Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! NAS tárhely bővitésén (cseréjén) gondolkozok, hogy lehetne egyszerűen klónozni a régi HDD anyagát az új HDD-re?
Előre is köszi a segitséget! -
Des1gnR
őstag
válasz Des1gnR #53854 üzenetére
Kimaradt, hogy fel akartam csatolni távoli gépről hálózati meghajtónak, de ahhoz nem elég az 5000-es port. Így már működik
Itt találtam meg a portok listáját: [link]
A hibaüzenet nem oldódott meg, de innentől nem is érdekelv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Erre van esetleg valami ötletetek?Előre is köszönöm.
-
biker
nagyúr
szuper, most már minden kilőve, most épp nem teker egy lemez se, meg se rezzennek a fejek a hdd-ben. a LAN led ütemesen villog, bejelentkezni a nasra nem lehetséges. időtúllépéssel elszáll
utolsó életjel 01:35 mikor a mac backup jelezte, hogy nem lehet menteni a nas-ra, mert "az eszköz nem támogatja a szükséges protokolt"
Bullshit.file szolgáltatás megy, fel tudom csatolni a meghajtókat, de a frontend nem tölt be, sem a kamerák
update: az e megy, csak a gyökérben lévő mappákat listázta ki, az almappákba már csak teker teker a finder[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Borisz76
veterán
Találtam egy ilyet :
És ha minden kötél szakad és javítani kell a NAS-t akkor őket ajánlom :
[Nas-Szerviz.hu] Tapasztalatból tudom - sajnos...- , hogy ügyesek !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Semmi extra. Nasról lemented az adatokat a PC-re, külső lemezre, valamire. Nasban kicseréled a lemezt az új 3Tb-s modellre. Telepíted a DSM-t. Beállítod, megosztásokat létre hozod. Ha minden kész az adatokat visszamásolod.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Alex91
félisten
válasz Borisz76 #53868 üzenetére
Ha nincs eleg tarhelye, akkor hasznalhatja a 3 TB-osat is, de akkor idoben tart tovabb, mert lement 3 tb-re, aztan arrol a kiszedett 1 tb-re visszairja, aztan betesz 3 tb a nas-ba, es arra az 1 tb-rol felirja az adatokat...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
momoxp
tag
Ha blokklistába beírok ipket akkor minden portra blokkolja az IP-t? Nem kell külön még tűzfalba is?
-
Elemental
addikt
Srácok, valakinek sikerül távolról elérni a nast ezzel a módszerrel?
\\tecimed.synology.me@SSL@port\DavWWWRoot
Biztos jól írtam mindent, de nem megy. win10 legfrissebb, az Intéző címsorába írom. Vagy nem oda kell? Lets encrypt tanúsítvány van a webdavnak. A port helyére gondolom a https webdav port kerül. -
Elemental
addikt
válasz gyugyo79 #53873 üzenetére
Webdavon távolról más módszerrel elérem. Telefon filekezelőjével, plusz ezen keresztül szinkronizál másik alkalmazás, és netdrive-val is elérem. Tehát a webdav elérhető. Csak ezzel a módszerrel nem tudom összehozni.
Te hogyan csináltad? Hálózati meghajtó csatlakoztatása? -
-
gyugyo79
addikt
válasz Elemental #53874 üzenetére
Direkt úgy ahogy te is írtad " Intéző címsorába írom" + direkt kimásoltam amit írtál tehát a \\tecimed.synology.me@SSL@port\DavWWWRoot és csak a változókat átírtam (tecimed+port) mert ránézésre is jó volt de mint írtam nálam működött is. A cégtől teszteltem az otthoni NAS-al.
-
Elemental
addikt
Köszi, srácok!
Biztos nálam van a gond, de nem jövök rá, mi. Letiltottam a tűzfalat, védelmet mindent, de erről a gépről nem megy.
Megnéztem, a tiltólistán sincs ez az ip, a webes felületet elérem. -
spider23
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy ha a jelenlegi nast eladnám ami egy 213j és kivenném a merevlemezt belőle akkor mi a teendőm hogy az új nasban ugyan úgy működjön tovább?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Milyen hálózati megosztást/protokolt kéne belőnöm egy adott mappára a NAS-on, hogy egy távoli gépen kodit tudjak beállítani?
Magyarán azt szeretném elérni, hogy a kollégám okostévéjén menjen a kodi az én filmes mappám tartalmával.
Köszi!
T -
blakey
titán
válasz tomi5244 #53880 üzenetére
Plex vagy Emby szerverrel ezt egyszerűen meg lehet oldani.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Egy DS918+ Nas-t használok, jelenleg még a gyári, 4 Gb kapacitású RAM-al.
Szeretném bővíteni plusz 4 Gb-al.
Milyet kellene beleraknom? Mindenképp Synology Ram kell bele?
Vagy vegyem ki és rakjak bele egy 8 Gb-os modult?
Abból milyen márkát típust javasolnátok amennyiben ez az opció is megfelelő?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Ha új típusra váltok, akkor másolgatnom kell a tartalmaim vagy másik NAS-ban is el fog indulni a DSM-em?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
-
Boss81
senior tag
Szerintetek ez a memória jó árban van ? Elvileg ha jól néztem egyezik.
-
blakey
titán
válasz Boss81 #53888 üzenetére
Ezt olvastad? [link]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Boss81 #53890 üzenetére
Amit linkeltem, olvastad? :) Konkrétan milyen RAM-t tettem a 218+-ba. Többet bír de amit te vennél az szerintem nem olyan, mint amilyen kéne bele.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Boss81 #53892 üzenetére
A gyári 1866MHz-es, érdemes a gyárival azonos paraméterekkel rendelkezőt használni még akkor is ha a gyárit is lecseréled.
-
blakey
titán
válasz Boss81 #53896 üzenetére
900 Ft-al többért van a gyárival megegyező paraméterű RAM, nem kérdés, hogy azt venném.
A kérdésedre a választ nem tudom, pontosabban nem foglalkoztam a témával, főleg, hogy kisebb frekvenciával rendelkezik, ha több az nem akkora gond, hiszen annyit használ amennyit a rendszer megkövetel, de ha kisebb akkor nem tudom mi van.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Boss81
senior tag
válasz blakey #53897 üzenetére
Közben beszéltem egy informatikus ismerősömmel , azt mondta ha a két modul frekvenciája megegyezik elvileg nem lehet gond.
Nyilván nem a 600 ft többleten gondolkodom, nem az fog számítani .
Egyedül a cikkben leírtak miatt estem gondolkodóba.
Amúgy én is néztem azt a modult amit azt amit a linkben írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest