Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #68413 üzenetére
muszerolajat hasznalok, szerintem barkacsaruhazban vettem tiz eve
meg bizonyos esetekben csapagyzsirt, azt meg a csapagyboltban -
nagyúr
válasz macilaci78 #68413 üzenetére
Lehet olyan WD40-et kapni, amiben teflon van. Az elég jó ilyenekre is.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Lacielvtárs
nagyúr
De ja vu-m van
Nalad tovább bírta a win10 mint nálam
Ilyen es ehhez hasonló apróságok miatt ejtettem en is a Microsoft szerinti szuper op rendszert
Azóta is win 7em van, es marad is"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #68419 üzenetére
A dizájn még csak hagyján, gyors is volt, kevés erőforrást is használt, de a microsoft fiókos belépés, és a hálózati mappából pl az asztalra nem másolható dolgok (amit rendszergazda fiókkal sem enged, a mappák jogosultságának beállítása után sem enged) nálam nem előre viszik a dolgokat. Biztos van rá megoldás, de hogy én még ennek a saját tudásomon felül is utánaolvasgassak....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lacielvtárs
nagyúr
Bizony, maximálisan egyet értek veled. A design valóban szép csilli villi meg minden, de nem valami kézen fekvő felhasználó barát...
Az a baj ezekkel akik ezeket fejlesztik hogy magukból indulnak ki. Ami nekik természetes az egy 'átlag' felhasználónak nem az...
Engem az zavart hogy ott voltak a szép csempek amik az istennek nem akartak frissülni maguktól, pedig beallitottam mindent. Akkor frissultek ha megnyitottam az alkalmazast. Ha ez nem megy akkor meg minek. Win7 nem tud ilyet, viszont annak minden csinnyat binnyat ismerem, igy vissza tértem ra es marad is amíg csak lehet"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
HaZse
őstag
Nem kell MS belépés. Telepítés előtt a hálózati kábelt kihúzod, majd mikor a fiókot létrehozza, akkor helyi fiókot fog csinálni. Majd miután bejött a felület, visszadugod a kábelt. Nem bonyolult.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
lugosi
MODERÁTOR
Nekem ez se kellett. Igaz én upgrade-et csináltam 7-ről. Belépésnél ugyanúgy beléptem, mint korábban. Még az ujjlenyomat-olvasó is működött. Mikor elkezdtem használni, akkor javasolta, hogy mi lenne, ha innentől fogva az MS fiókkal lépnénk be, én erre arra kattintottam, hogy mi lenne ha nem, és onnantól annyi "gond" volt csak, hogy ha akartam valami MS szolgáltatást használni (pl onedrive) akkor abba első alkalommal külön be kellett jelentkezni és kész.
Amúgy nálam is működik a w10, kb. 2 hete tettem fel, sebességben tetszik, egyelőre nincs vele gond. -
CSorBA
őstag
Ez tök érdekes. Nekem egyáltalán nem csinálja, Synology nas megosztások vannak meghajtónak felcsatolva és nagyon kényelmes. Belépéskor már mind fel van csatlakoztatva automatikusan és simán másolok bármit az asztalra. Illetve a win10-et én is helyi fiókkal használom, jelszó nélkül.
-
Rick4
félisten
válasz CSorBA #68426 üzenetére
Nekem is ugyanígy két mappa van felcsatolva, és akárhogy szerettem volna, nem engedte se az asztalra, se a c meghajtóra (C mind a 120GB, mert csak egy SSD van a gépben) Még írta is, hogy nem található a felcsatolt mappa. Holott ott volt. Még a gépnevet is megváltoztattam, 1 db user volt rendszergazdai jogosultsággal.
Win7- Win8.1-en minden működik különösebb hegesztés nélkül ahogy kell..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
CSorBA
őstag
Elhiszem, csak nem értem miért más Ha már ennél tartunk a munkahelyemen is lehetett kérni gépeket win 10-el. Na ott a csapatban ahány win 10 annyi probléma van velük. Valakinek a start menü nem megy, van akinek random fagy, van akinek a lock screen hátterét nem változtatja meg, ilyesmik. Viszont itthon és apumnál meg eddig semmi probléma nem volt. Amúgy ha felrakod a win 10-et utána van egy viszonylag nagy updatje, kb újratelepíti. [link]
-
Rick4
félisten
válasz CSorBA #68428 üzenetére
Akkor nem lepődöm meg, kb behatárolhatatlan a hiba, mert sosem jelentkezik ugyanúgy.. Fent volt, 2 nap után leszedtem, kissé másabb a frissítés, mint a win7-nél, de telepített bőven ezt- azt, fogyott a hely rendesen.
Már mindegy, én dolgozni akarok a gépen, nem álligatni, meg hibákat keresni. A win7 most szépen felpakolt minden frissítést, nem is talál újat, és 3Gb alatt van a memóriahasználat, 9-10%-on a cpu használat, maradt tartalék, minden megy. Ennyi pont elég is.
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #68432 üzenetére
Feltettem már egy ideje egy gwx control panel nevű csodát, az elvileg minden ilyen vackot tilt.
-
félisten
-
Gergello
addikt
Nagyon király ez a füst, szépen hozza a szél befelé. Biztos, hogy még a mérgező érték alatt van , de nem lehet tőle megmaradni odakint. Nem tudom, hogy elaludt vagy hogy áll, de az nagyon gáz így. Szórjanak rá homokot...
-
félisten
-
Gergello
addikt
válasz Lacielvtárs #68440 üzenetére
Délelőtt bejön az áru, szerintem délben be is zárunk... Én elhiszem, hogy a tűzoltók mindent megtesznek.
Lehet nem kellene engedni, hogy a városon belül legyen szeméttelep.
Lehet nem is egy csikktől gyulladt ki. -
Rick4
félisten
válasz martonx #68435 üzenetére
Lehet, viszont az oprendszerrel amúgyis jellemző, hogy ezt a kapcsolót egyszerűen nem találtam meg. Az meg nem opció, hogy mindent a google segítségével keresek ki, ha egy rendszer ilyen, akkor nem felhasználóbarát.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Gergello #68442 üzenetére
igen, igazad van, szerintem az nem szándékos szemét telep, csak az évek alatt gyűlt össze
majd lehet nem sokára olvashatjuk a cikket hogy rekord büntetést szabnak ki a hatóságok...
bár ettől még iszonyat büdös van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #68446 üzenetére
Az egy hulladékhasznosítással foglalkozó cég telephelye. Gondolom minden engedélyük megvan az ilyesmire. [link]
-
-
Gergello
addikt
válasz Lacielvtárs #68446 üzenetére
Ahogy Rick is írta, úgy van.
Én csak arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy ki kellene adni erre az engedélyt városhatáron belül. -
martonx
veterán
Nem akarom védeni a windows 10-et, de miben más ezt megcsinálni win10 alatt, mint win7 alatt? [http://www.digitalcitizen.life/log-automatically-windows-7-without-typing-your-password]
Még a start menü is ugyanott van, a parancs is ugyanaz. Ha win7 alatt meg tudod csinálni, akkor win8, win10 alatt is. Nem mondom csomó dologba bele lehet kötni a win10-be, de ez pont nem olyan, mert pont nem lett rosszabb. Mondjuk sokkal jobb lehetett volna, ha nem rejtegetnék évek óta ezt az alap beállítási lehetőséget a fasz MS-nél. Hiszem, hogy a userek jelentős része ezzel a paranccsal indítja a windows beállítását, ennek ellenére tökre el van dugva.Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest