-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha egy fegyver újratöltődik (például Jarate) és közben görgővel fegyvert váltok, ne akadjon meg az újratöltődő fegyvernél? Mindig kattog és nem elég gyorsan vált. -
hakkan
tag
Három kulcsból milyen itemeket érdemes venni? Gondolok itt olyanokra amit minden kaszton tudok használni és jól néz ki. Én egy H5-ot egy Tuxxyt meg egy Merc's Mufflert gondoltam ,de
lehet hogy nem tudom őket együtt használni.
Nektek mi a véleményetek? -
hakkan
tag
Én is kaptam egy Salvaged #50-es ládát
-
hakkan
tag
Találtam egy jó kis videót, az is érdekes hogy mit csinálnak de az még fontosabb hogy ki.
[link]
Valaki nem ismeri véletlenül?
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez -
hakkan
tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulnék most hozzátok. Ingyenes Team Fortress 2 játékos vagyok és szeretnék prémiumra váltani. Sajnos nincs lehetőségem tölteni pénzt, de szerintem a játékbeli árakon el tudnánk intézni.
Egy ideje elkezdtem gyűjteni a Refeket és már craftoltam 3 darabot. Az ötletem az lenne hogy:
Szereznék egy prémium giftet, akitől kaptam felveszem barátnak, majd minden csütörtökön odaadnám neki a heti dropomat, sé ezt egészen addig amíg 15-17 refnyi összeget nem kapna. Tudom ez bizalomkérdés hogy megbízol-e valakiben annyira hogy ebbe belemenj. Ha átvernék bárkit akkor itt sem néznének rám jó szemmel, amit nem akarok. Nem tudom hogy létezik-e olyan lehetőség a steamen keresztül hogy ha átvernének akkor valami úton büntetésben részesüljek, de ezt csak azért kérdezem, hogy mindenkit megnyugtassak.
Szóval ha valaki tudna nekem segíteni az vegyen fel steamen és akkor megtudjuk beszélni a részleteket.
Nevem: ₯.JabazamU.I. A helyesírási hibákért elnézést de reggel van és sietek
ha pedig nem jó helyre tettem fel a kérdést akkor majd átrakom oda ahova kell.
[ Szerkesztve ]
-
hakkan
tag
Én only 2fort szervereken szoktam játszani amit a Skial.com működtet. Jó tapasztalataim vannak a szerverekkel kapcsolatban, lehet cask úgy funolni is ha van egy-két tapasztaltabb játékos akiknek pont nincs kedvük játszani. Egyedül a csapatok erősségével van csak baj, de ez minden pubon így megy. ha esetleg unjátok már a játékot és cask úgy hülyéskednétek heavyvel meg medicekkel akkor gyertek a három európai
valamelyikére. -
hakkan
tag
3 kulcs az Upgrade to Premium Gift
Végülis ha kiszámolom tényleg annyi jön ki.
Annak jó megoldás akinek van báratja bankkárytával, de akinek nincs annak ugyanúgy messze a prémium
Jó lenne valakivel megbeszélni hogy kölcsönbe adna egyet én meg visszafizetném szépen havonta refben.
Bár ki bízna meg ilyen vadidegenekben[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia