vagyok, hanem pc-s, csak xbox controllert vettem a játékhoz. Egyébként így is lehet, hogy más sorba tesz be, tegnap 5 percig keresett csatát, miután sikerült beállítani a controllert...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csongi
veterán
válasz Dyingsoul #12089 üzenetére
Rift combos lehet. Tutter hatalmaa elmeny es mas szintre emeli a jatekot. .
Nah ez felcsigaz. Persze kolteni nem koltok ra majd ha kedvezobb arak jonnek el.
Vagy kesobb majd telefonnal ha lesz ilyen.
Egyenlore monitorral is elvezem, csak az iranyitas darabos picit, de el kell fogadni. Ezert is jo a csapat tars , sokat segit. pc 360, es itt koszonom meg ismet a turelmet, es sok sok segitseget amit ad jatek kozben.
Tegnao elott durva voltam Realba , eddigi legsikeresebb voltam , 3 gepet szedtem br4.3-ba spitivel.
4vs1 volt a vegen, es ebbol egy megtalalt, de en gyoztem ellene A jatekot ok nyertek.
3x voltam kijelolve, de kicseleztem oket . Ha tovabb tart a mecs, akkor lett volna meg, ossze csapas. 23 perces kor volt
Elveztem, izgalmas volt, ereztem jatekba vagyok, es nem csak preda. Ejszakai repules volt .
Fuleltem kegyetlenul, es ez kellett az eredmenyekhez. -
pc360
addikt
válasz csongi #12092 üzenetére
Höh, a végén még kiderül, hogy türelmes vagyok.
Felbuzdulva a dolgon mentem én is egypár reált. F-82-vel jártam én fellegek felett, 10 ezer méteren (meg akartam nézni, hol van az esőfelhő teteje), zuhantam majd' 900-zal az ellen után, és végül én is összehoztam a legjobb reál köröm 3 killel, halál nélkül, sima winnel.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Francia91 #12094 üzenetére
2. kép: hahah, a flaps-et bezzeg elfelejted időben behúzni.
Amúgy szép!
Emlékszem, szerettem a G2-t én is. Csak nem esik jól olyan géppel repülni, ami teljesen ki van fejlesztve, mert úgy oda a sok fejlesztési pont, és csak az új jármű fejlesztésére valót kapod meg. Kimaxolás nélkül meg suták persze... Valahogy nekem így nem teljes a jutalmazó szisztematika.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
-
pc360
addikt
válasz csongi #12097 üzenetére
Épp a legutóbbi Shooting Range-ben volt arról szó, hogy a németetek közül valaki anno beadta a nappal, nagy magasságban közlekedő bomberraj ellen a bomba-hajíást, telibetalálva egy középső gépet, és ezzel a mozdulattal elvitt pár B-17-est. Ezt követően az amcsik elővigyázatosságból sokkal lazább rajokban repkedtek éjszaka, több kísérő vadásszal.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sracok!
Valakinek lenne kedve egy par soros elso hszt- ossze dobni?
Betehetnenk a jatekos neveket is, mar ha ez jo elkepzeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest