Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TazLeacher #13447 üzenetére
Meglátjuk, mert megvenném, de akkor kivárom a hétvégét.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TazLeacher #13452 üzenetére
Én lecsúsztam róla... Mire meg tudtam volna venni addigra visszaárazták.
Átveszem szívesen.
Véleményem szubjektív...
-
bijesz
aktív tag
Az előző napi acsikat ha megcsinálom akkor kapok ajándékot vagy csak az adott napon érvényes?
-
bijesz
aktív tag
köszi ez tetszik
-
bAtt001
addikt
válasz szacsee #13443 üzenetére
billentyűzettel tolom, nincs kontrollerem. de még ha akarnám se tudnám a monitorba állítani mert laptop a második világ főellenségéig jutottam másfél óra alatt de azt a mocskot nem tudtam még 200x próbálkozás alatt sem legyűrni. na majd nekiülök még valamikor. azok a karácsonyi pályák pedig elmehetnek a sunyiba, azt nem emberre szabták
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TazLeacher #13457 üzenetére
Ja ja jó, oké.. semmi.. mindegy, fáradtvagyok.
Véleményem szubjektív...
-
Vistaboy
veterán
Nekem csak Orange Boxom volt, ergo az összes többi miatt megérte. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy gyakorlatilag három kattintásért cserében kaptam őket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz scorpy02 #13386 üzenetére
Véletlenszerűen kapsz ajándékot, gondolom van pár lehetőség és azok közül választ egyet a gép. Én örülök neki, már csak a Portal 2 meg a HL1: Source miatt is megérte háromszor kattintani az egérrel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Akkor játszok a normál HL1-el. Az is benne van.
De azért belenézek, hogy mit hoztak ki belőle.
Különben is: Ajándék lónak...
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
Én egyfolytában csak szenet kapok...
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz lordjancso #13466 üzenetére
Ha valakit nagyon zavarnak a szenei, azoktól szívesen megszabadítom ingyen és bérmentve.
-
válasz chatran #13467 üzenetére
Az idegen bolygó elején van egy rész, ahol nem lehet elég nagyot ugrani, amikor a levegőben lebegő szikladarabokon kell ugrálni, így mindig leesel a semmibe. Ez úgy tűnik, hogy a Source Engine hibája. Amúgy tovább lehet menni, mert a játék eleve olyan save-vel töltődik le, aminél bármilyen fejezetről kezdheted a játékot. Csak így olyan, mintha csalnál. Gondolom ez a save azért van gyárilag hozzá, hogy legalább át lehessen ugrani a bugos részt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz chatran #13467 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mer' akkor nem állok neki.
Más:
Ezek a napi akciók meddig tartanak? Mert a csomagokat láttam, hogy január másodikáig tartják leárazva, de ezek a napi ajánlatok nem tudom meddig cserélődnek...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Wolverine
félisten
A szén is értékes lehet: minden darabja egy belépő a január 2-i sorsolásra. Tudod, ahol a fődíj az összes játék, ami a Steamen van
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
scorpy02
aktív tag
Most nézem, hogy lesz majd egy ilyen ingyenes acsi is:
Trade Item Get what you want – trade!
50%-os Valve kupont fogok tudni cserélni valakivel egy szintén 50%-osra, csak, hogy teljesüljön a követelmény?
(a szeneimet nem akarom elcserélni, más cuccom pedig nincs)
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Adok érte egy 33%-os kupont, ne csak szened legyen :-D
-
sith7
nagyúr
válasz cskamacska #13444 üzenetére
zakciós szeppuku szimulátor
Ez jó ...
ok, köszi, lehet megpróbálom, vagy várok még egy kicsit, hátha lesz akciós a steam - en is ... vagy lehet valaki hozzámvágja
-
válasz AxBattler #13470 üzenetére
A mi időnk szerint minden nap este hétkor jön az új, de van egy 3-4 órás átfedés (ez új elem benne), vagyis még ki lehet használni egy ideig az előző napi zakciókat (gondolom azért, mert ilyenkor gyakran behal a rendszer).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BigBlue69
őstag
Ubisoft Holiday Collection
Ez aztán "megéri" az árát! 50 Euros Heroes..Driver San Francisco, Assasin Creed 2.. stb. Mindezt 70 euroért..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Asbee
veterán
PayDay-ről mi a véleményetek? Van aki játszik vele?
-
KubanitoS
veterán
válasz BigBlue69 #13478 üzenetére
Ha benne lenne az összes Assassin's Creed játék lehet elgondolkoznék rajta. Így viszont csak az új Heroes, a Driver San Francisco (mind a kettő elég gyengusz lett) és egy csomó töltelékjáték miatt (Assassin's Creed 2 is 3 ezer forint boltban) nem hat meg ez a pakk különösebben. Persze, ha valakit érdekel a pakkban lévő többi játék, akkor lehet megéri, de szerintem több, mint húszezer forintot kiadni játékokért nem a magyar valóság, ha megéri, ha nem. Legalábbis szerintem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Murder3
addikt
szén mennyi eurót ér?
mármint ha mondjuk lesz majd 5 szenem azért lehet egy hasonló értékű játékot tradelnem? -
scorpy02
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #13480 üzenetére
Rendben.
-
Ilsyde
őstag
Hja az en voltam (mar a fejedet fogod, mi? ). Trade topikban korulbelul ennyit er, de teljesen szubjektiv. Meg kell probalni a dolgot, rengeteg ember reszt vesz a csere-bereben es mindenkinek mast er a szen. Lehet hogy egy 6 euros jatekot is le tudsz akasztani 4 szenert cserebe.
-
bmatty
tag
En egy -50% Valve kupont adnek 1 szenert ha valakit erdekel.
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz cskamacska #13444 üzenetére
Yep, megvettem US címmel, kártyát simán elfogadta és kaptam is a kódot.
-
hoffman_
nagyúr
December 20-án este 7 körül(azaz 2 napja, ~48 órája) kaptam egy Portal 2-őt Gift-ben, még mindig sehol. Steamsupport első blikkre azt írta, hogy várjak, majd restartoljam a steamet. LoL?
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
Akkor fogok hülyét kapni ha Skyrim bekerül és egyből 75%
-
Ilsyde
őstag
En is erre gondoltam. Tul gyorsan fogy a jatek (es tul uj) ahhoz, hogy leakciozzak. Ugy eladnam ha kapnek egyet!
@Murder3 veszik azt allandoan. Bespajzol a nep. Abban is van valami amit ollie irt, de ha nem lesz kisebb erteke a szennek akkor is egyre tobben fogjak kinalni. Tehat kevesebb az eselye hogy pont toled veszik majd.
Az emberi butasagot soha ne becsuld le. Adtam en mar el Brink DLCket is, meghozza 10 fontert darabjat[ Szerkesztve ]
-
De jó, hogy végignéztem a Steam-es játéklistámat, találtam nem egyet benne, amit meg akartam venni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs