Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Vesa #49069 üzenetére

    Arra lehet hogy később lesz lehetőség, pl állítani publikusságot egy küldin, és ha te személyesen odamész az illetőhöz, hogy megcsinálom neked a küldit, akkor lehet hogy addig priváttá teszi... vagy hasonló. lehetőségek vannak.

    "Ha pl. valakinek lassabb hajója van vagy mittudomén, akkor marha idegesítő lenne, ha már a tizenötödik küldetést happolják el előle"
    Akkor vagy elgondolkozik, hogy gyorsabb hajót vegyen, vagy olyan küldetést vállal el, ami nem egy alkalmas, hanem hogy "átveszek xy nyersanyagot xz áron", vagy csak simán kereskedik, stb, míg nem lesz pénze hogy olyan hajót vegyen, ami az adott fajta küldetéshez jó. Mert pl ha ki van adva egy vérdíj, akkor ne legyen már jogos a sírás, hogy "de én ezt az aurorámmal nem tudom megcsinálni". Nem. Ez van :)
    Amúgy meg felvesz egy rakat küldit, valamit csak meg fog tudni belőle csinálni.

    Igen, ez egy játék, nem élet-halál harc, de (remélhetően) lesz tengernyi lehetőséged, amik közül válogathatsz. E:D-ben sem tudsz minden küldit elvállalni, vagy nincs meg hozzá a reputációd, vagy simán a hajód vagy egyéb felszerelésed. Vagy akár nem fér annyi üzemanyag a hajódba, hogy a legnagyobb ugrási részt meg tudd csinálni, így lehetetlenné válik a küldetés teljesítése. Van ilyen.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák