Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Aki itt már előfizetett korábban az 1900Ft-os csomagra, neki a második havidíj is ennyi lett?
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
Neil Watts #2840 üzenetére
Miért ne lehetne?
-
kano
nagyúr
válasz
Neil Watts #2781 üzenetére
Igen. A felületen látszik a 4 eszköz a profilban. Ha eléred a négyet, akkor az ötödik esetén már a legrégebbi helyett regisztrálja az újat.
-
kano
nagyúr
válasz
Steveboy0624 #2670 üzenetére
Nem csak ott.... Mindenki szűkíti sajnos.
-
kano
nagyúr
válasz
enginev3.0 #2650 üzenetére
Szerintem az app frissítésük a hibás.
-
kano
nagyúr
Spíler1 FA Cup. Van studio elemzés a félidőben.
-
kano
nagyúr
-
-
kano
nagyúr
Spanyol liga Spíler 2, meccs szünetében csak reklám van, nincs stúdió. De végig nézhető...
Nézem még a meccsek szüneteit. -
kano
nagyúr
válasz
szaboi6512 #2215 üzenetére
Bármikor néztem soha sem volt tiltva.
Többiek? Néztük többször a Premier League meccseket, de nem emlékszem ilyenre. -
kano
nagyúr
válasz
boborján2 #2213 üzenetére
Nem érzed a különbséget az között, hogy kapsz valamiért 1 hónap ingyen hozzáférést és az között, hogy ezt 12x teszed meg? De mindegy, lapozzunk.
Svájc vs Hu - Hozzáállással nagyobb sokat lehetne javítani ezen a pöcegödrön.
1 Figyelembe venni a másik ember is.
2 Nem lopni.Ez már nagyon sokat segítene. De tudom, ez még kb 200 év mire innen eljutunk a ruszkik szoknyája alól...
Egyébként én ott nem találkoztam kuponnal. Senki sem szorul rá a kuponra. B@romi drága minden, de annak is megvan a miértje...
Mindegy hagyjuk abba! Menjen a Sweet!! -
kano
nagyúr
válasz
boborján2 #2204 üzenetére
Nem savanyú, igazából mert én is tudnék ezzel játszani, csak nem érzem ezt európai hozzáállásnak (ahová én tartozni szeretnék). Ha 20 éves, csóró egyetemista lennék, akkor ok, de egyéb esetben annyira tré hozzáállás. Te ezt nem érzed, hogy pl Svájcban ez megvetendő viselkedés lenne? És ezen hozzáállás miatt nézik le a magyarokat (teljesen jogosan) és tartják egy ....(kisebbségi) népnek teljesen jogosan.
A hozzáállás balkáni a dologhoz. És ez nem csak ebben, hanem az élet nagyon sok területén látszik itthon. Sajnos ennek következtében én nem is várok javulást semmilyen területen (gazdaság, morál, állapotok, stb.).
Ez nagyon nem jó érzés... És tényleg nem savanyú semmi, mert ha akarok akkor én sem fizetek elő, de akkor nem is nézem.
De szerintem hagyjuk ezt, mert ez nagyon messzire visz és nem itt szeretnék belemenni egy társadalom analízisbe. -
kano
nagyúr
válasz
Santi22 #2205 üzenetére
Írjunk itt, a többiek legalább meg tudnak erősíteni vagy cáfolni.
- Ugye ez nem analóg tv tehát itt mások is a problémák.
- Nem kell várni, hogy mindig, minden csatorna 1080p-ben, 30Mb sávszéllel menjen, mert ezt jelenleg egyik itthoni szolgáltató sem teljesíti.
- Ezért az árért szerintem teljesen nézhető alternatíva (pláne nekem egy albiban, ahol nem akarok vodát köttetni, mert nem tudom meddig leszünk itt). Esetleg ha még valakivel meg is tudod osztani (mint én) a költségeket, akkor szerintem már kifejezetten olcsó.
- Én is gyakorlatilag csak sporteseményeket nézek (kis soccer, több NFL és NCAA, illetve darts és F1).
- M4 van és nincs vele gondom, Arena4 és Match4 is rendben (Max4 nincs, amin ment a darts European Tour), de Sport TV-k is vannak illetve Eurosportok is.
Nekem nincs bajom velük. Leszámítva a visszanézhetőséget.
Ezért az árért szerintem nincs jobb jelenleg és ezt tudja a sweet is, úgyhogy a nagyobb fejlesztések lassan haladnak, ha lesznek esetleg.
- TV2 csoport csatornáin néha megy 1-2 ezer éves film, vagy rajzfilm amit jó lenne megnézni, de ilyenkor jön a manyek és mondja, hogy ezt most a gonosz nem engedi. Igazából a havi 1200 Ft-ért elnézem neki. Ebben annyira nem izgat. Úgy sem nézem a propaganda csatornákat (sőt az RTL-t is nagyobb ritkán), úgyhogy felőlem... -
kano
nagyúr
OneTV appban is egyre kevesebb a visszanézési lehetőség. Már ott sincs AXN visszanézés.
Sweet-en is már egyre kevesebb csatornán.
-
kano
nagyúr
válasz
boborján2 #2165 üzenetére
Nekünk van otthoni Voda szolgáltatásunk (Telekom üvegszálas) tv+net. Otthoni szolgáltatásnál a box egy sz@r a távirányítóról nem is beszélve. Szóval vannak hátrányai annak is. App: Ezzel 1 baj van, hogy csak mobil eszközön használható. TV-n most (mióta ONE van) nem. És előtte is csak Kodi-n keresztül működött.
Sweet albiban van, arra tökéletes. -
kano
nagyúr
Van visszanézhető csatorna rengeteg... Igen! Csakhogy az az általuk playlist -es lejátszással generált új csatornák hada. Amin megy 5 műsor végtelen ismétlésre téve.
Félreértés ne essék, sajnos oda jutottunk, hogy ilyen áron még mindig nincs jobb. Tehát két lehetőség van: kell vagy nem. -
kano
nagyúr
válasz
Dave1984 #2151 üzenetére
Érdekes ez a dolog. A szolgáltatók hogy kötik ezeket a szerződéseket vajon? A jogtulajdonos egyszer csak bejelenti, hogy "Na, Gézukáim holnaptól nincs felvételi lehetőség! Ugyan eddig volt, de holnaptól én meggondoltam magam!" - És hangsúlyozom, hogy ez nem egyenlő az itt említett "macskás" korlátozással, hanem az eddig meglévő visszanézhetőséget/felvehetőséget korlátozó dolog. Erről nem kellene a jogtulajdonosok értesítenie a szolgáltatókat? A szolgáltatóknak pedig ezt nem kellene közzé tenni valahol?
-
kano
nagyúr
November 13 óta nem visszanézhetőek az AXN műsorai (illetve a Televíziós vásárlás továbbra is).
Érdekes, hogy pl vodánál továbbra is visszanézhető.
Nem lesz ez így jó. Egyre csak szűkül a szolgáltatás. Vajon hiba lehet vagy üzleti döntés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- PlayStation 5, PS5 Disc Edition CFI-1116A FW 4.03/4.50 új és bontatlan
- Eladó WD Blue SA510 2.5 SSD - 2 nap 8 óra működési idő!
- Microsoft Surface Book 3 (15", i7 10. gen., 32GB RAM, 512GB SSD) eladó
- WD 3TB 3.5"-os purple merevlemez WD10Purz 100/100 szinte új Féláron!
- Nintendo Switch játékok és kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest