Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #187049 üzenetére
Felemás lett, a Lens tipp bukta. Szombat már jó volt: Dortmund, Real, Barca 2x körüli tippek sikerültek.
Leverkusen & Liverpool
Arsenal & Inter
AC Milan -
Mardel
őstag
Nekem ma ez egy allin szelvény 16%-os odds növelővel. [kép]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
M1995
aktív tag
válasz Mardel #187052 üzenetére
Remélem csak azért all in szelvény, mert kiutaltál és nem azért ennyi maradt. Nekem is folyton jojózik az egyenleg, legalább még nem mínusz. Ma is a Liverpool tipp már bukta, teljesen gatyába tojtak. A Milan tippet ki kellett venni, Leverkusen hendi javításnak. Az Arsenal is csak kapufa, még van 20 perc.
-
M1995
aktív tag
Tessék, az Arsenal és a Liverpool is hazai pályán buknak. Azt hittem bajnokok akarnak lenni és papírforma tipp. Még gólt se rúgtak! A Leverkusen hendi javítás és egy kis aprós élőzés miatt nem teljesen vesztes a mai tippelés.
-
Mardel
őstag
válasz M1995 #187053 üzenetére
Volt kiutalva 28 ezer Ft nyereményből meg az alap 4000 Ft amivel december óta játszottam.
Az elmúlt 2 héten csak bukó volt és ami maradt a 28-ból az is elment.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Örni
senior tag
Én tegnap direkt minden bl szereplőt meglepire raktam, erre mindegyik győzött...
Ma már jobb volt a helyzet, Arsenal x2-t fogtam, Pool x2-t elfelejtettem rakni sajna. Milan 1x is jött.There's too many men, too many people, making too many problems!
-
M1995
aktív tag
Atalanta & Malmö
-
Örni
senior tag
Na, akkor Verona X2!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
bazsimano
őstag
hát az atalanta elmehet...2-0 után ezt művelni...
-
M1995
aktív tag
Atalanta Liverpool verés idegenben, aztán otthon 2-0-ról, hogy az a…
PSG - Barca GG
-
-
Villa7
tag
Tippmixpro másnak is be van lassulva? PSG továbbjutást még mindig nem fizették ki...
-
macapjan
újonc
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a hétvégén felfüggesztett Udinese-Roma meccs tétjét mikor adják vissza? Már lejárt a 48 óra és még mindig nyítottként van a naplóban.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Tegnapi GG után ma is azt próbálom BL meccsekre.
Ráadás Porto. Apróval Real Madrid jut tovább. -
Örni
senior tag
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
szerintetek Atalanta rúg ma gólt?
Gondolom Kloppék felkészültek valamelyest a játékukból.
köszi -
pohár
félisten
válasz rajzol01 #187076 üzenetére
szerintem 1-et rúgni fognak, és úgy már 4 kéne a Poolnak a hosszabbításhoz, 5 pedig a továbbjutáshoz... életük esélye most
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LaciMc82
aktív tag
Sötét van ,nem látok hol vannak az angol klubok?😃
Hullik ki mindegyik a mai nappal bezárólag 👏Tiszta hülye aki nem normális
-
Örni
senior tag
Persze, nehogy már nyerjen a Fiorentina... 23-2-es kapuralövés, 10 ember ellen, de gól az nuku.
-
bazsimano
őstag
Rohadjon meg a Pool... még egy nyamvadt gólra nem voltak képesek! Leverkusen GG jött...győzele és salah gol jött...csak a pool over 1.5 nem...vicc... impotens bagázs !
-
M1995
aktív tag
Lazio DNB & Bilbao
-
macapjan
újonc
Senki nem ragadt be az Udinese-Roma fogadásnál amit félbeszakítottak?
Nekem azt mondták, hogy javítják a rendszert és majd előbb vagy utobb a téteket visszaadják. Tudtok erről valamit esetleg? -
M1995
aktív tag
Megpróbálok még egy Malmö & Leipzig tippet is 1,8x
-
Örni
senior tag
Ja, tegnap Bilbao és Juve is ügyes volt...
Nem tudom Lipcse nyer-e. Heidenheim ugye verte Bayernt, X-elt Stuttgarttal és Dortmunddal is.There's too many men, too many people, making too many problems!
-
M1995
aktív tag
Tegnap jó volt, a Wolves tippet leszámítva minden jött. Ma Lille győzelem kell.
-
Örni
senior tag
Werder is elmehet a p...
-
LaciMc82
aktív tag
Huhhahh Villarreal éppen csak nyert most kell még egy Atletatrico Margit győzelem meg az El Classicon egy Gg 2,5 felé és akkor gazdag vagyok de nem Dániel 😃
Tiszta hülye aki nem normális
-
IreN!CuS
őstag
Szerintem ebből megint szünet lesz mert ez a kurva màncseszter 3:0 rol képes hosszabbítás összehozni hogy esnének ki a f@ba
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LaciMc82
aktív tag
A Muuuuuu meg hozza a formáját 3-rol lehozza x-re egyenlőre 👏🤡😃
-
Mardel
őstag
Írtam 4-kor egy szelvényt ami végre nyert.
A mai fogadásaimat visszahozta. [kép]Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
LaciMc82
aktív tag
Ha négy meccset rakok meg három jön be,ha hármat akkor kettő ha én ezt értem.... Ezért is csak apróval tolom az ideg elkapna ha őt meg tízezreket ...el hetente erre
[ Szerkesztve ]
-
rajzol01
tag
szerintetek megtörik Bologna-nál a 0:0 ? ez már a harmadik lenne zsinórban
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest