Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz sss #69023 üzenetére

    Érdekes ez, hogy hány "-on jó egy tablet. Nekem egy régi (a legelső) Nexus táblagépem van. Szegény már elég lassú, de még pár hónappal ezelőtt is használtam. Fórumozni, emailezni, olvasgatni teljesen jó volt. Csak egyre kellett figyelni, hogy mivel kevés már benne a ram, nem háttérbe kell küldeni az appok, ha 2-3-nál több app futna, hanem be kell zárni. Pont a kijelzőjével, és annak a méretével nem volt semmi gondom. Van itthon egy szintén régi ipad2 is, az nagyobb, de a használati lehetőségeihez szerintem semmiben sem ad hozzá, hogy nagyobb. Szóval én 7-8 közül választanék, de azon belül már teljesen szubjektív. Azt akarom mondani, hogy ha a +3" nem számított (nekem), akkor 1 se fog (szerintem).
    Amúgy én pl mióta ilyen túlméretezett kijelzőjű telefont használok, azóta egyáltalán nem használok tabletet. Teljesen kiváltotta. Esetleg szerintem ezt gondold még meg, hogy a nagyobb telefon nem-e lenne jobb. Hordozhatóságot is szem előtt tartva. Persze nem tudom, hogy mire kell.
    Amikor arról volt szó, hogy szövegszerkesztőzni kellett, akkor jött elő egyedül, hogy az ipadnak jól jön a nagyobb kijelzője.

Új hozzászólás Aktív témák