Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Na akkor irány a lottozo, holnapra mehet a Psg 4-0 PE is
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
A tegnapi két BL-en az odavágó eredményét megrakva párban 615-ös odds volt. Már csak brahiból is megérte volna apróval rakni.
41*15...
plusz a 2 db 1/2 párban 400 odds...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #161309 üzenetére
nem akkora téttel azért, de ilyen kamira 1k-1k-t feltenni már csak az íze kedvéért is...
de még 500 ficcs tétekkel is benne lennénk a zöldújságban talán.
annyi meg simán elmegy amúgy is a sok gyökér bandán akik gólt lőni nem tanultak meg...
tegnap is belenyúltam a kettőből az egyikbe (Birmingham maradt a félideji 0:1, a másik az Ipsziccs volt a maga 0:0-jával, pedig a Fulham csak lehozta az 1X-et a végén) szóval 1k-ra is 400 meg 600k-t hozott volna...
Pl a két main sem elképzelhetetlen a 4:0 (már ha a hobbiték komolyan megpróbálják) meg az 1:0 eredmény...
csak persze ezek együtt is csak 160 odds és nem 400...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Prien
addikt
Benéztem a bet-re. Miért ír minimum kifizetésre 2ezer Ft-ot? Nem 14 volt az alsó határ?
A kevés is több a semminél.
-
rwin5
őstag
Ebben mi a vicc ? Nem értem ezt az eleméres poént, valaki világosítson fel a lényegéről [link]
-
L_YKing
addikt
3 munkanap mig a zse megerkezik sportingbetrol. 1200Ft a dija.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
L_YKing: Nem félsz, hogy rád szállnak?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Barcelona nyer és 3.5 over @ Nürnberg-Augsburg 4.5 over @ Frisk Asker-Valerenga 4.5 over @ Depor.-Betis GG ~ 1.5k --> 16k
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
yogibear
addikt
válasz rwin5 #161327 üzenetére
Az pont kifutja a repcsit Mexikóba - teherszállítón két csirkeketrec és három malac között
Barca overral álmodtam az este én is - reggel meg felébredtél és belelógott a bilibe a kezed könyékig.
pedig azt sem tudtam, hogy meccsük lesz - a haverod a kicsi szakállas hobbit nem telcsizett?
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
létezik olyan oldal, ahol előfizetéssel lehet nézni a foci meccseket? nem baj ha angol
-
stefyY
őstag
Betis meccsen jöhetne egy gól az első félidőben...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
jpm
senior tag
Bementem a lottózóba, ment a zsivaj, többen vitatkoztak hogy a barca milyen hendivel meg overes győzelemmel fog nyerni. Jöttem én a sorban, az eladó visszakérdezett hangosan: szted nem lesz gól a barca meccsen? Kicsit kínos csönd lett egy pillanatra...
-
pohár
félisten
mai: PSG gól & City lő 3-at & Dortmund meccs o2,5
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
djculture
félisten
válasz daniel2121 #161336 üzenetére
4:2
-
stefyY
őstag
válasz daniel2121 #161336 üzenetére
3-1-et mondanék.
-
B-L-A-C-K
titán
-
yogibear
addikt
válasz djculture #161343 üzenetére
Lehet az odavágóra nem vittek magukkal elég szippantanivalót, és nem jutott mindenkinek elég hosszú csík.
Azóta biztos feltöltötték a készletet...(#161344) B-L-A-C-K ne már... ilyen nagyba' tolod már?
azt mondtad 200-at nem raksz fel.[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz daniel2121 #161339 üzenetére
naná, most nagyba tolom, kemény 200ft-tal kötésben a dortmund meccsel.
-
sutyesz96
őstag
Szerintem itt büntetőpárbaj lesz.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
yogibear
addikt
Enrike Lajos hogy röhigcsél a kispadon, lehet 2-es hendivel rakta a PSG győzelmet 23-as oddsért.
vagy tud valamit és xarrá verik a csigaevőket...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest