Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n1nja
tag
válasz kabelmania27 #123700 üzenetére
[link]
igen, az ipv6 volt a ludas, azóta nincs gond.
Meg már bridge módban van a modem, saját eszközeim dolgoznak. -
AdasiX
újonc
Sziasztok!
Ma reggel arra keltem, hogy nincs Internet (Modemen pirosan villog). Már 1 hónapja szarakszik az egész Net, játékokban felmegy a ping, újracsatlakozik, Discordon 5000-es Ping, 1 percig nem hallok semmit 5 percenként, aztán jó egy darabig. Fogalmam sincs mi lehet a probléma. Tegnap még a le/feltöltés értékek jók voltak. (Bp. 13.ker)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz AdasiX #123702 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés és ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
AdasiX
újonc
Valamint azt írja, hogy DOCSIS Offline üzemmódban van.
-
Petykemano
veterán
válasz Petykemano #123026 üzenetére
#időtúllépés #timeout #ssl handshake error
Fejlemény van!
Újra bejelentettem a problémat, mivel újra jelentkezett.Kijött a technikus. Ezúttal nem csak a modemen látható értékeket nézte, hanem műszerrel a kábelen végzett mérést. És jelentős zajbetörést mutatott.
Egyébként nem csak nálam, hanem egy szomszédnál.Azt valószínűsítette, hogy a probléma forrása az lehet, hogy pár hónapja a telek sarkán oszlopról aknába helyezték a bejövő kábelt és hogy az akna beázhat / nedvességet kaphat.
Bejelenti. És remélhetőleg a héten egy másik brigád megnézi az aknát, és orvosolják. A technikus azt mondta, szerinte hülyeség volt aknába lerakni, elég lett volna egy szekrény, azon a helyen senkit nem zavar.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Palace701
csendes tag
Ma kaptam a Vodafone tv-hez egy új távirányítót , mert a régi elromlott . De nem kapcsol be vele a box. Valaki tudna segíteni hogyan kell a VTV-re programozni ? Mert sehol nem találom.
-
Palace701
csendes tag
válasz gduck #123709 üzenetére
Volt kint délelőtt egy szerelő , ő állapította meg és próbálta ki egy másikkal . Azzal ment . Mivel volt nála egy újabb fajta (amin a steaming gombok vannak ) , kértem egy olyat tőle . De azt csak úgy csomagban kaptam meg . Aztán később próbáltam az újjal , ugyan villog a bekapcsoló gomb rajta , de a box nem reagál . Ezért gondoltam lehet rá kell valami kombinációval párosítani .
-
zoli62
addikt
Megint nem érhetők el a felvételek, és a visszanéző. Múlt hét szerda óta ez már a harmadik. Tegnap este kezdődött, reggelre helyreállt, ma délután folytatódik. Ebben az évben ez már a sokadik. Vajon belefér még ez az éves rendelkezésre állásba?
-
MiZo1990
aktív tag
válasz Palace701 #123708 üzenetére
Press and hold the Blue and Menu buttons until the Power button blinks green twice
Press 9 four times, the Power button will blink green each time you press 9
After the fourth time, the Power button will blink Red four times and your remote will be back to it's original state -
polonic
félisten
Ez a vodafone annyira balfasz. Töröltem a csoportos beszedési megbízást akkor, amikor az a szarkodás volt, a netbankon, BB bank, azaz MKB. Ott a törlést sikeresnek jelölte.
De ezek az idióták állandó jelleggel próbálják levonogatni az összeget és már 5 levelet kaptam az MKB banktól, hogy sikertelen, mert nem létező megbízás. Ez is megér egy misét, hogy levelet küldözgetnek, annyira szar fapad a csoportos beszedés felülete a netbankban.... Szóval persze, hogy nem létező megbízás, ha törölve lett.Na de később felvettem, beállítottam egy új beszedési megbízást, az új számlákon szereplő számlafizető azonosítóval. Az a netbank szerint sikeres, be lett fogadva, a számlákon a fizetési mód csoportos beszedés.
De ennek ellenére még is ilyen szerencsétlenek.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
loulou
csendes tag
válasz zoli62 #123711 üzenetére
Nagyon sok baj van ezzel a Voda boxszal, nekem már kezd unalmas lenni. Én idén cseréltem VTV-re a Cisco boxomat - hát azzal semmi bajom nem, volt évek alatt egyszer se fagyott le vagy kellett újraindítani. Nem szabadna ilyen silány terméket piacra dobni, amíg alaposan le nem tesztelik. Még a távirányítója is felettébb gatyi és amatör termék.
-
hodostamas
addikt
Hali
Voda előfizetéshez jár ez is: https://arena4.network4.hu/
Aktiv is az előfizetés, mégse engedi az Aréna4-et nézni online, mert a jelenlegi előfizetésem nem jó.. pár hete még ment. másnak jó? -
xDiESEL92
tag
Most is instabil a tv szolgáltatás (vodatv).
Ídőtúllépés .... ellenőrízze az internetkapcsolatot.
Néha 1-2 mp feketeképernyő[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz loulou #123716 üzenetére
Két nagy alapvető baja van. Le van spórolva róla az összes alapkelléknek számító port (USB port meg van rajta, de user nem használhatja, akkor minek) és ki van "szervezve" az egész szolgáltatás a netre. Tehát ha az ezt kiszolgáló szervereik akadoznak, akkor az előfizető hiába biztosít mögé jó, akár vodás netet is, nem fog működni. Mert a probléma a másik végen van. LOL
De természetesen ezt soha nem vallanák be, tehát itt is mindig ki kell játszani a user error ütőkártyát és addig ütni a usert, amíg lila nem lesz a feje a sok idegeskedéstől.A távirányítónál az az igazán "parádés", hogy még a kiemelkedő gombok se mindig reagálnak elsőre. Vagy túlreagál a gombra a cucc vagy nem reagál, csak többszöri gombnyomásra. Jó hogy nem már óraműpontossággal derítsem ki, hogy mekkora erővel nyomjam, a gombnak konkrétan melyik részét és milyen irányba, hogy MINDIG azt csinálja, amit elsőre akartam.
-
akaido
addikt
válasz xDiESEL92 #123719 üzenetére
Kerepesen is ez van SC402-es hibákat dobál plusz időtúllépésre utaló üzik, nincs visszatekerés, nincs műsorújság, csoda, hogy a TV adás nézhető.
Azért mennyire hozzá lehet szokni, hihetetlen. Anno még szürkeárnyalatos TV-n néztük tesómmal a Los Munequitost hetente egyszer -szigorúan Fidel Castro beszéde után!- mekkora szám volt nekünk, hogy TV-t nézünk egyáltalán.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Alex889
csendes tag
Rettenetesen kezdem unni ezt a hulladék VTV boxot, tegnap este is folyamatosan dobálta ezt az időkorlát túllépés baromságot. EPG nuku, persze az RTL-es csatornák valamiért mindenben kivételek.
-
-
cocka
veterán
Ha már a felvevős témánál tartunk.
Vajon biztos jobb, hogy az időzített felvételek miatt nonstop bekapcsolva kell tartani a boxot? Plusz ugye 3.5-es HDD is biztos jó keveset fogyaszt benne.
Most meg úgy "vehetem fel" akár több csatornáról is egyszerre az anyagot, hogy ehhez lényegében be se kell kapcsolnom a boxot hetekig, mert akár weben is kiadhatom a rendszernek, hogy ezt vagy azt vedd fel.
-
kezo0
addikt
válasz cocka #123740 üzenetére
Uhhh, úgy rémlik, anno készítettem is Excelben egy összehasonlító táblázatot a két boxról pro és kontra, majd lehet, hogy megkeresem.
Most így hirtelen ami eszembe jut, pl. a Philipsben eggyel több tuner volt, így párhuzamosan lehetett vele két műsort rögzíteni, miközben egy harmadikat nézett az ember. És pl. volt koax KIMENETE is, tehát át lehetett rajta „fűzni” a tévébe menő koax kábelt. Mivel nálam 2 db Philips is volt ugyanott, ezért úgy volt megoldva, hogy az első boxba bement a koax, onnan tovább a második boxba, és abból ment tovább a tévébe. Aztán amikor a két Philips helyett két Cisco lett, akkor ugye már kellett oda egy hármas osztót betenni a két boxnak meg a tévének…
Amiben a Cisco jobb volt, az a kisebb fogyasztás, és a főkapcsoló a hátlapon, ami hasznos volt, ha áramtalanítani kellett. (És bizony azt is kellett azért időnként, ahogy minden eddigi és jelenlegi boxot. )Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Halihólaci
tag
válasz kabelmania27 #123591 üzenetére
Köszi a segítséget! Minden rendben volt, de még sem ment a wifi. Elkezdtem szétszedni a rendszert. Van egy 16-os Tp-Link switch-em, elsőre kihúztam a tápot. Rögtön indult a wifi mindkét laptopon. Visszadugtam, lehúztam mindent, hátha vmi blokkolja. Simán újra nem ment. Le reseteltem, DHCP kikapcsolás, és hoppá, ment is minden. Szóval hihetetlen, de a switch-ben gabajodott össze vmi...
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
akaido
addikt
válasz zoli62 #123728 üzenetére
Most indult újra box, csstornakereséssel, és azóta van műsorújság, visszatekerés, stb .azaz csak most látszik normalizálódni a helyzet. Aztán meddig tart...quien sabe?
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Pár napja u126 hibaüzenet villog az egyik beltérin.
Ilyen osztó van fent, az oszlopról ebbe csatlakozik be először.Majd innen a -8dB megy tovább ahhoz a beltérihez amelyiknél a hiba jelen van.
A másik kimeneten van egy másik osztó amin egy beltéri egy kartyás TV és a modem/router van, ott nincs gond. Próbáltam a másik beltérit ráakasztani ahol a hiba van, azon is ugyanaz a hibaüzenet jelentkezik.
A fent említett osztó lehet a ludas? Vezeték nincs megrágva és a csatlakozók sem lazultak meg.Köszönöm.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Visszább olvastam, látom másnál is van gond a Vodabox-szal. Itt Egerből is van gond vele napok óta, általános megoldások voltak eszközölve. Az asszony napok óta dühöng, mert se műsorújság, se műsorvisszanéző, se megállítás. Van értelme jelezni a hibát?
Egyébként a net sima és jó, most néztem 15 ms ping 52.74 Mbps le 22.49 Mbps fel. Februárban lejár a hűség és az uccsó részlet. De kérdés hova, az asszony meghalna műsorvisszanéző nélkül.Más, van értelme új kábelt húzatni? Az előző lakó végett a bejövő résznél hármas elosztó van, de a félszobás kábelt megszüntettem. Mondjuk ráférne egy igazítás, mert elég nehéz elrendezni a kábeleket hogy elérjen és esztétikus legyen, meg útba se legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest