Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Az a baj 2x annyi firearmssal nem lösz 2x annyit mint én, de én 3x annyi elektronikaival kb 8x annyit healelek és ez most nem hasraütött szám és akkor még a 2/3-d hps seekereket nem vettük a képletbe De ha érdekel a gyakorlatban tesztelgetjük felőlem, bár LSben én már elég sokat teszteltem
-
micafighter
nagyúr
-
RazoR
veterán
válasz vegitossj7 #35548 üzenetére
Ezek az infók mindenkit érdekelnek szvsz!
-
s4hu|SyD^
addikt
Sokkal jobban érdekel a Division Year Two, mint a Wildlands. Köszi az infókat. Nagyon jó hírek.
akoska: Szerintem nagyon jó. Olyan 33% a max most buffok nélkül.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35554 üzenetére
Sokkal jobban érdekel a Division Year Two, mint a Wildlands
Ezzel én is így vagyok,vissza mondtam a wildlands gold edition előrendelést.
Sikeresen megoldotta ubi.Köszi.
Akkor ezek szerint jó az irány.Hiányzik még egyébként vagy 160 körüli páncél (összesen) a cuccokról.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz micafighter #35555 üzenetére
Jó de érted a lényeget? Nagy a hype a Wildlands felé. A Division meg kiforrja szépen magát.
Engem amúgy érdekelne a Tactician PVP beállításod. Ha nem nagy gond megosztani. PVE Tactician-t most kezdem belőni megfelelőre. Még a Sniper-t kéne meg a Tank-ot.
-
arnikusz
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz vegitossj7 #35548 üzenetére
Ez nagyon jó hír, különösen az a része, hogy a PvE kap nagyobb hangsúlyt.
Számomra a multi része teljesen felejtős és ennek kapcsán meg is osztanám a személyes véleményemet: annak ellenére, hogy 90%-ban online multiplayer játékokkal tolom, itt kerülöm mint a büdös sz@rt.
Ennek több oka is van, az egyik, hogy a PvP összecsapások szinte kizárólag az adott játékos által alkalmazott fegyverek és felszerelések erősségetől függ, kisebb részben az okosan megválasztott csapattól, de a skill vagy taktika szinte teljesen háttérbe szorul.
Tisztában vagyok vele, hogy a megfelelő, ütőképes szett összegyűjtése sok időbe kerül és nem árt a szerencse sem hozzá.
Viszont ezzel elveszik a jó multiplayer varázsa.
A másik a rengeteg retardált kis pöcs, mondjuk DZ-ban....de ennek nem állok neki ismét, már néhányszor leírtam.
Szóval, nekem a Division szigorúan az egyedül vagy coop-ban mászkálásról szól, de a PvP helyzeteket messze elkerülve.
És ha így nézzük, akkor az egyik legjobb, ha nem a legjobb ilyen játék.
Én bármennyit kifizetek a későbbiekben érkező tartalmakért, ha tényleg nem PvP-re lesz kihegyezve.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
vegitossj7
addikt
válasz sixpak #35559 üzenetére
Én azt hittem, normalizálják Last Stand-re a geareket, de az ezek szerint PTS only volt. Az én véleményem, aki csak a PvP miatt játszik Division-t, azzal valami baj van. Mert megjelenés óta olyan glitchek vannak bent és olyannyira nem balance-olt, hogy az már csalással ér fel más játéknál. Legalább leszoktak a PvP only lootról PvE-hez. Én még remélem lesz értelmes PvP a játékban, akár DZ, akár bármi más, védelemmel, külön konzol és PC balance-al, stb-stb...
Valszeg lesz valamiféle PvE DZ is, Community eventekkel, anti-cheat még előzetesen 2. DLC-re volt időzítve bár ebben én sem hiszek, EAC lenne, mert nagy a kavarodás ott, az 1.5-re érkezett volna a loadout a besúgók szerint, újfajta technikák fegyvereknél Electronics és Toughness alapján stunnol/sebez, új skillek és pályarészek, új BOO még mindig ott lebeg az éterben, a Bratva is néhány Rioter kapta meg a modelljüket, az elején bugosak voltak, mert oroszul beszéltek, stb-stb. Ma több kiderül, ami ma elhangzik, az tuti jön, amiket meg én mondom meg 40%-ban igazak átlagban. Persze ez a Massive-on múlik, mit tart be. Amiket mondtam, de nem jöttek, jönnek, csak nem tudni mikor.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz vegitossj7 #35560 üzenetére
LS - ben normalizálva is van ahogy néztem minden érték a maximálisra van hozva, a talentek és statok adnak különbséget a gearek közt.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
sith7
nagyúr
válasz micafighter #35551 üzenetére
bár LSben én már elég sokat teszteltem
akkor biztos neked van igazad
-
s4hu|SyD^
addikt
A Loadout az mit takar amúgy? Hogy beallítok egy Tactician-t és 1 kattintasra betölti? Nem kell egyesével berakosgatnom mindent. Magyarán 1 karakteren lehet sokkal több beállítás.
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35557 üzenetére
Igy van ez a lényeg
Én szivesen megosztom a buildemet is, nekem nincs titkolni/rejtegetni valóm
Itt ha letekersz láthatod az egyik verziót, nekem ez jön be leginkább, mert pl a oneshot seeker mine "játékstilus" nem tud lázba hozni. Az tetszik most a játékban hogy több féle build is müködhet, ugyanez tetszik a taktikusban is. Általánosságban beszélve müködhet hogy pl mindent firearmsra teszel, tudsz vinni pl booster shotot offenziven használva (nem healre mert healelni ugyse healel), meg pulset vagy sokkoló turretet, müködhet ez is ha nem zavarnak a gyenge képességek és hogy skillböl meg medkitből nem sokat fogsz tudni magadon healelni és/vagy van mögötted egy dedikált healer. Ebben az esetben a ragadozó talent másodlagos fegyveren mégfontosabb, illetve ha nincs mögötted dedikált healer, akkor healelésre jó még a nimble fegyvertok, ami %osan tölti vissza a HP-dat cover-to-cover mozgással megtett távolság alapján.
Én részemről szeretem, ha képességek is ütnek/healelnek, és nem vagyok tulságosan oda a sokkoló turret cheese-ért, ugyhogy a képen látható modon húztam a karaktert, igy a seeker miatt a burst sebzésem is jobb mint a firearmsra pakolók, de nagy firearmssal jobb a sustain sebzése amig nekem CD-n a seeker, bár az se sok idő
Ha a nimble fegyvertokos utad választod, van még pár jó karakter talent a cover-to-cover mozgásra, az egyik csökkenti 30%-al a bekapott sebzést cover-to-cover mozgás közben, a másik meg a cover-to-cover mozgásban megtett út alapján ad fegyver sebzést. Ha többet gyursz elektronikára akkor a death by proxy elég fontos képesség, skill object elpusztitására ad neked plusz képzettséget, pl turret, seeker mine stb. Ja és ha lelősz egy skill objectet, az a ragadozót is proccolja
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Egy kis okosság a redditről, itt 33.5% írja a max. armort.
[link]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz arnikusz #35566 üzenetére
Jól hangzik,annak fényében,hogy hol tartok.
-------------
The Division | YEAR 2 DLC DETAILS REVEALED- FREE DLC, LOADOUTS!!!
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Edem05
őstag
válasz vegitossj7 #35563 üzenetére
Főleg úgy nem élvezetes, hogy minden második játékos aki szembe jön velem deadeye+svd-t használ. Kezdem unni ezt a spawn halál dolgot
-
Anonymus23
veterán
válasz Edem05 #35568 üzenetére
És csodálkoznak sokan, hogy megy a farmolás, mert a csíterek és az über játékosok miatt szívatópálya az LS is.
Tegnap "csendben" farmolgattunk, és kb annyi volt az arány nyerésből és vereségből is, mint amikor mentünk direktben lövöldözni. Nem beszélve arról, hogy lassan a nevezetes pontokért nagyobb harc folyik semmint a B pontért.
Pl 2-3 játékost folyamatosan feltartottunk a nevezetes pontért való harcban, nem beszélve arról, hogy a közelben lévő boostert mindig elindítottuk, vagy mentük lőttük a játékosokat az ellenből, akik el akarták indítani.
De volt olyan is, hogy az ellenből 4-en végeztek 250.000 pont felett , sok killjük nekik se voltAmi még undorító az a pajzsos, főleg ha MP5 ST kicsit megbolondítva egy kis segédprogrammal úgy lő vele mint az automatával, 1v1-ben szinte esélytelen vagy.
Egy kissé el lett szúrva ez a játék megint.
Arra meg azért még kíváncsi leszek, hogy mibe fog nekünk ez a Y2 kerülni....
;) - The Power of the Light Side
-
budo82
tag
válasz Anonymus23 #35570 üzenetére
Nagyon óvatosan kérdem - nem vagyok gép előtt, nem tudom megnézni - de az MP5 ST nem egyébként is automata és nem burst fire-es? Csak mert már másodszorra említed az automata (sorozatlövő) MP5 ST-t, mint csalás... Egyedül a Burst Fire MP5 A4-re emlékszem, hogy burst fire-es lenne az MP5 családból. Természetesen javítsatok ki, ha az MP5 ST burst-ös vagy nem jól értelmezem a kijelentésedet.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #35570 üzenetére
Ami még undorító az a pajzsos, főleg ha MP5 ST kicsit megbolondítva egy kis segédprogrammal úgy lő vele mint az automatával, 1v1-ben szinte esélytelen vagy.
Az MP5 ST az automata, A gyorstüzelő MP5 a burstös!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Garsza
veterán
Helló!
Linkelek egy videót kéne a segítségetek hogy mitől változik az alapsebzése a fegyveremnek ha elnyomok egy skilt.
Alphában vagyok Kegyetlen kesztyűvel és Specializált zsákkal. És ha nem ál egy skilem sem feltöltődés alatt az alap sebzésem 10% több.
Ebben a videóban látszik. -
LeonAran
tag
válasz micafighter #35565 üzenetére
Ha kínaiul írtad volna kb. ugyanennyit értenék belőle. :-( :-)
Uplay: Repityu15
-
vegitossj7
addikt
Holnap karbantartás lesz:
Fixed a bug where players in Last Stand could score points for healing skills.
Fixed an issue where Last Stand matchmaking would sometimes place you in a full session.
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Implement anti cheat system ...ja nem!
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Nehogy már DX12-ben játszható legyen jogos hagyjuk csak úgy ahogy elbasztuk
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
addikt
válasz vegitossj7 #35579 üzenetére
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region.
Tehát eddig nem volt benne ilyen
-
Over567
aktív tag
válasz micafighter #35584 üzenetére
Elég sokan irják redditen is hogy elég wtf lett 1.6 után. Nálam ilyen hogy néha le esik az FPS mintha nem bírná tartani betöltési sebességet de aztán milisec alatt megint normál az FPS aztán megint és így tovább.
-
vegitossj7
addikt
válasz micafighter #35584 üzenetére
11-ről váltottam, 12-re, 0 drop azóta, 1.6-ra meg még stabilabb lett. Nvidia ugye.
-
törölt tag
válasz micafighter #35588 üzenetére
Pedig ez nem a kamu illilili volt. Ott figyel FAMAS-on a bazinagy VX távcső. R.I.P Division
-
micafighter
nagyúr
válasz #35434496 #35589 üzenetére
Pedig márkó megmondta a fegyveres "best in slot" videjójában hogy assault rifle-t azt HS-re kell húzni, mert az amúgy is van rajta, és hülye aki CHC-re meg CHD-re huzza mert az alapbol nincs rajta Valoszinüleg mi vagyunk a szarok hogy csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat
-
törölt tag
válasz micafighter #35590 üzenetére
"csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat" Komoly pvp közben még célozva sem éred el a 20%-ot.
Ez a Márkó egy igazi gyökér.[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz yozsee11 #35592 üzenetére
Lényegében ennyi, a Loadout most megmondom, hogy rossz lesz, nem szabad karakterhez kötni, csakis stash-hez, ,mivel nincs elég helyed 5 Loadoutra, elég gyérnek hangzik az 1. dlc, és a második dlc-re tippelem az új BOO-t.
Nyáron, július körül jön az 1. dlc. Lesz konzolon is PTS elvileg.
És nem lesz season pass 2. Nincs az a hülye, aki fizetne érte.
-
Lefty
addikt
válasz vegitossj7 #35594 üzenetére
Az se baj ha karakterhez kotott csak legyen. Egyik karakter dps masik support. Ennek megfeleloen ket fele build csoportot hasznalok, nekem jo lenne igy.
-
Over567
aktív tag
válasz vegitossj7 #35587 üzenetére
Itt AMD de Ubi forumon vegyesen Nvidia AMD emberkék jelentik a bajt. Érdekes a dolog. Mocskosul idegesít.
-
HKorn
veterán
Hát én tegnap kipróbáltam a heroic incursionoket, illetve legendary küldiket a jelenlegi DPS karival, de úgy ment mint kisgyereknek a járástanulás, többet voltam, térden, mint talpon, így fel is adtam.
Mi a legjobb build ezekhez? Taktikus elektronikával, vagy pajzsos elektronikás?
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest