Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Ráférne már erre a fórumra valamilyen, az intellektus alapján szűrő tesztlap regisztrációkor
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Találtgyerek
veterán
Azért P51,La9,La7,Spitfire,Ki84-ekkel is 400-500 killem van gépenként.
Az mondjuk igaz,hogy a favorit a Messer..
Azt hozzá tenném,hogy én akkor is nagy részt csak Bf109-el mentem,amikor még a Spitfire-ek,Yak-ok és az F8F-ek voltak a királyok a játékban.
Közben letöröltem a játékot,mert ha beültem elé,akkor órákig elrepkedtem. Körülbelül fél éve nem játszom vele.
Barátokkal játszok közben BF5-öt. Szerencsére abban is van Messerschmitt.06-3o/9759I39
-
SP4C3
veterán
válasz Mr.Csizmás #13050 üzenetére
Ugyanez volt itt is 5perce, remélem mire elrágom a cigit, addigra ismét talpraállnak a krumpli szerverek.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
Malibutomi
nagyúr
23-an erkezo uj RP es SL ertekek a 4-5-6 rankokra
-
Mr.Csizmás
titán
végre valami értelmes is jön: Junkers Ju 388J: The High-Altitude Marauder
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pc360
addikt
A G.56 ismét adta. Videó, csak mert már rég volt.
Az unalmas részekbe belepörgettem, így nem hosszú.G.56 • War Thunder RB • 5 +1 kills
Csak az ezüstön volt booster, szerencsére a bombákat leszámítva már fullos. A fegyóhang megint kevés lett, pedig az utolsó két gépet egész apró kis sorozatokkal szedtem le, kicsit pazaroltam a lőszert az elején.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
KROK640
nagyúr
Na, pont mire megszokom, hogy hetente elég egyszer felnézni, mert úgysem születik új post, addigra járok úgy, hogy mennyit írtatok.
Malibutomi : Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, akkor azt írtam, hogy "azt is eltudom képzelni h a felső 1% a felső 15%". Képzelni... nem azt állítom h így van. A stat amit belinkeltél megint azért nem jó, mert nem számolja a következő dolgokat :
1. Killek amiket a rendszer nem ad meg (hanem assist vagy ahogy mostanában gyakran játok semmi) pedig mondjuk én gyújtottam ki vagy ilyenek. rengeteg ilyen volt az elmúlt évek során.
2. Nem számítja az assistokat pedig az előző pont miatt sok esetben rdekes lehetne
3. Nem számítja, hogy ezekj közül mennyi volt up agy same vagy down BR/Tier nem mindegy, hogy az a kill mennyiség amit látsz, 1-2BR-el lentebbi vagy fentebbi vagy épp hasonló BRre vonatkoznak. Ráadásul sajnos a rang nem számít/csak a tudás számít achi-k is meccsenként csak egyszer kerülnek elszámolásra, pedig volt olyan, hogy egy meccsben minden killemre igaz volt az 1BR+végül, de nem utolsó sorban nem is az áén statomat raktad be hanem a társamét, de a fentebb leírt dolgok miatt a stat szvsz maximum is tájéékoztató jellegű. 4+ éve játszok, általában napi 2-3 órát, jó pár meccsen túl vagyok... lehet épp ezért dob fel annyiszor?
Alg : Abban a presetben akkor a stock B29 volt a legmagasabb a BR-em pedig 6.3-as volt. De ő neki meg '"csak" 7.3-as a BRje, mert ugye ha gyengébb gépek is vannak mellette akkor a 7.7-es gép már nem is 7.7-es ...
Csongi : Épp ez a baj h maguk sem tudják, hogy hogy működik.
Azért a 10 embert nagyon erősen kétlem, mivel szvsz a modellezők lehetnek csak minimum annyian, ugye a patchenkénti új járművek és pályák ... akkor matrica tervezők, event creatorok, adminok, modik, fórum modik stb. A WT csapata szerintem inkább 100+ fő lehet.
érdekes lenne arról adatot látni, hogy havonta hányan vesznek prémet/aranyat/gépet és milyen értékben. De ez za amit sosem fogunk megtudni...és persze szokás szerint fel vagyok dobva ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Szép példája annak amikor a játék feldob tehetetlen szintre.
Érdemes megnézni, hogy a Kikka 8 killt szedett össze halál nélkül, és mint a meccs végén is látszik a párbeszédből, mind tehetetlenek voltunk ellene. 5.3-5.7-el kaptam megint 6.7-et. Ok, h a többi gépe 6.0, de ettől a Kikka még 6.7 marad ... De nekünk nem volt JET ellenünk meg kettő is volt (YAK17 is volt)
(Azért egy első helyet lehoztam, de vesztettünk)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Francia91
veterán
válasz Mr.Csizmás #13063 üzenetére
Clan War - klánháború
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sokáig klántag voltam, anno Reál CW-ben a top 10-ben is benne voltunk (konkrétan a 8-ikak voltunk egy teljes hétig), mikor még aktívak voltunk
Én voltam az egyik fő repülős a Reál CW-ken, a vezető a repcsisek közt"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
KROK640
nagyúr
... és akkor a szoksás megint feldob a francba effekt. 2.3-as a presetem úgy h 1db 2.3-as gép van benne és a többi 1.7, de ez már 2.3... az ellenfélnél, meg hát... ot a 3.7-es gép is, ami akkor is 3.7 ha a többi "csak" 2.7 ...
És olyan rendszeresen van ez. Szerintem az MM azt hiszi, hogy valami star player vagyok és ezért kell ennyire feldobni engem állandóan! De már kezd nagyon elegem lenni abból h nekem mindig "felfelé" kell játszanom, hogy állandóan hátrányból...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #13067 üzenetére
Ha mar Ilyen kis br-be jatszol, probalj egy uj akontot.
Lehet a level 100 szinted miatt dobal fel.
Amugy az uj matchmaker a tartalekosokat 1.7-ig siman feldobja.
Egy idiota algoritmust futtanak ami atlagol, ebbol szuletik a besorolas. Maguk sem tudjak mit kellene csinalni, hogy jo legyen.
Kegyesnek kell lenni a fizetosokhoz, de kellenek a free jatekosok is, mert ha azok nincsenek a fizetosok elmennek.Nagyon sok kritikat kap a gazsi emiatt, de a jatekos mennyisegere hivatkozva hagyja nagyon nyitottra az ollot.
Arkarban egyertelmuem oriasi szivas ekkora br elteres.
Realban szinten, ameddig ez a marker rendszer marad.
Mint korabban mondtam a CW rendszerrel mar siman vallalhato 1-2 br elteres is. Mindaddig, amig a propos gepeket ossze nem rakja a jetekkel.
Ezert van szakadek a real br 5.7 felett.
A 6.0 propos gepeknek semmi eselyuk 7.0 jetekkel szemben.
Illetve a jarmuvek fejlesztese sem jo. De pont arra van kitalalva, hogy vasarolj premiumot, ha elvezni is akarod a jatekot.
Ezert van sok alacsony leveles keves keves jatekidovel rendelkezo jatekos a magasabb br-be.
Talalkoztunk br 9.0 ba level 7 es jatekossal is. :).
Ha nem csalt, akkor ezekbol el meg a wt brigad.A mai haditechnikat mar egy uj motorra es War Thunder masodik reszre kellett volna megcsinalni.
Ott meg egyforman fizerni a jatekkulcsert.
Sajnos ilyen nem lesz. Ezt az uzleti reszt nem latja az orosz, mashogy gondolkoznak. :).[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Szó sem lehet új accountról. Mikor betegelek egy darabig jól menne, aztán ahogy egyre több gépem lenne (mondjuk 10-20) minden kezdődne előről. Tibi haverom kipróbálta ő így járt. Simple_Johnny szintén, a végén nlégy accja volt, mindegyiken max rank 2-vel, és már egyikkel sem volt érdemes játszani.
Mélg bően nem voltam 100-as mikor feldobált. Nem csak ilyen kis tieren teszi, hanem kb mindegy mivel megyek.
Erre írtam azt múltkor h az MM szerrint biztos valami top 5% player lehetek, aztán erre jött a fújás a többiek részéről.Az ollót pedig kénytelen nyitva hagyni, mert érezhető a játékosszám csökkenés a match keresési időben is. Most ugyan az Event miatt más a helyzet, de az utóbbi időben nagyon megnőtt a keresési idő. Persze jöttek az ilyen trükkök, minthogy a JIP valahogy mindnekinél bekapcsolódott, pedig pl ha bombert akarsz fejleszteni akokr a JIP a legnagyobb ellenséged! (ha valaki nem értené : a többi bomber már sokszor km-kkel előtted van és kidobál előtted mindent, miközben az ellenséges vadászgépek sokakl közelebb jutnak, szinte esélytelen bármit is kidobni). Sőőőt... most furcsa módon valahogy nem is találom, hol is lehet kikapcsolni a JIP-et...
level 7-es player 9-es BRben? Az hogy? Megveszi valamelyik prém csomagot és úgy nyomul?
Egyetértek a mai technikát már WTII-re kellett volna megcsinálni. Persze akkor félő h elég hamar elhanyagolásra került volna a mostani WT... Nem tudom miért nem tud megmaradniu anank aminek készült, második világháborús játéknak. Lehetne pl olyan csatákat is csinálni h anyahajóról szál fel mindenki (semmi airspawn, max a bombereknek) meg hasonlókat. Sok lehetőség lenne ebbe még.. .csak ugye nem kifizetődő, mert csak a járműveket lehet eladni.
-
Alg
veterán
válasz KROK640 #13067 üzenetére
Ez a számítás ezek szerint már nem él (vagy inkább nem pontos a leírás), ugyanis 2.3-1.7-1.7 lineup-ra 2.0-t kellene számolnia;
A 3.7-2.7-2.7 az OK, mert az 3.7-3.1-3.1-ként kezelődik ami meg 3.4 -> 3.3-ra kerekítve.Azt tudom elképzelni hogy valamiért nem kerekít 2.0-ra, csak 1.7 vagy 2.3-ra és akkor jó a 2.3... (határról felfelé).
Rossz a lineup-od, 2.3-hoz egy 2.7-2.3-még valami ami 2.3 alatt van felállás az optimális.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
csongi
veterán
Húzzák a f.szukra az I180S gépeket, amikor sosem kerültek használatra, egy prototius zsákutca.
itt meg a spitiket leforogja.
szimulátor meg reál..mi? -
frame>24
addikt
válasz csongi #13073 üzenetére
Ez az event grind olyan, mintha rank 9 RB jet meccsekre lenne tervezve. Bomberral 2 base kill és megvan bőven az 50% activity, (sőt, 1 is lehet elég) a csaták meg kb. pont 10 percig tartanak.
Mondjuk ettől még baromság, de pont FRA jet ágakat húzom, szal épp nem akaszt meg.mondjuk 2-nél több gépet kirakni ebből, ahhoz tényleg nolifer 16 óra gépezés/nap kell
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
KROK640
nagyúr
Na, már megint kezdi felbacni az agyamat a játélk, pedig ma aztán igazán birkatürelemmel ültem le.
Elsütöttem az 500%-os SL boosteremet, német 5.7 : kaptunk jó reptér birtoklást, Greiff ki sem hozva (előtte javítattva 17ezerért), kihoztam 5 gépet, kemény 2 kill és 2 assist bírt összejönni. De valahogy a sok smartmonkey társamnak sikerült mindenkit mindig kilőni előlem, úgy, hogy lehetőleg még assistot se kapjak, hiába lőttem bele ki tudja mennyit... Aztán sikerült emelett jól elveszíteni mert a killek lenyúlásán kívül egyik sem látta át, hogy mi lenne a feladat.
Következő meccs, 200-as SL booster, 5.7 szintén, fölba$z true 6.7-be (tehát 6.7-es osztag is van ellenem, javarészt amúgyis mindenki fentebb van tőlem) és akkor légicsapás afrikaicanyon. Kikapcsoltam ugyan a JIP-et már napok óta. Persze naiv módon a HE177-et hoztam előre, mondván h csak kiszórok valamit, erre ki tudja miért, ekerültem egy csatába, ahol 4-5 km-re előttem voltak a kedves társak, és bomber találkozó volt. B29-ek, HE177-ek, DO217 meg minden ami kell, csupa olyan ami egyedül is kiszórja a bázist, mindegyikre 2-3 megy. Sebaj, lementem írtani földieket 10-et kiszedtem, a lent szarozó BF110-es társunk képtelen volt megvédeni. (és persze mindig nálunk van egy retard aki a 6.3-as presetébe 3.0-ás gépet rak és azt hozza ki)
Ezután jött a klasszikus mindenkit kilövónk, minden kill-t lenyúlunk művelet, szintén 2 kill és 2 assist a mérleg, úgy tűnik ma ez a plafon ami meg van nekem engedve ... megnyerni bezzeg nincs ész...Mert hiányzik a csapatmunka, és sajnos a játék jelen formájában nem is csodálom, hogy mindenki a "my points" / "my kills" hozzáállást nyomatja, ezért nincsennek kísérve a bomberek, ezért van az, hogy a társad nagyobb ellenséged mint az ellenfeled ... Elég komoly átalakításokra lenne szükség, hogy a játék valóban csapatjátékká váljon.
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #13076 üzenetére
Semmilyen jatekmod nem lesz alkamas arra, hogy csapatkent mukodjonek a jatekosok. :)
Emberallat ugyis felulirja.
Azokban koroben ahol a szovetseges oldal egyutt marad, es kb azt a harcmodort jatszak a jatekosok ami a gephez illik. A Nemet oldal percek alatt morzsolodik fel.
Nah sajna ez van ritkabban. :).Ettol fuggetlenul johetne par modositas.
-
Alg
veterán
válasz KROK640 #13076 üzenetére
Van némi irónia a post-odban.
Első: az a gondod hogy mindenki csak a killre megy és kilövik előled az ellenfeleket - de ez csak akkor gond ha te is csak a saját killekre meg assistokra hajtasz.
Második: ugyanez, plusz: miért van ennyi hülye bomber, miközben te is bombert hozol...
Panaszkodsz a my points/my kills hozzáállás miatt úgy hogy közben kevesled a killjeidet és pontjaidat
Egyébként meg menj sqad-ban.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
KROK640
nagyúr
na, meglett az I180S...
nem emlékszem rá hogy valaha lett volna ilyen nehezen megszerzett gépem. Remélem legalább jó lesz.Am jó ez az event is, csak bele kell rázódni. Meg nem félkész gépeket kell fejleszteni alatta, akkor lehet h hamarabb is ment volna (azért én visszasírom a 30kill 6 assist, 10T bomba / 11kill per meccs eventeket)
-
-
csongi
veterán
Egész elfogadható kör volt Real 2,7 Spiti
2db He111, 1db BV. 1db Spiti. -
Alg
veterán
Ez a szemét játék, itt nem lehet nyerni, mindig csak direkt szivat (a végén 1v2 egy spitfire és egy yak ellen, mindkettőt leszedtem - ezen kívül egy P47, egy pe8 meg egy Halifax volt)
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
A LEVEGŐ RÉME LETTEM, A 6.3-AS NÁCIVAL MEGY IS EZ :
Azt hiszem TA152-vel is jár a sör dupla kill része egy JAK15
-
KROK640
nagyúr
A pengehátúnak élete killje, és mellesleg leköszönő meccse. Mióta felemelték 6.3-ra azóta még jobb választás helyette a 4.0-ás sima P51
Bosszú Igláért, és ennyit a Meteorról :
Jó meccs volt :
Nesze, boosterezzél : 300% SL + 200% LB és garantált az utolsó hely, egy oylan presettel, amivel máskor 1-3 helyen végzek szinte mindig :
-
KROK640
nagyúr
No comment deluxe : 14 halál, 8 assist, 0 kill. De mindnekit kilőttek előlem a szorgos kis társak, én nem az XP-ért és a pontokért voltam a meccsben, csak hogy a többiek ne unatkozznak, meg meglegyen a létszám ... Már sak a Gajinnak kéne fizetést adnia nekem. jah az nincs :angry:
Na ezért nem tankozok
-
KROK640
nagyúr
... és akkor ugye 6.3 vagyok :
De ott van ellenem a 7.7, hála a laza szabályoknak :
-
Alg
veterán
válasz csongi #13093 üzenetére
A csapat az más, ott nyilván együtt kezeli a csapatot és a csapat max BR-t nézi (ahhoz képest +/- 1.0), de ha egyedül mész RB-ben +/- 1.0 van.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Te szerencsés ember vagy
Melyik nemzetet repülöd?
Sajnos nem ezt tapasztalom.
Mikor egy Japán gépnek a tulajdonságai táblázat szerint rosszabbak mint egy Spinek, és semmi köze játékbeli teljesítményéhez.....Szövetséges Brit gépek Br besorlása lapból el van tolva.
Az 1b.r eltérés valójában sokkal nagyobb.
Élő példa a Propos gép magas br besorolása.De említhetném a csodálatos I180S-t besorolását, adatlapját.
Vagy a sok Pn47 prémium jelenlegi helyzetét is.
A múltbélit ne is említsem.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz csongi #13095 üzenetére
Mindegyiket
Adatlapot nem érdemes komolyan venni, talán csak nagyságrendileg a sebességeket.
Az I180S-nek meg vicces a Berezin 12.7-je, nagyobbat üt mint egy Hispano, miközben más orosz gépeken ugyanez a fegyver sokkal kevésbé hatásos "vajonmiért"
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Tudjuk miért
Amúgy le lehet szedni ezeket is, amint csapatként működik.
A legtöbb gondot ez okozza. Szövetséges oldalon agyhalott mód a divat. sajnos.
Német, Olasz, Japán oldalon valahogy sokkal nagyobb az összetartás.
Ez meg jelentősen nehezíti a dolgot.
Most sok a kezdő, amcsi és stb vonalon. -
KROK640
nagyúr
Rendesen feldobott minket (több 8.0 is volt ellenünk), mikor 6.7-el (felfelé kerekítve) kimerészkedtem :
Méltó visszavonulás a pengehátú P51-nek :
Nem számít a rang, lelőttem egy B cometet :
Azért kivettem szépen a részemet a meccsből :
-
KROK640
nagyúr
A vadászok réme lettem :
14 kill, 3 assist és csak a második helyre elég :
KHM... pardon a harmadik helyre, mivel Igla feljött mellém :
Volt kitüntetés rendesen
-
KROK640
nagyúr
Hm, ezaz mennyire megéri mostanság bomberrel menni! ööö JA NEM!!!
Az Arado 234B élete meccsét mente, itt már 6,5T felett :
és mire lelőtték 7.03T ment ki az ellenséges bázisra.
Ezen a BR-en 500+1000SL-t azaz 1500SL-t kapok így körönként. Kidobtam nagyjából 10 kört. (egy minimális veszteséggel ez kb 10 kör).
A bomba kerül rá 450SL-be körönként, a végén megnéztem utántöltésre 4900-at vont le. Tehát maradt a 15000SL-ből 10000 ezer kb. Maga a gép javítása 9000SL. Az már csak hab a tortán, hogy egy 53000SL-es burkolat is meglett rá.
De ha ezt nem veszem, akkor is, élete meccsével, azaz 10 körrel és PRÉMIUMMAL, kerestem kemény ezer azaz 1000SL-t :angry:Úgy tűnik Gajinéknél tettek róla, hogy a bomberek tartása már csak a gazdagok kiváltsága legyen ... mert sajnos nem csak ennél a gépnél vannak hasonló számok, sőt ennél rosszabb eseteket is tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest