Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
45 perc, 1:1.
nem túlzás kicsit ez a szorzó?
Metz - Paris SG (élő) 1X2 Metz 27,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Bigemperor
senior tag
Tele a tököm megint a fospróval.
Most éppen szándékosan a dán bajnoki eredményeket "jegelik" a szokásos indokkal, hogy legalább két visszaigazolás kell három helyről. Na most a Hobro-Nordsjaelland meccsen nyertem 5000-re 16750-et, az egészet toltam volna a román bajnokira (első félidő 0,5 góltól több) kb 2,5-es odds volt (1-1 lett a félidő azon a meccsen), így persze nem fogadta el a fogadást, mert 0 volt az egyenleg. Most a rohadékok a szintén élőben fogadható hobro-sonderjyske meccsnél látszólag szintén fogalmatlannak mutatják magukat, klrdem én, akkor milyen alapon fogadnak el rá élő tétet, ha nem igazolják vissza az eredményt?
Gusztustalan, hiába írtam nekik, a sablon válasz szerint csak várjak türelemmel. Csak nehogy megint 1-es oddsal adják vissza a pénzt. -
szab.tam
nagyúr
válasz Bigemperor #165354 üzenetére
ne is mondd....
ma 2 élő gondolatom szállt el.
megnyitottam a piacokat, és jöttek a háromszögekben a felkiáltó jelek.
bug, hiba, akármi,
tök mind1.
fogadhatatlan volt.
frissítettem folyamatosan.
mire aktív lett, elment az esemény.
egyik jött volna, a másik elment volna, de akkor is....***
egyébként sokat javultak, javulnak.
ok.
de még mindig érződik a legális monopóliumból adódó kényelmesség.
és ez még mindig nem az a piaci cég, ahol rögtön kivágnak valakit, ha sz*rul végzi a munkáját.viszont a call center profi:
párszor már hívtam őket, és totál felkészültek.
1* volt olyan, hogy nem volt jóváírva egy jogos nyereményem.
ott volt némi tanácstalanság, kapcsolgatás, késedelem.
az okot megmagyarázták, majd ott lett a zsé az egyenlegemen...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bigemperor #165356 üzenetére
ok, de ki büntesse meg őket?
versenyhivatal, hága?
együtt kell élni a problémával...**
más.
feladott teniszmeccsek.
normális irodáknál 1*-es, törölt.
pro-nál vesztes.
ez azért elég tréfás....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Bigemperor
senior tag
válasz szab.tam #165357 üzenetére
Majd mi, játékosok!
Komolyabb szabályozás és ellenőrzési lehetőség kellene akár uniós szinten ezekkel szemben, miért van például az, hogy a legtöbb -nem monopol helyzetű- iroda ettől sokkal korrektebb, gyorsabb, követhetőbb rendszert működtet? költői a kérdés...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Bigemperor #165358 üzenetére
költői a kérdés...
az.
viszont nemzetközi iroda megcsinálja azt, hogy korlátozza, vagy/és kitiltja a folyamatosan nyerőben lévő játékost.
ez jobb?
(van rá itteni példa,)[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #165355 üzenetére
megnyitottam a piacokat, és jöttek a háromszögekben a felkiáltó jelek.
Hónapok óta ez megy... meg az hogy a megnyitott élő főoldal simán eltűnik, de a nem élő is...
A fogadás visszaigazolásnál is csak forog a karika, csak onnan látni, ha az elköltött pénz alatt változik az összeg, hogy elfogadta...
Vicc az egész... tavasszal még úgy-ahogy működött, azóta valaki valamit belepiszkált és elbaszta, de szarnak rá...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Scrake^;DD
aktív tag
#szegénységSempre... al tuo fianco! 1926.
-
Phobion
őstag
válasz Soulfly842 #165362 üzenetére
ez melyik oldal?
-
Soulfly842
addikt
válasz pohár #165365 üzenetére
Az megtettem még háromszor (az ámokfutást ) ugyanezzel az alap téttel, s ami nekem nagyon bejött kötöttem rá 7 meccsre biztosítást is ha 7 vagy kevesebb megy el, akkor jön vissza az alap tét, s a biztosítás díja is.
Muszáj... gondolnom kell az adókra is ha bejön
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Prime
ma 13:30 ManCi - Liverpool
holnap 14:30 Burnley - Crystal Palaceakinek nincs vajnaspílere
a Real meg most kezd a Sport1-en 13:00-kor
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Real
Fogalmatlan Carvajal ott forgolódik körbe mint rühes malac a korpában, sem a labdát sem a csatárt nem látja.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
Na mindjárt nekiállok és megcsinálom a mai tutit. Kevésből kurva sokat!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #165370 üzenetére
Fél kispad a pályán van.. Casilla, Lucas Vaquez, Hernandez, Llorente
Zidane fiacskája a tarcsikapus,
Bale kispad volt, míg Benzema le nem sérült, Modric padon sem, Isco pad...
Szóval nem csoda a kínszenvedésük...Amúgy igen, meglátszik... ha másért nem, azért, mert két ember sok esetben "kivesz" a meccsből, akik őt őrzik, így a többinek van helye a kapu felé támadni...
Igen, valószínűleg így gondolta, és nem először, és nem először megy nehezen emiatt a kötelező győzelem...
Még akkor sem látom értelmét, ha a jövő héten már BL meccs van... Az otthon lesz az APOEL ellen... talán nem kellene ennyi mindenkit rápihentetni, van még addig 4 nap...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #165375 üzenetére
Real megint kapott egy szép kis taslit... meg is érdemelte, egy vicc volt, amit ezek műveltek.
Ezt a Hernandezt nem tudom, melyik kő alól kotorták elő, de vissza kellene tenni alá és rá egy még nagyobb követ. Középpálya kb nulla, ha nincs Modric, Bale-t már rég el kellett volna adni, míg jó pénzt kapnak érte...Benzemával együtt... és megtartani Moratát...
Ha ez csak "hullámvölgy" akkor inkább most az elején fusson le, ha viszont nem, akkor gond lesz erősen...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #165375 üzenetére
nekem egy GG kell oda, plusz mellé egy Arsenal -1AHC
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
meta91
csendes tag
válasz juliabrilke #165378 üzenetére
A Valencia azért nem rossz csapat,Grízember meg otthon a tv elől fogja vagy max a lelátóról vizslatni a meccset
-
yogibear
addikt
Monaco Dortmund, Real meg a többi ma is jól teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
jó ez a kis argentin csatár (Vietto), csak egy a baj h 20 helyzetből 1et ha betud kotorni...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Tudjátok, ritkán játszok neten, ha arra kerül a sor egy bizonyos előre meghatározott összeget vagy elbukok, vagy egy bizonyos célt elérek, és akkor kiveszem, majd utána tiltom magam pár hónapra. Majd ha lejár a tiltás idő és eszembe jut, megint eljátszom ezt így. Bet365-ön már azt se tudom mikor jártam, most gondoltam belépek, ha tiltottam magam úgyis lejárhatott már rég, és kicsit játszok. Belépek, egy külön fülön aktiválni kell megint a feloldást, fel is oldom magam, de látom nem tudok befizetni így sem, írok a chaten az ügyfelesnek mi van akkor, erre:
A számláját egy a vezetőség által megtett vizsgálat után végleges kitíltás alá helyeztük, a felelőségteljes játék szabályaink keretén belül. Ez azt jelenti, hogy nem lehet a jövőben nálunk aktív számlája, így arra kérjük, hogy ne nyísson a jövőben új számlát nálunk. A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Bár annyira nem érdekel, csak meglepett létezik ilyen is.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Szép bukta lett a Valencia meccsből, statisztika szép volt náluk is, de más nem.
-
djculture
félisten
válasz B-L-A-C-K #165386 üzenetére
Nem sokéig lesz 7 forint.. majd kapod a :
"Azért keressük, mert bet365 számláján összeg szerepel. Részvételi feltételeink alapján a számlájára egy ismétlődő adminisztrációs díj lesz érvényes, amelyet mostantól számítva 28 nap múlva fogunk levonni és azt 28 naponta megismételjük mindaddig, amíg az egyenlege el nem éri a nullát. További költségek ezt követően nem terhelik. "
-
margithid
veterán
Ez érdekes, ilyet még nem hallottam..
Tét korlátozásról ,de végleges tiltásról nem tudok, úgy látszik Te túl jó vagy odaAzért megkérdeztem volna, hogy mit találtak ami miatt kitiltottak..
Egyébként ha annyira akarsz neten játszani ott a pinnacle, az nem tilt, igaz élő fogadás nem a legjobb, cserébe iszonyat jók az oddsok, még jobbak mint bet365ön.Atletico is botlott, igaz Valencia azért nem rossz, főleg idegenben.
Szerintem BL-ben más lesz Atleti, játszik majd Griezmann is, és szerintem egy klasszissal jobb csapat a spanyol mint a Roma! DNB Aletico 2-es odds, meggondolandó! -
B-L-A-C-K
titán
válasz margithid #165388 üzenetére
Én egy tök átlagos felhasználónak tartom magam ott, ilyen 20-30 ezret utaltam be mikor játszottam, és azt forgattam, ha elment vagy ha megvolt a cél (max 200e), utána tiltottam is magam XY hónapra. Lehet ezt unták meg, hogy tiltottam magam sokszor, és alig játszottam. Vagy nem tudom...Na mind1, annyira nem érdekel a netes fogadás mint már sokszor mondtam miért, Tippmixpro-n tudok majd játszani ha nagyon akarok, de még ott is tiltottam magam régebben és nem járt le, máshová meg már nem akarok regelni.
djculture: Ha így lesz ezt viszont sajnálni fogom, bár pohár kolléga regjén néztem mindig a meccseket, gondolom még azt tudom majd használni.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Azt is csak egy ideig, mert ha nincs mozgás, fogadás a számlán, levonnak X összeget minden hónapban valamikortól elkezdve mindaddig, míg le nem ürül és akkor megszüntetik és már nem lesz hova belépni...
Ja látom, már írták...[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
Bayern
-
-
sz_abika
addikt
Na nem is tudom ki akarta Wozniackit cimlapra tenisz helyett..
[link]PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz sz_abika #165396 üzenetére
jó ez a beszólás:
Wozniacki 6 yrs ago: "there's no money in the world that would get me to have a naked session. Let them have Kournikova posing for them".Ahogy mondani szokás, van az a pénz, amiért korpásodik a haj...
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #165378 üzenetére
jó lett volna, de nem...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest