Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz Találtgyerek #13703 üzenetére
Kösz! Jah, a legjobb gép azóta is. Ezen kívül nincs is igazán kedvencem, mert a többinek kicsi a sebzése / nincs elég lőszer / lassú / nem dolgozik nagy magasságban / nincs semmi energia-megtartása. Ez a G.56 egy kivétel, az összes fenti kritériumban jó, egy ingyenes prémium. Mármint kurvadrága, ha javítani kell, de nem szabad elpusztítani, ez a titka.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13695 üzenetére
Ez mondjuk nem is baj.
Múltkor reálba kipróbáltuk, hogy hárman kimegyünk BV238-al, emelkedünk és kötelékben repülünk, és bárki jön annak vége. Nos 10-12 meccs után feladtuk, és rájöttünk, hogy nekünk van végül, valaki úgyis felmászik, úgyis gyorsabban mászik, és az, hogy 1-2 gépet esetleg ha szerencsénk van néha sikerül lelőni, semekkora elrettentő erővel sem bír ... "A három freekill együtt" -nek látszottunk mindenki szemébe, sajnos sokszor jogosanInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Kempetlen #13699 üzenetére
Persze.
Tény, hogy elég kevés fejlesztési pontot lehet összehúzni (bár prémmel nem is olyan vészes); viszont szeretem mert : van értelme a presetnek, van értelem a backupnak, lehet a csatának megfelelő módon variálni a járműveketKi lehet lőni aki korábban kilőtt. stb.
nekem az RB elég lassú. Szoktam néha RBzni, de ugyanannyi idő egy RB meccs (vagy több) mint egy 5-6 gépes arcade, és akkor nem csak egy gépet húztam hanem egyszerre többet is. Aztán már egyszer kiszámoltam LB terén sokkal jobban járok 1,5 órányi arcadeozással, mint egy darab 1,5 órás simo meccsel (konkrétan haverom meccsét vettem alapul ahol gépet is lőtt ki meg bombázott is, és élete meccseként jellemezte).A repcsik közti különbségeket én spec arcadeon is érzem (mondjuk elhiszem h RB-n durvább). Az idióták is igazak, de hát láttam már RBn is idiótákat.
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
Ugyan az kellene mint Tank reálba.
KROK640 : A Játék idióta megoldása. Teljesen más rendszerbe kellene a játékot futtatni reálba.Kempetlen:A többi Olasz, Német fegyverek a gyengék?
Ne már... Próbáld ki a Brit fegyvereket, aztán majd látod, milyenek a német olasz fegyverek.
Illetve a G56, ahogy mondtad egy ingyenes prémium. 6,7be lenne a helye, és mehetne a Jetek ellen.[ Szerkesztve ]
-
Kempetlen
tag
válasz csongi #13708 üzenetére
Annak aztán sok értelme lenne...
Nyilván a német és olasz fegyverek erősek, de én a kritériumok együttállásáról beszéltem, ami a G56-nál mind összejön. A K4 is jó lehetne, de ott a normál lőszer mennyiséget még a szárny alá pluszban csapható gunpodokkal se érem el, azok ráadásul lassítják a gépet. Tehát mindnek van valami hiányossága, csak a G.56-ra tudom azt mondani, hogy komplett, jól sikerült gép. Az Re.2005 annak a lassú kistesója. Na jó, meg a Ta 152-C3 sis arat, de azt nehezebb kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
-
csongi
veterán
válasz Kempetlen #13709 üzenetére
Nah jó, de ez egy kis mocsok protopius. Utálom, mindig 5,7-be kerülök össze vele.
Repüld be az F4U BR6,0-ás gépet. Az valami betyár kemény cucc. Nehéz modofokálni, de az utolsó fejlesztésektől egy elképesztő jó gép lesz belőle. 3-5 gépet simán lehet vele szedni. A javítás sem drága.
Találtgyerek: 4db 20-as mindegyik gépen elég drasztikus. Nem is értem miért barkácsolták össze az 50-es kaliberekkel. Az egy hülye próbálkozás volt. Ha végig meghagyják az MKV után. Brutálisan oda b@aszhattak volna.
Amcsi tudta, hogy vagy sok 50-es vagy kevesebb 20-as. De kevés 20-as és 50-es páros, egy szenvedés.
Bár a valóságban, biztos nagyobb sebzések voltak, mint itt.
Régen volt a bomba és lőszer tároló találatnak a modelezése. Azt rendesen visszább vették[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Kempetlen #13709 üzenetére
Mikor még Zero-val mentem az akkor frissen berakott P-80-as jetek ellen Reálban... Az volt a jó korszak, és jó BR besorolás
(Vagyis bocs, akkor még nem volt BR, csak Tier besorolás, az alapján rakta össze meccsbe a gépeket)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #13712 üzenetére
Az lenne a korrekt, ha fejleszto es gyarto nemzet hadrenbe allitas es kivonasi ideje lenne az irany ado.
Illetve a gyartasi vagy hadrendbe levo szamok aranyanak a megtartasa.
Pl: Ne legyen mar 10db Tiger tank egy csapatba.
Aranyok megtartasa. Akkor realisztik.
ugyan ez repuloknel is.
Ha nyitnanak egy prototipus es premium modot biztos becsukhatnak a boltot :). -
BoB
veterán
válasz csongi #13713 üzenetére
KV-1 rendszerbe állítása idején a német haderő nem rendelkezett olyan harckocsival ami szemből ki tudta volna lőni. Szóval benne vagyok
De a T-80B ellen is csak M60 jöhessen, ugyanis akkor még nem volt M1 sem
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
KROK640
nagyúr
A ME163-nál egyébként egy ideje magabiztosan lebeg két kerék a repülő teste alatt :
Igaz, hogy ez a tipus felszálláskor ledobja, és régen jó volt, de egy ideje már nem az. Futónyitásnál ez tovább távolodik a törzstől
-
KROK640
nagyúr
Na, kijött a patch. Starfighters a neve. 1.99-es verzió végül.
Ami az új járműveket illeti, felhozza egy konzolba így nem kell átnézni a fákat : nem mellesleg összefoglalni is egy screenshoot
-
KROK640
nagyúr
Igen, ez a videó szépen összefoglalja azt is, hogy egyszerre 5 nemzet kapott F104-et. Látzsik h most csinálták meg.
Lényegében még a látszatnál is jóval kevesebb új gép lett. (mert volt nemzet ami meg Sabre-t kapott ami rég benne volt a játékban)
Egyébként ezekben a magasságokban már a German fa is kezd copy paste lenni, Sabre, F104, meg Migek, meg G91 ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
Minden patch után kényszerből húznak a német gépeken?
Aztán lassan meg nerfelik őket. Mi a bánatnak xarakodnak ezzel ? -
Alg
veterán
Az egyik új map megint nagyon jól le lett tesztelve, a két felszállópálya közül az egyik vége kilóg a térkép határon, így a meccs elején rögtön kap az egyik csapat egy ingyen airspawn-t.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
BoB
veterán
válasz Kempetlen #13731 üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Ez tökéletes így, DCS-ben is pont ugyanilyen amúgy, az pedig a repülő szimulátorok etalonja (amit egyébként a valóságban is használnak kiképzési célokra).
Első pillantásra látni mi micsoda, egérkurzort ha valami fölé viszed azonnal kiírja az adatait.
-
Kempetlen
tag
Eddig legalább nagyjából lehetett látni, hogy hány bomba és rakéta pakolódik fel (a piktogramokból meg egyértelmű volt a választás), most meg nézem a kibaszott kerek ikonokat és találgatok. Más játékban oldalnézetben képesek ábrázolni a felszerelést, nem szemből, mint valami retardált orosz... oh, wait.
És még ha egyből írná, hogy gyorsan átpörgethessem az infókat, de nem, mindenen van fél mp delay, sorváltáskor meg gondolkodik, mert pár bitnyi infót egyszerűen nem tölt be előre, és másodpercek telnek el, mire kiírja a totálokat jobb felülre. Ez mi?! Minden, csak nem tervezettség.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz Kempetlen #13733 üzenetére
Eddig sem volt jó, ezután sem lesz normális UI ennek a játéknak.
Többször nyom fel agyilag a suta idejemúlt 10 Ft-os tervezés, mint a játék.
Szarrá komplikált, merev egyablakos rendszer.
Ez ilyen marad.
Rettenet gagyi! A sok skinelt gép helyett jobb lenne ha ezt tennék rendbe. Csak hát ez nem termel pénzt. Igaz az igénytelenségükről árulkodik. -
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13734 üzenetére
Amúgy engem az is zavar, ha valaki rámír(t) játékon belül, miért nem lehet egy timestamp-et odatenni, hogy lássam, hogy 5 perce vagy 5 órája írt?
Miért nem ugrik fel egy ablak mint régen?
Vagy ha kijelölök egy gépet h elpusztításra adok parancsot mindenki látja milyen magasan van csak én nem? Miért jó ez?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alg
veterán
Ez a delay engem eddig is baromira zavart, hogy ilyen apróságokat nem képesek kliensoldalon megoldani, szerverről kell töltögetni minden szirszart...
A piktogram nem gát, csak meg kell szokni és rááll az ember szeme.
Amivel viszont most először találkoztam, hogy újra kell tölteni a lőszert a garázsbanMegyek egy Browning-os géppel, ugye ott mindig tracer befűzve. Lőszer újratöltés bepipálva, erre az egyik meccsen egyszercsak nem tudom a tracert kiválasztani. Kimegyek, valami eldugott sarokban a világ végén kiderül hogy 120 befűzésnyi lőszer vehetek valami 25ezer SL-ért. Do335 15mm->20mm csere ugyanez, hetekig kerestem hogy mi a tökömért nem engedi feltenni a 20-ast a 15-ös helyére mire kiderült hogy nem elég kifejleszteni és megvenni a fejlesztést, magát a fegyvert is meg kell venni. Ráadásul nagyon randomnak tűnik, mert sehol máshol nem találkoztam ilyennel, gunpodoknál se.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
BoB
veterán
Ezt úgy mondod mintha 3 másodperced lenne rá hogy változtass és mindig változnának az összetételek.
Nekem ez ilyen nagy műhisztinek tűnik hogy semmi sem jó, de mind1. Szerintem szuper és én simán átlátom.
DCS-ben így néz ki (csak mert minden normális helyen nem szemből van ugye):
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Bekerult a varacskos diszno?
Ha nem alszom el, megnezem a spacex fellovest.
-
Kempetlen
tag
Semmi sem jobb – így pontos. Változott, de nem jobb. Akkor meg minek változtatni? Nyilván nincs nagy hatással a játékra, de hogy 2020-ban egy stilizált pöttyel kell valamit jelezni egy elavult táblázatban, az azért kevésbé szívderítő, főleg grafikus szemmel. Egyszerűen szánalmas, hogy 5 percnél nem szántak többet a dologra, avagy amikor a progamozó próbál valami grafikát összebarkácsolni az ötletéhez.
Nagyon ritka az a programozó, akinek van grafikai érzéke is, pedig egyedül csak ők képesek jó UI-t gyártani, vagy akkor, ha van a csapatnak egy jó art directora. A játékoknál jól látszik, hogy melyik milyen munkát végez. A gallydzsinék szerintem a szakterületről se hallottak még, nemhogy alkalmazzák a megfelelőt. Ha így tettek volna, akkor nem úgy nézne ki a terep, mint valami röhejes makett, ahol se a sebességek, se a méretarányok nem stimmelnek (legalábbis repülős oldalról). De ezt már alapjában eltolták, ez a része már sosem fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Kempetlen #13744 üzenetére
Ezaz, Jóska, eztet jóú' megmondottad!
Szerintem agyadra ment a karantén...
Csinálj jobbat, terjeszd fel nekik, esetleg csatlakozz a Revenue share programhoz! - még ez is kisebb hülyeség, mint amiket írogatsz.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
csongi
veterán
válasz frame>24 #13745 üzenetére
Csak ezt mar jopar alkalommal jeleztek iranyukba.
Illetve mas eszrevetel is volt az aranyokkal kapcsolatban.
Egyszer egy rovid valasz volt, " Nem erted a mechanikat"
Es ajandekba jott egy hetes cset bann, es a gajin iranyaba 3 hetes.
:).
A kritika nehez ugy, fogadni tudni kell.
Nem csak orosz fejjel kell gondolkozni, hogy az ujabb gepek hoznak penzt, meg versenyezni kell ebben a WOT al. Ha le egyszerusitene ezt az MMO jellegu baramsagot, es rendes UI-t irna, az imperilalista Nyugatrol nagyobb fizetos bazist huzhatna be. Lassuk be az MMO jelleg kb a nullqval egyenlo. Itt van kb 1000 jatekos velmenye ami szamit. A tobbieke nem.
Ontjak a friss jarmuveket, mikozben a regiek jelentos resze kacat. Brit ag egy borzalom.
A velemeny nyilvanitas szabad, ha tetszik neked ha nem.
Tisztaban vagyunk vele, hogy ez ilyen. De csak azert mert nincs konkurencia. Van amit jol eltalatak es dicseretes.
De merhetnenek egyet lepni elore. Ezt a motorot cserelni.
De olyan cegtol aki beta allapotba tartja a jatekot, es ebbol haracsolja a penzt, mert jogilag teljes vedelme van. Barmit teszel semmi eselyed visszakapni a penzes.Egy ilyen cegtol sok tisztesseges dolgot nem kell varni.
Es akkor is hanyas bonyolult null dizajn az UI. Illetve az UI mukodese is elvault. Mar akkor az volt mikor megjelentek vele. :)
Kb Mysql szinten van :). -
Kempetlen
tag
válasz frame>24 #13745 üzenetére
Az megvan, hogy nem téged bántottalak, hanem a játékról írtam? Leesett, ugye? Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az "art director", vagy csak instant ugatni vágytál? Mi a hülyeség abban, amit írtam? Hol van a cáfolat?
Ez a "csinálj jobbat" balfaszság sosem számított érvnek. Nyilvánvalóan jobban csinálnék, ha az én feladatom lenne, de nem az. Ha nem tudod a fenti kérdésekre a választ, akkor teljesen fölösleges billentyűzethez nyúlnod. Nulla vitakultúrával nem sétálgatnék nyitott szájjal a helyedben...
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Kempetlen #13744 üzenetére
Szvsz a tereppel pont semmi baj nincs. Azaz majdnem semmi. tegnap állapítottam meg, hogy a havas pályáknál azért sok helyen repülés közben a Pentium 1 + Voodoo 1-es időket idéző CTRL+C CTRL+V textúrák vannak akár km-en át, és ez nem tűnik fel senkinek(?)
Az arányokkal szerintem még ugyancsak rendben van minden, mind a gépek egymáshoz mérete, mind a terephez képest. Legalábvbis játék viszonylatban, elég ha pl sok RTSre gondolsz, nézz meg egy Red Alert, Ages of Empires sorozatot, de vetheted tekinted a legújabb Warcraft 3 reforged-re is, ahol az egységek-épületek-tereptárgyak egymáshoz képesti mérete valami elképesztően el van cseszve.
Ami a menü UI-t illeti, nem tudom, hogy mi nektek a "rendes UI" szerintem nem lenne ezzel baj, ha pár verzióval ezelőtt nem cserélik le erre a szögletesre (úgy érzem mintha egy egész fő verziót visszalépett volna a játék már ami a menüt illeti). Na meg olyan apróságok minthogy jelzi, hogy rámírnak, meg mikor írtak rám, és hasonlók, már nagyon sokat dobna az egészen.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13746 üzenetére
Na, most tisztázzuk? A méretarányokkal van gond vagy valami mással?
Igen, sajnos az újabb és újabb jármávek behozatala ami nagyon megy. Ráadásul én ezt egy második világháborús játéknak szerettem, és úgy látom a korábbi kijelentéseikkel ellentétben (vagyis, hogy szuperszonikus előtt megállnak) végül szerintem hamarosan napjaink gépeinél fogunk kikötni.
Méghogy a brit ág egy borzalom? (amúgy kicsit az)
Akkor mit mondanál a franciára, az olaszra, vagy a kínaira? (és szerintem a svéd is az lesz).
pl kínai ágnál sok olyan helyzet van, amikor egyszerűen 3 gépes presetnél többet nem tudsz kihozni, esetleg ígyis 1.0-nyi BR eltérés van a gépek köztött. Pl mostani kínai prestem 4 gépből : 2.7-nél kezdődik most 4.0-ás bomber van benne, de ki kellett hozzam a 4.7-es Gingát,. most jön az 5.7-es PBY (ami egyébként el van számozva minden nemzetnél kb 3.7-nek kellene lennie) és ezután kezdtehtem el kihőzni a 4.0-ás P51-et ... vagy unásig (amig ki nem húzok egy komplett új presetet sokkal magasabb BRen) ezzel a presettel vagyok, vagy az egyik vége 5.7 a másik vége 2.7 lesz ...De franciánál is vannak érdekes glitchek (régebben írtam róla) sokat elárul most az is, hogy van egy 6.3-tól inudló (6..0ával folytatódó) presetem, aminek a másik vége 5.0, de már 2db 7.7-es gépem is, amit nyilván nem fogok még az 5.0ás helyére sem berakni, Szóval ha gazdaságosan nézem, akkor eljött a két gépes presetek kora (hogy fognak ennek örülni a társaim...)
Persze RBben nicns ez a gond, de arcadeban igen.Olasz ágon is vannak érdekes ugrások, a Reggane vonal meg valahogy csak nem akar kiteljesedni, pedig 1.69 az pontosan 15 patch-el (vagy ha úgy tetszik 3 éve és 3 napja) volt.
Az UI designról leírtam az előző postban a véleményemet.
"De merhetnenek egyet lepni elore. Ezt a motorot cserelni." - nem lehet tudni, elvégre most a 2.01-es vetrzió jön már majd, ahol nagyot kell dobni, De motorcsere kérdésre ferlteszem a kérdést : Vajon tényleg jó lenne az nekünk?
Szép óvatosan megy ugyanis felfelé a játék gépigénye, 1.55 táján még 250-280FPS-el ment (Vsync-el stabil 60FPS, ami soha semmilyen körülmények között nem borult) movie grafikán, addigra mára nem ritka a 30FPS alá esés, főleg felhők között vagy frontline-ban. Pedig azóta ugyanaz a gépem, csak +8GB RAM van benne.
De van olyan haverom akinek anno játszhatóan ment, azóta fejlesztett (kicsit jobb VGA, kicsit jobb proci) és már nem megy úgy neki a játék mint amikor elkezdte játszani.
Ok,. szépül a játék (nemigazán látom szebbnek mint 3 éve) de annyira nem mint amennyire nő a gépigény...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #13748 üzenetére
Bonyolult, és felesleges lekérések vannak Online. A kinézete Borzalmas régi.
Képtelen egy csatába beléptetni, úgy hogy pl egy adatlap megnyitva marad.
A játékosok adatlapjainak a megnyitásának a korlátozott idiótasága. Ráklikkelsz a csatába lépés gombra és míg be nem léptet semmit nem csinálhatsz mert megszakad.
Mikor csatába vagy a stat tábla megnyitása után kínlódás megtudni az alapvető adatokat.
Pl egy Gép BR besorolása külön kaland túra, vagy fejből tolod az összeset.
A reportolásnál akkor foglalkoznak érdemben a dologgal ha leírod a csata azonosító számát.
Próbál meg, vajon hogy fog sikerülni? Papir tollal, vagy fényképezővel készülj fel.
A visszajátszások.. szánalom, mikor azt magyarázzák, késik a lövés a valós helyzetéhez képest. Jájjj.
Arányokat meg hagyjuk.
Minden játék csal az arányokkal, mert enélkül nem lehetne érzékeltetni a 3d távolság érzeteit.
De mikor a kerek holdból lesz tojás..
A terep. felület magassága bugos, lepattan a gép a felszínről, vagy éppen belezuhan indokolatlanul.Tank reálba meg végképp ne is beszéljünk róla.
A járművek mozgása mérete haladása, távolságoktól függően képes talaj felett pattogni.
A levegőből nézve 100-al megy tank, aztán ahogy betölti a talaj textúrákat hirtelen lassul.
Előtte meg 20métereket ugrál a jármű.AI kb 10 éves szinten van. Jól látható a menet oszlopokba, a légvédelem haladása. 50Km/h, megállás 1mp-en belül, és képes hátra mozdulni ugyan ennyi idő alatt.
Agyrém a 2Km-ről látható repülő a felhőben, de 300méteren meg láthatatlanná válnak, a bombázók.
Markerezés maradhatna árkád rendszernek.
Számtalan esetben volt gyorsabb a kisebb sebességgel haladó gép. Az emelkedési szöget ellenőrizve, ugyan azon géptípussal.A technika fejlesztésének megléte bizonyítja kényük kedvükre való változtatás lehetőségét.
Miközben annyira részletes a fizikai motorjuk, hogy a levegő összetételét hőmérsékletét is tudják szimulálni.
Állítják ők.
Miközben tudnak valami eltérést programozni. Marketing az megy.Én azért játszom ezzel a sok fostos hibája ellenére, mert nincs konkurencia termék.
Így marad ez. Az összes hibájával együtt.
Leírni szabad. Ha majd nem lesz kedvem , hanyagolom, volt párszor már ilyen az elmúlt 4 évben.
Tank reál: Sokat elárul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest