Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Nálam jelenleg 3 Alpha/3 Predator, DPS MP5 ST-vel 325K, Toughness 396K, Skill 82K, olvadnak a mob-ok rendesen, viszont én is olvadok, sokkal jobban, mint 1.5-ön, ráadásul az alacsony elektronika miatt alig tudom heal-elni magam.
Nem tudom mi lenne a jó elosztás, illetve gear set PvE-re főként. Ha sokat pakolok elektronikára, akkor vagy megint nem sebzek semmit, vagy ennél is gyengébb lesz az ellenállóképességem.
Frontline elég jónak tűnik most, hogy nem veszít CHC-t az SMG.
Run&Ride
-
Rossonero89
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem van, hogy eddig szépen stabilan futott a játék maximális beállítások mellett, most viszont, mióta kijött az 1.6, néha elég sok fps drop-om van. Esetleg tapasztalt valaki más is ehhez hasonlót?? -
sith7
nagyúr
válasz #35434496 #34902 üzenetére
okay, elképzelést is pontozzuk, ezért kapsz 2 pontot
HKorn
Hasonló cipőben járok én is, illetve most még nagyon sokan szerintem
Lehet vicces fórumtársunknak van igaza, csak nem mondta végig: "egy kicsit ebből, egy kicsit abból" kell elvenni, és a képzettségre tenni, mert ennyivel nem lehet heal - elni magát az embernek, és az nem jó
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #34906 üzenetére
Nekem is rosszabbul fut mint eddig....
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ez tényleg jó és szomorúan tapasztalom, hogy a többi Agentnél is gáz-Géza a loot dobálása.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ejj, ez nagyon zsír kesztyű, elég jó sárga szettet össze lehetne vele állítani.
FPS drop téma:
Nekem tegnap este Napalm production site misszió végén úgy laggolt, hogy nem tudtam befejezni a küldetést, mert másodpercekre megakadt a kép és sokszor már halott voltam, mire frissült a kép. (xbox)
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
dvd24
senior tag
Srácok! A contamination eventben pontosan mit kell csinálni? Az addig ok, hogy akkor kellene csak lemenni a jelzett területekre, amikor a 10 perc visszaszámlálás van, de mindenhol azt írja ki, h 5-ös szintű szűrő kell, és kb 5 mp alatt halott vagyok. Valahol tovább lehet fejleszteni 4-ről?
-
Matej
tag
Tegnap toltam egy kis Dz 7-et próbából. D3fnce set-ben. Nem éreztem jelentős változást. Teljesen használható, annyi van, hogy gyorsabban elolvad a pajzs, de most lehet kapni elég jó +pajzs hp-t adó modot, az segít.
PVE-re még mindig nagyon jó.
Nem vagyok egy nagy pvp arc, de tegnap kimentés közben belém kötött két srác, őket gond nélkül leszedtem.
Aztán 4-en lelőttek.MaTeJ
-
Anonymus23
veterán
Nekem 2 karakterre volt időm tegnap, az AB ugyanazokkal az itemekkel, csak újrakalibrálgattam őket lett:
320/427/92k
A DZ-ben visszajött a hosszabb csatározás, 3v4-ben majdnem manhunt lettünk.
Mondjuk a DZ röhejes lett azzal, hogy 1 óra alatt lettem a 4-ik karakterrel 72-ről lvl82.A reclaimert hiába lett 210-ről 330 a szívósság, kevésbé lett használható, mondjuk köszönhetően annak is, hogy ugyanazzal a lendülettel hazavágták a Liberatort, amin 2 jó tálent is volt. Nem baj lett helyette egy ACR (Hozzáértő, Kompetens, meg a critre healelő tálenttel), taktikusnak jó lesz továbbra is.
Egyelőre játszható maradt, kár, a sok 100 eladott Striker/Defence jó cuccos miatt...
;) - The Power of the Light Side
-
Lifer092
senior tag
válasz Anonymus23 #34915 üzenetére
Én kb. 30-35 perc játékkal léptem tegnap a DZ-ben 5 szintet. Nem mintha relatíve bármit is számítana a DZ szint. De jelentősen kevesebbek lettek az összegyűjtendő XP pontok a szintlépéshez.
A nagy nehezen összerakott (korántsem tökéletes) Alpha szettem sokat nem változott, kb. semmit. Páncél érték egy hangyányit visszaesett és annyi. De igazából olyan mint volt. Már csak elektronikára kellene adni, mert sajnos kicsivel több mint 80k elektronikával én sem sokat healelek vissza. Viszont ez tényleg jó, hogy kicsit balanced lett a PvP DZ-ben az armor - > health által.
Nekem igazából tetszik, a DZ bővítés is jó ötlet szerintem és szépen kivitelezett. Tegnap hárman farmoltunk ott, de nem mondhatnám hogy jó loot esett volna, 1-2 kivétellel.
Nekem egyenlőre tetszik, bár BattleEye nincs. Szerintem nem is lesz...
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Szép,és jó,hogy kijött az 1,6.
De nekem még mindig böki a csőröm,hogy nem lehet monitorozni,dx12-ben teljes képernyőn. :SAvatar
-
s4hu|SyD^
addikt
Booster Shot meg pakolj sokat Elektronikára, Skill Power-re is. Se a pajzsod nem fog úgy leolvadni meg minél nagyobb az Elektronika annál nagyobbat is sebzel. Mivel az SMG mellé most a Master Shield-et adja be. Gondolkodtam pisztolyon is amúgy majd kitesztelem.
Én tudom monitorozni a játékot Afterburner-el. Tegnap nekem jobban futott, mint eddig. Néha volt lag, de gondolom kell ide még 1-2 maintenance mire beáll.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
myckey
veterán
Eddig egészen jól adott "cuccost" a ládákból.
Pl. a 6 db. Heti ládából, kaptam 5 db. különböző ( sztm egész használható ) nevesített Geart és 1 egész jó Showstoppert. ( neves soti )
Plusz a túlélős lezárt Gear ládákból és a DZ türkiz ládákból is jópár bőven használható Geart.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
micafighter
nagyúr
81k elektronika most nagyon kevés. 1.5be működött nem elektronikás buildnél, hogy annyit teszel firesrmsra hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, a többit staminára, 1.6ban ez már nem annyira jó mert a stamina fele olyan jo mint volt 1.5ben, az elektronika meg kevés. 1.6ban én alap irányvonalnak azt mondanám, hogy firearms és stamina annyi legyen, hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, minden más mehet elektronikára, és amire lehet pörgess plusz HPt így szívósság is lesz.
Én tegnap leginkább alphaban mentem 3,8k firearms, 3,8k stamina, a többi elektronika, és nagyon jó élmény volt a DZ mind PvP mind PvE szempontból, bár nyilván PvPben még mindenki keresi a legjobb buildet Alpha amúgy a nerf ellenére bejött, csak ezentúl egész máshogy kell összerakni mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz micafighter #34922 üzenetére
köszi a választ Neked is
-
ZsyfKo
senior tag
válasz micafighter #34922 üzenetére
Na ugyanerre gondoltam én is. Tegnap nem volt időm jobban gépezni majd holnap, csak átfutottam a statokat. Én 2 variáción gondoltam hogy marad az alap régi felállás annyival hogy maszkon és táskán +képzettség ez kb 25-30ezer, specializált táskával olyan 120-130ezer képzettség és hátha az elég, a másik amit te írtál hogy annyi firearms és stamina hogy éljenek a talentek (bár alphanál már nem lényeg) a többi meg elektronika ruhán meg + Életerő, meg ugye a 6% öngyógyítás. Csak sajna nem volt lehetőségem bármit is tesztelni. Mondjuk én Alphaval alapból Last Standre rendezkedem be, Lvoac + G36, kompetens, gonosz, halálos, kérlelhetetlen, sikerült úgy összerakni a két fegyver hogy ez a 4 talent mind a kettővel megvan.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
HKorn
veterán
Asszem eljött a pillanat, hogy inkább indítok egy új karaktert, mert a jelenlegit annyira szét kellene szedni, mindent átpörgetni, hogy azt utána már sosem tudnám visszatenni.
Akkor ha jól értem 1.6-tal a DPS gyakorlatilag minimális lett mindenkinél és inkább skill+szívósság van minél jobban maximalizálva?
Run&Ride
-
Lefty
addikt
Nem kell mindent eletre porgetni a gear-eken, skill haste is legyen, illetve modokkal is lehet elektronikara adni. AR-el van majdnem 21k sebzesem es 92 ezres skillel tudom magam siman healelni ahogy eddig kb, skill haste-re tenni kell mindenkepp. Szivossag igy 385k koruli most.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Tűzfegyverérték 4000 körül, életerő 7000 felett és elektronika 4000 felett én Alpha esetén ezt céloztam be.
Tűzfegyvert csökkentem 5155 ről és az elektronikát nővelem, a Bázis DZ boltban van 265 elektronikát és 3039 képzettséget adó mód.4 nomád 2 sárgával ilyen értékekkel PVE, UG és DZ mobok ellen jó volt Pakhan és Könnyű M4-el.
De még így 3 óra után nagyon az eleje az átalakulás 1.6-ban még kell minimum 1 hét mire átlátja az Agent teljesen mi is fekszik a játék stílusának, vagy mire kell átállnia.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Remélem,hogy ezt megtudja vki írni.Kíváncsi lennék rá.
Az elejtronika miért kell a heal-eléshez?
Vmint a gyógyító ami van a karakternél az a 3-4db. hogyan lehet gyorsabban ellőni kettőt egymás után?Egyet elnyomok és utána várni x sec-ot. :-/ -
arnikusz
veterán
Egy kicsit olvass vissza+ összefoglaló 1.6 patch notes.
1.6 Armor gone és megjött health és skill power. Medikit nem olyan hatékony mint volt.
Csapatban a support -heal ládája nélkül rögtön kapufa egy legendary küldetés pl.
Ahogy korábban írták a többiek alacsony képzettség/elektronika nem healeli vissza a karaktered olyan gyorsan így hamar fekszel nem csak egy Elite mob, hanem egy jobb heal/elektronikai karakteres Agent ellen stb.
DPS-Tűzfegyver Rambozásnak vége (ezt magamnak mondom -tegnap Frontline) DZ, Legendary, UG-csak csapat-taktikában megy.[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz arnikusz #34929 üzenetére
PÜ-ben szívesen elolvasnám majd a tapasztalataidat a régebben emlegetett SMG-build -ről MP7-el
34922 (micafighter) Köszi szépen a tanácsot majd ma akkor kb én is így kalibrálok!
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz micafighter #34931 üzenetére
Durva a különbség. Nem tudom hogy használsz e +6% öngyógyítás módosítót, ilyenkor hozzá számomlja? Amúgy a 4 módosítót össze adja? Másik a táskán megint ott a 3. hely de tegnap nem tudtam módosítót belerakni, most ezzel mi van?
Arnikusz : köszi erre nem gondoltam.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
DokiBaxxi
őstag
Ez jól sikerült b*ssza meg Ja, és a használhatatlan predatorban voltam
Jó érzés, hogy lehet nálam egy AR és egy SMG és egyszerűen tudok váltogatni köztük távolságtól függően mert mind2-vel jó a sebzés. Ezért nagy piros pont[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
törölt tag
Még nem játszottam 1.6-al. Mit kell csinálni ebben a játékban
-
szcsaba95
tag
Ez alapján raktam össze a saját DPS buildemet. Nagyon nem értek a játékhoz, 1.5-ben béna is voltam, de ezzel builddel 3/3 LS-t nyertem meg, mindháromban 20 000 feletti ponttal. 1v1-ben egyetlen egyszer haltam meg, de a legtöbb 2v1-ben többször maradtam állva, mint az ellenfeleim. (Korábban DZ-ben szerintem egyszer sem tudtam talpon maradni 1v1-ben. ) PS4
[ Szerkesztve ]
PSN ID: szcsabi95
-
szcsaba95
tag
válasz Hunbeast87 #34944 üzenetére
Van, csak ahhoz, hogy onnan megkaparintsam el kell küldenem valakinek PS messengerben, aztán az lassabb és bonyolultabb picit.
PSN ID: szcsabi95
-
s4hu|SyD^
addikt
Akkor jobb a PvP most? Tankkal van értelme?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Dendytv
senior tag
Eddig én sem értem sokat DZ-ben ! De most már 1V1 simán megvan ! Volt a tegnap rá példa, hogy a 2V1-t is lehoztam nekem eddig nagyon bejön az 1.6 ! 330K DPD-el 380K szívósággal 128K kébzedséggel
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest