Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Anonymus23 #34259 üzenetére
Azért akartam megcsinálni,mert playstation-ön vannak "trófeák".Ha vmit elérsz egy játékban kapsz ilyen trófeát.
Ebben a division-ben a két legnehezebb trófea egyike az,hogy "Ments tárgyat mind a 8 kimentési ponton."
A 8-ról mesélt a profi barátom..azt mondta,hogy iszonyat kemény.
Na én tegnap éltem a "káosz" adta lehetőséggel (mki lehet egy fekete zónában) és rácsatlakoztam az egyik barátomra aki tier 5-ben játszott.Bementem hozzá a fekete zónába és barangoltunk.
Egy eltévedt golyó is halál volt nekem,de amikor ők feküdtek én tudtam gyógyítani.
Aztán csatlakoztunk két Iszonyat Kemény játékoshoz. :-) (akik először lenyomtak minket mint a bélyeget,de aztán látván a szintemet segítettek "kicsit".)
Ennek a két embernek konkrétan semmi és senki nem volt ellenfél.Túlzás nélkül írom.Iszonyat amit mentek...
Ha játékosok jöttek azokat darálták,ha gép akkor azokat.Ha játékosok visszatértek..megint haltak. ((Szerintem ti így nyomhatjátok gépen...Tényleg Kőkemény Profik..))
Fekete zóna utánpótlás nem tartott tovább 20-30sec-nál és én is megkaptam a komoly cuccokat. :-)
Ládákból viszont Nem!Semmit!1. szintű zöld cuccokat kaptam,de csak a kulcsos ládákból.A sima nagy ládákból nekem semmi nem jött.
Aztán az ellenőrzőponton......keményen megszórtak cuccokkal. :-))))
Banshe árnyéka kesztyű+stb.,stb.alfa talent-es dolgok,sok zöld+arany cucc.
Komoly volt... :-) Szinte semmit nem adtam el.Szeretném majd nektek megmutatni és véleményt kérni,hogy mit érdemes. /De már nem ebben a topikban.Nem szemetelek ide.Megkeresem az off-ot./
Kértem az egyiktől screenshot-ot -a cuccairól-,de nem küldött.Kértem,hogy írja le és EZT írta.
Mond ez nektek vmit?Bocs,megint hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest