Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14500 üzenetére
Ami itt igazán érdekes, az az, hogy "Az izraeli repülők zárt béta tesztje a következő frissítésben, a 2.13 “Winged Lions”-ban indul." Ez számomra azt jelenti, hogy akkor idén sem lesz új fa, legalábbis nekünk földi halandóknak, ahogy tavaly sem kaptunk
Ugyanis idén jó eséllyel már csak egy patch jön (most körül kéne jönnie), de ugye ez is zártbéta lesz, tehát majd valamikor kb februármárciusra jön ezek szerint mindenkinek elérhetőnek az új fa. (hacsak nem módosítanak az eddigi gyakorlaton, és jön mondjuk dec végén jan elején még egy újpatch de nem hiszem).Az mondjuk egy másik dolog, hogy nem értem minek erőltetni egy olyan nemzetet ami eleve Tier 4-től indul, és 11 gép copy-paste, és 6 minimális változtatásokkal majdnem copy-paste, és lesz 5db egyedi gép benne ...
Azt az 5 gépet szét lehetett volna dobálni pl a franciákhoz prém gépnek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #14505 üzenetére
Az uj nemzetekkel mindig ez van. Amig premium tuti fel lez huzva.
Azert izrael, mert copy paste.
A befektetet munka/ varhato bevetel aranya ez igekezik jonak. Csokkeno jatekos szam mellett.
Tulajdonkepen minden copy paste mar.
Ha uj jarmu erkezik akkor a jarmunek csak grafikat kell kesziteni a fizikia pontok sablonok.
Es ha jol latom a strategiat, eloszor keszul egy muanyag makett, majd az alapjan keszitik el a digitalis megjelenest.A tobbit tulajdonsagot mar a bevetel hatarozza meg. :D
Ahhogy SpaceJame is irta, unalmas a jatek. Nincs semmi fantazia a jatekba. Nem tudnak a keleti blokk gondolkodas modbol, kilepni.
Ehhez pedig, valoszinuleg uj motor kellene. Nah az nem lesz amig ez rentabilis modon penzt termel.:)
Leteleik ez a par hetes premiumom, aztan becsukom ezt a xart. -
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14506 üzenetére
Sajnos eléggé szomorú, de már az F104-esek korában sem volt meglepő, bejön egy modell, majd minden fába berakják egyből. Üzletileg érthető is a döntés.
De itt van ez a izrael fa, még annyit sem tud mint a sokat szidott kína, hiszen ez legalább annyira copy-paste mint az, de ráadásul csak rank 4-től felfelé van. (nem soka tfogok vele játszani, már látom).
Közben egy Jugoszláv fát (ami teljes lehetne sok egyedi megoldással)nem bírnak csinálni.Egyébként nekem is erősen szűkül az érdeklődésem és az életterem a játékban, mostanában az RB-ből megint kezdek visszavenni mert lassú és unalmas, az ABnekem jobban bejön. Főleg olyankor amikor nem a fejlesztésre megyek, hanem csak a játékélményre.
6.3ig mostanság már csak a németekkel játszok, a többi fával inkább 4.0 ez a határ, bár leginkább a 2.3 alatti AB-t kedvelem, ahol nem mellesleg teljesen más a játék.
Az a baj, hogy 2.3 felett (amikor megjelennek a közepes tankok), már inkább arról szól a játék, hogy az a csapat fog nyerni, amelyikben kevesebb a reménytelenül balfhasz.és igazából még csak nem is panaszkodhatok, mert az apróbb javaslataimat "megfogadták" (nyilván nemcsak én mondtam nekik), legyenek változatosbombázható célpontok : Lettek. Legyenek a járművekhez hasonlóan bot repülők is : lettek.
Van amit jól csinálnak, csak közben amikor olyan moveokat csinálnak mint 1.71 után. hogy a bomberek 1,5 évig egy találattól leestek, vagy pl h a B29-et felrakják 7.3-ba, a TU4-et 8.0-ába... ki fogja ezeket már repülni? SENKI.
Amikor ilyen BR-es változtatások vannak, sokszor inkább rosszabb irányba viszi a játékot semmint jóba.A másik hatalmas baja játékosállomány szétosztásta : van repülős, tankos, hajós, és mindezeknek van RB és AB módja (a simulator nagyon réteg dolog, de jó ötlet) és még (érthető okból) különféle tierek is, ami nagyon szétszabdalja a játékos állományt.
Este 9-10 óra fele, még hétvégén is 5+ perceket keresek 6.0 AB környékére. De sokszor az 5.3 sincs meg gyorsabban, pedig az csak a fejlődési fa fele. De legújabban 2.3 alatt is nőtt a keresési idő, szóval azt érzem, hogy mintha kevesebb játékos lenne a rendszerben, legalábbis repülős ABben mindenképp.
Két megoldást látok : Vagy gyúrják össze valahogy az RB-t meg az AB-t (ettől inkább félek, mert könnyű lenne elrontani, bár nekem lenne aranyközéputas ötletem), VAGY akkor legyenek botok a meccsekben (amennyire tudom most ez van, de néha ez sem mert nem lennének 5-10 perces keresési idők).Akárhogy is a legeslegnagyobb baj az, hogy pénzt akarnak látni a játékból. Hogy a pénzkeresés és az üzleti érdekek mozgatják az egészet. De másik oldalról nem várhatjuk el, hogy ingyen fejlesszenek, meg a szerverek sem mennek ingyen.
(nekem még 145 nap prémem van, de szerintem úgyis tartok majd kissebb nagyobb szüneteket akár prémium alatt is)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #14507 üzenetére
Nem jótékonysági intézmény
Ebből akar profitálni, teljesen érthető.
Nem lesz érdemben változás, mert keleti gondokozású a modell, és az egész rendszer.
Nem fejleszt párhuzamosan, ebből facsarja ki amit csak lehet.
Mikor megáll a dolog, majd akkor nekikezd egy újabb fejlesztésnek.
Ugyan azt a motort tákolja. Bármely AAA játék rendszerének üzleti modelljét használhatná.
Nem teszik, mert más a gondolkozásuk.
Ebből nem lehet többet kihozni. Lehet szebb a felhő, meg hullámzó a víz, meg tudom is én mi. Látvány, de nem több.
A többi miatt lesz unalmas.
Van bent Bot célpont repülő. Sok értelme nincs sztem. A fejlesztést lehet velük kicsit könnyebbé tenni, másra nem jók.
A játékmódok unalmasak.
A játék sorsolás kriminális.
A spawn rendszer egy ultra gagyi, földön levegőbe.
A létrehozott szervereken nem lehet fejlődni.
Coop mód nem létezik.
Bármit szeretnél, egy borzalmas katyvasz.
Simulátor mód földön egy, áhh. mindegy
Ez egy Árkád játéknak indult, és onnan sosem fog tudni feljebb lépni ezzel a motorral.
Nem arra írták.
Légi modellezés volt az elsődleges. Ott még csak csak jó muzsikál, de a konkurens simulátor játékok motorjai rég elhagyták.
A játékosok zömét a Tankos mód adja. Ott meg ez a rendszer borzasztóan gyenge.
A Killcam rendszer, a járművek tényleges mozgása, viselkedése.
A Német, Orosz ág váltja egymást erősségben.Event alkalmával sikerül 100ezer körüli játékos számot generálni, aminek egy része bot.
Eventen kívül, meg még több bot. Vagy a feles szerverek. Rb 5,7. A meccsek több mint felében fele létszámmal megy a csata, annak is jelentős része JU288 és kb ennyi.Nagyon sok a magas Tirben a kis LEVEL szintű pár napot, órát eltöltött játékos.
Elkölti a pénzét. Megveszi a járműveket élvezkednek aztán elmennek.
Szerintem ez már a vergődés szakasza. Ezzel a felállással még lehet vergődni stagnálni egy pár évet, aztán kb tisztes kort megélve lehet búcsúzniuk europa, USA piacáról.
A Pandemia adott nekik egy löketet. Ha az nincs akkor a születésnap még egyszerűbb lett volna.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14508 üzenetére
Milyen öleteket vennél át más játékoktól?
Egyébként igen, ez egy arcade repülős játéknak indult, épp ezért nem is értem, miért nem az? Kellettek a tankok (hát nekem különösebben nem, 3 órát tankoztam 7+ év alatt, miközben 74 napnyi repült órám van 1776+ óra, 13 óra hajó ), meg a hajók is, de szerintem jobban jártunk volna, ha megmarad repülős játéknak.
Aztán mennek sokan tankozni, mikor a tankba ülnek meg sírnak h mikor repülhetnek. Úgy csinálnám meg, hogy tankos módba csak research-ölt repülőkkel lehessen kimenni, ezzel is legalább repülőzni terelni azokat is akik később tankozni akarnak.Egyébként a feles meccseket ne is mondd, mert sajnos ABben is egyre h gyakoribbak és nem csak késő este. (mondjuk ez spec annyira nem zavar)
Klasszikus coop mód (kampánnyal) jó lenne, de valamiféle coop mód azért van az osztagosodásban is. A spawn rendszer tényleg nagyon rossz, normális spawncamper védelem azóta sincs.
JU288, meg HMPFF... Rohadt drága és rohadt OP, de már régen.
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #14509 üzenetére
"Egyébként igen, ez egy arcade repülős játéknak indult"
Ezt meg kell cáfoljam, mert a kezdettől fogva ott volt a Realistic mód is, amiben én is játszottam (2013 februárjától). Azt, hogy Te csak árkádozol, nem jelenti azt, hogy annak is indult"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #14509 üzenetére
Az UI egy katyvasz. Az egész menürendszert kukázni kellene.
Az ablakok nem képesek előtérbe maradni. Cset ablakot elveszi, van hogy 4x kezdesz bele egy üzenetbe Szánalom.Stat táblában hiányzik a jármű BR besorolása. Bár maga a besorolás egy fos, és azok össze sorsolása is.
Időjárási viszonyok statikus xarok. Nappal szemben spawnolni statikus helyről, egy erősen befolyásoló csata kimenetelt eredményez.
Ezért kell a normális mapválasztó. A játékos közönség leszedálja ami nem jó.
A játék sorsolás kuka.
A gépek fejlesztése teljesem felesleges. Motor, meg...stb.
Spawn rendszer annyira gagyi, hogy a szánalmas kategóriát is elhagyta fényévekkel korábban. (földi csata). Ennyiszer a xart még játékba nem reszelték.
De sajnos akárhogy is reszelik a xart, az már csak az maradKilépsz a csatából és büntetést kapsz. Lezuhan a géped és kilépsz.
A legénység még csatába van Melyikben? Éppen szalonnát játszanak a lángoló gépben.
Vagy meg kell várni, míg megeszi az ellenség?Játék módba értelmes coop módot, amiben lehet fejleszteni a legénységet teknikai fát.
Csökkenteném a csatába vihető kezelő személyzet számát. Túl sok, költség gyilkos baromság.
Egy belépéshez max 2 fajta jármű. A belépések száma meg korlátlan.
Az idő, vagy a feladatból szerzett pontok úgy is eldöntik a csatát.
Mindig a map kiválasztása után lehessen tekinkát választani.
Belépés előtt választhatsz nemzetet, és BR-t.
Ez a fordított rendszer egy katasztrófa.Összébb mosnám az árkád és Real fizikát, feleslegessé vált a két mód.
A CW rendszert telibe kukáznám.
amikor kitalálták is xar volt. Sokkal nagyobb mozgástereket kell biztosítani. Jelenleg tipikusan a nagy klánok privilégiuma. Hányás az egész rendszer. Diszkriminatív.A tornákat is lehet kukázni a jelenlegi rendszerbe.
agyon szabályzott, és kötött az egész. A regisztrációtól kezdve a torna lebonyolításán keresztül. Ezeket alig játszák, ha mégis van játékos párszor próbálja aztán feladja.
Ez integrálható lenne egy modern CW-Frend rendszerbe.A Sqadron rendszer kuka. Bugyuta limites. A Battlefield egy klasszissal csapat orientáltabb módod enged.
Ezek az eventek, meg a vergődés legalja.Van pár 10 ezer játékos akinek erre áll fel a fütyije.
A Gajin meg nem látja a fától az erdőt.A szerver parkról meg már nem is említek semmit.
De mit mondtam, ezzel a motorral ezt nem lehet megcsinálni. A saját korlátaik építik le őket.
Majd ha meghal az egész, akkor lesz egy modernebb újabb, de az is mire elkészül ugyan ebbe a hibába esik. Ideje múlt lesz a megjelenés időpontjába.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csongi #14513 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy pl tankban rengeteg pályán kiheréltek jó pontokat, ahonnan lehetett jó meccset menni, és tudtál kreatív lenni... Eltorlaszoltak kiváló helyeket és feljutási lehetőségeket. Abba az irányba mennek, hogy egyenpálya legyen lassan az összes. És ez nagyon bosszantó. 2-3 évvel ezelőtt majdnem minden pályának volt több olyan pontja, amit kreativitással meg tudtál találni, és fel tudtál menni egy-egy nagyon jó helyre. Ezekből lassan már nem marad, mert szép sorban veszik kifele belőle, eltorlaszolják egy-egy darab sziklával az utakat....
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #14510 üzenetére
RBben kezdtem a pályafutásomat, az első pár meccsem ott ment le, utána állítottam arcadera, mert nekem az RB lassú és eseménytelen volt.
De ahogy Csongi is írja, az arcade hozta fel akkoriban az tuti, ott sokkal több volt a játékos is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14513 üzenetére
Na mondjuk az UI-n csak vissza fejleszteni sikerült az elmúlt évek során, az biztos. Ma már az sem működik h meccsben lekérem a stattáblát és közben ránézek h mennyi prémem vagy milyen boosterem van aktiválva, mert hiába viszem rá a nyilat, mint régen, nem írja már ki (mert technikailag bekerült egy pluszréteg "canvas" (nem tudom másképp körül írni) és így nem érzékeli azt hogy rajta van az egér és ki kéne írni).
A chat ablakos vacakolás nekem is megvan, plusz ha kilőnek, egy meccsből nem tudok gyorsan kilépni, mert állandóan elrángatja előlem az ablakot, kész közelharc mire kilépek.
Statlistában van jármű besorolás, de csak ha rámész nyillal, és csak a 3 legmagasabb jármű (arcade-ban, RBben semmi! ez jogos... )
Dinamikus időjárás baró ötlet, bár sok csata szerintem nem tart addig, hogy ez élethűen kivitelezhető legyen. (persze megoldotta anno a Forza Horizon 4 is gond nélkül, egy afféle megoldást is elfogadnék)
"Ezért kell a normális mapválasztó." : Pontosabban??? Mert most is van. (illetve tiltani lehet, megnövelni egyes mapok valószínűségét) Nekem a játékmód választás hiáyzik, hogy egyes módokon belül tudjak választani (pl bázisbirtoklás/frontline/légifölény stb. )
"A gépek fejlesztése teljesem felesleges" - na ebben piszkosul nem értünk egyet. Ez mozgatja a játékot, ez generálja, hogy legyen értelme sokat kimenni egy géppel, és sokan ezek miatt is vesznek GE-t. Nem mellesleg ha ez nincs, akkor kb az egész booster rendszert is kukázhatjuk.
"A legénység még csatába van Melyikben? Éppen szalonnát játszanak a lángoló gépben." . itt mindegy mit írnak, aza lényeg, hogy valahogy megkell büntessen a játék, ha szerinte te túl hamar kilépsz, és ez a mese arra h miért nem játszhatsz percekig. Értem én e mögött a logikát és a jó szándékot ez még mindig emberbarátibb ugyanakkor mégis foganatosított büntetés mint sok más lehetne, DE sajnos nem mérlegeli a játék, hogy én léptem ki, vagy kilőttek? Rengetegszer jártam úgy, hogy a csata elején kilőttek, a játék meg úgy ítélte meg h túl korai, és crewlock. Vagy van egy spawncamper kilövi a második és harmadik gépem, utána ha a csata vége előtt lépek ki akár csak 30 másodperccel is, crewlockban van a két gyorsan meghalt a gépem a csata végéig vagy 8(!) percig!
"Játék módba értelmes coop módot" - igen, nem ártanának gép/botok elleni kampányok (bár mintha lett volna régebben valami.
"A Sqadron rendszer kuka. Bugyuta limites." - van rá mód, hogy akár 8-an is együtt harcoljatok, csak nem hivatalos megoldás, de a rendszer sajátosságai miatt ez kivitelezhető
"Összébb mosnám az árkád és Real fizikát, feleslegessé vált a két mód." - erre én is hajlok, de nagyon forró történet ez. Mert ugyan nekem lenne aranyközéputas megoldásom, de biztos vagyok benne, hogy sok AB-snek és RB-snek sem tetszene a dolog, és lehet, hogy a végén újabb játékosfogyás lenne a vége. (Röviden : eltűnne a célgömb, és a gép szétszakítható lenne óvatlan manőverekkel mint RBben, ugyanakkor megoldanám h a gép belsejében a célgömb tényleg működjön (valaha ez is jó volt, de el lett szarva, azóta érzésre lövünk külső nézetből - ez persze továbbra is maradna); AB oldalról maradna a 3-5 jármű és a backup, sebességét tekintve pedig valahol a mostani AB és RB közé raknám. Pl RBben semmi értelme nincs annak hogy bedob a játékba és percekig csak repülök "üresben" mire meglátok valami célpontot, az AB-s 30-50mp tök elég szerintem. AzLB javadalmazást pedig a mostani RB és AB szint közötti matemaitikai középszintre lőném be - ezzel egyébként még mindig gyorsabban lehetne fejlődni mint most bármelyik játékmódban).
"Mindig a map kiválasztása után lehessen tekinkát választani.
Belépés előtt választhatsz nemzetet, és BR-t.
Ez a fordított rendszer egy katasztrófa."
Ez a legforróbb pite, ezért hagytam utoljára.Régen én is azt gondoltam, hogy előbb lássam a meccset és majd választok technikát, de nem kivitelezhető. Főleg így nem. Maximum úgy, hogy választasz játékmódot (bázisbirtoklás/frontline/légifölény stb.) és utána indul el a keresés, de addigra a BR-t és a gépeket ki kell választanod, a pálya meg jönne random. Ez lenne a max amit kihozhatsz.
Meg is mondom miért : Gondolj bele, kiválasztod a mapot, majd mikor talál játékot, és bedob (belépés előtt) akkor választanál BR-t, de akkor ki döntené el, hgy milyen BRben tudtok menni? Honnan tudja előre a rendszer, hogy milyen BRes játékosokat hozzon össze? Biztos lenne neked ott járműved? Megfelelő is? Képtelenség lenne egy igazságos játékot összehozni mivel a rendszer nem tudná milyen BRű játékosokat dobjon össze. Ugyanez MAP-al, ahány játékos annyi MAPra keresne, tovább örlődne az állomány.
Viszont egy játékmóddal és előre beállított BRel (konkrét presettel) még tudna mit kezdene a rendszer, bár ígyis nőne a keresési idő, hiszen nem lenne elég, hogy azonos stílus (AB/RB)ban és BRben keressetek, de azonos módban (bázisbirtoklás/frontline/légifölény stb.) is kellene.Ez a kérésed úgy lenne kivitelezhető, ha mindaz megtörténik amit írsz, és a játék egy igényednek megfelelő meccsbe dobál be botokat és jó játékot. De ehhez akkor szvsz már net sem kéne, tudja már ezt offline is, nem terheljük a szervert sem meg LAG sincsen. Olyan Quake 3 módjára mehetne az ál multi... vagy ha már modern akkor mint a Forza Horizon 4-ben (amúgy nekem még ez is tetszene megfelelő tálalás(!) esetén). De ez már felvetné akkor, hogy fölösleges a booster, a Golden Eagle is kb, a multi a feltételek miatt kizárólag custom gamebe-n valósulhatna meg stb. A gajinnak tuti nagyon nem lenne jó ez az irány (nekünk viszont igen, mert a szerverek nélkül is lenne egy teljes értékű War Thunder).
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #14517 üzenetére
A gépek fejlesztése teljesem felesleges" - na ebben piszkosul nem értünk egyet. Ez mozgatja a játékot, ez generálja, hogy legyen értelme sokat kimenni egy géppel, és sokan ezek miatt is vesznek GE-t. Nem mellesleg ha ez nincs, akkor kb az egész booster rendszert is kukázhatjuk.
Nem. A következő gép kifejlesztéséhez természetesen többet kell beletolni. Az inspiráció a következő gép kell hogy legye, nem egy új géppuska.
A valóságban sem így működik. Néddmán vissza jött a csatából. Ügyes voltál.Kapsz egy erősebb motort.Sztem itt eltévedtél.
"Régen én is azt gondoltam, hogy előbb lássam a meccset és majd választok technikát, de nem kivitelezhető. Főleg így nem. Maximum úgy, hogy választasz játékmódot (bázisbirtoklás/frontline/légifölény stb.) és utána indul el a keresés, de addigra a BR-t és a gépeket ki kell választanod, a pálya meg jönne random. Ez lenne a max amit kihozhatsz.
Meg is mondom miért : Gondolj bele, kiválasztod a mapot, majd mikor talál játékot, és bedob (belépés előtt) akkor választanál BR-t, de akkor ki döntené el, hgy milyen BRben tudtok"Egy csata legmeghatározóbb része, a nemzet, illetve a BR.
Ha meghatározott BR-es csatát akar játszani az ember, akkor ne a Gajin döntse már el, hogy milyen arányba keverednek az eltérő BR-es járművek.
Pont ettől megy el az ember kedve.
Egy BR eltérés egyes járműveknél nem valós, annál sokkal több.
Még a behozható járművek típusát is korlátoznám. Legalábbis Tank csatába biztos.
Élvezetesek azok a csaták ahol az egyik fél nagy dominanciával bír.
Jah nem!
Mindegy melyik módost veszem alapul.
Egy példa.
BR5,7. RB repülő. Belépsz. 5v5. Bombázd le az ellenség bázisait.
Ellenség 5db JU prémium. Csapattársak 5 vadász-
Eldőlt a csaták 90% előre.
Földön.
belépsz, és szemben megjelenik 8db Tiger IIP-
Csata eldőlt.
Jelenleg, a csatába lépés előtt,minden adatot ismer a játékszervező, amivel a sorsolás eredményével befolyásolja a végkimenetelt.
Ha el nem is dönt minden csatát, de az össz csaták számában statisztikailag meghatározza a kimeneteli győzelmi arányt.
Nem megyek csatába rakétás járművel egy dzsungelbe. Érted ugye?
Bombázd le az ellenséges bázist. Mivel? Spifirevel?Más játékoknál megoldott, hogy a kisorsolt maphoz választasz a fegyver készletből.
Továbbá ha a játékos nem látja a mapot, vagy a játékmódot, mielőtt járműparkot állít össze, megint csak szívatás, kontrollált módon. -
csongi
veterán
Kipróbáltam az új verziót.
Teljesen nyugodt szívvel hagyom abba ezt a játékot. -
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14519 üzenetére
Na, kijött a winged lions. 2.13.04.
Fizetősöknek van Izraeli fa, mi csak látjuk.
Nos, anno az olasz, majd a svéd fára gondoltam, hogy szerencsétlen, de a srácoknak sikerült ismét alul múlniuk önmagukat!Van egy darab 3.3-as gép, majd egy 4.0 és 3db 5.3... ebből már nem lesz normális preset. Aztán mindjárt jön a 7.3
HORRIBLE! ...Ezenkívül van lehetőség arra, hogy megkapd a fát a következő patch előtt, amennyiben holnap (dec15) déltől tizenkét napon át, minden egyes nap csinálsz 5db win-t a minimum T3-as preseteddel és 80%-os harciaktivitással. Ha jól vettem le 12/12-nek kell lennie a kigyűjtött csillagoknak. Az szép.
A harciaktivitás miatt egyébként a winelős abuseom sem működne (különben pofán röhögném) ez viszont nekem így napi 15-25 csata lenne minimum. EZ nem fér bele egy ilyen súlyosan fogyatékos fáért, amivel úgyis maximum 5.3-ig játszanék, és addig az S199 az egyetlen nem copy paste gép.Hiába lenne most sok időm WTzni ... de ez idegileg nem éri meg.
-
Alg
veterán
Ha valaki úgy csinálja mint én, hogy csak unlockolgat amíg akció lesz - most lehet bevásárolni az unlockolt gépeket féláron, el is lőttem vagy 2,5 millát főleg amcsi meg német tankokra meg pár repcsire.
Illetve van fölös GJN-em, lehet veszek egy féláras AVRE-t, mert miért ne...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Na ez mókás tank, ha az ember megtanul célozni vele (400m-en túl már baromi nehéz)
Ez eddig a legjobbb, respawn nélkül 8 kill, még kellett volna kicsi a nuke spawn-hoz (21k RP )[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
laskr99
addikt
Van valaki akinek van kedve fogadásokat csinálni? Van 7-8db legjobb osztag fogadásom, el kéne lőni
-
Alg
veterán
-
laskr99
addikt
Valakinek kell Free GE app?
Attól,hogy nincs már fent G playen még mindig megy, és veszi a GE-t ha kész vannak a feladatok/reklamok, ingyen Eddig kb 8000GE van nekem ebből.
-
KROK640
nagyúr
Nos, gratulálok a Gajinnak... sikerült minden idők legérdektelenebb battlepass-át kihozni... legalábbis számomra!
14-es szint, Turan 2.0 tank, eladni nem lehet, nem ingyenes vagyis csak akkor kapod meg, ha veszel BP-t.
38-as szint, brit 2.3-as hajó, eladni nem lehet, nem ingyenes vagyis csak akkor kapod meg, ha veszel BP-t.
51-es szint, kínai M64-es tank (itt szállt el minden reményem), eladni nem lehet, nem ingyenes vagyis csak akkor kapod meg, ha veszel BP-t.
75-ös szint, SU8 4.7-es orosz repcsi, végre valami érdekes! Csakhogy eladni nem lehet, nem ingyenes vagyis csak akkor kapod meg, ha veszel BP-t.így aztán, mivel ez a sok kupon sem eladható a piactéren, még az sincs, hogy veszek 2500GE-ért BP-t (ebben a felhozatalban mondjuk inkább gépet vennék ennyiből), és a kt tank meg a hajó visszaforgat valamennyit, és örülök a SU8nak meg a sok boosternek...
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ez a BP AS szabványos lesz számomra, vagyis jutok ameddig jutok véletlenül A Boltban a finn Morane sem izgat, a japcsi Mustang jól néz ki, de 4×12.7 mm-vel harmat gyenge lesz, ezt ide megmondom. Az sem éri meg a melót, főleg h az sem eladható.
Legalább itt az ideje, hogy egy kicsit minimálra vegyem a WT-t, úgyis kezdtem megint besokallni...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alg
veterán
válasz KROK640 #14534 üzenetére
Van egy app, amiben különböző dolgokat kell megcsinálni, és kapsz érte "ingyen" GE-t.
A gond az vele, hogy a következő fajta feladatok vannak:
- különböző kérdőívek kitöltése: nagy része kamu, végig sem tudod vinni, alig ad valamit (1-2GE) és baromi sok időt elvesz, meg elég mordori oldalakra visz + tele van bacccva reklámmal
- Mobiljátékok kipróbálása, általában egy adott szint elérése után kapsz nagyobb mennyiségű (pár100) GE-t, a gond hogy azokba is millió órát kell beletolni hogy elérd a kívánt szintet (és/vagy mikrotranzaktálni)
- le kell tölteni egy appot és egyszer megnyitni, ezek normálisabbak de nagyon ritka, 10-30GE és általában regisztrációt is kérVolt hogy próbálgattam mikor éppen nem volt más dolgom, vonaton stb., de sok óra és talán 500GE után töröltem az egészet a csába.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Aha, neked is meg laskr99-nek is köszi.
A lényeg, hogy 7 éve és 23 napja van meg ez az accom, nem kevés kigrindolt dologgal (repülős fronton egyedülálló. és ezt kb jó eséllyel állíthatom, főleg h AB grind van mögötte), szal nem most kezdenék olyasmibe ami akár csalás / BAN alapja is lehet. Még 30-50 ezer GE se érne meg ennyit ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
laskr99
addikt
Valaki esetleg ma tankozni?
-
KROK640
nagyúr
válasz Találtgyerek #14540 üzenetére
Hát én sem sokat.
Valahogy a tankozás része abszolút nem fogott meg a játéknak. A hajózás is ilyen ... próbáltam szeretni, de nem ment.Még repülővel jelenleg 78 nap és 18 órám (1890 óra összesen) van, addig tankkal 2,5 óra, hajóval pedig 13 óra játékidőm van.
-
KROK640
nagyúr
Vajon miért van az, hogyha ellövök egy SL Boostert (150% vagy nagyobb) akkor mindig ugyanaz a képlet?
Egy majomszájú kibombázza alólam a bázist és mire a következőhöz elérek/lesz bombám addigra meg lelőnek??? (szigorúan bomba oldás előtt 1-2 másodperccel).
és akkor jól megvan boostolva a semmi!!
Egyszer, kétszer, hússzor, százötvenszer előfordul, még lehet véletlen, de már annyiszor történt meg velem (az esetek 95%-ában ha SL booster van tuti nem tudok egyet sem bombázni), hogy az ember már hajlamos arra gondolni, hogy valamiféle külső befolyásolás is van a dologban.De ugyanez megy LB boosterrel ha egy 200-300-500%os LB boostert el merek lőni, akkor garantáltan a hónap, de minimum is a hét legszarabb meccsével kell szembe néznem, és úgy vagyok a tabella alsó harmadában, hogy tetejébe még veszítünk is!
és nem csak én vettem észre, klántársaim is számoltak be hasonló észlelésről, mint ahogy fura módon booster esetében az uptier is megszokott szaporodni.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #14544 üzenetére
Hm, érdekes, hogy te is ezt mondod. Ezekszerint tényleg jogos a gyanúm, hogy bele van piszkálva. Én is megfigyeltem, hogy boosterekkel köreim 95%-a trash. Valahogy mindent kidobnak meg kilőnek előlem, mikor head-onban összelövök másik géppel akkor én el sem találom, közben ő meg pilótát lő egyből, és ilyenek ...
-
Alg
veterán
Én ha boostert aktiválok mindig kifagy a játék, aztán kikapcsol valamiért a gépem, elmegy az áram és egy bőrkabátos kopasz faszi odakint elvágja a netkábelt...
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest