Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161698 üzenetére
pipa
Jarod1: grat
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
yogibear
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom megint szopás van, ekkora kapus hibát...
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #161703 üzenetére
Végül is van Real orrfújás... a Real Betis fújja ki egyelőre a Real Madridét.
Érdekes lesz ha ezek is kikapnak... Barca + Madrid zakó 11*21 odds.Nem rakom a Realt vagy a Barcát, pont hogy ha ilyen van nyugodtan röhöghessek rajtuk.
Na csak van egy góljuk... végre egyszer CR7-nek nem kellett lépnie kettőt a labdáért, hanem pont oda ment...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
Mér nem raktátok meg, hogy Dorog nyer 0:4-re ma 120-as oddsért. Egyébként miért van, hogy ugyanabban a ligában egyik meccsre lehet fogadni a másikra pedig nem? (magyarról beszélek)
-
szab.tam
nagyúr
válasz rwin5 #161707 üzenetére
kockázat elemzés.
kb. az, amikor a határon eldöntik egy protokol alapján, melyik autóhoz küldik oda a kábszer kereső kutyát.minimális kötésszámmal próbálnak még utat törni a biztonságnak, de inkább kizárják a kínálatból, vagy a piacokat szűkítik egy eseményen belül...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
újratöltve
csendes tag
real, roma, psg még egy gól 1,63, 1590ft
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
Aventador91
őstag
válasz újratöltve #161709 üzenetére
gyáá ezt raktam mielőtt benéztem ide a topikba.
-
szab.tam
nagyúr
válasz újratöltve #161709 üzenetére
a megnevezett csapatok kell jőjék, vagy a meccseken kell még gól?
én pre match ezeket tettem ezekre:Lorient - Paris SG 1X2 Lorient 9,00 Nyitott
Palermo - Roma 1X2 Palermo 7,50 NyitottPalermo - Roma Kétesély Palermo vagy Döntetlen 2,80 Nyitott
Lorient - Paris SG Kétesély Lorient vagy Döntetlen 3,30 Nyitotta real-t elkerültem messi-re...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
újratöltve
csendes tag
válasz szab.tam #161711 üzenetére
ezeken lesz még gól, azt raktam, de nem gondoltam volna, hogy a psg jön először
mindegy, ha ez elmegy, akkor is csináltam ma 5000ft-ból 8000 ft-ot
úgyhogy jó napom volt[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz Aventador91 #161710 üzenetére
én kivettem a roma gól után, mert 1590ft-ot raktam be, és felajánlott 1597 ft-ot, úgyhogy a mai nyereményem így 5000-->9597 ft
nem kellett volna kivenni, de nem bánom, így volt a biztos
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ki más, mint megint Ramos...
-
B-L-A-C-K
titán
Online: Real meccs 3.5 gól felett 1.82x.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
beszarok ezeken is, úristen, itt is de vakon van a bíró (általános probléma..)
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
szab.tam
nagyúr
Real Madrid - Betis (élő)
Betis (Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt?)
Odds: 20,00fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Nap lenni fos, 2/2 kuka...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #161719 üzenetére
akkor mehet 200 a Lazio GG-ra holnap, vissza is hozná a nagyját
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Bigemperor
senior tag
Nagyon kéne egy gól a kolumbiai bajnokin.
Elég siralmas a statjuk eddigi meccseken, de hátha, ha már a buzi chileiek egy gyönyörű 6-os kötést vittek el.[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz Sukta 95 #161726 üzenetére
ezekkel te pluszos vagy?
amikor én fogadtam így, 1,10-es szorzókkal , akkor nekem előbb-utóbb mindig elment valamelyik, de lehet, hogy így kombiban megérné
-
Sukta 95
aktív tag
válasz újratöltve #161727 üzenetére
eleinte egyesevel raktam oket elobe, 10000-es tetekkel. mostanaban nincs idom elozni, igy kombiba rakom meg oket, mint most is, valtozo tettel. egy honapja kezdtem el ujra jatszani, 30 ezer tokevel, azota mar 2x50 ezret fizettetem ki, lassan erik a harmadik, ha ezek jonnek.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Nati9311261
újonc
válasz Nati9311261 #161730 üzenetére
Akinek skrill kártyája van másnak se jo ma a skrill?
-
pohár
félisten
válasz HaZsolt #161729 üzenetére
nem nem, gól-gól, vagyis mindkettő csapat rúg gólt (írják ezt még úgy, hogy BTS, BTTS is)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok a mai Chelsea- MU meccs 1 merkozeses? Ha esetleg X lenne hosszabitas v masodik merkozesre kerul sor? A chelsea tovabbjut. szeretnek fogadni es nem akarok varni 2 hetig ha 2 meccses.
Ma eldol tehat a tovabbjutas ??[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
scorpy02
aktív tag
válasz tomrRRR #161733 üzenetére
Rakhatod nyugodtan, ma eldől. Ebben az idényben új szabály, hogy a negyeddöntőkben már megszűnik az újrajátszás. (illetve hosszabbítás esetén lehet egy negyedik cserét is végrehajtani).
"In a break from tradition, the FA have officially renamed the stage the 'Quarter-Finals', the name that has long been used colloquially to describe what was previously called the Sixth Round Proper.[19] Changes to previous rules mean that tied matches will go to extra-time and a penalty shootout at this stage rather than to a replay, and that a fourth substitute is permitted in extra time. [19] The round included Lincoln City from Level 5, who became the first non-league club to reach the quarter-finals since 1914.[20]"
-
Dan-szan
senior tag
válasz tomrRRR #161737 üzenetére
Ezt nyilatkozta Mourinho : " Az Európa Liga-siker jegyet jelent a Bajnokok Ligájába, míg az FA-kupa nem, tehát az előbbi sokkal fontosabb."
Szerintem ebben minden benne van,hacsak nem taktikai húzás a portugáltól.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Bigemperor
senior tag
ázsiai bl-apa kezdődik...
Gól büntetőből a 90+5' percben, megint a végén, mint az előző körben... -
B-L-A-C-K
titán
Szab.tam, gondolom te voltál, grat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bigemperor #161747 üzenetére
Egyenesbe nem lehet 1 milla felett a várható.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #161748 üzenetére
Na meg gondolom nem ezt az egy kamit dobta, hanem még vagy 5-10-et, egy meg befigyelt...
(#161749) Bigemperor te egy zseni vagy majsztró. Gondolod, ha tudja hogy bejön nem húzatja lesz vagy 100-szor?
Gondolom rakott vagy 10 db 200 ficcses kamit, ahogy minden héten, most az egyszer be is figyelt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest