Új hozzászólás Aktív témák

  • CSiPet2

    tag

    Elég komoly mennyiségű információ látott napvilágot a PC Games nevű német újságban. Bár az infók csak egy újságban jelentek meg, azok közvetlenül a Roberts tesóktól és Brian Chambers-től jöttek, úgyhogy kb hivatalosnak vehető, nem rumor kategória. A PC Games-esek játszottak is a legfrissebb internal build-ekkel (a frankfurti irodában voltak látogatóban) és elmondásuk szerint eléggé leesett az álluk.

    Na de a hírek:
    Először is 2.6-ban jön a Star Marine! Az eredeti terveknek megfelelően játék a játékban megoldással. Játszottak is vele, és elmondásuk szerint az animációk és az egész gameplay sokkal jobb és tényleg valódi AAA fps érzése van. Apropó volt szó mapokról, többes számban.

    2.7-ben jönnek a procedurálisan generált bolygók, és az egész Stanton rendszer!!! Már most játszható állapotban van, és a screenshoot-ok és a leírások alapján eléggé áll leejtős.
    - az új lightning system miatt a bolygók hihetetlen élethűek
    - működik a loading screen nélküli bolygóra szabad le és felszállás és állítólag sokkal jobb mint az ED-é
    - microtech és hurston LZ-k csak későbbi patch-ben jönnek
    - még idén jön!
    - további játszható karrierek és küldetések
    - kereskedelem játszható lesz (bár csak bizonyos szinten)
    - a bolygók és holdak forognak, tehát valós éj nap szimuláció van. (az hogy a bolygók ténylegesen járnak-e be pályát nem igazán derült ki)
    - valami egész komoly felhő rendszer-t találtak ki, ténylegesen berepülhetsz, befolyásolja a látótávot.
    - npc-knek úgy fest lesznek hobbijai, emlékezni fognak rá ha már összefutottak a playerrel és ez befolyásolni fogja a döntéseiket
    - head-bob úgy fest konfigolható (kikapcsolható?)

    Néhány screenshoot

    Forrás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák