Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Na ez egy remek ajánlat, emellett elveszíti létjogosultságát a 12T azt gondolom sok-sok 10 ezerrel dràgább pènzért.
Már csak a támogatás a kérdéses, vajon meddig, vagy kap-e android főverziót. Nekem az a zöldes àrnyalat is bejön.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
janeszgol
félisten
Szerintem mehetett volna rá az ajánlott is.
-
klaya86
senior tag
160ert szerintem ez egy hibátlan telefon. Aki nem egy fotó mániás, hanem egyszerű user, annak ez tökéletes telefon. Jó kijelző, jó hardver, frankó üzemidő és töltési sebesség. Ha most kellene telefon, biztosan ezt választanám. 160 nagyon nagyon baráti ezért a telefonért, főleg, hogy dobják ki az új középkategóriás cuccokat snapdragon 695,778-al 200-250ert. Szerintem egy ajánlott plecsnit is megérdemelne.
-
kapal
tag
410 € a Pixel 6a. Ennek fényében biztos, hogy nem a Poco-t választanám. Akinek nincs 6a-hoz hozzáférése, annak viszont reális opció ez az F4. Azért majd hallgassuk meg a használók véleményeit is.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó cucc, F3-asom volt, igaz én szerencsésen ennyiért csíptem meg egy F4 GT-t.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
ghiottone
nagyúr
Az a kisebb méret miatt más kategória azért. + a dual sim csak esimmel megy és a VoLte is csak Telekomnál van, 5G meg Magyarországon Pixelek esetében nem támogatott. Jó a Pixel, de vannak hiányosságai is és normális garival 183 alzan.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
persil
nagyúr
Az az erdekes ilyenkor, hogy - csak mondom egy hulyeseget - 10%-kal kevesebbet/gyengebbet kap az ember 200-300%-kal olcsobban. 🤷
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Alarikman
senior tag
Az Omnivision ennyire feltört, mint a talajvíz? Nahát. Az 1/2-es szenzor nem kiemelkedő, inkább az optikai stabi segíthet a képeken. Szerintem nem támogatott a Google kamera portok által az omnivison. Vagy ez is változott?
Amúgy ez egy nagyon jó vétel. Simán ajánlott. Főleg idővel. A Poco már egy ideje a best buy a Xiaomi márkákból... -
Alarikman
senior tag
válasz dilajoska1 #12 üzenetére
Akkor ez jó hír. Köszi. A snapdragon jobban számít mint a szenzor?
-
Kamikaze75
tag
Már lassan csoda hogy ennyiért lehet kapni egy jó mobilt ,na és persze nem rosszabb 4x esen mint egy alap szifon 600-ért 😁
Pardon az öko szisztéma és a hosszú támogatás....megfizethetetlen,minden másra ott a MasterCard....[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
A Pro verzió a Redmi K50 Pro - ból lehetett volna nagy durranás, de aztán rájöttek, hogy az otthon is el fog fogyni. Még a K50 is túl jó lett volna F4 - nek, maradt a K40S.
-
koshmar
addikt
Egy 5000-es akksi beleférhetett volna..
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
roli543
őstag
Az alap szifon a SE ami 240 ezer ft, 13 es a mini 400 alatt… de jó volt ide kommentelni nemde?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
winss
tag
F4 GT az csak hardveresen meg töltési sebességben tér el? ha motoros szelfikamera lenne benne tuti meg is rendelném egyből.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Adikosa
tag
Ez a virtuális közelségérzékelő hogyan működik a zsebmód esetén, tehát mekkora az esélye, hogy a zsebben bekapcsolódik a kijelző és elnyomódik valami?
-
himpike
aktív tag
Az a virtuális közelségérzékelő garantálja hogy a környékére se megyek ennek a készüléknek(Poco x3 Pro-m van jelenleg). Mennyit spórolnak vajon ezzel, 2 dollárt?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #27 üzenetére
Ha Te mondod, én mindent elhiszek, vevő vagyok érvekre és állításokra is.
Legyen úgy! Igaz úgy tűnik ez is működik, de igen, cseréljék ki normális szenzorra! Úgy van!
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Én elhiszem, hogy műxik. Nincs is azzal baj. Csak nem lenne egyszerűbb egy jól működő szenzort bele rakni és akkor nem kéne szoftveresen kozmetikázni? Kérdezzék meg akármelyik gyártót, hogy ők hol veszik? Hátha elárulják... Vagy lehet, náluk ez már fícsör? Tán még le is védették, nehogy más gyártók megirigyeljék tőlük a szar szenzort...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #29 üzenetére
De. Pontosan, ahogy írod.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Valaki a szerkesztőségben nagyon nem tud számolni. Nincs, nem is volt soha Pocom, de amikor 40.000- 50.0000 ft-tal drágább (+20-30%) telókkal hasonlítja össze, és emiatt ez nem ajánlott...
Ezen az áron igen is annak kellene lennie."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Blizzardking
őstag
Vajon lesz rá crdroid mint az F3-ra? Annak nagyon jót tett hogy annyi minden volt rá.
Graphics a GT mediatekes nem? Arra tudnak fejleszteni az indiánok? Ez a vas egy crdroiddal vagy egy aicp-el különösen ajánlott szvsz.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Blizzardking #32 üzenetére
F4 GT Snap8 Gen1.
X4 GT MediaTek
-
Blizzardking
őstag
Köszi. Így hogy örexem, a jack csati és a sot fontosabb má' nekem mint a lóerők. Az X4 Pro-t sikeresen elqrták, mediatek nem pálya mert rühellem a miuit, F4-ben nincs dzsekk...
Szerintem X4 pro lesz ebből. Mázlim hogy a kamerát olyan szinten les... hogy a kameratesztes részt át szoktam ugrani. Meg hát úgyse Gcam-mal tesztelik, szóval skip.
🖐️"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Alarikman
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
zsola400
aktív tag
válasz Blizzardking #32 üzenetére
Crdroid unofficial A13 már van rá meg millió más is, PixelExperience, Evolutionx, DerpFest official stb...
-
Cs.Petya
csendes újonc
teljesen jo deal lett, teljesitmeny eleg mindenre amire egy telot hasznalsz, kamerak vallalhatoak, kijelzo is szep, design se rossz, szoval eleg jora sikeredett
-
-
Dare2Live
félisten
usbvel háttérként felismeri valakinek?
felismeri, kiválasztom, hogy file transfer, device managerben ott a poco f4 de felkiáltójellel és
"
The drivers for this device are not installed. (Code 28)
There are no compatible drivers for this device.
To find a driver for this device, click Update Driver."
háttértárként nem jelenik meg.USB debugot belöttem, akkor átvált device managerben Poco f4 MTPre de uez.
ami drivert találtam hozzá avval se akar menni, de netről blindra ilyeneket nem szivesen rakok fel.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- 30 éves lett a PlayStation
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest