Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
újratöltve
csendes tag
valaki tesz erre a malagara?
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161201 üzenetére
na mindegy, nekem ment még egy lazion és malagan 1,62
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz újratöltve #161201 üzenetére
én tettem rájuk de lehet kár volt..
egész pontosan 0,5 góé fölé tettem a meccset
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
újratöltve
csendes tag
-
Sukta 95
aktív tag
válasz újratöltve #161204 üzenetére
olaszokba sosem bízók gól témába, kivéve, ha juvéról van szó vagy a nápolyról.
-
-
Sukta 95
aktív tag
válasz újratöltve #161206 üzenetére
grat
kár, hogy nem lesz sudamericana éjszaka
-
margithid
veterán
Sevilla oddsa kecsegtető mára, idei szezonjukat elnézve már lehet őket idegenben is rakni.
Nekik BL sincs ugye, igy tartalékolniuk sem kell, ráadásul harcban állnak a bajnoki címért, minden pontra szükségük van.
Alaves biztos középcsapat, olyan se íze se bűze. Kiesni nem fognak, de nagyon előrelépni se. -
yogibear
addikt
válasz zolynet #161209 üzenetére
[link]
Pedig tegnapra is találtam egy htft-t ami jött. Rakhattad volna, mint a szombatiakat.
Nekem az mentette meg a napot, hogy félidőben a Belenensesre 7-es odds volt foschprón és azt fogtam...
a htft sajnos elment mert kombiban volt.... pedig már sokszor mondtam magamnak, hogy szólóban kellene rakni őket, de igazából annyira kamik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz margithid #161208 üzenetére
Azokat én is kinéztem, bár hétfő van és nem szeretnek ilyenkor meccselni a cukifiúk...
Egy X-re a Sevilla mindenképp jó...
ráadásul harcban állnak a bajnoki címért, minden pontra szükségük van. - igen ezt mondtam tegnap a Feyenoordra is meg az Ajaxra is aztán látjuk mi sült ki. Vagy szombaton a Roma...Chelsea-t is nézegettem... nem megy messzire csak a szomszéd kerületbe, a WH otthon pont 50%-os, míg í Chelsea idegenben a második legjobb a mutatója, 27 pont, 30 van az élen a ManCinak... utóbbinak 4 vereséggel, míg a Chelseanak csak 2 van és 3 dönci... A Chelsea mögötti 3 csapat nyert, így nekik sem ártana, akkor maradna a 10-11-14 pont előnye... ami 11 fordulóval a vége előtt nem lenne rossz...
Legutóbb a Burnley-vel is X-eltek idegenben, pedig annak messze jobb a hazai mérlege, mint a WHnak.Esetleg párban apróval a két V vagy a két X2 elég jónak tűnik...
Antalyaspor - Galatasaray 2/1 v 1/2... vagy egyik sem.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
margithid
veterán
válasz yogibear #161211 üzenetére
Meglepetés mindig lesz, Lazio azért elég jó oddson volt a rém gyenge Bologna ellen.
Két holland meccs emglepi volt ez tény, nálam még nagyobb meglepi volt Basel.
Roma nem volt meglepetés, az tipikus 3 esélyes meccs volt, hiába az oddsok nem azt mutatták.
Sevilla most felnőtt a 3 nagy mellé, szerintem elég jó a keretük is, van kispad is, még a bajnoki cím is meglehet nekik.
West Ham-Chelsea nálam nem fogadható, eleve városi rangadó, prezstizsmeccs.
Ugyaniylen megfontolásból a Betis-Sevillat se fogadtam volna pár hete. Ilyenekkel mindig vigyázzni kell, felszívja magát a gyengébb iylenkor. -
yogibear
addikt
válasz margithid #161212 üzenetére
Igen a Basel is, bár az kevésbé mint a hollandok, mert annyival vezet, hogy bőven belefért az X... olyan mint a Celtic, kb azt csinál a bajnokságában, amit akar.
A Sion is meglepi volt, hogy xart az EL-es helyezésre, inkább kikapott 7,5-ért...
A Roma igenis meglepi volt a veresége... ne feledd, otthon eddig 12 meccs 12 győzelme volt, 100%-os hazai mérleg... csak a BL-ben a Portótól, és most az EL-ben a Villarrealtól kapott ki, utóbbi meg nem számít mert az első, idegenbelit 4:0-ra nyerte, a visszavágót simán csak lexarta...
Napoli meg gyors egymásutánban két pofonba szalad bele idegenben: Juve kupa, előtte meg a Real a BLben...
Bajnokin is kikapott idegenben a Juvétól és az Atalantától is...
Szóval ha dönci lett volna, akkor egy szót sem szólok, de a fentiek fényében a gyakorlatilag sima vereség, igenis meglepetés... utoljára 2011-ben kapott ki otthon a Napolitól...
Chelseat majd meglátjuk... kikapni szvsz nem fog...
de mondom hétfőn még a csodák csodája is be szokott jönni.[ Szerkesztve ]
-
-
Jarod1
addikt
nem tudom volt e már de érdekes. ezért kell eltakarni a szelót
[link] -
djculture
félisten
válasz Jarod1 #161215 üzenetére
Itthon ez nehezen fordulhat elő, a kioszkba bekell dugni a papirt és csak a saját papírját huzza be és ellenőrzi rányomtatja hogy kifizetve ha igen. Más papírra hiába nyomtatja ki valaki és azzal próbálkozna. Esetleg egy lottózóban dolgozó tudná ezt megoldani, de lebukna úgyis mert kamera már előírás.
-
L_YKing
addikt
Arsenal win 6K @3.10
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
válasz djculture #161216 üzenetére
Nem olvastátok el figyelmesen:
Az elkövető a szelvény fotóján látható kód alapján a fogadóiroda weboldalán az interneten felvette a nyereményt, és saját profiljához kapcsolt számlára utaltatta.Itthon ez eleve kizárt, mert a Prón nem lehet a papiros mix kódját megadni és átutaltatni a nyereményt.
Viszont a Balkánon vannak olyan irodák, ahol a netes szelvénynek saját kódja van és azt beütve megnézheted, hogy nyertél-e vagy sem. Elvben az is csak akkor működik, ha a saját accoddal előbb beléptél.
Itt gondolom kb nulla ilyesfajta védelem volt...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Valaki át tudna nekem skrillen lökni egy ezrest? Banki átutalással átutalnám az ellenértékét. Megbízhatóságom ellenőrizhető. Azért írok ide, mert gondolom sokan használtok skrillt.
Ha ez itt tilos, töröltessétek. ha nem, PM-ben keressetek.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161214 üzenetére
Hát ja, most épp jött megint egy.
Törököket én is erősen vártam mert párban ment a portugállal és trióban a svájcival, sajna utóbbi kettő nem akarta az igazat.
De a Belenenses H félidőben legalább mentésnek jó volt, hogy a tegnapi erős minuszt pici pluszba váltsa át...Igazából év elején nehezebb fogni ilyet, akkor még nem tudhatod épp melyik csapat lesz a befutó, aki erre vetemedik, az nem nagyon mérvadó, hogy előző épben ő volt a főszőrmekereskedő...
Később már ha 2-3 ilyet megoldott, akkor jó eséllyel várható még tőlük 1-2.
Vagy vannak csapatok, akik rendszeresen ebből élnek, hacsak nem jön valami szponzor...
Leeds, Derby évekig ezt csinálta.
Most a Nottingham, Bristol City, Bristol Rovers, Gillingham, Newport, Morecambe trió pl. meg évek óta hoz minden szezonban 3-4 ilyet és mindig jön újabb. idén a Hartlepool, Northampton, Wolves például...
Igazából a holland2 belga2 portugál2 ami tele van ilyen eredményekkel minden évben...
Tavaly olasz2 is tele volt, idén alig, tavaly angol L1-L2 idén inkább az L1 dominál...[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz South Velen #161219 üzenetére
Miért nem küldöd magadnak?
-
adise
őstag
válasz South Velen #161222 üzenetére
Már hogyne lehetne utalni?
jahogy nem akarod értem -
expander
senior tag
válasz South Velen #161222 üzenetére
ha jol emlekszem a raiffasen banknal van a skrillnek magyar szamlaja, 2 nap alatt ottvan atutalassal is
-
Max_218
tag
Rohad el a bet . 2szer beadta hogy gol van . Az egyik cseh u21.es meccsen , erre visszavontak es 0-0 maradt persze a tetemet nem vehettem vissza meg a nyeremenyt sem pedig ki volt pipalva. Van erre valami support a beten?
-
zolynet
veterán
válasz yogibear #161220 üzenetére
Lássuk a Galáék behúzzák-e ...
Antalyaspor - Galatasaray ht/ft @23 500jmfAntalyaspor 5 meccse csinált egy ht/ft meccset , hátha most is meccs előtt összedumálnak
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
szekra
addikt
Észak ír - Szloven női baratsagoson rugdossak a gólokat, lehet pakolni az overt
4-3 7,5 felett 1,3
8,5 felett 2,2x[ Szerkesztve ]
-
-
Genius007
őstag
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
-
sutyesz96
őstag
Besz.rok ha 2/1 lesz miután 1/2-t raktam.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Max_218
tag
Fürth Ii v SpVgg Bayreuth 0.5over szerintetek? 4-2es kapura lövés félidőig.mire beirtam gól ....[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
Black? Mi a véleményed a lesz még 2 szöglet a 70 perc környékén taktikáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...