Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meister
csendes tag
Sziasztok, visszaolvastam pár oldalt, de iszonyú sok üzenet van. 😃
A kérdésem az, hogy iPad-on használja valaki a Vodafone Tv App-ot?
10 másodperc.után megáll a stream.
Telken vagyok, 150 megabites Telekomos netem van, Horizon Go tökéletes, egész nap VPN-en és Remote Desktopon lógok, nem szakad, jó a ping-idő.
Mit érdemes tenni?https://www.facebook.com/Meister1977
-
MadMancs
veterán
Igen telekom területen olcsóbb a box. Meg drágább a szolgáltatás. 9000 felett van a legolcsóbb csomag.
Senki nem tart senki fejéhez pisztolyt hogy -jelenleg- ezt használd ex upc területen. Ha drága, van Horizon. Majd ha horizont kivezetik és csak az lesz valószinűleg az ára is változik . Eleinte horizon felvétel is +1000 volt és máris ugyanott van az ár.Kár ezen rágódni. Van ÁSZF, van szerződés, ennyi. Eddig többet kaptál, örülj, premium kiosztással is azt kapod amire szerződtél.
Részemről téma lezárva.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz peter303 #92299 üzenetére
Jó kérdés. Nem tudjuk még, hogy állnak hozzá ehhez a történethez. De nekem meglepő lenne, hogy 4 hónapig engedték az OTT-t (mégha csak kényszerből is, de azt is választhatták volna, hogy addig nem adnak exUPC területen Voda boxot, amíg nincs DVB támogatás), innentől meg nincs, és senkinek nem is engedik visszakérni semmiképpen se. Aztán persze valszeg csak megint az akaratomat vetítem ki rájuk...
Nem szerződtünk teszt üzemre.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Amúgy egy kérdés: vajon miért engedték exUPC területen a DVB támogatás előtt a Voda boxot? Csak nem azért, mert szerettek volna tesztereket? Csak nem azért, mert Telekom területen egyelőre senkit nem érdekel az egész? Hmm. Illett volna azért ezt bevallaniuk...
Nem vagyok hajlandó elengedni a témát.[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz kabelmania27 #92306 üzenetére
Írtam nekik, ha kiviszik közben így jártak, csak majd rendelni akarok megint nemsokára nehogy azt meg ki se hozzák..köszi!
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #92312 üzenetére
A Vodafone TV egy platform/ökoszisztéma, hozzáférési technológia független. Azaz ha ED3.0 hálózat van, akkor UPC esetben van DVB-C, akkor DVB-C alapú a lineáris TV, más esetben OTT. A Műsorvisszanéző, stb. nemlineáris része pedig minden esetben OTT, ahogyan a liberty-s boxoknál is volt, hiszen másképpen nem megvalósítható.
Valóban kérdés, ha a fentiek miatt ED3.0+DVB-C-s a hálózat, akkor miért OTT-tal indult azon a hálózaton.
Ebben az esetben valószínűleg sem az analóg, sem a digitális csatorna kínálat csökkentése nem segítene az OTT-n, csak az ED3.1.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
-
veterán
válasz anglergab #92315 üzenetére
Ezzel abszolút tisztában vagyok, a kérdésem nekem is az, ami neked. Elvárható lett volna aláíratni egy tesztelői nyilatkozatot velünk, amiben leírják pontosan a helyzetet. Mivel ezt nem tették meg, megtehetjük a háborgást, a szerződést meg lehúznám a wc-n jelen helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz MadMancs #92307 üzenetére
Nem érdekeket a szolgáltatási díj, én speciel többet fizetek a TV-ért mint 9000Ft, szóval ha lehet ezt a T drágaságot hanyagoljuk már, főleg hogy a VTV box bérleti díja 4x annyi exUPC területen. Ipari hulladék jövőbox (szálláson most épp ilyen van, egy valamit akartam visszanézni, persze sikertelenül. Már meg se lepődtem ) díja meg nem érdekel, bocs. Részemről is lezárva
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #92317 üzenetére
Ha nem volt kész a DVB-C-s rész, akkor addig vagy csak Telekom területen adják vagy ex-UPC területen is, de akkor OTT-vel, vagy sehol sem adják (de akkor hálózaton kívül nem tudnak TV szolgáltatást nyújtani). Minden döntésnek van előnye/hátránya.
-
cof
veterán
válasz anglergab #92320 üzenetére
Igen. Ez is átesett egy belső tesztelésen, már február, március? környékén megjelent az app a Play áruházban, de T területen nincs más lehetőség a TV-re, csak OTT ezért ez prioritást élvezett minden bizonnyal. De így meg egyszerre el tudták kezdeni mindegyik területre kiszórni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #92322 üzenetére
Pontosan! Burkolt tesztelés!
Ha már az ÁSZF-nél maradunk: le van írva, hogy teszt? Nem! De ez teszt? Igen...
Ha már ők nem nem járnak el az ÁSZF szerint akkor nekem miért kell? Ja mert erősebbek? Az NMHH-nál nem azok. -
-
sziszi-fuszi
senior tag
Mert T-s területen nem képes mással szolgáltatást nyújtani, míg UPC területen van alternatíva.
A területi árkülönbség pedig teljesen jogos. Miért és mitől lenne más mint egyéb árucikk esetében. Zöldséget, ruhát, műszaki cikkeket és szolgáltatásokat is más más áron veszünk igénybe. Mégpedig területi különbségek alapján. Nézd meg példaként a piaci árakat, vagy akár az autójavítás árait. De számtalan példát lehetne erre hozni. Miért kellene internet, tévé és telefon esetében másképp eljárni? Nem jótékonysági és szociális intézmény, hanem kemény üzlet!Mi alá kell írás?
-
F-ECT$
titán
Nekem pl így alakul az árazás, azaz a felvevős Horizon box drágább, mint a VTV (exUPC terület, Digi nincs, csak Telekom az utcában):
TV Premium: 3500 Ft
Internet 500: 3300 Ft
Nonstop S telefon: 100 Ft
Horizon Box felvevővel: 500 Ft
Vodafone box: 0 Ft
E-Pack: -600 FtÖsszesen (1 év hűséggel): 6799 Ft / hó
ui: Persze listaáron drágább a VTV, de most arra 100% kedvezményt adtak.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz szabogabor10 #92312 üzenetére
Honnan vannak adait arra vonatkozóan, hogy Telekom területen mennyien veszik igénybe a szolgáltatást? Ez egy kötelezettsége a Telekomnak, hogy igény esetén átengedje a saját hálózatát másik szolgáltatónak. Ahogy meg is teszik. Nem azért mert akarják, hanem azért mert TÖRVÉNY kötelezi őket erre. Hidd ez, fordítva is így lesz. Abban a pillanatban, ahogy a Telekom kijön a saját OTT szolgáltatásával. Mint nem oly rég írtam ez keményen üzlet. Te kéred, hogy engedjelek be a hálózatomra és is kérem. A Telekom még egy kicsit le van maradva. De szerintem csak pár hónappal. Elég régen mondják,. hogy lecserélik a korábbi IP tévéjüket, mert elavult, s idénre ígérték az új bevezetését. S mi felhasználók/előfizetők majd eldöntjük, hogy az adott hardveren kinek a szolgáltatásáért vagyunk hajlandóak fizetni!
Mi alá kell írás?
-
veterán
-
-
F-ECT$
titán
válasz szabogabor10 #92328 üzenetére
Ennyit fizettem korábban is, de akkor egy sima és egy felvevős Hori dobozom volt. Felhívtak, hogy a simát cserélik VTV-re, ugyanazzal a havidíjjal, 1 év hűségért.
Gondoltam a Horinál csak jobb lehet, így belementem. Lehet pár száz Ft-ot még ki lehetne csikarni, de szerintem is jó az ár.Dive ever, work never.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz szabogabor10 #92322 üzenetére
Véletlenül sem "kísérleti teszt", az volt tavaly, bevezetés előtt. Mi nem műszaki megoldásokért, hanem televíziós szolgáltatásért fizetünk. Hogy milyen módon biztosítják a számunkra az az ő dolguk. Bármikor megváltoztathatják a műszaki tartalmat. Extrém esetben megtehetnék, hogy váltanak kizárólag IP-re és mindenkinek adnak dobozt. Maximum annyit tehetnek, hogy lehetőséget adnak az előfizetőknek, hogy elálljanak a szerződéstől mindenféle hátrányos következmény nélkül.
Mi alá kell írás?
-
veterán
válasz sziszi-fuszi #92332 üzenetére
Ne haragudj, de ezt egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni. Nem kellene minden efit teljesen hülyének és laikusnak nézniük. Mostmár elmondom, hogy komolyan nem értem, miért kell ilyen látványosan rosszindulatúnak lenni itt egyeseknek...
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz szabogabor10 #92333 üzenetére
Ki a rosszindulatú? És miben nyilvánul meg a rosszindulatúsága? Ha netalántán rám gondolsz, akkor is kérlek indokold meg ezt az állítást!
Mi alá kell írás?
-
anglergab
addikt
válasz sziszi-fuszi #92332 üzenetére
A Vodafone TV-ben állítólag több csatorna HD-s, és van extra HD csatorna is a Premium TV-hez képest. Talán ez a különbség menne OTT-on pluszban, DVB-C esetén, de ez még nem tisztázott. Mint ahogy az sem, hogy a Vodafone TV egy külön csatorna kínálat vagy egy opció a Premium TV-hez. Sőt, OTT esetben minden csatorna kicsit jobb minőségű a fenti különbségeken túl.
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz anglergab #92335 üzenetére
Ha megnézed a Vodafone TV ÁSZF-jét, akkor rájössz, hogy külön szolgáltatás, beleértve a + HD adókat is.
Az, hogy nem tudták megoldani a területi elkülönítést IP alapon egy dolog.Az efik szerencséje pedig az, hogy ezen a módon hozzáférhetnek + HD csatornákhoz.
De! És nagyon DE, senki nem mondta, ígérte, írta le szerződésben nekik, hogy továbbra is ezt kapják.
Ez pont ugyanolyan, mint az, hogy hónapokig kódolatlan volt a Prémium előfizetés. Én fizettem továbbra is a prémiumot, nem kaptam vissza semmit, míg azok akik nem erre fizettek elő kapták ingyen. Lehetne hőbörögni, de minek. Megtehetik. Én nem kapok kevesebben mint amit szerződésben vállaltak.
Nem ismeri egyikünk sem a műszaki hátteret, még nagy vonalakban sem. Az biztos, hogy EX UPC területen (azaz a vodkafon saját területén nem köt Vodafone TV-re szerződést.
Az meg jogukban áll, hogy olyan eszközt adjanak, amivel biztosítani tudják a szolgáltatást. A "jobb a minőség OTT-n" számomra nagyon szubjektívnek tűnik. Nem hinném, hogy bárki objektív mérésekkel alá tudná ezt támasztani. Más a tévék beállítása is - a legtöbb esetben - DVB-C és HDMI esetén. Ettől más az "érzet is". Ezzel persze nem állítom azt, hogy nem lehet ténylegesen jobb.
Mi alá kell írás?
-
anglergab
addikt
válasz sziszi-fuszi #92336 üzenetére
"De! És nagyon DE, senki nem mondta, ígérte, írta le szerződésben nekik, hogy továbbra is ezt kapják."
Fentebb megtalálod, egy fórumtársnak éppen ezt állították telefonon: Vodafone TV box-a van, azaz Vodafone TV csatornakínálata kellene hogy legyen.
Ami ebből DVB-C-n elérhető, az DVB-C-n, ami nem, az OTT-n. Ennek ellenére csak DVB-C-s csatornái vannak.[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz anglergab #92338 üzenetére
Jól mondtad: állítólag! Nem azért mert kételkedek bárki szavában. De nem ismerjük a körülményeket. A telefonos hölgy vagy úr félre is érthette, hogy milyen területről hívják éppen. Vodás vagy ex UPC-s. S máris nincs semmi jelentősége. Nem véletlenül küldik meg a szerződést, és nem véletlenül van az elállási jog.
Mi alá kell írás?
-
tomp
félisten
válasz sziszi-fuszi #92339 üzenetére
Félre érteni eléggé vicces lett volna mivel DVB-C hibám van. Az meg nyilván nem a Parisat hálózata.
-
LouiS22
veterán
válasz #72445440 #92343 üzenetére
Biztos, hogy ez az oka Volt fókuszcsoportos teszt is, külsős résztvevőkkel, tavaly ősszel ment a toborzás. Azt meg nem várhatod, hogy mindenki tudjon apk-ból telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
vargalex
félisten
De nem írásban nyilatkozták ezt. Ráadásul az, hogy egy ügyintéző ezt mondja még csak nem is hivatalos. Én is a kollégával értek egyet. Van egy szerződésed, ők ennek ellenére eleinte neked többet adtak. Nem kértek érte plusz összeget, azaz nem károsítottak meg. Most annyi a dolguk, hogy DVB-C-n rendbe tegyék nálad. Semmi több...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
NoOne1976
őstag
válasz #72445440 #92341 üzenetére
Én is szeretném tudni, hogy mi van a szerződésemben, de fogalmam sincs. Nem régen hosszabbítottam, cserélték az egyik Horizont vtv-re, és a net 300-ról 500-ra emelkedett. Azt mondták, e-mailben kapom a szerződést, de semmi nem jött. Csak egy értesítés a szolgáltatás bekapcsolásáról.
Valahonnan letölthető a szerződés vagy be kell menni boltba, ott kérni hogy nyomtassák ki a rendszerükből? -
-
LouiS22
veterán
válasz #72445440 #92345 üzenetére
Ismerem én is ezeket, de erről BIZTOSAN tudom, hogy emiatt volt fent a Store-ban már tavaly év végén. Úgy volt, hogy én is tesztelő leszek, de végül nem tudtam vállalni egyéb okok miatt.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest