-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
nem rad ertettem, hanem Mouz, Linoge vitajara (zsibongott az agyam mar este a harmadik comment utan, hogy ki mennyire jo)....mindegy kikezdte, de annyira ertelmetlen vita volt....viszont ezt is megeltem Mouz partjat fogod ...voltatok sunyiba sorozni mi???
KillerJohn...legkozelebb szombaton lesz hosszus az asszon megint...ill. ha fentvagyok bneten akkor irj ram....amugy igen tegnap annyira nem ereztunk ra a dologra...mondjuk nehezebb ellenfelek is voltak...de majd menni fog ez (meghat ha olyan csapat ellen jatszunk ahol beszelnek egymassal, az nagy elony nekik)
Foccerling -grat akkor ez a 4k legalabb 40cm-nek felel meg?!
tegnapi placement....KillerJohn-al ezustbe sorsolt minket a gep mult heten..ha jol emlekszem meg egyet jatszottunk utana (win), tehat sok party nem volt mogottunk..es tegnap ugye ujra kellett egyet jatszani a placement miatt...kikaptunk, erre atrakott aranyba?!?!?!?!?!
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest