Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #50950 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
asszem78
csendes tag
Frissült a roadmap, szépen haladnak, Network Bind Culling kész, OCS-ből is egy task kész, a többi is alakul, remélhetőleg meglesz októberig.
-
Plasticbomb
addikt
válasz asszem78 #50952 üzenetére
Lene mar kesz.. OLyan szinten vacak a szerver reakcio ideje, rendszeresen kimaradnak 100 msecek, epp most robbantottam fel a hajom banyaszat kozben, mert ki kimarad x ido, s kovetkezo kiszamitott pillanatban mar 98% overchargeon van a szikla amit banyaszni probalsz. Raadasul ma meg rosszabb, mint az elmult napokban volt.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Maxidrake
csendes tag
válasz Plasticbomb #50950 üzenetére
Nem sok idő már, nemsokára kezdjük a tesztelést már, én is remélem. Már egy hónap sincs és jön a 3.3
-
Plasticbomb
addikt
válasz Maxidrake #50954 üzenetére
Meg elotte el akarom donteni, hogy Andromeda vagy Taurus/freelancer max legyen vegul a cargora hasznalt hajocskam is, amit akkor tudnek jatszani, amikor annyira laggol a szerver, hogy banyaszkodni kozel van a folyamatos ongyilkossaghoz.
ERedetileg A Freelancer Max es a Taurus kozott vacilaltam, de aztan azon is elgondolkodtam, hogy kelleni fognak fegyverek is a cargo melle, mert rohadtul unalmas, amikor egy gyoker egy ksi vadaszzal folyton szetlovi a Prospectoromat. Szorakozasbol...
Es ott meg kellene valaki meglesni valamit. Multkor lattam egy videot, amiben a Prospector mining lezerevel szitava lyuggatott valakit egy csavo, tegnap volt egy eset s eszembe jutott, gyorsan at is valtottam, de szokasosan epp bebuggolt a lezer iranyitas es a latomezom fole kieso celpontra iranyult. Tudom hogy legalabb egyszer eltalaltam a mocskot vele, szepen fel is villant a pajzsa az egesz hajoja korul, de annyira lehetetlen volt ugy celozni, hogy nem tudtam erdemben hasznalni. De szerenetm kiprobalni, hogy tenyleg keresztul tud-e vagni egy hajot az a lezer, es ehhez kene valaki, akinek van hajoja a legerosebb pajzzsal.
Mas, vegul is most hogy mukodik a banyaszhato sziklak spawnja? A sziklak lespawnolnak egyszer es mindenki ugyanazon sziklakat kergeti ugyanazon a clusteren, vagy ha nincs senki x tavon belul akkor sajat instanceban kapod a sziklakat?
Reggeli fun moment. Mentem reggel ugyanoda, ahova az elmult napokban jarok, kezdek lassan emlekezni egyes sziklakra, hogy jo vagy nem volt jo a tartalom, s ma reggel, ahogy ereszkedtem le a szokott helyre felfedeztem 3 vilagosabb foltot. 3 masik banyasz is az adott kornyeken maszkalt s mind hsznalta alampat mert hat sotet volt.. Meg sosem futottam ossze igy mas banyaszokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Maxidrake
csendes tag
válasz Plasticbomb #50953 üzenetére
Tessék itt https://youtu.be/JzjW84yMJ6M
Egy Reclaimer - t intéztem el vele.[ Szerkesztve ]
-
asszem78
csendes tag
Nnna, Okos Derék most írta ki twitterre, hogy összeomlott a Star Citizen projekt, belső forrásból tudja hogy lelépnek tömegesen a fejlesztők, a karácsonyi demóig fogják húzni
Én nem olyan régóta követem, volt már ilyen jóslata korábban is vagy csak most gurult messzebb a pirula?
-
veterán
válasz asszem78 #50959 üzenetére
Már megint? Régen omlott már össze... Akkor is belsős forrása volt persze... Hajdanán egy évig hallgattuk hogy na most omlik össze, már csak 2-3-4 hete van hátra, mert CR eldrogozta a pénzt Annak már vagy 3 éve.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz asszem78 #50959 üzenetére
Lol megint? Ez kb a nyolcadik alkalom 2012 ota hogy 60 nap es osszeomlik a project.
Ha koveted hogy rohogj rajta azjo, de egy szavat se vedd komolyan
Figyi ilyen komolyan veheto a csoka:
1 nap elteressel
Nem erdekli azt semmi, nincs semmifele forrasa, csak dobalja a szart a falra napi 1000 tweetben, hatha valami megragad.[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
válasz Malibutomi #50963 üzenetére
Van aki erre élvez, hogy tólja a negatív hullámait hátha oda figyel rá valaki.
-
asszem78
csendes tag
Mondjuk az OCS-t és a hurstont a holdakkal eltolták 3.3.5-re...
-
veterán
válasz Malibutomi #50963 üzenetére
Emlékszem évekkel ezelőtt még valami belépőkártyával is bizonygatta, hogy belső forrásból van a tuti hír hogy 3-4 hétig bírja már csak ki a pénz. Most meg már ugye érdemes azt is észben tartani, hogy az Amazonnal kötöttek szerződést a motorhasználatra, a motor reklámját is tolja a projekt, és az Amazon nem épp egy kis cég
Szóval megkapjuk mind a 100 bolygót, holdastól, vr-ostól meg mindent amit ígértek? Erősen kétlem. Ha kijön, tetszeni fog a játék mindenkinek? Ilyen negatív híreső után kétlem hogy esélye lenne jó százalékokat elérni. De ha rendberakják a teljesítményt és nekem (!) tetszeni fog az a játékmenet amit készítettek, és így örömmel töltök el további tízórákat, akkor nem hat meg különösebben a rinya
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
_Gugu_
tag
válasz Malibutomi #50968 üzenetére
Meglátjuk mi lesz a roadmapban (már ha lessz valami egyálatalán) én is úgy számolok (reménykedek) higy az az .5 az max 5 hét csúszást jelent
-
tom5598
senior tag
nah 3.3.5 hozzá lett adva a roadmaphez majd Novemberen jön kb
-
bladex73
aktív tag
Kár, hogy nem készülnek már videók magyar nyelven bármiről. Régen tök jó videók voltak hírekről, hajókról stb.Totál semmi nincs már jó ideje.
-
-
EFRM
tag
aki regota koveti a "fejlesztest" az lathatja, hogy a szamok alapjan nincs es soha nem is volt gond az anyagi hatterrel, csakhat a jatek az nemigen keszul ezt szoktak penznyelonek hivni (ujabban 2015-6os soft reboot lol? rebootoltak a semmit xD)
-
_Gugu_
tag
Figyi részemről nem akarok megint partalan vitát nyitni, de szerintem jópárszor elmondtad hogy ez a játék sosem lessz kész, tudomásul vettük. Lehet igazad lessz lehet hogy nem de azt te vedd figyelembe hogy az ide írók többsége hiszi/reméli hogy kész lessz.
Nekem is van pár olyan játék amit szerintem el*asztak, vagy épp nem méltó az elődök nevéhez, egyszer valszeg mindenhol elmondtam hogy ez egy *ar... de nem járok vissza széttrolkodni a topikot, akinek tetszik lelkre rajta játszon vele vegye a DLC-t, a goldot, amit csak akar, attól hogy nekem nem tetszik lehet másnak igen.
-
törölt tag
válasz #45997568 #50977 üzenetére
Időről időre Ti dobjátok fel ezeket a bedőlési híreket, hogy aztán a szekta templom mélyén összekapaszkodva a sötét, fülledt karzaton egy közösségi/kiscserkész zümmögő kórus keretében elkántáljátok egymásnak, hogy a játékkal kapcsolatos hallucinációtok a való világban is létezik. Nemdebár ?
-
törölt tag
válasz Szőrös #50980 üzenetére
Nekem minden tetszik, igy muszak vegen szeretek jokat kacaraszni.
Figyeld meg amikor megjelenik a jatek osszeborulva fogunk a fiukkal egyutt jatszani, szunya lesz majd a legnagyobb spanom efrm-el
Igazabol alig varjak a sracok hogy izzitsak a csomagjaikat es repkedjunk egyet
De tenyleg, jo lenne mar ott tartani Addig marad a szektazas meg egymas verenek a szivasa, ez is DS hibaja
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz bladex73 #50972 üzenetére
Ha videók nem is, de fordítások igen. Shed folyamatosan teszi ki az anyagokat az SCHU oldalára és a FB csoportba is. Ezúton is hálás köszönet a kitartó munkájáért!
-
tom5598
senior tag
CAD ben van egy kis infó a kézi bányászásról
[ Szerkesztve ]
-
EFRM
tag
válasz #16729600 #50978 üzenetére
ezzel nyugtatjak magukat, megertheto. mondhatni teljesen normalis viselkedes. csak emellett azt nem latjak hogy az x eve bemutatott sq42, a 2 eve bemutatott sandworm, az egy eve bemutatott idris vs idris. meg a varosbolygo, a beigert 3.3 (aktualis -mostmar nem:p- jesus patch) sehol sincsenek es a jol belathato tavolban sincsenek.. ha ez nem zavarja az itt levo leghangosabb fanokat, akkor nem tudom mi.
ps: ha a evek szamait rosszul irtam bocsi
-
EFRM
tag
válasz Menthirist #50966 üzenetére
na erre meg reflektalni akartam; de kurva galans vagy ha nem kell neked a 100rendszer, holdastol, meg a vr-
erre vallalkoztak ember. 1 rendszer sincs meg kesz ubergaz amit irtal.
megalkuvo hozzaallasod szanalmas annak fenyeben, hogy egyes emberek, az egesz kozosseg mennyi penzt kalapolt ossze. te is tettel bele. senki se lopta azt a penzt. cig meg az alap jatekot se volt kepes eddig osszehozni.
amazon pedig, lehet h kurva nagy ceg. az is. csak nem a jatekok teren.. -
duvi
nagyúr
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek:
"A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig szerkeszthetőek maradnak. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is." -
Plasticbomb
addikt
válasz asszem78 #50991 üzenetére
Hagyjatok abba, legyszi. Egyikotok sem tud semmit, s vitatkoztok a sejteseiteken.
Inkabb arrol beszelgetnetek, hogy na, mi jon, mi jo, mi nem.
PL: Youtube
-
asszem78
csendes tag
válasz Plasticbomb #50992 üzenetére
Szerintem a ”megalkuvo hozzaallasod szanalmas” jellegű megnyilvánulás sértő, függetlenül, hogy pro vagy kontra mondja az illető.
Lehet vélemény különbség két ember között, de azt ki lehet fejezni a másik tiszteletben tartásával is.
Ennyit akartam jelezni, viszont ez tényleg off topik.
-
Jack@l
veterán
Ez a 4m -s cél 200-nál(ameddig egyszercsak le nem szedik a honlapról mindet):
$4,000,000 READ CHAIRMAN'S LETTER
A new star system will be added to the game for every $100,000 pledged, with descriptions posted to the Comm-Link.
$3.1M: Odin System
$3.2M: Tyrol System
$3.3M: Kellog System
$3.4M: Goss System
$3.5M: Orion System
$3.6M: Ellis System
$3.7M: Cathcart System
$3.8M: Tal System
$3.9M: Geddon System
$4.0M: Chronos System
The RSI website will feature a monthly “Wingman’s Hangar” webcast from the development team.
Professional mod tools will be provided free to all players.
Squadron 42 will feature a richer storyline and 45 total missions.
Star Citizen will launch with 50 star systems and feature an additional flyable ship, the Drake Interplanetary Cutlass.Ha jól számolom, akkor kb 300 év múlva teljesülhet is az 50 rendszer, ha így haladnak. Tudom, évekkel ezelőtt hallottam valakitől hogy párhuzamosan tolnak egy comó mindent a háttérben, csak nem kötik az orrunkra Jól titkolják azóta is.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
válasz Jack@l #50994 üzenetére
Hányszor mondtuk már neked hogy egy kissé megváltozott már a scope ahhoz képest, ami eleinte volt? Ahogy a roadmap is... Tudod, akkor amikor azt a 100 rendszert mondták, még azt is mondták, hogy a földi leszállás sokkal a megjelenés után kerül be majd talán.
És mi történt? Változás a tervek sorrendjében, prioritásában, stb. Szokd meg. Ha csak 10 rendszer lesz benne 100 helyett, akkor 10 lesz. 100 rendszer 1-1 bolygóval vagy 10 rendszer 10-10-el...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ó de szép is lenne , ha nem állnátok le minden egyes alkalommal vitázni olyanokkal/olyanokról, akikkel/amiről nem érdemes. Én meg mindig azt hiszem nagy naivan, amikor a topik neve mellett azt látom, hogy sok-sok új hsz érkezett, hogy van valami érdemi fejlemény, amiről érdemes lesz olvasni/tudni, erre csak a szokásos rizshegyezés zajlik.
Kérdés: akinek van előfizetése, és ignorálni tudja az általa kijelölt felhasználók hsz-eit, azoknál a számláló sem jelez olyankor új hozzászólást, ha általa letiltott emberke gyűjti szorgosan a hozzászólásokat a topikban?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest