Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
doglotthal
aktív tag
Aha! és minez mennyibe fog kerülni???
nincs vmi ingyenes megoldás? -
illusiON
őstag
hát 3dgamers.com-on vhogy leszedsz egy demo-t amin egy órát jácchacc, utána ha inditani akarod akkor azt irja hogyvedd meg! akkor rányomsz, megadsz egy bankszámlaszámot és unlockolod a demot! ennyi, ja és dobok majd egy mailt is!
-
doglotthal
aktív tag
csá! nekem is kéne ez a gém, honnan lehet leszedni, nem baj ha fizetős is!
-
illusiON
őstag
ezt figyled: a konfigom nforce2 alap, amd athlon xp 2500+, 1 giga ram és egy ati radceon 9800 és nálamis szaggat néha! szarul van a játék megirva, amugy ha jól megírták volna náladis menne normálon főleg minimummal! amugy ha meglácc egy versenyzőt, akkor egy csomót dudálj (h betü) és egy idő után bejön egy kép! ott meg kell mondani, hogy versenyezni akarsz, de ha mostn kezdted, akkor csak zöld ikonossal, zöldnél se mindegyikkel versenyezhecc! amugy az esti ygtorsulások a legjobbak! kb. 22 óra után szal éjfél körül van a térképen 2 ikon: egy célzászló, és eg y rajtzászló szerü zöld vmi! a zöld vmihez menny, és nyomj arra, hogy participate! akkor választhatsz pár ellenfél küzül, de nem mindfegyik szokott versenyezni!
-
followme
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye de hogy kell egyáltalán jáccani? Csak bolyongok a városban és semmi nem történik néha megjelenik egy-egy kocsi neve bal felső sarokban (az enyémen kívül),de nem tudom mit kell vele csinálni??
-
djsaabe
tag
hy
SEMMIKÉPPEN NEMKELL KORMÁNY CSAK HA TE AKAROD BE IS B*SZNA HA CSAK KORMÁNNYAL MENNE. a Videókártyád tényleg elég gagyi szar -
followme
aktív tag
Gef2 MX 200 miatt lehet??
Mer a többi config simán megvan hozzá!
Kell a gamehez kormány vagy billről is elirányítható?
[Szerkesztve] -
followme
aktív tag
Hy! Nekem is megvan a játék de a minimumom is iszonyat tép. Mi a gépigénye pontosan? Thnx
-
illusiON
őstag
emer vagy abiern? futómü? hogy? szóval csak baiernt vayg emert használjak? az ugy nem jó...
-
illusiON
őstag
kéne help megin:
bocsi, de nem igazán jövök rá, hogy miért leng az autó nagy sebességnél! ikor az oválpályán elindulok, akkor kicsit kell csak kanyarodni, és egy idő után kileng a kaszni és kipördül az eclipse-m! vastagabb gumi kell? vagy csak túl erős a turbó meg a shimitshibu lokk?? help!
-
illusiON
őstag
én abs-t is mindig 0-n hagyom, mert akkor jobban fékez... a turbó megoldódot
71 lbs re volt állítva...
-
illusiON
őstag
akko szarok bele... amugy kéne help: összeszereltem darabtól darabig egy duhen mocit, betettem turbót is de nem tölt! mi kell rá? turbószíj? vayg csak nem teccik neki a nitro rail? vagy nem szimpla fuel rail kell a turbo miatt?
-
illusiON
őstag
nos nekem nem jött le
vki tudja a 'technikáját'?
-
illusiON
őstag
aha, na mind1, akkor kipróbálom am it irtál
az viszont bug lehet, hogy a nitro adagolót a kocsi alá tette, és ha a helyére viszem a kurzort, akkor kiirja az n2o sistemet! nem értem, a kipufom alá teszi a nitrócsövet, de nem érzékeli, csak az eredeti helyén... hhhh
-
gery03
senior tag
-
illusiON
őstag
a tesztpályára kitesz, akkor fordulj meg és menny az ívpályán addig, amig az ív közepéig nem érsz, akkor ott le tudsz jobbra fordulni egy hosszú egyenesbe, na ott lesz egy sárga nyíl, ott álj meg, ki fog irni egy rövid szöveget, aztán már csak menned kell! NAH nekem is lenne még: hogy tudom a futómüvet szétszedni? mert leszedem a fékeket, de utána se a teló, se a rugó, se a tailing arm, se a mcpersonsut vayg mi nem jön le az evomról! heeeeeeelp!
[Szerkesztve] -
gery03
senior tag
Hú bazz kétszer ment el. Bocs.
[Szerkesztve] -
gery03
senior tag
Na egy kérdésa tőlem is.
Szal ti hol méritek a gyorsulást? Van egy adatlap, de nekem ott mindig csak egy vonalka van a gyorsulási adat helyén. Voltam a tesztpályán, de nem találtam semmit. -
illusiON
őstag
jah, én is igy gondolom, de még nem smerem a játékot... új kérdés: ti mennyire állítjátok kipörgésgátlót meg abst? tudjátok, a game options/asr abs??
-
illusiON
őstag
remélem is h. fel tud....... nahhaggyuk, az a lényeg, hogy siekrült egy motort kiicserélnem magamtól úgy, hogy kezdtem a blokkal, és mindent magamtól találtam ki! egy shimicsibu vayg mi szóval egy lancer evo 7 volt az áldozatom! amugy MC-vel sikerült 2.5 mp alatt felgyorsulnom 100ra, viszont 9.6 a legjobb időm 1/4-en csak
-
djsaabe
tag
hy
nekm is meglesz remélhetőleg ha egy ismerősöm innen a PH-ról felrakja a megadott helyre
UP -
illusiON
őstag
pfff majd ha kitisztult agyam akkor leirom de leestem egy gerenmdáról és fáj a fejem, szóval majd később... más: rájöttem, hogy kell bneállítani! fine tuning és rányomok cuccokra! mellesleg vki más is irjon már, bizti megvan másnak is!
-
illusiON
őstag
nem értem
nemtom hogy kell beállítani turbónyomást meg ezeket... na frdök madj még este jelkezek... csá amugy supr@ nincs MSN-ed?
-
Supr@
senior tag
Itt egy lista hogy miket vegyél és hogy állítsd be a kocsit:
duhen 2.2 block
duhen 2.2 crankshaft
duhen cranhshaft bearing bridge
duhen oilpan
duhen 2.2 connecting rods
duhen 2.0/2.2 pistons
ishima wr cylinder head
duhen dvc intake/exhaust camshaft
ishima wr superturismo cylinder head cover
duhen solar wind exhaust header
shimutshibu rc mwfcr22w12 turbocharger
shimutshibu rc hib535t4 intake manifold
sl tuners 4 channel methanol injection fuel rail sl tuners 4 channel ported N2O system
baiern devils 65Fi 3.6 flywheel
baiern kraftwerk 2.5 clutch
duhen 2.0cv transmission
duhen 2.0cv transmission rwd extension
beállítások:
duhen dvc exhaust camshaft: -14
duhen dvc intake camshaft: -13
sl tuners 4 channel n2o systwem: 359
sl tuners fuel rail: 16.00
a váltón. end ratio: 1.6xx-1.9xx ig, próbálkozz melyikkel a legjobb.
A turbót pedig húzd fullra, egészen 2.00 barig.
Sok sikert, remélem most már menni fog -
illusiON
őstag
28.22 az 1 mile, az 14 mile nemtom, viszont 5.6 v. mennyi alatt gyorsul 100ra DUHENNEL! PLS HELP A TURBÓÜGYBEEEEN!
11.99 volt 1.4 mile baiernnnel 'szolidan' home made uninggal és 4-6 alatt jött a száz!
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
most én is megmérem... na turbósegiccxség duhenre vagy másra?
-
illusiON
őstag
aha... turbóról vmi segíccség? mit kell még felszerelnem? és ugy átlagban mi a legjobb kocsi? mc? vayg superduty?
-
illusiON
őstag
ok thanx, na most: vettem duhenembe egy(fekete) turób, a szín most lényegtelen, de nem boostol! nem látom, hogy a boost felmenne! mi kell még hozzá? (mellesleg nálatok van füstje a nitronak? mert nálam csak enyhe sziszegése...)
-
illusiON
őstag
amikor este gyorsulok ugye? na akkor ez a retekegér nem irja ki mennyit mentem...de tippre 10 mp alatt lehet vhol
UUI: megpróbáltam megszámolni, hááát jó 78 mp körül volt, de inkább több egykét tizeddel, mint 8
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
miben? tesztkör? hát megnézem, de alig egy fél napja kezdtem el, szóval ne várj csodát
-
illusiON
őstag
én még csak a 2.1.6-nál tartok... többet nem is szándékozom feltenni, megy ezígy, ráadásul modelljeim (ujak, pls honda rsx) csak 2.1.6on megy! hamarosan felteszek pá képet!
-
illusiON
őstag
az szép! énm még nem
igen, az 1.6osig, az 1.8ast már vmiér nem raktam fel...
-
Supr@
senior tag
Egyszerű: Bővebben: linkÉn már mentem 500km/h-val is a baiernemmel. Patcheket felraktad?
-
illusiON
őstag
nekem a festés
meg a saját kocsi építése miatt teccik ! most gyorsultam le egy kupac csókát a duhenemmel! chetaelve (cska kipróbáltam, nem szokásom
) baierntépítettem, és virsligumik meg széles felni nélkül 200 fölött nem tudtam rendesen irányítani, mert kilengett a kaszni! mellesleg ha leírjátok hogyan, én szivesen belinkelgetek!
UI: addig is megcsinálok egy kép.tár.hu-s linket, ahova feldobálom a képeket!
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
csak a blokk legyen, benne a a hajtókar, a pistons, cranckshft, a cranckshaft bearing bridge és az oil-pan. Erre tedd rá a legelső pakkot. Linkelj majd képeket a kocsiaidról, én is rakok majd be.
Jó ötlet volt ezt nyitni, majd mindenki megoszthatja az időit, hogy milyen alkatrészeket használ és persze a külső
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
lenne is egy kérdésem: az engine packokat (amiknek dobozikonjuk va) hogy kell feltenni? mert már leszedtem a blokkot, a hengerfejeket a pistonokat meg az egészet, még a kipufot is, de nem tom hogy kell feltenni! HEEEEELP!
-
illusiON
őstag
üdv,
most szereztem meg a gamet, és naygon tetszik, ráadásul magyarok fejlesztették, szóval el vok szállva... érdekelne a véleményetek a játkról, irhatnátok érdekességeket meg rekordokat, meg ha vkinek van kedve akkor leirhatja melyik felnire milyen gumi kell, mert nem jövök rá..tudom, nem mai játék, de eddig csak olyan topicot láttam slrr-ről, hogy nem megy, hol szerezhetem meg, milyen patch kell hiozzá, meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest