Új hozzászólás Aktív témák

  • pd

    tag

    válasz student #22098 üzenetére

    Hú, micsoda meglepő fordulat. :U
    Amikor nekem lejárt a hűség mindenre, és megkaptam, hogy fizethetek mindenért kb. 600-zal többet mint eddig, mert ugye ez a kedvezmény a 15 év hűségre, én is megeresztettem egy telefont. Meg is kaptam, hogy előfizethetek az XL-re, meg különben is a listaárhoz képest mennyivel olcsóbban kapom már. Nem lényeg, hogy még a Trio M is bőven elég lenne, és hogy az új előfizetőkhöz képest másfélszer annyit kell fizetnem ugyanazért, nagyon jól tudják, hogy itt nincs igazi alternatíva.

    De csak mert itt szenyóznak, nagyon is elgondolkodtam, hogy megcsinálom, hogy lemondom a tévét meg a telefont (a netet csak azért nem, hogy megmaradjon a modem), 3 hónapig megleszek a mobillal meg beszerzek valami mindigTV-s cuccot, még az is lehet, hogy ha jó, meg is tartom azt. A telefont, lehet, át kell vinni a Telekomhoz, csak hogy megmaradjon a szám, de azt a pár hónapot ki lehet bírni, bár nekik is elég viccesek az előfizetési díjaik. Aztán 3 hónap után "új előfizető" leszek, ergo értékes ügyfél.

    Azt esetleg nem tudja valaki, mikor indul a következő akciójuk (mint ami most augusztus végén)? Mert ha van körülbelüli időpont, lehet elég lesz egy hónappal előtte lemondani két dolgot, és akkor már köthetem pl. az aktuális Trio M-et. Legalábbis eddig mindig úgy volt, hogy legalább egy hónappal előtte nem lehetsz előfizető, csak akkor veheted igénybe a megfelelő csomagokat az aktuális akcióban.

    (#22099) kabelmania27: Igen, két tévé + net + telefon a felállás, és ilyen jelerősséggel meg stabilitással nem volt sosem gond, annak idején szerencsére jófajta kábelezést használtak.

Új hozzászólás Aktív témák