Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Írt a UP izé a Vodafone a tegnap esti hibabejelentőre:
Panaszát kivizsgálásra továbbítottuk illetékes társosztályunkhoz. Munkatársaink a vizsgálat eredményéről lehetőség szerint 15, de legkésőbb 30 napon belül írásban tájékoztatják. A válaszadásig türelmét kérjük.Ebből úgy tűnik, hogy kötbér lesz...
-
veterán
-
cof
veterán
válasz szabogabor10 #92553 üzenetére
Kétlem. Maximum ha lenne egy vezető belsős ismerőse, nem fognak kivételezni senkivel.
Nyilván akkor más is reklamálhatna, hogy miért kap XY többet a pénzéért.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tomp
félisten
Nekem mindegy. Akkor majd fizetnek.
Technikus is megkérdezte tegnap a telefonban az ügyfélszolgálatostól, hogy ha az ügyfélnél jól működött a box, miért kellett elrontani a régi DVB-C-vel?
Amúgy sok koaxos VodaTV-s ügyfélnél lett sz@r a TV adás mert visszaállt DVB-C-re a legutóbbi frissítéssel. Gondolom gyorsan visszavonták a frissítést...
Sok helyen bővítettek letöltési csatornaszámot. Az és a zaj együttes hatása viszont kiakasztja a DVB-C-t. Azaz a jól működőből csináltak egy rosszat. Zseniális...szabogabor10
E szerint nem fogják betartani a 72órát azaz fizetni fognak.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz LouiS22 #92555 üzenetére
Ez minden munkahelyen így működik. Ha van egy belsős ismerősöd valahol előnyhöz jutsz, legyen az posta, hivatal bármi... Igen állami cégnél is.
Nem kell messzire menni, ott van vargalex példája, a Hitron HGW, lakossági előfizetéshez.
@anglergab Mindenkit áttettek itt DVB-C-re, kivéve Gábort, mert ő Telekom hálózaton használja az UPC VTV-t. Ha jól emlékszem ugyanúgy lejött neki is az új fw frissítés.
@tomp Hidd el, én átdobnálak OTT-re, de nem rajtam múlik a boldogságod.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem kaptam még meg a 6.1-es frissítést, szerintem tényleg az van, amit tomp mondott, visszavonták, és majd a kövi frissítést én is megkapom, és akkor vége mindennek.
Az volt eddig a mákom, hogy az én körzetem úgy tűnik, nem élvezett prioritást az átállításban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
NoOne1976
őstag
Engem sem tettek át dvb-c-re, még mindig csak internetes adásokat talál a box. És a szoftver sem frissült.
Amúgy érdekes ez az egész. Nálam pl. hétvégén rendszeresen előfordult, hogy megfagyott a kép. Ment a forma1, otthagytam, amikor visszamentem megnézni, hogy állnak, állókép volt. Box kikapcsolás, bekapcsolás segített csak.
Dvb-c-n gondom soha nem volt. Illetve volt, de az a gyenge Horizon box miatt. Túlmelegedett és elkezdett kockásodni a kép. Laptophűtő volt a megoldás.
Én elvagyok a dvb-c-vel is, de a szűkebb hd kínálattal nem.
Nagy katyvaszt generált ezzel az egésszel a voda. Van akinél jobb a vtv, van akinél nem. Egyedileg meg nem fognak embereket állítgatni, hogy ki mit kap. -
NoOne1976
őstag
Attól függetlenül, hogy szurkolok neked és remélem sikerül megoldást találni a problémára, remélem, van más szolgáltató is nálad. Nehogy úgy járj, felmondják a szerződésed, mert nem tudják biztosítani a kívánt szolgáltatást, amit te magad is igazolsz a sok bejelentéssel. Ehhez csak annyi kell, hogy egy felsőbb embernél elguruljon a gyógyszer és azt mondja, nem fogunk tovább kötbért fizetni, elengedhető az ügyfél. Ez sokkal egyszerűbb nekik, mint akár hónapokon át kötbért fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Ó, akkor nem csak egy ügyfél. Akkor valószínű igen, hogy letiltották a frissítést.
-
blakey
titán
válasz NoOne1976 #92567 üzenetére
Évek óta ezt csinálja, nem hinném, hogy most bontanának szerződést. Tulajdonképpen ez a hobbija. De valóban, egyszer megtörnhet az is amit írsz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
félisten
válasz ztsoft #92541 üzenetére
Ez nem forráskód. Ez a legenerált html. Az az én gépemen fut...
(#92543) anglergab: De igen, üzleti előfizetők kapják. Mondjuk üzleti előfizetőnél szerintem még inkább fontosabb a bridge mód. Nehogy már a tűzfalat, wifi-t, stb. egy gagyi szolgáltatói eszközre bízza egy cég...
Alex
-
rgeorge
addikt
válasz vargalex #92570 üzenetére
Honnan látható a Hitron felületén, hogy bridge vagy nem? Nekünk pár éve Hitron van már a második UPC telepítési helyen (a modemet vittük magunkkal), de saját routert használunk és nincs dupla NAT. Tehát működés szerint bridge módban van, de a felületen nem találok ilyen beállítást.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
veterán
Igazából szerintem a helyzet az, hogy a user-ek 98%-ának fingja sincs az OTT és a DVB közti különbségről. És ehhez még vegyük hozzá, hogy milyen kevesen kaptak az elmúlt 3 hónapban Voda boxot. És akkor itt vagyunk mi páran, akik jártasak vagyunk a témában. Ha minket visszaraknának szép csendben, attól még nem indulna el reklamálási hullám.
Meg eddig oké volt, hogy valakik többet kapnak, mostantól meg hirtelen nem? Áh.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
cof
veterán
válasz szabogabor10 #92573 üzenetére
Meg eddig oké volt, hogy valakik többet kapnak, mostantól meg hirtelen nem? Áh.
Eddig mindenki ugyanazt kapta akinek VTV BOX-a volt, ha valaki OTT-n más meg DVB-C-n kapja és ugyanannyit fizetnek, akkor jogos lenne a felháborodás, hogy több HD csatornája van ha kikerülne egy ilyen infó.
Abban egyetértek, hogy a többségnek fogalma nincs arról, hogy min keresztül jön az adás.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Tudod ha már titokban publikus tesztként kezdtük el használni a boxot akkor esetleg taláán véletlenül lehetne a cég hozzáállása más...
De még a tesztet is titkolták mert úgy adták el nekünk a szolgáltatást mint éles üzem mikor a valóság mást mutatott...
Na mit szólna a média/NMHH ha ezt megtudná? -
ztsoft
őstag
válasz vargalex #92570 üzenetére
Pontosan tudom mi az, még lehet forráskód is, statikus HTML esetén (több helyen láttam már, hogy JavaScript-tel oldják meg, talán még hozzá csapva egy kis JSON-t is). Amúgy meg viccnek szántam, de látom nem jött át.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
cof
veterán
válasz #72445440 #92577 üzenetére
Nálam megy, szóval a szerver oldali hibát kizárnám. De tegnap olvastam, hogy panaszkodtak a nem működésre. Esetleg csináld amit mond, lépj be a profilba és nézz utána. Talán csak valami adatbázis bug, és kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #72445440 #92577 üzenetére
Nálam a weboldalak sem működnek normálisan, sőt, egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LouiS22
veterán
Semmit, nem tudnád bizonyítani. Az itteni bejegyzés önmagában kevés, azt meg nem tudhatod, hogy a cég hogy dokumentálta mindezt, illetve egy megkeresés esetén mit adnának a vizsgálódóknak. Nyilván voltak és vannak laikus számára IS látható jelek, de a screenshotjaid önmagukban kevesek lennének egy bírósági perben. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz blakey #92579 üzenetére
Google DNS a hiba, másik DNS-el jól működik.
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #92565 üzenetére
Így van, szerintem bármilyen hálózaton megkapod a frissítést.
Az más kérdés, hogy elvileg CB-n kell használni, mert ez egy helyhez kötött szolgáltatás, adott címen.
Ok, mobilnet van szinte mindenhol, de akkor pontosabban UPC DOCSIS hálózaton.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam régebben a böngészés baromi lassú volt, hiába csináltam mindenféle karbantartást igazi gyorsulást csak DNS csere hozott, ami még az online játékom alatt is kisebb pinget hozott.
Mióta korona van, visszaálltam a szolgáltatói DNS-re, de előtte Cloudflare sokkal gyorsabb volt. -
blakey
titán
Többnyire gyorsabb és kevesebbszer adódik DNS probléma, persze a kivétel erősíti a szabályt, ahogy most is, de már működik, csak a UPC oldalak nem működtek.
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #92565 üzenetére
Az érdekes lesz, ha megkapod az új frissítést, akkor DVB-C-re kapcsol-e a mediaboxod. Azaz az esetedben egyszercsak elmegy-e az adás?
Szerintem tetszőleges neten át tudnak kapcsolni és ilyen szempontból mindegy milyen neten vagy.[ Szerkesztve ]
-
-
vargalex
félisten
-
viktorhu
veterán
válasz headhunter #92596 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy iptv-vel.
https://www.upc.pl/telewizja/poznaj/poznaj-nasza-telewizje/dekoder-horizon/
-
törölt tag
válasz headhunter #92596 üzenetére
Köszi! Nem is kell messzire menni.
Itthon valahogy nem igazán működnek jól a dolgok, elszúrnak sok mindent, amit már nem lehet feltétlen az üzletre fogni.
Ráadásul ha jól számoltam ez tök olcsó.
Igaz HBO ott sem HD.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz #75501312 #92598 üzenetére
De bizony a Lengyeleknél az HBO HD, mint ahogy nálunk is eredetileg az.
Viszont nincs náluk DD szinkron csak sima hangalámondás egyetlen férfi hanggal, és elnyomott eredeti hanggal, vagy a film eredeti hangja azoknak akik Angliában dolgoztak mint vendégmunkás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest