-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Hogyan lehet egy crew-bol kilepni?
-
Kasya
nagyúr
Kaptam uj kodot az ULC-hez a konzolokszervizetol facebookon. Pozitiv
-
Kasya
nagyúr
válasz batai15 #1802 üzenetére
NAV ket okbol mehet ki. Altalanos atvizsgalas (ha a cegben valtoztatnak, vagy csak random rajuk boknek. esetleg nem volt jo akonyvelo), vagy bejelentest kaptak.
Ahogy nezem itt folyamatosan frissitik a hireket. Azert a Mustangot sajnalom a DLC pakkbol -
Kasya
nagyúr
válasz Sotyks94 #1793 üzenetére
Ha tenyleg igy leszm ez volt az utolso hogy dobozosan vettem barmit is. Mar sok sok eve nem veszek dobozosan semmit, most kivetelt tettem, mondvan olcsobb valamivel es itt lesz ez is hamar.
Hat se nem lett itt hamar, de ami jott az sem tokeletes. A CD disznek van, aktivalo kod rossz. Kar, hogy a szoftver vasarlasra nem el a visszakuldes, mert legszivesebben "felkuldenem" nekik. -
Kasya
nagyúr
válasz Goblin12 #1771 üzenetére
Vettem eszre. Szerencsere gyorsan jon. A sorozatomat megnezve mar mehetett is a prolog resz. Most hogy azzal vegeztem, varhatok mig a teljes lejon...vagy kaptam egy Demot a telepites alatt
(#1770) hunfatal: ha jol vettem ki egy skill fa szerusegre tudod kolteni. A garazsban a papiron tudod szetosztani.
Mas:
A vonalelesseg masnak tokeletes? Nekem 780m alatt 2XMSAA mellett 40 fps van csak es igy se tokeletes a vonalelesseg[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Oh faxom...szerintem hagyom is mara a jatekot. Nem eleg hogy a kodot is elcsesztek, de meg a CD-rol valo telepites se megy siman, mert az Uplay-t inditva az elkezdi letolteni es nem ismeri fel, hogy mar fent van...
-
Kasya
nagyúr
Nana hogy a multi pack kod PS4-hez van...jajj. Ubisoftnak irtatok, vagy a cegnek, ahol vettetek?
-
Kasya
nagyúr
Engem nagyon baxtat ez a g4s szallitas konzolszerviztol. Meg mindig nem jott meg, raadasul mar a holnapjuk se jon be. Lehet visszamondom az egeszet.
-
Kasya
nagyúr
Gondoltam felhivom a g4s-t hogy megis mikorra varhatoak, mert nem leszek itthon. A megadott telefonszam at van iranyitva egy kikapcsolt keszulekre. Azon meg teli a postafiok...
Nem hazsnaltam eddig a szolgaltatasaikat, de igy nem is fogom. -
Kasya
nagyúr
Pff..joggal lehetsz merges. Nekem konzolokszerviztol meg meg se jott, pedig tegnapra igertek.
(#1697) TESCO-Zsömle: Nemetre? Win alatt? Na ne...
(#1700) dkpisti: lowon el. A 60 fps nem biztos hogy meglesz stabilan. Az meg hagyjan, hogy hivatalosan a notikat nem "tamogatjak". De en is laposon fogom tolni...amint megjon
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Meridius11 #1688 üzenetére
Én nem mertem kockáztatni. Ha még vegyes a visszajelzés, az se jó.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Most jut eszembe...end game tartalomrol tudni valamit?
Nekem azert a grafika vesszoparipam. Nem kell csilli villi, de az osszhang legyen szep. -
Kasya
nagyúr
Meg mindig kellene 4 fb ismeros...ha esetleg valaki segitene, megkoszonnem!
-
Kasya
nagyúr
válasz Bluerainbow #1369 üzenetére
+1
Irj privatot, es vegyuk fel egymast -
-
Kasya
nagyúr
Van elerheto ingyenes beta/trial ido meg? Vagy mar csak megvenni lehet? :s
/PC/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest