Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #162900 üzenetére
ez már nem Paks 2, hanem Paks 3
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
jeee, ez a Monaco lő 2-t 2,62-ért nagyon könnyen jött, akkor a tegnapi papíros szelóm kész is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LyonnaisFan1
őstag
Na mostantól lesz igen jó a bvb meccs. A dortmund vérszemet kap, és a monaco nem fogja bírni a német tempót.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #162904 üzenetére
hát nem siették el, az már biztos... az ATMA és Real meccsekre kéne kifundálni valami okosat, de mit...
na, ment egy ilyen, meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szekra
addikt
Árulja már el valaki miért a kakas lőtte a bayern tizit? ...
-
hacki87
senior tag
Ha mar a bayern hendi kuka legalabb a 2.5 over johetne
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #162921 üzenetére
én raktam.
csak pro-n egy ezressel:
Dortmund - Monaco 1X2 Monaco 4,75 Nyertes
Bayern München - Real Madrid 1X2 Real Madrid 4,50 Nyertesegy ilyen is ment, de ez ugye nem jött egyeesben, csak a trixie-ben egy 2-es kötés:
Dortmund - Monaco 1X2 Monaco 4,75 Nyertes
Bayern München - Real Madrid 1X2 Real Madrid 4,50 Nyertes
Atl. Madrid - Leicester Kétesély Döntetlen vagy Leicester 3,55 Vesztestegnap ezt kaptam el, szintén csak egy ezressel:
Juventus - Barcelona Hendikep 0:2 Juventus 12,25 Nyertes****
(#162926) B-L-A-C-K
thx.
sok meló, sok zsibbasztó meeting, sok alvás.
nics sok posztolhatnékom.és táborban
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Jarod1
addikt
1:0 nál betettem a tutit
1 Real Madrid
Bayern München v Real Madrid
(Játékidő eredménye) 12/04/2017 Egyik sem 10,00 Nyert
Tét: 500,00 Nyereség: 5 000,00 -
zolynet
veterán
Ajax 2.4x oddsa tetszik, szerintem otthon behúzzák.
B-L-A-C-K: kösz
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
itachi94
tag
Genk -re miért van ekkora odds?
-
B-L-A-C-K
titán
Sok hiányzó lesz MU-nál.
itachi94: Mint előttem írják jobb csapat, azért egy Spanyol Bajnokság nem egy Belga, meg a Gent amúgy se egy top3-as a ligában.
-
itachi94
tag
Lehet hogy jobb. De ennyivel nem. Az meg hogy bajnokság.... Hagyjuk a spanyolokat, köszi
-
Chereiose
addikt
JPM F1-re tippjeid vannak már?
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok! Az EL-ből van biztosabb meccs mára?
Illetve kérdezném a profiktól, hogy mi a véleményetek a Facebookon a Premium csoportokról? Ismerős szerint nem érdemes fizetni érte, de nekem sosincs szerencsém...
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
LyonnaisFan1
őstag
Az anderlechtet azért erősen lenézik a fogadóirodák [link] , pedig pitbullrooney sem lép pályára, ahogy más társa sem.
Érzek itt egy esélyes 1X-et, és Tielemans be is baszhatja Romeronak, mint a lónak; ha nem figyelnek a manchesteriek. Megnövelheti saját maga értékét még egy pár misivel, és az udvarló klubok számát is növelheti egy kettővel. Így is sorba állnak érte európa top csapatai.Ez dupla esélybe, meg mellé a lyon (akinél Gonalons hálistennek nem játszik [gonoszfej] )
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Digestive
veterán
Én a 4 EL meccsre bepróbálok egy 1. fi 2+ gólt. Kellemes 41-es odds együtt. Hátha gólzápor lesz!
-
LyonnaisFan1
őstag
A lyon meccs egy jó darabig nem indul el sztem. Volt valami affér a stadionban, még aulas úr is kiment a lyon keménymagja közé. Egyelőre nyugtalanság uralkodik.
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #162945 üzenetére
Csigazabálók bementek a pályára, most terelgetik vissza a sok nyomit...
Nem bírnak magukkal... vagy sok csigát ettek, vagy keveset.
(Digisport 2)[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #162946 üzenetére
A keddiek után nem nagyon kéne a 15000 török csűrhének ilyenekkel szórakozniuk, főleg, hogy elég egy néhány késes hülye köztük és annál is nagyobb baj történik, mint ami eddig.
Ráadásul németből sokan csak "átutaztak" lyonba, nem feltétlenül a mérkőzés megtekintésének céljából.A "tárgyak" meg náluk a késeknél indul, és a molotov koktélnál végződik. Utolsó patkány népség a török.
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #162949 üzenetére
nem is vitás...
Mondjuk érdekes, hogy a szpíker azt makogta, hogy a szurkerek csak sűsű motozás ellenőrzés után mehettek be, akkor viszont a janicsárok hogy a fenébe vitték be a petárdákat? a s*ggükben?
Na ennyit erről. Ezzel az erővel komolyabb cuccot is simán bevihettek...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest