Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote05
tag
válasz Sokimm #44850 üzenetére
Ezt a level up téma nagyon megfogott. Továbbra sincs a játékban. Jelenleg egy nagyobb hajó vásárlásával jobb játékélményt lehet elérni a meglévő tartalomban, amíg meg nem jelenik a játék. Márpedig 2018 előtt kizárt a SC megjelenése.
Ha te Aurorával akarod megvárni a kezdést, szíved joga. Nekem és még sokunknak, akik nagyjából sejtjük milyen munka érdekel a játékban, van létjogosultsága beszerezni a megfelelő hajót. Én nem akarom elcseszni a játék indulásakor egy csomó időt, hogy meg tudjak venni egy Freelancert, hogy szállítani tudjak (érdemben). Ha megtetszik, akkor in game kifarmolom az árát egy HULL-E-nek is akár, de ezzel már el tudom kezdeni azt, amit szeretnék dolgozni.
Ha már mindenképpen world of tank szinonimát keresel, akkor itt a válaszom. Képzeld el, hogy tank destroyer-rel akarsz játszani, de az első pályán alap traktorok vannak. Képzeld el, hogy húsz óra játékidő alatt tudnál fejleszteni tier 1-es tank destroyer-re, addig puffogtathatnál ezzel a szarral. Játékélmény ez a javából. Van akinek jó az alapokról kezdeni, de ne szóld meg azokat, akik másként gondolkodnak.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Sokimm
senior tag
válasz Coyote05 #44851 üzenetére
1: Nem szóltam meg őket, csak ne hívjuk támogatásnak, ami nem (csak) az!
2: Nem játszottam wot-al soha, így ha jogos is az érvelésed, nem érzem át. (ami már az én bajom, tudom. )
3: Nem mondtam, hogy ne vásároljon senki nagy hajót! Sőt! Örülök, ha valaki tesz bele pénzt, mert akkor valószínűbb, hogy ÉN járok jobban, a végterméket illetően.
(itt és most megköszönöm minden izmos pénz beletevőnek, hogy költöttek a játékra (gúny nélkül!!!) )4: NE nevezzük (szerintem) támogatásnak, a big ship shop-ot!
Ennyi volt a bele büfizésem a témába. -
cskamacska
addikt
válasz Drenadar #44842 üzenetére
Amit _Andras_ kihagy a számításából, és ti is ideológiailag körüljárjátok csak, az pont az lenne, hogy drágább hajókra van tervezve a jelenlegi játéktartalom, ezekkel élvezetes per pillanat játszani. Aki bevásárolt egy M50-et száguldani, egy Hornetet dogfájtolni, meg mondjuk egy Constellationt körülámulni és multi crew ökörködni, na az kapja a játékélményt amit a jelenleg az Alpha mind Arena Commanderben, mind PU-ban nyújtani tud, a többiek meg lesnek ki az ablakon és közösen álmodoznak milyen jó lesz nekik is, ha a játék kész lesz.
Ahogy nézem a SC rövid és közép távú bővítése most leginkább PU-ben fog történni, így a REC bérelgetés teljesen kimarad a jóból(vagy lesznek bérelhető hajók PU-ban is? ), a felszedhető PU küldetések 2.6-os megkeményítése is egyértelműen arra tereli az embereket akik most aktívak és játszanának az Alphával jelen állapotában, hogy vegyenek jobb hajót, mert kimaradnak a buliból.
Én sem azért gondolkodom lecserélni az LN-t, amit egyébként direkt választottam "mert jó lesz az" alapon a barátom Avenger pledgéhez képest is, mert annyira élvezem. Engem a bugok annyira nem is idegesítenek, de free flightban furán repül és érezhetően lassú, nincs meg a sebességérzet amit egy kis sebes űrhajótól elvárna az ember, olyan a kilátás a kabinból, mint egy középkori lovag sisakrostélya alól , harcban LN upgrade ide meg oda, szétkapnak mint Buksi a lábtörlőt, racingolni meg..
Szóval nem tudom, akkor úgy néz ki kici ócó Omega upgrade kilőve, így helyből 70 dollár egy Gladius, 82 dollár egy Cutlass, 95 egy Hornet/Freelancer, legközelebbi még nem teljesen elszállt hajó ár ami talán jobb élményt nyújtana, az egy 19 dolláros Avenger Titan lehetne talán. Nem? De?
Esetleg egy 25 dolláros 300i tulaj nem akar meggyőzni, hogy az még az orrom is tisztíccsa?
(valamivel olcsóbbak az árak, ha mocskos sötétben bújkáló rosszhírterjesztő adócsaló módjára VAT nélkül vetetem, de ahhoz is turkálni kéne jelentkezőt )Ja igen, és mindez minden hátsó szándék nélkül csak azért jár a fejemben, hogy nyugodt szívvel támogassam a projektet, és 2021 decembere helyett már 2021 április elsejére kész legyen a játék.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Sokimm
senior tag
válasz cskamacska #44856 üzenetére
Az "aurora csere titánra" gondolatmenetet, mintha az én fejemből írtad volna le! Ugyan ezt érzem! Csak én meg is akarom venni a titánt! Az pici (no legénység), kilátok belőle, harcolhatóbb és tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz cskamacska #44856 üzenetére
De miért gondolod ezt? Ha valaki akar igen is meg tud tanulni repülni olcsóbb hajókkal is. Nekem nem jön be az Auróra de igen is lőttem már szét hornetes játékost nem npc-t mustangban ülve. Sőt miközben vagiztunk Sheddel a connieval volt hogy úgy is szét szedtek minket kisebb hajóval. Mégis élveztük nem bosszankodtunk.
Folyamatosan kerülnek be új hajók, nagy hajók nem annyira nagy hajók és mindegyik ad élményt... A mostani küldetésekből ne vonj le nagy tanulságot. Plusz én nem éreztem azt hogy juj ebbe a küldetésre nem a mustangot kellene vinni hanem a conniet...
AZ hogy jelenleg az m50 a leggyorsabb még változhat, de tény hogy nem lesz olyan kezdő hajó ami bármiben is csúcs...
-
törölt tag
Jáááj, gondoltam benézek a játék oldalára, ahogy beszéltek a csónakokról. Ám ekkor eszméltem rá, hogy már semmit nem tudok a belépési azonositóimból. Jelszóemlékeztetőt se tudtam kérni, vért pisáltam mire rájöttem mik azok, így jár aki kb. egy éve nem lépett be és kb. 5-6 perc játékideje van. Aurora LX-em van, most már ezt is tudom.
-
tom5598
senior tag
Itt van Chris Roberts mit gondol róla mert úgy látom vagy nem olvasta anno senki vagy már nem emlékeztek rá
[link] -
Stilinski
aktív tag
Szerintem a WoT-os példa pont tökéletesen bemutatja, hogy miért jó ez a rendszer Kinéztem WT-ben (WoT nem jött be) a tök jó angol tankokat, amivel majd menni akarok... Mondanom sem kell, hogy nem jutottam el addig, és hülye béna kistankokkal rohangáltam, amik nem jöttek be, nem voltak szépek...
Itt erre nem lesz szükségem, mivel itt is kinéztem, hogy korvettel akarok menni és megvan a korvettem A szépsége a játéknak, ahogy előttem mondták, az az, hogy nem az lesz a cél, hogy minél nagyobb hajód legyen, hanem hogy a neked megfelelő méretben és munkában a legmodernebb, legjobb.
Aztán, hogy ki hogy éli meg, támogatásként, vagy pay to playként, az teljesen mindegy szerintem, a lényeg, hogy ez ténylegesen támogatás Pl bögrére, meg festésre nem fizettem volna nekik.
Szóval szerintem egyik fél sem mond hülyeséget, csak másképp fogjuk fel a dolgokat, amivel az ég világon semmi baj ))star-citizen.hu
-
Sokimm
senior tag
válasz Stilinski #44861 üzenetére
De akkor mondhatom, hogy Te hajót vettél?
Mert a motivációd több mint 50%-a a hajóvásárlás, és nem a támogatás (bögre), ergo ha végeredményt mondunk, akkor te nem támogatni akartad (legfőképp) a játékot, hanem élvezni, amihez a hajóvásárlás dukál.
49% támogatói szándék + 51% hajóvásárlással kapott játék élmény. Erre nem mondhatjuk, hogy támogatni akarod őket, mivel a döntő többsége a vásárlásodnak, nem a támogatás.Ha azt mondod, hogy akarod támogatni őket, x összeggel, és cserébe kapnál valami banális dolgot, vagy random hajót, akkor is kifizetted volna ugyan azt az összeget? Az már támogatói (51%) hozzáállás volna.
Lovagolok a szavakon, de a lényeg így remélem érződik. Ezt nem hívhatjuk támogatói magatartásnak. Ezt a vásárlási cselekedet, az élmény vezérli és nem az adakozó szellem. (személyeskedés nélkül mondom mindezeket, nehogy magadra vedd!) (szerintem!)
-
Stilinski
aktív tag
válasz Sokimm #44862 üzenetére
Rosszul érted
Csak hajóra nem adtam volna ki ennyi pénzt, mint ahogy csak támogatásra sem. Viszont mivel a kettő együtt jár, ezért mégis megtettem.
Szóval van egy támogatási kedv meg egy élményszerzési kedv és a kettő együtt érte el nálam az ingerküszöböt. Hozzáteszem, nagyon lassan, nagyjából 3 év alatt jutottam el eddig az összegigstar-citizen.hu
-
Stilinski
aktív tag
válasz Sokimm #44864 üzenetére
Nem mentegetőzés volt, csak leírtam Nem féltem az asszonytól, igazi férfiként simán eltitkoltam ezt
Amúgy ha ezt akartad kihozni, akkor igen, nem tiszta támogatás, de ha tiszta támogatásból szerették volna megoldani, akkor szerintem még most se lenne meg a kickstarteres cél
De amúgy még akkor sem az előnyért veszem a nagy hajót, hanem mert én capital hajó kapitány akarok lenni
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
pgabor26
tag
-
spank0309
tag
Sziasztok, még új vagyok a témában. Tegnap kalandoztam kicsit azt hiszem Yela-nál az aszteroida mezőben, figyelmes lettem egy villogó piros pontra, odamentem. Volt ott egy rádió torony meg valami autómata ami hülye japán zenét csapatott meg volt ott egy Sabre Comet, lehetséges ez? Kék és fekete, fehér terepminta volt rajta kiszáltam a kis Aurorából megnéztem és nem volt benne senki, hát mondom..... Miért ne... Ki ne próbálná ki beszáltam hát mit ne mondjak nagy k*csögség ez a hajó téma megértem hogy miért vesznek nagyobb hajót a népek, ha jól olvastam most itt is arról ment a vita. Lényeg hogy mivel beszáltam abba a hajóba gondolom én kalóz lettem... Ezt hogy tudom vissza csinálni? a kalóz bázis valami eszméletlen látványos volt számomra. Valamint ki lehet kapcsolni a hajód villógóit? Köszi a válaszokat.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Szőrös
veterán
Komolyan nem értem mit vártok egy olyan
tragacstólhajótól ami a lore szerint már 200 éves konstrukció és nem is feladat specifikusan tervezték. Egy olcsó, több feladatra használható de nem kiemelkedő teljesítményűócskavasladik.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
tom5598
senior tag
Aurora az a starcitizenben a mai ladának felel meg. A bol B be eljutsz vele van egy kis csomagtartó és ennyi csak a legszükségesebb
illest309 Kareah security outpost oda menj és aktiváld a reduce criminal stat küldetést mielött odamész, a többit tudni fogod
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz tom5598 #44874 üzenetére
Viszont nagyon nem is sajnálod, ha a fényezés megsérül rajta, vagy ott kell hagyni valmi olyan helyen, ahol, gyorsan olvad a Dikkmán-színesfém
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
tom5598
senior tag
aurora röviden (alacsony költségvetésű reklám)
[link] -
pgabor26
tag
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Teljesen új a game számomra csak egy gameplay-t láttam nemrég,szóval a játék még fejlesztés alatt áll!
Havidíjas lesz vagy az esetleg? Offical oldaon látom hogy lehet early accot venni,érdemes? Olcsó pack jöhet csak szóba nálam. Nagy a vesztenivaló ha olcsóbbat veszek,vagy "csak" eszétika design elmeket tartalmaz a többi?Csak a single player campaign érdekel engem!
-
Stilinski
aktív tag
válasz pruzsi #44880 üzenetére
Hali!
A Single player kampánynál csak a squadron 42-t vedd meg. Azt itt találod.Ez sztori alapú, szóval ugyanazzal kezd mindenki. A hajók, amiket venni lehet, a Multi részéhez kellenek és ott fognak számítani. Ha az egyáltalán nem érdekel, akkor a te szempontodból lényegtelen és tényleg csak a fent linkelt csomag kell.
Előre megvenni ebben az esetben szerintem nem érdemes, mert egyelőre nincs SQ42 early acc... Szerintem nem is lesz. Max. drágulhat valamennyivel.
Arra azért készülni kell, hogy sokáig kell még várni a játékra És szerintem a multi részét is érdemes átgondolni, ha az is érdekel legalább egy picit, akkor majd arról is írok.
Ja igen, csak hogy egyértelmű legyen, a Star Citizen alatt a multi része fut, a Squadron 42 alatt a single része.
star-citizen.hu
-
Malibutomi
nagyúr
Bryan Chambers interju: [link]
-
cskamacska
addikt
válasz Drenadar #44858 üzenetére
Ez ilyen. War Thunderben nekem is adódott már, hogy piszlicsáré Panzer III-al annyira lealáztam az ellenség vonalai mögött a bújkáló StugIII/SU85 hordákat, hogy cykablyatolni sem volt módjuk patakzó könnyeik között. De ez nem jelenti azt, hogy nem az az általánosan elvárt és megszokott, ha kidugom a Panzer orrát a félpályánál a fedezék mögül, akkor nevezett rohamlöveg és nehéz tank hordák tragikus hirtelenséggel jó sauerkrautként felaprítanak.
A "gond" az hogy a new user experience így sem néz ki: Star Citizen 2.6 PU ICC mission in an Aurora MR
Aztán erre jönnek a butaságok, hogy Star Citizen - The Pay to Win Conversation, ami nem csak a belinkelt 4 éves Chirst Roberts nyilatkozatok miatt nincs így, hanem mert az Arena Commanderben azért csak bérelhető minden(grind to win), Star Marine teljesen szűz terület(bár még egy korai Warface szintjét sem éri el szegény), és a PU küldetések meg olyan kis mütyűrök, hogy azért tisztességesen fizetni sem érdemes hogy megnyerjük. Hogy később mi lesz, pl PU erősen ki lesz bővítve, Arena Commander meg így marad sokáig, PU hajó bérlés nem lesz, és így esetleg lesz starteresek nagyobb sírása, az kérdéses.Persze a másik viszont az, hogy a PU-t már most sokan űrbéli DayZ-nek nézik(ami nem is nagy csoda, hisz mint az erdeti DayZ-nél is nincs PvE tartalom ami a népeket lekötné, gyakorlatilag unalomból gankelnek), és nem kell ezért Goonswarm után kutatni, már itt a topikban is akad jelentkező pár hsz-el feljebb, aki szívesen véget vetne az Aurórás szenvedéseimnek, ha alkalma adódna rá..
tom5598: Ha reklám paródia, akkor csak is a TEST féle Soviets unaltered Mustang presentation
torz on borz: Fanwank-el mindent meg lehet magyarázni.
Bár abban van igazság, hogy elég nagy dilemma mire szabják a PvE tartalmat, ha nincs személyre szabott instancing, mindenki ugyanazt kell hogy kapja. Ha Aurórára szabják akkor a felpimpelt Super Hornet tulajoknak lesz rutin kattintgatás, ha a veterán Horneteseket is megizzasztják, akkor az Aurórások sírják tele a fórumot.
pruzsi: Attól függ milyen türelmes vagy, és mennyire vagy "hajlandó befektetni a jövőbe". Squadron 42 első része várhatóan egy teljes árú 60 dollár környéki űrlövölde / űrszimulátor játék lesz.. majd egyszer csak. (önálló ára már most 57 dollár a 27% ÁFÁnk miatt ) De várhatóan az elkövetkező másfél évben valamikor, esetleg még kiadnak részleteket az elővételes tulajoknak megjelenés előtt, vertical slice(SQ42 bemutató, valamilyen játszható kisebb demó változat) már tavaly év végére be volt ígérve.
Ugyanakkor ahogy kinéz a dolog maga a Star Citizen MMO is fog tartalmazni gép elleni történeti tartalmat, már most elérhető pár űrlövölde küldetés a multi részben, ilyen alapon talán lesz majd a Star Marine FPS részben is történeti PvE tartalom.
Sajnos most éppen vége lett az év végi Warbond Edition zakciónak, normál 45 dollár+ÁFA helyett 35 dollár +ÁFA volt egy Arurora MR / Mustang Alpha SC MMO kezdőhajó, és ahhoz lehetett választani még 15 dollár +ÁFÁért SQ42-t.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #44885 üzenetére
Szerintem nem kell senkire se szabni a pve tartalmat, szimplán csak skálázni kell mint ahogy azt eddig is tették lásd kb összes mmot. Egy kezdő aurorás nyilván, már ha nem hülye, nem vállal olyan küldetést amiben hornetek dagonyáznak. Neki jó lesz az is ahol csak aurorás rosszarcok várják szeretettel.
EVE-ben se lvl4-es küldibe mész egyből, mondjuk nem is tudsz, hanem lvl1-el kezdesz aztán ahogy fejlődnek a skilljeid (itt ugye ez valós skill) és lesz egyre jobb hajód úgy mész feljebb.[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Drenadar
Topikgazda
A lényeg és legfontosabb, hogy a drágább hajó nem biztosít semmilyen győzelmet...
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Köszönöm az információkat,egyelőre várok még vele valószínű a hivatalos megjelenésig.
-
Coyote05
tag
Szerintem maga a küldetés, amit elfogadsz, az fogja eldönteni milyen nehézségű ellenfelek lesznek. Egy Aurorával nem fogsz nekimenni Horneteknek. A csatangolások közben a nehézséget az fogja eldönteni, hogy milyen messze vagy a katonai bázisoktól. Ez abszolút feltételezés, csak én így csinálnám. A közelben a kisebb hajók is játszhatnak, a nagyobb hajók pedig messzebb több kihívást és több pénzt kaphatnak. Erről jut eszembe a csillagtérképen már régóta jelölve van, hogy egy bolygó vagy rendszer körül milyen nehézségű ellenfelek vannak.
Az Auroráról meg annyit, mindenki tudja hogy alig használható talicska, de Shed jól mondta, mit vársz egy 200 éves géptől? A bugokat kijavíthatnák, de később se lesz frontvonal előtt harcoló kommandós hajó. Inkább trabant, amivel el tudsz menni biztosított területekre, és ott felvenni küldetéseket, betársulni nagyobb hajóra legénységbe, hogy az ezekkel gyűjtött pénzből később vehess (ingame) hajót, amivel azt csinálsz, amit akarsz. Erre alkalmas az Auróra.
A tartalom bővítése nem prioritás, amíg a netkódot és a motort fejlesztik. Nem értem jelenlegi alfa fázisú "játékban" milyen bonyolult tartalmat várnak egyesek. Majd lesz. SOONStar Citizen: CoyoteHUN
-
-
pgabor26
tag
-
Coyote05
tag
Town Hall: [link]
Előfordulhat, hogy miután kilőtték a hajódat, ledobod a jeladót és várod, hogy valaki kimentsen, addig túl kell élni. Vadászni, keresni vizet.
Ha túlélő szimulátor is lesz én becsokizok![ Szerkesztve ]
Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Érdemes megnézni, akit érdekel, hogy mi történik a hajóval, ha a legénység kilép, megszakad az internetkapcsolat. Itt is sokat vitáztunk ezekről a kérdésekről, én sok kérdésemre választ kaptam.
Star Citizen: CoyoteHUN
-
pgabor26
tag
Ez már a friss és ropogós cikk.
Alkalmi Randi #07[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
Malibutomi
nagyúr