Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz meta91 #164899 üzenetére
Lehetett volna 12 is... olcsón megúszta...
Ha nem dobja el a gól után a trikót, nincs első sárga... és akkor nincs piros...
Így járt a nyomorult...
Legalább Asensionak meg Isconak több lehetősége lesz játszani...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #164902 üzenetére
Hétvégén kezdtem el előzni, elég szépen jöttek a kamik szerencsére.
-
yogibear
addikt
Finneknél már megérkezett joulupukki: és hozta a 17-es oddsot
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #164906 üzenetére
Úgy marad 0:1, hogy ihaj, meglásd... ne feledd a bundakirály sem véletlenül ott "dolgozott", mit ád az ég, épp a Rovaniemivel karöltve.
HJK nagyon óvatos,nehogy eltalálja a kaput... csak 3 gurult kapura, 10 meg repült mellé, ahogy azt ilyen oddsért illik.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #164907 üzenetére
Még így is 8 pont az előnyük
Lesz még a HJK-nak egy magas szorzós zakó.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Aventador91
őstag
ilyen se volt még. 3 db gól over fogadásom volt kötésben. és mind3 meccsen egyszerre lett gól néztem az eredményeket, átváltottam a böngészőn, fél perc múlva visszanézek és már mind pipa
-
törölt tag
Benfica a sok sérült miatt veszélyes lehet?
-
juliabrilke
veterán
Kapfenberg - Neustadt 1-2 gólos V győzelemnek simán jó szorzója van.
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #164682 üzenetére
?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
m4rk.89
aktív tag
Hello!
Tudnátok nekem ajánlani predictor oldalakat/fórumokat stb.?
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #164912 üzenetére
Mi a fenéért nem tőlük kérded meg?
Itt ki a bánat tudhatná?https://www.facebook.com/digi.hu/
Itt lehet kérdezősködni.... önállóan...
-
yogibear
addikt
Millwallék tuti overre mennek.
-
yogibear
addikt
Brentford olyan 2/1-re áll a stat szerint, hogy tuti nem lesz az.
Bristol 1 lövés 1 gól ezek meg 12 lövés 8 mellé...
labdabirtoklás 66:34Ipsziccs 2:3 mondom hogy over 5,5-re rakták maguknak 25-ös oddsért.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Ment egy félkami:
Derby csapat over 0,5
Birmingham csapat over 0,5
Brentford csapat over 1,51,50 + 1,65 + 2,75 @6,81
Hátha mégis szőrnek Brentfordban
[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
ez milyen már bmeg 8 perc hosszabbítás!!! és mikor egyenlít a vendég? 97p 30-nál... vicc az egész
Másikon meg még mindig megy, gól 99p 50-nél... komolytalan az egész... ott is 9p hosszabbítás, de még 11 után is megy...
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Csak egy tipp: Sevilla DNB.
-
yogibear
addikt
válasz tigipuf #164924 üzenetére
A predator kistesója.
tippadó oldalakra gondolt amúgy... gondolom olyanra, ami kielemzi ki hiányzik, mennyire kampósak a fűszálak, honnan fúj majd a szél, meg ilyenek... csak persze a szerencsefaktort meg a nercet ők sem képesek belekalkulálni ám...
Bukik a Zenitet is prediktálták 1,83-ért, aztán az Utrecht nyert 4,2-ért.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #164929 üzenetére
Ez a Valverde sem egy Gárdióla József, de még csak nem is egy Enrike Lajos...
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #164929 üzenetére
Túl sokáig vártam. Mindegy így is nyomtam egy cash out-ot 11E-nél. 1000Ft ból jó mentés, nodenaaa. A Barca játéka az idei év elvárásainak egyelőre nem felel meg, nagyon egyben van ez a Real... még kulcsemberek nélkül is. Szépen egybe rakta ezt Zidane, a fiatalokat is gyönyörűen integrálta a Real játékába...
(#164930) yogibear
Ez egészen bizonyos
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na a tegnap esti EL Clásico végre elvitt engem pluszba. 15k-val indultam egy hónapja, de erre volt akció hogy kapok 15k bónuszt ajándékba, így végül is 30k-val tudtam játszani, aminek volt olyan időszak hogy az egyharmadát már el is buktam (igazából óriási balszerencsék voltak, amikor 30-as szorzójú sok kötéses oddsaim egyetlen gólon mentek el), de aztán most visszajöttem 30k fölé. Bár ha úgy nézzük, ennek a fele amúgy is már plusz, mivel bónuszba kaptam, csak annyi volt a kitétel, hogy sokat meg kell játszani mire kivehetem.
De most a bónusszal együtthöz képest is 3k pluszba vagyok, most először. Ha a bónuszt is beleszámítom, akkor 18k plusz. A lényeg, hogy egyelőre elég jól jövedelmezik.[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz Citroware #164933 üzenetére
Nyugi a Liverpool 400euros mixet vitt hétvégén az uccso kapott gollal Majd a héten
Ha nem allin-ezel simán kilehet szedni az ilyen bonuszok többszörösét okosan csinálva. Most végre vannak jó meccsek jo szórzókkal. Real 3.4x az első meccsen és a Liverpool a hoffenheim ellen 2.3x odds talán kb ajándék volt a héten -
addikt
válasz adise #164936 üzenetére
Nekem meg a Hoffenheim ellen vitt a végén kapott góllal 8 ezer Ft-ot. Mert 0:2 volt a megtippelt eredményem, és majdnem annyi lett... meg másra is tettem, azok is azon a kapott gólon mentek el.
Egyelőre nem mertem még nagy pénzekben játszani, ki kellett kísérleteznem kis pénzekkel, hogyan működik ez az egész.
-
konci79
őstag
válasz Citroware #164938 üzenetére
Majd rájössz hogy hosszú távon több millió ft-od lehetett volna (ha jön az a gól vagy pont nem jön),ehelyett marad a néha jön egy szelvény és örülsz neki mint majom a farkának,mikor is kisvártatva rájössz hogy a hónapban már buktál x 10.000 ft-ot,de lesz..od,mert nyertél
Amúgy a hosszú táv számít,sikerek mindig vannak de az a lényeg hogy ne szállj el ha buktál,mert minden nem jöhet,ezt tapasztalod majd.
Nézd heti vagy havi szinten,állíts fel egy limitet,és tartsd magad hozzá,akkor jó is lehet.
Ha másnak nem a zrt-nekEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Linem
senior tag
válasz Citroware #164938 üzenetére
Sikerült kikísérletezni? Jó lenne tudni hogyan működik, mert nekem eddig nem sikerült rájönnöm..
A sportfogadás a megérzésekről szól, aminek a többsége semmit sem ér. Lehet csak én látom így, de itt semmilyen stratégia nem működik, mert ha egyszer-kétszer jön is, a következő ötnél már nem fog, és kezdheted elölről az ötletelést. -
addikt
válasz Linem #164940 üzenetére
Hát nem tudom, nekem pl a spanyol szuperkupa sokat hozott a konyhára, már az első meccsen is túl nagy szorzók voltak a Realra, pedig a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk, és egy hanyatló csapat ellen játszott, amiről már eddig is láthattuk, hogy gyengültek, szóval eléggé ingyen volt az a meccs.
Olyan párharcokat kell találni, ahol a közvélemény el van tévedve ahhoz képest, amilyenek egyes csapatnak a valódi esélyei. Olyanokat megtenni, akiknek nagyobb esélyük van a sikerre annál, amilyen nagy szorzót adnak rá, és ez még nem is megérzés kérdése, hanem racionális megítélés.
-
expander
senior tag
válasz Citroware #164941 üzenetére
ezt hivjak valuebet-nek, ami szep es jo, de a bukik sem teljesen hujek, hidd el a tobbieknek, amit mondanak, nem rosszat akarnak, csak nem akarjak, hogy nagyon elvidd magad legkozelebb is talalsz majd egy tokeletes meccset, hatalmas szorzoval, es rajossz, hogy mennyire butak azok a ameberek, akik ekkora oddsot adtak ra, amikor minden jel arra mutat, hogy siman nyernek minimum 3 gollal... aha!
-
margithid
veterán
Igen, van ilyen mikor elmérik az oddsokat, de nagyon ritkán hidd el, és akkor is bekövetkezhet az ellentetje mint amit gondolsz.
Nehéz dolog a sportfogadás, én is idén alig tettem meccset, mégis kb 0án vagyok.
Most úgy vagyok vele, hogy lehet nem is erőltetem tovább, nagyon nehéz megverni a bukikat. -
yogibear
addikt
Din Zágráb 21-es oddsért nagyon ki akar kapni.
-
Linem
senior tag
Örülök a sikereidnek, és jól tudom, hogy miről írsz. Én is így voltam az elején. Aztán jött a feketeleves, és rájöttem, hogy a sportfogadásban hosszútávon lehetetlen pluszban maradni. Ha valaki az ellenkezőjét állítja, ne hidd el neki. (Nem is tudnád ellenőrizni, hogy mennyit bukott a nyerő szelvények mellett, mert azokra senki sem büszke.) Én általában azt javaslom a kezdőknek, hogy keressenek más szórakozást a sportfogadás helyett, mielőtt túl sokat veszítenének. A fogadóirodák szárnyalnak és degeszre keresik magukat rajtunk. Ez így lett kitalálva, hogy ők hatalmas profitot kaszáljanak, a fogadók pedig veszítsenek. Másképp ez az üzletág nem működne. Nem fogják engedni, hogy ők legyenek mínuszban, akkor inkább lefizetnek bárkit, de kell a profit mindenképp.
A Bet365 és társai támogatják és pénzelik a sportágakat. Nincs olyan esemény, ahol nem jelennek meg szponzorként. Akkor szerinted?[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Linem #164946 üzenetére
Szerintem van egy nagyon kevés % akik pluszosak, nagy téttel játszanak jellemzően és ritkán raknak.
Ja és nem száll el az agyuk!
Legyünk öszinték, a legtöbbünknek elszáll az agya ha nem úgy sikerül egy két fogadás...
Stratégiát nem tartjuk be, money menedzsmentet szintén.
Ráadásul sokan kis oddsokból akarnak csodát tenni. Egyre jobban afelé hajlok, hogy 2es odds alatt nem szabad tenni semmit.
Olyan ez mint a tőzsde, ott is 1-2% a sikeres.
Ha nem lennének sikeres sportfogadók akkor nem létezne pinnacle sem, ami a nagytétes nem korlátozós buki. -
addikt
válasz Linem #164946 üzenetére
Ezzel nem értek teljesen egyet.
Amikor valami kétesélyes, és abszolút 50-50%, hogy mi fog történni, akkor 1.90-1.90 szorzók vannak. Ugyebár normális esetben dupla vagy semmi a szituáció, azaz ilyenkor kettes odds kéne, hogy legyen mindkettőn. De a nyereményed 5%-át lenyúlják. Ez jelenti számukra a profitot. Akármit tesznek meg az emberek és akármilyen oddsok vannak bármire, minden pénznek, ami átfut rajtuk, elveszik az 5%-át. Ebből gazdagszanak ők meg. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenkinek mínuszban kéne lennie. Elvileg igen, az átlag az 5% mínuszban van ahhoz képest, amennyit megjátszott, tehát aki átlagos és 100.000 Ft-ot már megjátszott, az 5 ezer Ft mínuszban van. De ez csak az átlag. Van olyan, aki átlagon felüli, és olyan is, aki átlag alatti. Tehát simán lehet olyan, aki bőven átlag feletti, és nagy pluszban van. Bár aki nagyon sokat fogad, annak valóban elég nagy a valószínűsége, hogy egyre kevésbé fog eltérni attól a bizonyos 5%-os bukásos átlagtól, hiszen ha egy érmét is feldobsz 5-ször, ott még lehet kiugró eltérés az fej/írás arányban, de az ezredik feldobáskor már valószínűleg kb ugyanannyiszor jött a fej és írás.
Ha itt egyesek óriási mínuszban vannak, akkor valakinek a túloldalon is kell lennie ahhoz, hogy ezt kiegyensúlyozza, azaz bőven pluszos.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
sportfogadas.org-on van egy faszi aki 2k-ból csinált már 10 millát. pakolgatja ki a képeket. már 3-4-500k-s téteket rak, de láttam már milliós tétet is tőle. kicsit bolond, néha allin-t rak
"A hétvége kb. olyan 900e pluszt hozott, ami persze a profit, ha valakit érdekel bővebben akkor átküldöm az elejétől a végégig a fogadási listát."
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz Aventador91 #164949 üzenetére
El ne hidd már..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest