Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Sivasspor - Keciörengücü török kupa élő...
Videó szerint piros mez: Sivas, kék mez Kecio...
Mégis a piros mezes Dembele rúgott 2 gólt (egyet tiziből) mint a Keciö játékosa.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
hobizoli
nagyúr
kosárlabda élőzni szokott itt vki?
több drón kell ;P
-
M1995
aktív tag
Síversenyeken próbálom visszahozni a Gent buktát, Sarrazin és Odermatt dobogó már jónak tűnik. Focira még egy trixie:
Milan, Stuttgart, Dortmund (mind vendégként játszanak!) -
ta777
csendes tag
dél korea ment X re apróval 2 re is valami...
-
Örni
senior tag
Stuttgart úgy látom kifújt múltkor Gladbach verte őket, most Bochum...
Leverkusen se lesz meg.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Örni
senior tag
Na, ez jó volt. Félidőben megraktam Leverkusen győzelmet 6.5-ért sima liba
-
IreN!CuS
őstag
Még reggel x2vel raktam ami így simának mondható, cserébe a nagy pénzt elvitte a 91 percben a Mallorca
6,5 szép szorzó grat[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Iphoneos897
kezdő
Én mostanában már ritkán rakok, de általában lucky 15 vagy Patent amit szeretek rakni. Azzal egy ezresből kilehet hozni pár ezret jégkoronggal és telik az idő, ha nagyon unalmas program ígérkezik mondjuk.
Tényleg. A tippmix radarnak nem lesz utódja?
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
Mardel
őstag
válasz ta777 #186663 üzenetére
Sajnos nem jött be.
Másik szelvényemen Middlesbrough a hosszabbítás utolsó 2 percében rúgott egy gólt amit elvettek tőlük, így maradt 1-1. A legkisebb tipp ment el, mert az Ausztrál meccs már ment mikor GG-re raktam és 1 gólt rúgott a vendég.
[kép][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Komi28
senior tag
A szerencsejatek.hu-ra feltöltött ősszeggel lehet fogadást kötni a Tippmixpron? Úgy emlékszem régebben lehetett
-
M1995
aktív tag
Liverpool vagy Girona nyernek vajon? Kellene egy plusz tipp, sajnos síversenyen Feller csak 4. lett.
-
Mardel
őstag
Jó ez a West Ham meccs...
2-1-nél kapnak 11 perc hosszabbítás hogy hátha döntetlen lesz a végeredmény.
Már 2-2, büntető után megtippeltem hogy 1-2 perc és le is fújják. Így is történt.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz LaciMc82 #186680 üzenetére
Lehet ez egy előre lebeszélt X volt.
Gyanús hogy 2-1-nél dobnak rá 11 perc hosszabbítást.
Ennyi erővel lehetne 20 perc is mindegyik meccsre hogy nehogy nyerjen valamelyik.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
M1995
aktív tag
Azért vicces a Real és Bayern félidő szelvény, mert vesztésre áll mindkettő hazai pályán. Ha így marad milyen odds lehetett, valaki örülni fog.
-
Mardel
őstag
Mai mentő szelvényemmel kis pluszba fogok kijönni. [kép]
-
M1995
aktív tag
válasz M1995 #186672 üzenetére
Bukó. Egyik se jött, szerencsére az utána jött Liverpool, Girona ötlet mentette és még kötésben is tettem.
Atletico Madrid 1,7x
a Leicester - Ipswich és Napoli - Inter meccseket kihagyom, inkább apróval Wolverhampton 5xA kisebb sí egyenlegből kedden férfi GS versenyszámban Schladming jön, hát nyertesnek apróval Zubcic 9x, Kranjec 13x hátha meglepetésre Odermatt elrontja. Ha pedig papírforma lesz, akkor is Z és K dobogóra 2,2x és 2,5x jók lehetnek. Az idény hátralévő részében lehet keresni jó top3 tippeket, mert Schwarz, Kilde és legutóbb nőknél Petra Vlhova is lesérültek sajnos, vége a szezonjuknak. Szerda Schladming szlalom nyertes tippre Feller 4x és Strasser 5x ha egyikük győz már jó, ők az összetett 1-2 helyen.
-
esbii22
őstag
Iphone 11 az alany, tippmixpro alkalmazás.
Ma beléptem a Safariban a tippmixpro-ra. Utaltam ki összeget. Kijelentkeztem. Azóta ha belépek az alkalmazásba, és rámegyek a naplóra akkor egyből átirányít a böngészőbe. Ezt miért csinálja?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
M1995
aktív tag
Atletico jó.
Angers 2x -
M1995
aktív tag
Jut eszembe még Schladming sí:
Strasser top3 2,2x
Feller top3 1,9x -
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy élőben néha nem enged fogadni csak kisebb összeggel? Pl. most akartam tenni 25000 Ft-al egy kevesebb mint gólszámot, de csak 13651 Ft-ot engedett.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Örni
senior tag
Nagyszerű, megraktam Gironat, erre már 2-0 Mallorca ellen...
-
pohár
félisten
juj, én a Bayern overjét raktam otthon 10k-val (o2.5), gyors 5k-ban reménykedem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest