Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz arnikusz #34300 üzenetére
Lehet benézek,hátha dob még vmi jót.
Tuti,több mint 1000 feletti Lexi barett mellényben sikertelen küldetés végre hajtás után,dob egyet a harctéri ládából.
Ami egyébként nem jó.
De elrakom hátha kell majd az elektronika 1.6-ra.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Elims
veterán
válasz Anonymus23 #34259 üzenetére
Azért akartam megcsinálni,mert playstation-ön vannak "trófeák".Ha vmit elérsz egy játékban kapsz ilyen trófeát.
Ebben a division-ben a két legnehezebb trófea egyike az,hogy "Ments tárgyat mind a 8 kimentési ponton."
A 8-ról mesélt a profi barátom..azt mondta,hogy iszonyat kemény.
Na én tegnap éltem a "káosz" adta lehetőséggel (mki lehet egy fekete zónában) és rácsatlakoztam az egyik barátomra aki tier 5-ben játszott.Bementem hozzá a fekete zónába és barangoltunk.
Egy eltévedt golyó is halál volt nekem,de amikor ők feküdtek én tudtam gyógyítani.
Aztán csatlakoztunk két Iszonyat Kemény játékoshoz. :-) (akik először lenyomtak minket mint a bélyeget,de aztán látván a szintemet segítettek "kicsit".)
Ennek a két embernek konkrétan semmi és senki nem volt ellenfél.Túlzás nélkül írom.Iszonyat amit mentek...
Ha játékosok jöttek azokat darálták,ha gép akkor azokat.Ha játékosok visszatértek..megint haltak. ((Szerintem ti így nyomhatjátok gépen...Tényleg Kőkemény Profik..))
Fekete zóna utánpótlás nem tartott tovább 20-30sec-nál és én is megkaptam a komoly cuccokat. :-)
Ládákból viszont Nem!Semmit!1. szintű zöld cuccokat kaptam,de csak a kulcsos ládákból.A sima nagy ládákból nekem semmi nem jött.
Aztán az ellenőrzőponton......keményen megszórtak cuccokkal. :-))))
Banshe árnyéka kesztyű+stb.,stb.alfa talent-es dolgok,sok zöld+arany cucc.
Komoly volt... :-) Szinte semmit nem adtam el.Szeretném majd nektek megmutatni és véleményt kérni,hogy mit érdemes. /De már nem ebben a topikban.Nem szemetelek ide.Megkeresem az off-ot./
Kértem az egyiktől screenshot-ot -a cuccairól-,de nem küldött.Kértem,hogy írja le és EZT írta.
Mond ez nektek vmit?Bocs,megint hosszú lett.
-
RazoR
veterán
válasz pruzsi #34299 üzenetére
Pár Safe House-ban nem a JTF tisztnél tudod leadni a mellékküldetéseket, hanem a szekrénynél (összefoglaló). Az egyedi képzettséget a bázison tudod felfejleszteni, ha mindegyik szárny teljesen kész van akkor lesz meg.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #34301 üzenetére
Gratula.
A második Barrett mellényem ilyen az elsőt meg szépen elraktam, így jó ötlet meghagyni, de felvirrad a Virgonc és Rapid mellények kora is, így a tervrajzot mindenképp érdemes megvenni.A másik gond ilyen mérvű loot esőnél a stash pl. szombat estére levittem 96-ra a férőhelyet az aktuális karakteren pedig 28-ra, de tegnap a stash felment 145-re, a karakternél meg folyamatosan ment az eladás.
Ma megint min. kell 15 perc a takarításra.Elims- miért nem éred el a 30-as szintet ebben a hátralévő kis időben?
Az összefoglalóban van egy jó szett kép mik a jelenlegi max. statok, majd ide is berakom.
Ennek figyelembevételével hagyd meg a magas alap páncélosokat, és nyugodtan rakd be a képeket, hogy tudjunk segíteni.Nálam a négy karakter is változott a 4. most magányos csillag 2 sárgával, a 3. 4 Predator 2 sárga, a 2. 4 nomád 2 sárga, de ezek inkább tárolók.
Az 1.-en van 4 szett: 4Alpha Barrett mellény, Savage kesztyű, Full sárga, Banshee és Frontline, de nyugodj meg semmivel nem vagy elkésve 1.6-al úgyis újra tanuljuk majd a szettek összeállításait.
A másik, ha nevesített fegyver esik azt tessék megtartani.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
DZ-ben aki manhunt-on van,az el tudja rejteni magát a rejtős pulse-al ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz PETEE78 #34306 üzenetére
Ma megint próbálkozok, viszont érdekes, mert a Midas jobb volt mint az első amit kaptam, a Hungry Hog pedig gyengébb a meglévő sebzése 18.7K Bansheeben a tegnapié pedig 18.4K.
Ákoska jó kérdés, de a manhunt mutatása ellentétben ahogy ígérték nem működik rendesen, nevetséges, hogy pl. PVE területről jobban látható mint bent, -fent Bulletkingnél közel a DZ-hez, de bárhol szintén közel a DZ-hez jobban mutatja mintha bent vagy.
[ Szerkesztve ]
-
-
yozsee11
aktív tag
válasz akoska07 #34307 üzenetére
El lehet rejteni magad pulse-al akkor is, mert nálunk volt már úgy, hogy lementünk föld alá, folyamatosan 2 pulse-al rejtettük el magunkat felváltva és láttuk hogy egy szinttel feljebb kolbászolnak 4-5-en pont felettünk és nem találnak minket.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #34307 üzenetére
Szerintem igen.
Tegnap volt egy csapat, akik az egyik kimentés után ránk jöttek, lelőttük őket. Majd egy supply-nál lelőttük őket, meg még ránk jött néhány játékos, pikk-pakk manhunt lettünk.
Az egyik gyerek közülük nehezen viselte, mert bekapcsolt mindent ami csak elképzelhető voltDe ha még láttatok szerencsétlen csítert, 1v1-ben lelőttem kb 2x amikor megunta és már nem számított neki és a DZ másik végéből lőtt le mindenen keresztül. Aztán még párszor visszajött ránk, de mindig meghalt, pedig rpm, wallhack, teleport volt ott minden. Ott röhögtünk már rajta, készült annyi videó, hogy öröm volt nézni.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Tegnap az MP7-em csapatban közelharcban 2 Rugót hozott és lehet 1001 is az rpm.
Még a Lone Staron gondolkodom Hungry Hog és Showstopper kombóban. Sárga maszk és Specialized táska, vagy Barrett és sárga maszk.Ez azután volt, hogy eltávoztam? Videót.
Új hét és új csalásokat vesznek ez egy játék halála, de még, hogy azzal is fekszik az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz micafighter #34326 üzenetére
Nálam a favorite 3-as Responsive, Unforgiving és Fierce.
-
i@lex
őstag
Na, ezekkel összejött a 4 milliós toughness.
Vicces... Nem biztos, hogy ezt átgondolták a készítők... ezt PC-n biztos vannak akik bebugoltatják azt nyomhatja pista god módban...Abilities: Critical Save, Combat Medic, Strike Back, On the Move
Skills: Overheal, Smart Cover, Survival LinkBarret mellény.
Mp7-et PVP-re még nem találtam ki, PVE-re van egy ilyen: Ferocius, Deadly, Destructive.
Szívesen olvasok tippeket Mp7 ügyben mit favorizáltok PVP és PVE-re.
-
micafighter
nagyúr
Ezek a talentekek dmg resiliencet adnak, 90% a dmg resiliencre a cap (felső határ) 1.5ben (1.6ban 60% lesz).
Egy crit save 1.5ben 40%, battle buddy 50%, szóval nem nehéz elérni a cap-et, és ott van még booster shot (15%), on the move(30%).
Ha eléred a 90% cap-et az gyakorlatilag 10xes szorzó az alap szivosságodra.
Ha ezeket nem ismered és nem használod úgy elég nehéz érvényesülni a DZben.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz micafighter #34330 üzenetére
Ismerni ismerem, de 90%-ban Pve-ben vagyok, ott meg 300 ezres toughness-el is vígan elvan az ember, nem nagyon kell mókolgatni.
-
pottyoske197
tag
válasz micafighter #34330 üzenetére
Szia
ezt egy kicsit magyarul is, nem ertem a cap .. , resilience -thu sokat olvastam ezt a forumot de ez most kinai, mire is figyeljek . marmint a szorzora. valahogy ugy lehet hogy egyszer osszeraktam egy utos szettet siman vittem midnenkit azutan osszevissza probalgattam de egy sem jott be meg msot francnak sem tudom mi vol az azelotti osszeallitas, miden cuccot atkalibaltam es nagy marhasag.
5300 firearms 7100 health 2900 electr volt kb azota sem tudom osszehozni... kozepebe sem latokalpha cucc vot valamikkel... habar barett melleny gyengithet rajta mert 2 ot kaptam abbol a jobbik ami amugy is gyengus...
pottyoske
-
ZsyfKo
senior tag
Este nyomtam randomokkal olyan 4-5 óra DZ-t, ment a pvp is, a vége fele belefutottunk egy 4 fős bandába, az első érdekes dolog az volt amikor berohant egyikük közénk es 4sec alatt kivégzett mindannyiunkat, utána az volt a ura hogy rájuk mentünk és vagy 6x szedtük le őket. Utána jött a gusztustalan rész, sikerült egy szar helyre bemennünk és ki is nyírtak minket ezzel nem lett volna gond de jött a hulla feletti tapsolás és vihogás... Aztán egy kimentés után megint összetalálkoztunk velük, végig követtek minket Chekpointra, és fütyültek, cuppogtak, csirkéztek, meg nem emberi nyelven motyogtak valamit, aztán kimentünk feltankolni, lenyugodni, chaten megbeszéltük hogy idióta gyerekek, és adjunk nekik, kb 10 másodpercig éltek. Nem értem az ilyen játékosokat, ez miért jó nekik, rohadt idegesítő ez a féreg hozzáállás.
Videót mivel szoktatok összevágni? Felvettem 2 órát jó lenne csak a lényeget kiszedni belőle.
OnePlus 8T
-
Lifer092
senior tag
válasz ZsyfKo #34333 üzenetére
Ez nagyon ismerős, és nagyon utálom... Nagyon ki tud hozni a sodromból az ilyen gyerekes, idióta (ahogy fogalmaztál: féreg) hozzáállás...
Az ilyenek általában csak addig "kemények" amíg csoportban vannak, már ha kemények... Én ha valakit megöltem akár Rogue voltam akár Rogue ellen voltam, sohasem tapsikoltam meg csináltam egy komplett Béres Alexandra tornát a hullájuk felett... Én sem értem mire jó ez... Valami agyi probléma úgy vélem...
Én Premiere Pro-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz pottyoske197 #34332 üzenetére
Ennél magyarabbul sajnos nem tudom, mert nálam angol a játék
A cap mint irtam felső határt jelent, 90% cap azt jelenti, hogy 90%-nál nem lehet több, a damage resilience meg az a védelmi érték amit ezek a felsorolt tulajdonságok adnak, a védelmedet növelik. 50% damage resilience = fele annyi sebzést kapsz be, vagyis megduplázza a szívósságodat. 90% esetén pedig csak 10% sebzést kapsz be ugye, erre irtam, hogy 10-es szorzó a szívósságra (500.000 szivósságból igy lesz 5millió).
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Lifer092 #34334 üzenetére
Ja a másik ami nagyon tetszett, megyünk manhunt ellen, persze több csapat meg pár solo játékos, persze hogy a hülye bele fut a tűzvonalba, rugo lett az egész csapat, erre a mellettem lévő játékos lelő aztán leüt, én meg csak ülök és nézek hogy MI???? na az ilyen is kikészít, és nem egyszer volt ez tegnap.
OnePlus 8T
-
Madoc
veterán
válasz ZsyfKo #34337 üzenetére
Pve részen is vannak érdekes emberek , lexingtont 15x szoktam naponta lenyomni randomokkal és 5-6x van olyan csoporttárs aki semmit nem csinál. A pálya másik részén matat vagy megbujik a fedezékbe és később utánunk jön. Agyfaszt kapok ezektől.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #34301 üzenetére
E szerint toltál összesen 235 challenge küldit, kicsit becsapós, hogy milyen soknak érzi az ember a feleslegesen eltöltött időt
(#34333) Fényvadász
(#34334) Lifer092Ezeknél az embereknél ez ad kielégülést. Csíterekkel szemben jól esik, hidd el Egyébként meg felesleges időtöltés.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Respect: lexingtont 15x szoktam naponta lenyomni , nekem anno már a 10 is sok volt.
Az ilyen randomok kis potyalesők és ha esik neked egy Barrett rögtön ott nyávognak, a másik, ha nála esik azonnal kilép.A délelőtti MP7 nosztalgia és ebéd közbeni videók után kedvet kaptam estére Alhpa Smg-hez, ha fekszek kelek a DZ-ben nem zaklat, csak a jó csapat és a szórakozás.
Meg van Divtech és tervrajz lehet pörgetni is.Ő lesz a delikvens a fegyver módosítókat cserélem jobbra és Banshee helyett Alpha.
Fényvadász és Lifer, ahogy írta Anonymus is az ilyenekkel nem kell foglalkozni, meg hát ilyenre csinálták a DZ-t.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Gyönyörű mentés estéről. [link]
OnePlus 8T
-
bunfi
őstag
válasz Hunbeast87 #34347 üzenetére
Szerintem nem csinálták rosszul, egy volt a csali, kettő várt a safehousenál, egy meg rájuk zárt hátulról.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
ZsyfKo
senior tag
válasz #35434496 #34346 üzenetére
Randomokkal voltam semmi kommunikáció nem volt, és nem tudom miért nyomták el az összes ultit, gondolom csak azért mert látták hogy nagyon a halálomon vagyok és elnyomtak mindent ami aktív volt, ezért is írtam hogy hogy "gyönyörű mentés" hisz a csapat két felé ment és ráadásul le is maradtam.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest