-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bati0501
őstag
válasz csabulaxi #71908 üzenetére
Kb. ugyan azt gondolom,mint Ereshkigal is,de egy dologról nem esett még szó: valószínűleg a Seiko "fényei" ezerszer jobbak,mint az Orient-é.
Ezért az egy dolog miatt több,mint a dupláját kifizetni nem hiszem,h érdemes lenni,de ha vkinek a Seiko jobban tetszik és még a kerete is meg van rá... -
attisx
addikt
válasz csabulaxi #71904 üzenetére
Belátom, elhamarkodottam, meggondolatlanul ítélkeztem. Valószínűleg az enyém is hasonlóan nézne ki megmakrózva, a csatja biztosan, hisz balkezes vagyok...
Nos, igen az az Orient tényleg lelakott...
Szerk.: Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-
attisx
addikt
válasz csabulaxi #71886 üzenetére
Nem tudom milyen felbontáson nézted végig a videót. Illetve a lelakottság fogalmát is értelmezhetjük eltérően. Én mindenesetre 720p-s felbontáson egy gusztustalanul összekarcolt, ütött-vágott tokot és szíjat látok. Mintha a gazdája az egész nyarat betonkeverő mellett töltötte volna.
És félreértés ne essék, nem a Steinhart minőségét kritizálom (már csak azért sem, mert nagy valószínűséggel életem első automatája tőlük fog származni), hanem az óra tulajdonosát...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #70688 üzenetére
Igaz, hogy senkit sem érdekelt a dolog, talán mert nem apple termék, de azért csak elárulom a megfejtést.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
-
-
Ereshkigal
őstag
válasz csabulaxi #69865 üzenetére
Nem a kinézete miatt kérdeztem. Én azt vettem észre, hogy a többség nagyon kritikus a vízállósággal szemben, miközben még a búváróráját se meri vízbe vinni. Vagy éppen merné, de fölöslegesnek tartja ilyen helyre vinni, tehát megint ott vagyunk, hogy jó a sok ATM, de legfeljebb esővel és kézmosással találkozik.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz csabulaxi #69723 üzenetére
Sajna, nem én voltam, de teperek!
A Glycine poénra én is emlékszem, de nekem mindezek ellenére bejön, pláne azért, mert szűkebb és tágabb környezetember még senkin nem láttam...
Szépek a linkelt modellek, bármelyiket bevállalnám.
Az általam kinézett egy spanyol eladótól lenne, de még vacakolok vele egy darabig. Ne ismerem a sporit, nem üzleteltem még spanyol eladóval, nem tudom, hogy milyen a spanyol posta, stb. Jobb lenne, ha találnék egy német, svájci, vagy osztrák eladót."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz csabulaxi #69361 üzenetére
Ne is mond! Mióta van(nak) ÓRÁ(i)M én is figyelem mások csuklóját, és sokszor jut eszembe, amikor látok egy szebb darabot, hogy: Pont neki? Ilyen? Áááá! Biztos hamis!
Pedig, miért ne lehetne eredeti? Nem tom!Na persze az sem mindegy, hogy kinek a csuklóján virít! Ha egy tanáron látsz egy Rolex-et, vagy mondjuk a "Csányi" csuklóján?
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
csabulaxi
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz csabulaxi #68773 üzenetére
Neked külön hsz-ben válaszolok.
Azt hittem már utanaolvastál a valós történetnek. A Ray-t nem adom el, amit belinkeltem a vateran találtam es gondoltam jó lesz valakinek, de Zozzer888 leoltott
Ami Dzsanánál van azt Reverting ajánlotta az OLX-ről 13000 Ft-ért, és mivel többek közt ő az egyik olyan tag itt akit különösen komálok, megbíztam az ajanlataban es ket falat közt elutaltam a penzt a győri eladónak.
Nem bántam meg nagyon szép állapotban volt, tisztelem az orientet es mivel az óragyüjtésban semmi racionalitás nincs gondoltam ráköltök még néhány ezret amitől igazán 100%-os állapotban lesz. Hogy Dzsana szervizeli újabb plusz pont, még dob is az értékén.
Az meg hogy 2006-ban 26k volt újonnan ma lóf.szt sem ér mivel nem kapni már ezt a modellt csak használtan.A narancs árnyalatokat bőrben és cérnában keresem de eddig még nem akadtam ra. Bőr még csak csak de cérnát az istennek sem tudom felhajtani olyan vastagságban és minőségben amit megkovetel egy bőr. Piros dettó.
-
Dzsana
senior tag
válasz csabulaxi #68719 üzenetére
Helyesbítenék, nem csak velem kuplungolt össze, ha több emberrel is, mert ő is mindig mindenhez érteni akart, csak én mertem felvállalni, hogy megmondjam. Egyébként ő félreértette a feladatot, mert sokszor írt jó dolgokat is, csak azt kértük tőle, és itt szándékos a többesszám, mert nem csak én, hogy váltson csapásszámot, nem kell hozzászólási kényszerének lennie, és olyan dolgokra is írni valamit, amiben nem biztos, vagy nem ért hozzá. Emiatt sokáig azt hittem, hogy ronin néven jött vissza. De egyébként milyen érdekes, hogy ronin meg aischylos szinte egyszerre jelent meg itt... De ha jól értem, akkor a Seiko regisztrációja csak 3 napra lett kitiltva, ha ez így van, akkor tudna ide írni azon a regjén 3 nap múlva, várjuk szeretettel.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
entropy
tag
válasz csabulaxi #68473 üzenetére
Hát nem tudom... De amennyire beleéltem magam már egy hamilton khaki field auto titaniumba annyira lesújtó ez a mai nap miatta
-
Gabor970
addikt
válasz csabulaxi #67791 üzenetére
jó is az, ha valakinek a 8 órás napban csak kétszer félórát kell festeni, a többi a felkészülés a festésre kávézás és beszélgetés, netán olvasgatás mellett. Ha én lennék a gyártó, hasonlót próbálnék elhitetni az emberekkel, de bevallom én ezt nem veszem be.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
trassher
addikt
válasz csabulaxi #67127 üzenetére
Hol vetnek válykot? Csak azért kérdezem mert így még sosem hallottam.
Bati0501: benzin,2008-,nem több százezret futott,~2 misi
Ilyen autó nincs vagy ha van nem a hahun fog elkelni. Ezekkel a paraméterekkel keres az ország 80%-a autót. Az már tészta hogy ha kiszámolod akkor a fentiek alapján akkor évi 16666,6666667 Km/év jön ki. Ez a mese kategória. Egyetemistaként évente majdnem 30000Km-t autózok, akkor mennyit autózik az aki dolgozik? Másrészről az sem jó ha nem használják az autót mert nagy eséllyel nem is érdekli a tulajt az állapota.De hogy On is legyek, a retro seiko szürkében bármikor jöhetne.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #67167 üzenetére
Itt a válasz
Az utolsó sor a lényeg:
"fontos szerepet játszanak a beszállítóinkkal és gyártóinkkal kialakított bizalmon alapuló üzleti kapcsolatok."Egyértelmű, a bizalmuknak van ára és ez az ami felénk sokkal többe kerül, mint nyugatabbra.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz csabulaxi #67127 üzenetére
Szokatlan történet az biztos, kamatmentes részletre rolexet venni. Nekem is fennakadt a szemem tegnap dehat valaki lakásba fekteti a pénzét más meg rolexbe. Mondjuk egy lakást ritkában lopnak vagy veszít el az ember.
Deskdiver
Mi az a lakótelepi akcentus? Magyarban ez a szó mást jelent.[ Szerkesztve ]
-
-
Ra3
őstag
válasz csabulaxi #66718 üzenetére
igen, ez tényleg szívás, nekem egy 5-ös fekete Seiko-m van piros másodperc mutatóval, rakott políros indexekkel, nagyon ütős, én is egyből rákerestem erre, eddig valahogy elkerülte a figyelmem, pedig a femszíjas, made in japan verzió 60k alatt van.
A hónapnevekre a dátum beállításnál áll rá a percmutató, ez az öröknaptárhoz kell.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
condy
senior tag
válasz csabulaxi #66686 üzenetére
Köszönöm Grétsy tanár úr! És majd igyekszem!
A vámmal kapcsolatban, meg valóban megfeledkeztem erről az apróságról. Még nem rendeltem Svájcból, de mivel tényleg nem EU tagok, akkor biztos vámolják az onnan érkező árút!
Bocsánat! Meg voltam róla győződve, hogy velük is él a vámunió. Ezek szerint nem!Ez a Citizen hol is van pontosan???
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #65952 üzenetére
Americas cup felirat nélküli a tökéletes SMP számomra. rakott indexek, logok
fehér arany lünettabetétet azért el tudnám viselni, még ha nem is a kedvencem
(SMP non-ac)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
válasz csabulaxi #65082 üzenetére
Igen, karbonberakás van. A csavarok valódinak tűnnek ,de még nem tekertem ki őket. Lehet ,hogy a lünetta levételénél van funkciója?
(#65083) phranxinatra Van fémszíjas. [link]
(#65086) aischylos Nem igazán tudom. Egyik helyen zafírnak írták a másikon mineral-nak. Szerintem inkább ásványi. 11 óta még változatlanul mp pontos persze ez semmit nem jelent ha egy évre vetítjük le.
A radíós G-shock-om már 2mp pluszban van a tegnapi beállítás óta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!