Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
BaLee_ #20545 üzenetére
Az csak vicc volt, nem nekem akarta küldeni.
Köszönöm a Pinball FX3 kódot amit adtál helyette privátban, de az már megvan nekem is egy másik szórásból. Ha gondolod add tovább másnak, nekem a FUSER '80s Look Pack kellene inkább
, mert még mindig nem enged regisztrálni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
BaLee_ #14141 üzenetére
Igen BaLee_ olvastam. Amit írsz az is igaz. Én nem is mondtam ennek az ellenkezőjét. Biztos nekem szántad?
Nem fogalmazok túl jól, lehet bennem van a hiba. Egy sorban összefoglalom hát a példa mentén, hogy mit szerettem volna mondani. Remélem DJ. Ru$y nem bánja, hogy szó szerint idézem. "Köszönöm a sunyi ninja(k) nevében is, mindet elvitték." helyett "Mindet elvitték, de azért köszönjük.".
Hidd el, nem akartam senkit se bántani. Azt szerettem volna elkerülni, hogy másokat bántsanak - még akkor is ha az anonimitás leple alatt állnak. Részemről téma lezárva, remélem más nem fog olyat látni a posztomban, ami nincs benne
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Milyen egeret válasszak?
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nintendo Switch 2
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest