Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Üdv. Van bármi értelme VI-ban mással játszani mint az orosz patkányokkal? VI-os pérmium nélkül esélytelen szerintem kifejleszteni ezt a sok T-xy 8.0-8.7 járművet. Megvettem az M60-t ami már régen kivolt fejlesztve, gondoltam teszek vele egy próbált hátha jobb mint az M48... hát nem. M1 Abrams-hez sokkal könnyebb eljutni, orosznál 4x annyi rp és sl... Viszont ahogy nézegettem a garázsban a tankokat, és a T-72 és T-64, amik 9.7-es BR-en átlőhetetlenek szemből egy M1-ből ami 10.3... Miért van olyan érzésem, hogy hogy a 9.7-10.7 mezőny 100% orosz dominanciából áll? Vicc szintű kópium...
Jah, az összes M1 lövegtorony alján, óriási gyenge pont. Bárki bármivel belővi akárhonnan.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz H3XHUN #15151 üzenetére
Hát szerintem oroszok nem olyan jók 11-ben leo a legjobb tornya belőhetetlen és átütése is a legjobb a T-80-ak meg lottó van amikor működik.
Alacsonyabb szinten az oroszok IS4 stb 28 sec újratöltéssel elég rosszak nekem BR1.0-nál tetszenek 70mm átütés elég jó, de utánna sokáig marad és utánna se lesz jobb velük a játék. Ezért is hagytam abba és mentem németre inkább a leo mert a T-80-at kipróbáltam nem éri meg a fáradozást.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Violka2016
tag
válasz H3XHUN #15151 üzenetére
M60 fejlesztve nem annyira rossz, a 105-os APDSnek egész jó átütése van csak gyenge a mobilitása és nincs stabilizátor. Úgy kell játszani vele mint egy Chieftainnel, elfoglalni egy pontot és azt védeni. Az M48 viszont tényleg egy kínlódás volt nekem a rohadt APCR kezdőlőszerrel, nevetséges.
10.0 körül az M1 a legjobb, kb 2000 kill körül tartok vele, odabasz. Kvajó a reload speedje, mobilis és az egyik legnagyobb erénye a lőszer elhelyezés a blow out panelekkel.
A ruszki tankok (T szériára gondolok) szerintem hiába jól páncélozottak szemből, minden más szögből egy lövés a torony alatt és lassan tudnak tolatni... A páncél átütésük mondjuk jó legalább. Amúgy szerintem az orosz dominancia top tierben inkább a helikoptereik miatt van.
-
BogyóBP
addikt
válasz ledgeri #15150 üzenetére
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz aradebil2 #15155 üzenetére
De már rengeteget szétszedtem. A piros az csak sérült modul meglehet javitani..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz aradebil2 #15157 üzenetére
Nem értem akkor a menetet, megnézem hátha még lehet valamit vele kezdeni..És akkor a zöldből lehet épiteni??
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz BogyóBP #15154 üzenetére
Szétszedni kellene a ruhákat, majd a pirosakat amik esnek. Ha az megvan a narancsokat úgy megjavítgatni, hogy a lehető legkevesebb zöld épüljön 0-ról.
De ha ma itt jársz, akkor szerintem bukó, mert mindenből (zöld, alkatrész) 5 kell, és van olyalkatrészed, amiből 1 van csak... Bár 3-4* összesen szét lehet szeni egy ruhát szóval drukkolok!#15156 BogyóBP Amíg lehet addig kell szedegetni!
#15160 KROK640 kb fentiek neked is!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
7Sony7
addikt
válasz ledgeri #15161 üzenetére
Srácok, hogy lehet szólni annak a csapattársnak, aki engem lövöldöz, hogy szakadjon le rólam? Repülősnél két nap alatt kétszer jártam úgy, hogy szándékosan támadott a csapattárs, mikor meg véletlenül valamelyiket megsoroztam, mert berepült a képbe, nekem bezzeg kiírta, hogy ha a csapattársat támadom, visszadob a főképernyőre.
Ja bocs, nem válasz akart lenni...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
BogyóBP
addikt
válasz ledgeri #15161 üzenetére
Közben már gyártok 3 exot, a 4. hez még kell egy alkatrész. Sajnos nem lesz meg a 3 plecsnis papir Örülök ha 1 lesz.
-
BogyóBP
addikt
válasz KROK640 #15164 üzenetére
Én is buktam pedig a kinai tank nagyon tetszik Gondolom ládát már nem kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz BogyóBP #15165 üzenetére
Nem, nem kapunk már
nagyon elszabott volt ez az event szétjátszottam az agyam, és a korábbi 8-10GJC helyett összesen 1 GJC jött össze, és még a kihozható járművekre sincs esélyem.
És most így gondolkodhatok azon, hogy zsebbenyúlok és veszek prémet, vagy lassan 5 év óta először prém nélkül próbálok szerencsét (saját tapasztalat : csak arra lesz jó, hogy elmenjen a kedvem a játéktól*)* Bár az, hogy mostanéban 7-8 percekig is keres nekem game-t akkor kapom általában az olyanokat, ahol semmit sem tudok cisnálni... ezt megfejeleve prém nélkül... Lehet, hogy lassan ideje lenne lazábra fűzni a viszonyom a játékkal?
Legalább a Battle Pass megvan, sőt, túl is teljesítettem (54 szint a cél, most 76-on vagyok)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BogyóBP
addikt
válasz KROK640 #15166 üzenetére
Nekem a BP nagyon lassan halad. Tankozol?
-
KROK640
nagyúr
válasz aradebil2 #15168 üzenetére
Akkor akarok majd venni félév prémet, azért kellett volna 10GJC, de nem lett csak egy
Úgy szoktam csinálni, hogy győzelem napján (május 9) és WT szülinapon (nov eleje) szoktam féláron venni féléves prémet, és így állandóan van.
Az évenkénti két kacatos eventnél meg a kacatok kereskedéséből hoztam eddig össze az árat, így folyamatosan ingyen prémem van. Azaz csak volt, mert ez most meg fog szakadni (vagy az ingyenesség vagy a prém )#15167 BogyóBP : Dehogyis! AB repcsizek, és simán jól lehet vele haladni. Napi 0,6-1 szintet az elején is össze lehet hozni, a végefelé 1,5-2 is összejöhet naponta. Plusz a random kihívások mellé, amik ha kész vannak kihívásonként 3 extra szintet adnak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz KROK640 #15166 üzenetére
Azért én fél hét játékkal megszereztem majdnem 2 papírt a lehetséges 4-ből úgy, hogy közben még fel is kellett fogni mi minek az értelme, és alacsony szinteken járok.... és volt rá összesen 17 nap úgy, hogy közben egyéb boost dolgok is gyűltek volna. Nem mondanám elrontottnak.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KROK640
nagyúr
Leginkább sehogy. Győzelem napján szokták leértékelni, de nem 10-re hanem 20-ra, rosszul emlékeztem.
Hát akkor olyan iszonyúan kurvára nem lesz prémiumom (lévén 19GJC választ el tőle) hogy az csak na ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ledgeri
nagyúr
Van wiki-lap amin össze vannak szedve az eddigi, építgetős eventekben megszerezhető járművek? Kérhetnék linket hozzá?
-
KROK640
nagyúr
No, csak meglett a 80/1 ...
-
BerserkGuts
őstag
válasz KROK640 #15174 üzenetére
nice
mennyi időbe telt?
meg meddig tart még?Na meg csigazabálóknak azért jó mert jó gyorsan lőnek kb 5sec 2x annyit mint egy normál tank vagy 27 másodperces ruszkik
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
KROK640
nagyúr
válasz BerserkGuts #15175 üzenetére
Ma kezdődött az új, delután kettőtől.
3 hónap alatt jutottam el ide, de nme játszottam mindennap, és - ahogy most az újban is - az 54-es szint a cél.
Eleinte lassabban lehet halani (kevesebb a belépési bónusz) de napi 0,7-0,9 szint teljesíthető, később a végén ha okosan taktikázik az ember és rá tud szánni napi kb 2-3 órát, akkor a napi 2 szint is megvan.
Ma délután 4 fele kezdtem már 0,8-as vagyok, pedig mára még belépési bónuszt sem kaptam. (mert a season indulása előtt léptem be)jah és nem vettem battlepass-t a legelső óta. Ha ugyanis veszel (2500GE verzió), akkor extra 15 szint-el kezdesz és nem csak az ingyenes hanem az összes bónuszt megkapod! Egyébként tapasztalatból mondom, hogy 2500GE-ért olyan iszonyú mennyiségű bónuszt kapsz, hogy még boostereket kombinálva is komoly teljesítmény eljátszani őket lejártuk előtt (sajnos ugyanúgy lejárnak 72 óra után)! Csak úgy ömlenek a boosterek, Silver Lion, parancsok, "text"ek, matricák, de még 10 nap prémium is. Úgy egyébként, főleg ha ráfekszik az ember a level 100-on kilockolható loading screenek is jönnek, amik aztán mindig megmaradnak, így érdemes kifarmolni őket, mertsokkal több változatos loading screent kap az ember. (nekem mondjuk eddig még csak egyet sikerült kiszedni)
Semmiről sem vagy még lemaradva, csinálni kell a T2-T3-as kötvény feladatokat, "kalapos"t (különleges feladat) venni azt is lefarmolni, és lehet szépen haladni.
-
BerserkGuts
őstag
Hol találom azt a gyakorló módot ahol bármit betölhetek amire lőni szeretnék?
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Van oldal vagy valami excell tábla, vagy API szívó cucc, amivel tudnék kalkulálgatni saját haladásom alapján olyanokkal pl hogy:
-kb mennyi játékot kell játszanom még X járműhöz (ami pl 2 rankra van, így még az aktuális unlockokkal is számol)
-ha elérném pl a heliket, akkor melyik ágon kell a legkevesebbet fizetnem érte (aktuális progress alapján, vagy csak globálisan)
-ha elérném az izraeli cuccokat, akkor a betápláló ágakat figyelembe véve mit kéne húznom...?Persze nekiülhetek én is számológéppel/excell táblával, de a relációk adottak, és biztos nem én vagyok az első akinek jut. Spórólnék atp-t ha lehet...
A fenti mellett van összehasonlító táblázat olyan járművekből amik több nemzetnél is kb ugyanazok? Ha már fent izrael, akkor pl az összes AH-64 alapú heli összevetéséről, vagy bármely hasonlóan egy alapra épülő, de több nemzetnél is fellelhető járművekről.
Remélem érthető mire vágyom.
-
KROK640
nagyúr
válasz ledgeri #15180 üzenetére
Nem tudok ilyenről, de messzebb megyek, akárhogy nekiülsz az sem lesz valós eredmény!
Ugyanis : függ a csatád eredményességétől, harci aktivitástól, a boosterektől, és attól is, hogy nyersz-e éppen vagy sem.
Szerintem maximum is egy legjobb és legrosszabb esetet tudsz felvezetni (amik között rohadt nagy eltérés lesz), de ezek között kb képtelenség megjósolni a dolgokat.
Ma pl az volt a T2-es feladatom, hogy csináljak 7 kill-t. Ehhez 9(!) meccs kellett, ami alatt amúgy lazán bezsákoltam 20 assistot (van olyan T3-as feladat h csinálj 18 assistot). Mert ma ilyen kedve volt a játéknak (máskor egy meccs alatt megjön a 7 kill, ráadásul csupa olyan presettel voltam amikkel csatánként 6-8-10 killem szokott lenni, de ma látványosan megbundázott meccseken kellett átessek).
Az ilyenekkel nem lehet számolni, pláne amikor olyan preseteket viszel ki, ami stock. Ugyanis a stock járművek a csatáik első 50%-ában (fullhoz képest) kb csak kilőni jók, látványosan semmit sem hoznak (különösen ha booster is megy melléjük), majd esetleg a végefelé a kevésbé szerény tervezetet is túlteljesíthetik. És még függ nagyon komolyan a személyzet képzettségétől is (ami leginkább csak adott szituban mutatkozik meg - itt már olyanok is számítanak mint egy meccsben a találatok, fordulások, újratöltések mennyisége). Szóval ezt kiszámolni kb lehetetlen, de szerintem még egy AI-nak is (rengeteg adat után is) nagyon komoly munka lenne megbecsülni.
Nekem lassan 9 év alatt nem sikerült ilyen képletet összelőni, pedig hidd el érdekelne!Úgyhogy szerintem szövögesd az álmod egy Ferrariról és egy topmodell barátnőről, az sokkal elérhetőbb
-
ledgeri
nagyúr
válasz KROK640 #15181 üzenetére
Azért az a fenti a kérdésem harmadára igaz csak.
Az hogy adott álltásról 2 rankkal későbbi adott járműköz elérni összesen mennyi RP, és mennyi SL minimum, az statikus adat:
Adott rankból mennyi van hátra a következő rank unlockjához (mi a legolcsóbb út addog), abban a rankban mi az -így is úgy is- legolcsóbb fejleszhető dolog, ami unlockolja a második következő rankot, ott mi kell a kiválasztott célhoz.
A fenti nem rajtam múlik, viszont az hogy ezt milyen átlaggal osztom az meg az egész összeadogatása után egy osztás, ami szintén valamelyest benne van a játékban (statokból vonható)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BerserkGuts
őstag
válasz ledgeri #15180 üzenetére
Én kb 2-3hónapja kezdtem és már megvan a leo 11.3-ból az egyyik A4-es de még nem mentem vele teljesen alap sajnos.
+Volt kis orosz félre siklás is kb 5.0-ig elvittem de rosszak nagyon szóval sokkal előbb is meglett volna a német 11.3 de 3hónap alatt szerintem simán összehozható lesz egy BR 11-es harckocsi csak azt fejlesztem
-
BerserkGuts
őstag
válasz BerserkGuts #15183 üzenetére
A5
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Láttam pár videót a játékról és a harckocsizós része felkeltette az érdeklődésem, de sok a kérdőjel... Az első kérdésem az lenne, hogy van olyan beállítás / szerver ahol például nincs külső nézet?
www.smart-bus.hu
-
Kotomicuki
senior tag
válasz KROK640 #15181 üzenetére
"...Ugyanis a stock járművek a csatáik első 50%-ában (fullhoz képest) kb csak kilőni jók, látványosan semmit sem hoznak (különösen ha booster is megy melléjük), majd esetleg a végefelé a kevésbé szerény tervezetet is túlteljesíthetik..."
Erre idáig csak egy fél ellenpéldám van a legelső KV-1(L-11)-es, ami kapott egy jó nagy boost-ot és egy csata alatt - prémium nélkül lélegzek - meglett a fejlesztésének a nagyobbik része. Néztem is nagyot, mert az tényleg alapvetés, hogy ha van valami jobbféle gyorsítód, akkor semmi jóra ne számíts a csatádban, de itt minden összejött. Top dog voltam, a páncél mindent hárított - már én szégyelltem magam - és az azóta különösen megutált ágyúja - emiatt ki is dobtam és a KV-1S-ben leltem vigaszt helyette, ami egy vadállat, ehhez képest - szinte minden lövése pontot ért és ezek összessége egy erősen személyes csúcsgyanús csatát eredményezett. Természetesen, azóta sem jött ilyen kombináció elő, semmilyen járművemmel sem.
F2P-ként belekezdtem a tier III-asok fejlesztésébe, hátha az event-en eljuthatok az "ingyenes" prémium járműig - bár, a T3-as feltételeket látva, lehet, hogy annyit mégsem tudok "játszani"...
A Pz. IV/L70-et piszok mód nem engedi fejlődni, pedig az elődje, az L48-as nagyon is jól muzsikált a végén már. Az ingyenes javításokat nem akarom gyorsító nélkül elhasználni - pedig mindig érezteti velem a játék, hogy: "boost-ot használsz, akkor itt a bünti érte" - , így különösen lassan lesz "konyhakész" állapotban - ez a sor is, mer' a VK az egy külön katasztrófatörténet...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
KROK640
nagyúr
válasz Kotomicuki #15190 üzenetére
Igen, nagyon néha előfordul, hogy a boosterrel együtt is jó csatát megy az ember, de 100 csatából kb egyszer.
A stock gépek amúgyis látványosan nagyon durván gyengébbek a kifullozott társaikhoz képest, erre nagyon hamar rájöttem, még az első fámat húztam (2015 tavaszán) és a 3.7-es 4.0-ás gépekkel (amik stockok voltak) kb semmit sem csináltam csaták tucatjain át, és minden eredményt az akkor még 2.3-as szintén a presetben lévő BF110 hozott, szinte már nevetségesen látványos volt, hogy papíron a leggyengébb gép többet hozott, mint a másik három erősebb összesen!
Én manapság is igaz ez, onnan tudom, hogy melyik gép van a legkevésbé kifejlődve, hogy garantáltan az fogja a legkevesebb pontot hozni a csatában.Ami meg a boostert illeti, mint mondom 100-ból egyszer van minden a helyén, egyébként garantálható, hogy minél nagyobb a booster annál inkább semmi sem fog történni/szívás lesz a csata. Ez szerintem azért van, mert a játék alapvetően arra törekszik, hogy az ember mindig kb ugyanannyi LB-t szerezzen (arányaiban) egy-egy csata után. Ezért van, hogyha az első háromban vagyok szinte garantáltan vesztünk, ha pedig nyerünk, valahogy az esetek nagyon nagy részében a tabella alján vagyok. 100 csatából egy nagyon jót enged, illetve kb tíz ZNS büntető meccsel büntet minket ezért.
Ma két olyan csatám is volt, hogy 4-5 gép után is mindössze 2-300 pont, és minden nulla.
A battle pass 10 napja indult, és 10,5 -ös szinten állok úgy, hogy nem játszottam mindennapInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Úgy látszik nem csak csomó orosz árosban, de a WT-n is elmaradt idén a győzelem napja
Ugyanis semmiféle modifikáció akció nincs, és a prémek meg semmi egyéb sincs leárazva. így 40 euro a féléves prém. Van 1,65GJC-m. 6-7 ezer ft-ot még beáldoztam volna félév prémre, de 16000ft-ot már akarok, ennyit már nem ér a dologMajd akkor veszek ennyiért prémet ha :
1. Legalább 100 ezer "játszós" pénzem lesz
2. Nem 5-6 percet várok AB repcsi 6.0 és afelett 1-1 meccsre, hogy utána mindenki lábtörlője legyekPersze most fog majd az a rész jönni, hogy méginkább mindenkit kilőnek előlem, minden kill assist lesz, szépen lassan megindul lefelé az SL, és örökkévalóság lesz mindent fejleszteni.
De nem tudok vele mit kezdeni, el kell engedni mindenféle progresszióra és haladásra való igényt, és csak akkor és azt játszani, ha nagy kedvem van hozzá. (podcastek, előadások hallgatásához tökéletes elfoglaltság még mindig, csak jobban meg kelll majd nézzem, hogy mivel jövök ki, és mit (nem) várok el a játéktól).6 óra múlva végetért egy 4,5 éves korszak számomra ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz KROK640 #15193 üzenetére
Lekésted május 1 körül volt akció ha jól emlékszem de mostanában vettem én is 1 évet.
ízfokozók amúgy szerintem elég jól működnek↓ bár a programozás olyan oroszos mint a wot-ban ha elindul a szopóroller folyamatosan csak vesztes meccsekbe dob és nem sok ellenszere van max szerver váltás újra indítás ip csere stb...
-
aradebil2
senior tag
válasz KROK640 #15193 üzenetére
1 hétig volt ingame sale (múlt hét péntekig), most pedig a shop sale (most péntekig), pontosan ugyanakkor mint eddig minden egyes évben. Én vettem egy JU288C-t és a USS Moffett-et, és 30%-kal leárazva elköltöttem pár milla SL-t
Ha ennyi pénzed van akkor prémium helyett inkább vegyél egy premium plane-t, és realisticben farmolj vele RP-t. A pro tipem pedig továbbra is az, hogy irány air realistic, arcade BR6.0 fölött kb értelmét veszti, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz aradebil2 #15195 üzenetére
JU288C nekem nem jön be sokkal hatékonyabbnak azok a bombázók amiknek a szárnyán van pl: Libya.
Pontosabb is meg a célpont semmit nem tud veled kezdeni ha pont felette bombázod meg fölfelé nem lehet jól lőni még AA-val sem.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
aradebil2
senior tag
válasz BerserkGuts #15196 üzenetére
1. JU288C-vel farmolni kell Air RB-ben, 1 bázis 20k SL prémiummal. Simán lehet vele 50k SL/game farmolni, booster nélkül.
2. Szárnyra függesztett bombákkal sokkal nehezebb célozni, főleg ha több is van belőle és éppen nem tudni hogy bal vagy jobb fog leesni. De lényegtelen, mert mint az első pontban is írtam, nem ground RB-ra használom egyelőre (de ott sem rossz amúgy). Az meg hogy pont fölötte vagy az nem attó függ hogy hol van a bomba, hanem hogy zuhanóbombázó vagy sem. A JU288C egyébként zuhanóbombázó, van airbrake is, így tudsz tökéletesen függőlegesen is érkezni.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz aradebil2 #15197 üzenetére
"így tudsz tökéletesen függőlegesen is érkezni."
Aha de ennek bomba szekrénye van meg nem tud úgy bombázni függőlegesen szóval az AA vagy már a géppuskákkal leszednek a sima tankokról is.
Persze lehet kb 800-1000m-ről is bombázni biztonságosabban de akkor se 100%-osan pontos még 1800KG-os bombákkal sem.
(Persze ha álló foglaló tankok vannak kiszedem őket meg a lassúakat de Libya sokkal jobb hatékonysági %-ban )Air RB-ben- az mi is?
Azt gondolom a sima repülős lenne? De ott mit csináljak a bombázóval amikor mindenki repked a vadászgépekkel és 6.0-nál már sugárhajtásúak is vannak amik simán szétkapnak oda nem szeretek menni ott csak a repülő pilóta kekszek vannak.
Én meg amúgy se szeretem a repülőt én tankos játékkal akartam játszani wot helyett.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
aradebil2
senior tag
válasz BerserkGuts #15198 üzenetére
Air realisticben bázisokat kell bombázni, airspawnod miatt az esetek 90%-ában simán odaérsz míg a többiek felszállnak, és jó eséllyel el is tudsz menekülni, vagy lelőni az üldözőket a hátsó 20 mm-essel. Jet game sem akkora gond ,persze észnél kell lenni, 600-630 km/H IAS-sal majdnem minden elől el lehet menekülni.
-
7Sony7
addikt
Srácok, ma visszanéztem az egyik tegnapi meccset, (tank reál) és nem értem, hogy láthatott meg az egyik tankos. Visszanéztem a szervervisszajátszást az ő nézetéből, és nem lát egy hegytől, de úgy fordul rám, és támad meg, mintha látna. Ez hogy lehetséges?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest