Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz Vesztor87 #68735 üzenetére
70-es években épült társasház, csak szerintem a lakás belső felépítését kicsit átvariálták.
Mára egyébként kibökte végre a fickó, hogy minimum a felét szeretné készpénzben. Nem mintha ezzel tudnék mit kezdeni. Valami mutyi van itt ami miatt ennyire kell a készpénz, emiatt annyira lehet nem is bánom hogy nem lesz belőle semmi.partymaci: mire kell? Github-on is lehet valahogyan statikus weblapokat host-olni.
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Klímaszerelő érdekelne aki tud ilyet ne tartsa vissza...
Nyaralóba kellene beszerelni, kontár balfasz nem kell, ára se utolsó azért! -
veterán
válasz partymaci #68750 üzenetére
ha 50 mega statik tárhely elég akkor csak domreg díj van ... http://propulsion.hu, mert minden domain regisztrációhoz jár 50 mb statikus tárhely ha ez nem elég akkor van 2 hdd akciós csomag, domain 1990 Ft / év és ajándék domain reg van hozzá... én ajánlom bár közöm van hozzá
ja sima .hu domain reg 1800 Ft + ÁFA (2 évre) nyilvántartási díj: 1400 Ft + ÁFA / év
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz azbest #68751 üzenetére
Mármint úgy értetted, hogy adatforgalom után számláznak, azaz nem azzal lesz a baj, hogy lassú lenne az AWS S3, hanem ha napi 1 millióan meg fogják nézni az oldalad, akkor hó végén 3 dodót (lusta voltam megnézni a pontos árat, de valami ilyesmi nagyságrend) ki kell fizetned érte. Persze megnézném, hogy melyik az a magyar hoszting cég, ahol örülnének annak, ha az ingyenes / létező legolcsóbb tárhelyükön hosztingolt cuccot napi 1 millióan megnéznék
Én kérek elnézést!
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani,hogy a párizsi körúton milyen internetszolgáltatók elérhetőek?
Vagy egyáltalán melyikkel szabad foglalkozni,mik a tapasztalatok?
Köszi! -
azbest
félisten
válasz martonx #68763 üzenetére
úgy-úgy. Nincs az a népszerűség, amit ne tudnának kiszolgálni. Viszont ha valaki ide tölti fel a fél gigás házivideóját, amit 1 millióan megnéznek (azaz 500 tera forgalmat generál), akkor lesz egy 32 ezer dolláros számlája
Ha viszont valami egyszerű html tartalom és 100GB forgalma lenne, akkor 8 dolcsi kifutja. De 1GB forgalom 39 centből megvan, ha a keresőbot is csak tévedéből találja meg.
Calculator [link]. Bár elvileg lehet beállítani költségre riasztást, sőt talán még limitet is, de kb naponta összegzik azt.[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
-
bb0t
senior tag
Feltörték a régi sulim honlapját.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
tisn
addikt
Tulajdoni lapot kérd le, az legyen az első ha komolyan érdekel.
-
Rick4
félisten
válasz Vesztor87 #68759 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy panel progi, vagy panel proli.
Darkbyte: Ahol mehet a kp, ott azt írnak a papírra, amit akarnak, de legalábbis 2-3 M el tud csúszni. Ahol hiteles, ott meg nagyjából minden látható....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vesztor87
senior tag
Sokaknál észrevettem hogy amikor megtudja hogy panelt vettünk akkor fintorog hogy jajj, panel, az nem jó... aztán ezeknek az embereknek egy része vett egy panelt azóta, vagy albérletezik azóta is
Jó, Nálad nem ez van, de azt hittem megint jön ez a panel=fos lenézés/cikizés. Akk ennyi -
Rick4
félisten
-
HaZse
őstag
Nekem sajnos dinamikus IP-ve rendelkező Invitel előfizetésem van. A saját szerveremen lévő e-mail kliens és weboldalamat szeretném elérni a regisztrált domain nevemmel.
Ezt hogyan lehet kivitelezni?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
-
HaZse
őstag
válasz quailstorm #68781 üzenetére
Ez megy. Ezzel nincs is problémám. De viszont van egy nemmondommeg.xzy domain nevem. Na ezt a kettőt hogyan tudom én összehozni?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
azbest
félisten
-
-
őstag
Hali!
Jól dolgozó karosszérialakatost ismer itt valaki? Olyan érdekel csak, akivel van jó tapasztalat. Fehér Lajost én igen, velük van már jó tapasztalatom, de csak nagyon sokára tudnák elvállalni a kocsimat. Kis parkolási sérülésről van szó. Jöhet akár privátban is.
Köszi!
-
vizslakutya
senior tag
válasz johnny82 #68789 üzenetére
Próbáld itt meg Nagyon jól dolgozó,korrekt mester,a vállalási időt sajnos nem tudom garantálni.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
-
-
Vesztor87
senior tag
Ha valakit érdekelhet, van egy eladó Lumia 520-as (T-s), két gombja hiányzik (szilikon tokban volt hordva és az erősebb nyomkodást nem bírta). Amúgy működik. Alkatrésznek jó lehet
-
veterán
válasz Luighi #68792 üzenetére
Én úgy tudom, hogy könyvelésileg eus beszerzésnél bekerul befizetett es visszaigényeleltkent is az áfa így lesz nullás. Az áfát csak akkor kell megfizetni ha eladod... Persze, ha mindig csak veszel és hivatalosan nem adod el akkor vagy a raktárad, vagy az eszközeid száma gyarapszik.. Ami ellenőrzéskor tuti kiderül....
-
őstag
válasz vizslakutya #68790 üzenetére
+(#68791) HaZse
Köszi!
-
Gergello
addikt
válasz Luighi #68792 üzenetére
Nem tudok ilyenről, de nem vagyok túl járatos, pedig mindenhez is érteni kell.
Nagyon sok olyanról hallani, hogy elment a vállalkozása valakinek, mert megvezette akönyvelő.
Egy-egy áfa nyilvántartást, mérleget érdemes lehet végignézni, mégha úgy kell rákeresni, hogy mit is jelent egy-egy sor. -
Rick4
félisten
Eladó lett 2 db 16GB-os és egy 2GB-os microsd kártya, a 16-osok SDHC-k. Kingston gyártmányok, saját eszközeimben használtam őket, kb egy évesek lehetnek, hibátlanok, hw2test progival leellenőrizve, az érintkezők gyógyszertári alkohollal takarítva, hibátlanok, csak nagyobbra lettek cserélve. A dobozuk is megvan, SD átalakító benne. Érdekel ez valakit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #68799 üzenetére
Akit érdekel, az majd érdeklődik, ajánlatot tesz. Ez nem hirdetés, felhívás, csak szimpla piackutatás. Máshonnan ide küldetni ilyet %-os arányban jelentős tétel, nekem máshova küldeni szintén az, így kézenfekvő, hogy helyben lenne jó nyélbe ütni az adásvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest