-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz #81999360 #22244 üzenetére
Ez is, mint a legtöbb dolog a játékostól függ, hogy mit választ Én mondjuk mint lopakodós üzemmódban light armorral nem fogok egy kétkezes pallossal vagy baltával nekem eső heavy armor-ral felszerelt ellenfélnek neki esni. Előbb inkább kibélelem mint egy sündisznót
(kicsit off. Deus Ex-ben lehet igazán rágyakorolni a lopakodásra )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
válasz #81999360 #22239 üzenetére
Bár már rég nem játszottam a játékkal, nincs képességekhez kötve a belépés a guildekbe (nem úgy mint Morrowind-ben vagy Oblivionban), csak egy questline-t kell elindítani.
Én ~90 óra alatt vittem végbe az alapjáték fő küldetéssorozatát egy dual-wield/marskman/stealth khajiit-al (morro óta csak ezzel a fajjal ). Szerintem nem érdemes keresni a "tökéletes" buildet, mert azt mindenki magának tapasztalja ki, hogy mi fekszik.
-
Spet
addikt
válasz adamkaa777 #12680 üzenetére
Itt követheted az állapotát (95% jelenleg).
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz TSanya #12357 üzenetére
Igen az utóbbi évek számomra legszórakoztatóbb könyvsorozata (csak adja az ég, hogy nem dobja fel a talpát Martin mielőtt befejezi, nem szeretnék, még egy galaxis útikalauz stopposoknak könyvfolytatás félét).
Szerk.: K_mester.: Milyen barbár világ? Látható, hogy "kulturáltan" meglehet oldani mindent
De hogy ON is legyek, érdekes módon sok embernek a verify cash file megoldotta a problémát, de találtam olyat is, hogy egy esetleges működő TESV.exe bemásolása is eredményekhez vezethet.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz C4mp3r #12342 üzenetére
Hmm az érdekes én is a Cdgalaxisnál vettem meg pár hónapja a játékot, de az 1 dvd-s kiadás volt. Én mondjuk, rögtön a kód beírásával indítottam a regisztrációt (a DVD-t nem is látta a gép csak a távolból ), hadd töltse csk le a szerverről (még ha lassabb is mint az egyszerű telepítés),
-
Spet
addikt
1.9 live, Csodálkoztam is mit töltött le, most már tudom.
-
-
-
Spet
addikt
Nos új problémával jelentkezek (az előző, "csak" azért volt mert nem szerette a Skyrim ha mögötte futott a TF2 idle-ben).
Ezzel a questel lenne problémám, vagyis inkább a játéknak. A 6. pont után, ha bárhol menteni, merek automatice ledob az asztalra, de semmi hibaüzenetet nem ír ki egyszerűen leáll a játék. Ha kimegyek az épületből akkor ugyebár az autosave miatt ugyanúgy megtörténik a probléma.
Tudom-tudom kilehet küszöbölni ha nem kezd neki az ember, csak érdekelne, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát. Fájlok leellenőrizve 1 db 756 kbyte-os fájl volt hibás, de azt letöltötte, de ugyanúgy fenn áll a hiba.
-
Spet
addikt
válasz csaba951 #11724 üzenetére
Én is visszamentem ugyanoda, most már nálam sem volt ott semmilyen pixelhiba. Úgy néz ki a frissítés utáni második indítással megoldódott a probléma (remélhetőleg nem fog ismét előfordulni), de ha mégis akkor előbb készítek róla screen-t mint ahogy kérdeznék .
-
Spet
addikt
válasz csaba951 #11717 üzenetére
Markarth-->The Warrens--> balra az első ajtó (sajnos nem a második ajtó, if you know what i mean ) jobb oldali fal illetve sarok.
Az akadás az lehetséges illetve lehet attól is függ mert feljebb vettem 1-2 beállítást (1280x720 --> 1440x810 illetve FXAA is be lett állítva, többi minden maxon volt azon nem változtattam).
Teszem hozzá a 7750 előtt egy 5670 szerepelt de ott a kisebb felbontás illetve FXAA ki volt kapcsolva.
Majd még lehet, hogy ma este de legkésőbb ismét visszamegyek illetve ha hasonló problémával találkozok megpróbálom gyorsan videót készíteni róla. Bár azon is csodálkoztam, hogy valaki írta a frissítés után első alkalommal cammogni fog a mentés betöltése de ezzel a jelenséggel sem találkoztam.
K_mester: SSD-re jelenleg nem tartok igényt, számomra megfelelően kiszolgálnak a hagyományos merevlemezek
-
Spet
addikt
válasz kiskornel #11712 üzenetére
A 13.1-es verzióval számomra problémám nincs FPS javulást hozott az előző verziókkal szemben, hanem nagy valószínűséggel a legújabb HD pakkot nem kedveli valamiért a kártya (lehet hogy lefuttatok egy fájlellenőrzést).
Illetve azért nem szeretnék visszaváltani mert anno a Shogun 2 játék fagyasztotta be teljesen a játékot, amit a 13.1-es Catalist megoldotta (csak még mindig nem értem, hogy lehetett ilyet összehozni, de ez egy másik kérdés).
-
Spet
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hogy a legújabb HD textúra frissítésével néhány helyen egyszerűen elkezdenek villódzani a textúra részek (lila-fekete-világoskék kombináció)? Illetve ha valahova bemegyek néha egyszerűen beakad a kép ha hirtelen fordulnék (előző vidkártyámmal volt ilyen), frissítés előtt természetesen ilyen problémám nem volt.
Semmilyen más modot illetve DLC-t nem használok, de legalább ezen frissítéssel e "gagyi" farönkök eltűntek, és szebbé tette a játékot, és nem szeretném viszont látnia régebbi hiányos textúrákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest