Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz Doky586 #6533 üzenetére
Tegnap probalgattam több csatornan is , sehogy sem ment.
Most ránéztem és müködik, 10-es csatornán van, ahol tegnap hagytam.
Sebesség nem érdekes számomra amugysem, kb csak a mosógép használja a 2.4GHz-t, de nem nagyon tetszik, hogy ennyire megbizhatatlan lett.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
cellpeti
nagyúr
válasz Doky586 #6272 üzenetére
be van kapcsolva, illetve ugye a DD-WRT alapból átállítja az IP-t a 192.168.0.1-ről 192.168.1.1-re
Na most, én vissza állítottam 192.168.0.1-re, most telepítem újra a nyomtatószerver kliens oldali programját a PC-re. Kiváncsi leszek működni fog-e. Doky586! Neked működik?
Router újraindítás is megvolt, de nem látja a nyomtatót Ezek alapján megy vissza a stock fw
Tigris, tigris, csóvafény...
-
csubuka
addikt
válasz Doky586 #6199 üzenetére
Ez 8MB flash-es, a limitációk a 4MB flash-es routerekre vonatkoznak, sajnos az összes, ami itthon van olyan. Ugyanakkor jelenleg a PPTP nem gond, mert az egyszem felhasználója az adott routernek a céges laptop és az úgyis indít egy külön openvpn kapcsolatot windowsos klienssel, anélkül semmit nem lép, teljesen használhatatlan anélkül. Ha más gép volna, ami bármilyen adatot küldene "csak simán" a PPTP kapcsolaton keresztül, az volna a gond gondolom.
*Ez az első eset, hogy gond van ezekkel gyengusz routerekkel, amúgy teszik a dolgukat. 150-es net van itthon, a szolgáltatói Sagemcom 5670 a házat beszórja, azon simán megy a wifi 500 MBit-el is. Van egy külön router kombó egy kerti kisháznak, ott nem számít, hogy nincs meg a 150 Mbit/s, meg most nekem ez a céges vpn okosság, itt sem számít, hogy nincs meg mondjuk a 150 Mbit/s.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
-
Marci112233
addikt
válasz Doky586 #5879 üzenetére
Azért írta keveréket, mer először wifin megy ki az egyik helységből a net pont az említet routerre. Onnan kábelen (50 méter) egy CPE-610-hez a jel. Onnan megint wifi egy másik CPE-610-ig. Majd onnan 10 méter kábel megint egy routerig.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
prokxy
veterán
válasz Doky586 #5738 üzenetére
Közben meglett a megoldás: vmi be volt ragadva a routerben valszeg és a hard reset-tel (kis gomb a hátulján) visszaállítva, majd újra minden bekonfigolva hozza a gyári 930-940Mbit/sec letöltést.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
-szabi-
addikt
válasz Doky586 #5642 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ezt találtam a legfrissebbnek: Other Downloads / Downloads / betas / 2020 / 08-07-2020-r44085 / tplink_tl-wdr3500v1.
Ezek között nincs "webrevert", abból szükség esetén jó a régi is?A gyári fw (wdr3500v1_en_3_14_3_up_boot(150518).bin) nevében szerepel a "boot" ezért abból ki kell vágni egy szeletet de az ismertetett módszert nem értem, így visszaállás egyenlőre számomra nem megy.
Szerinted érdemes egyébként openwrt-t dd-wrt-re cserélni?
-
csubuka
addikt
válasz Doky586 #5625 üzenetére
Köszi a választ!
Szuper, kb. így volt beállítva minden, hosszabb kulccsal. Ez a "Disable EAPOL key retries" nem volt benyomva, most már be van
Plusz egy indok az új FW-re amúgy, hogy a telekomos eszközzel valami gond van és ledobál, így mindent le kell frissíteni, amennyire lehet, hogy azt ne lehessen hibaoknak felhánytorgatni.
-
csubuka
addikt
válasz Doky586 #5622 üzenetére
Köszi a további választ!
Hmm, nekem csak ezt dobja MR3220-ra a sima kereső:
WA701 V1: aWA701 V1 beta threadben leírt WA801 "okos" image után minden olyan FW, ami WA801-es, mind rámegy, de csak a speci FW után elvileg. Nekem megy éppen szerencsére, miután kínlódtam egy picit vele.
***Megtaláltam az Other Downlaods között a legfrissebb 6 naposban mindkettőt
Akkor jó, ha az nem minősül réginek és veszélyesnek még, az ilyen 2013-as. Én csak anno olvastam valami cikket itt, hogy ilyen-olyan routerekben sebezhetőség van, azóta figyelek, hogy a legfrissebb legyen FW-ből fent, ha lehet. Lehet túlaggódom persze, de ha van rá lehetőség, akkor felpakolom az újat. Mennek még ezek a kütyük jól. Ezekkel a 2019-es FW-kkel talán még biztonságosak is.
A másik talált router a 340GD az már kicsit tényleg idős
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- LEGO klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor 90 - modellalkat
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest